GROEP CAENEN HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROEP CAENEN HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 879.758.623

Publication

10/06/2014
ÿþMod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0879.758.623 Benaming

(volu¬ t) : Groep Caenen Holding (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728

van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting (partiële splitsing), waarbij de Bvba Groep Caenen Projects een deel van haar vermogen afsplitst naar de Nv Groep Caenen Holding, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)splitsingsvoorstet opgemaakt door de bestuursorgaan van de Nv Groep Caenen Holding van 31 mei 2014 blijkt het volgende

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: GROEP CAENEN PROJECTS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

De vennootschap heeft als doel:

1.Het verrichten van alle immobilaire activiteiten zowel in eigen beheer als voor rekening van derden, zoals:

De aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen evenals de op- en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten en ontwikkelen van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goedprojecten. De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar en coördinator van immobilaire activiteiten, en evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. In deze zin behoort tot activiteit: aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers.

2.Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en her verkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

3.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgisch of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-publiekrechterlijk statuut;

4.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens ccntractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

5.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luk iBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I I1 1 1 11 1 1 1 il. I 13 à 1 j 1, 1 1 I 1 I 1 I 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie en management. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, coordinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt, De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

DE VERKRIJGENDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam - GROEP CAENEN HOLDING

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

De vennootschap heeft ais doel.

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

4.Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie en management.

5.Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

6.Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het ogenblik van de partiële splitsing zijn alle aandelen (rechtstreeks of onrechtstreeks) in handen van dezelfde vennoot 1 aandeelhouder.

Bijgevorg heeft de waardering van de betrokken vennootschappen, die aan de basis van de ruilverhouding ligt, enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uit geven aandelen naar aanleiding van de partiële splitsing in de overnemende vennootschap Nv Groep Caenen Holding,

De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak.

Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects van één aandeel in de Nv Groep Caenen Holding voor één aandeel in de Bvba Groep Caenen Projects.

De elementen zoals vereist in het artikel 731 W.Venn. waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp.

De overnemende vennootschap, de Nv Groep Caenen Holding zal 200 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de Nv Groep Caenen Holding zal na partiële splitsing bijgevolg vertegenwoordigd worden door 28.604 (namelijk 28.404 bestaande en 200 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de overnemende vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de Nv Groep Caenen Holding.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de handelingen van de Bvba Groep Caenen Projects met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Nv Groep Caenen Holding is vastgesteld op 1 januari 2014.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN EEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA DEFRAMA met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA DEFRAMA PLUS is vastgesteld op 1 september 2013.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de Bvba Groep Caenen Projects zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- overeenkomstig het artikel 734 W.Venn, kan afgezien warden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal warden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

- gezien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf 1 van artikel 731 niet van toepassing;

- gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W.Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 602 W.Venn.,

" BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

" NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

ACTIVA

Financiële vaste activa

De deelneming in bvba Caenen en Vanderper, met zetel te 8670 Koksijde, Leopold 11 laan 15,

ondernemingsnummer 0834.037.078, RPR Oostende.

De deelneming in bvba Caenen Construct, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121,

ondememingsnummer 0840.950,111, RPR Oostende.

De lopende rekening op bvba Caenen en Vanderper, met zetel te 8670 Koksijde, Leopold Il laan 15,

ondernemingsnummer 0834.037.078, RPR Oostende,

De deelneming in de bvba Caenen & Dierinck, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121,

ondememingsnummer 0831.859,132, RPR Oostende.

De deelneming in bvba CDC Invest, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 99, ondememingsnummer

0832.112.025, RPR Oostende.

De deelneming in bvba M1M-Invest, met zetel te 8430 Middelkerke, Zeedijk 39, ondememingsnummer

0831.700.665, RPR Oostende .

De deelneming in bvba Marcom GC, met zetel te 8902 leper, Maaldestedestraat 91 ondememingsnummer

0841.435.705, RPR leper.

Een vordering op de bvba Caenen & Dierinck , met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121,

ondernemingsnummer 0831.859.132, RPR Oostende.

PASSIEF

1.Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, overgedragen resultaat per 31/12/2013 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief v6ár de verrichting. De nodige uitgiftepremie en of reserves zullen, indien nodig, worden geincorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

" 2. Schulden

De overige schulden bestaande uit de lopende rekening ten aanzien van nv GCF, bvba Caenen Construct

en de huurwaarborg bvba lmmo Seatine.

Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van de overnemende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste activa.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE

" AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 200 aandelen van de overnemende vennootschap Nv Groep Caenen Holding worden toegekend aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects.

Samen hiermee neergelegd: (af)splltsingsvoorstel

De heer Gregory Caenen

Bestuurder

De heer Hendrik Constandt

Bestuurder

' l oor-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 28.03.2014, NGL 02.04.2014 14084-0244-015
08/09/2014
ÿþ he: Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

9\!EERG ELEG D

Luiitiie h" ecntoanK Koophandel

2 8 AtIG 2014

ende

Dfsiefféler



' Ondernemingsnr : 0879.758.623 Benaming

(voluit) : Groep Caenen Holding (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 8430 Micidelkerke, Leopoldlaan 121 (volledig adres)

Onderwerp akte PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728

van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting (partiële splitsing), waarbij de Bvba Groep Caenen Projects een deel van haar vermogen afsplitst naar de Nv Groep Caenen Holding, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Uit het (af)spiitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorgaan van de Nv Groep Caenen Holding van 31: mei 2014 blijkt het volgende.

*14166198*

V( beu aar

Bel

Staa.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE'

SPLITSING DEELNEMEN

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: GROEP CAENEN PROJECTS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8430 MicIdelkerke, Leopoldlaan 121

De vennootschap heeft als doel:

1.Het verrichten van alle immobilaire activiteiten zowel in eigen beheer als voor rekening van derden, zoals:

De aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen evenals de op- en inrichting eivan, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten en ontwikkelen van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goedprojecten. De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar: en coördinator van immobilaire activiteiten, en evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter: verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. In deze zin behoort tot activiteit: aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers.

2.Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en her verkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

3.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en :Verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende; waarden, uitgegeven door Belgisch of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van' handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-publiekrechterlijk statuut;

4.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of; statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

5.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden: ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle' verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

rJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie en management. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, coërdinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in endere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, Industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

DE VERKRIJGENDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : GROEP CAENEN HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

De vennootschap heeft als doel:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3.1-let verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie en management.

5.Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

6.Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het ogenblik van de partiële splitsing zijn alle aandelen (rechtstreeks of onrechtstreeks) in handen van dezelfde vennoot / aandeelhouder.

Bijgevolg heeft de waardering van de betrokken vennootschappen, die aan de basis van de ruilverhouding ligt, enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uit geven aandelen naar aanleiding van de partiële splitsing in de overnemende vennootschap Nv Groep Caenen Holding.

De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak.

Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects van één aandeel in de Nv Groep Caenen Holding voor één aandeel in de Bvba Groep Caenen Projects.

De elementen zoals vereist in het artikel 731 VV.Venn, waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp.

De overnemende vennootschap, de Nv Groep Caenen Holding zal 200 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de Nv Groep Caenen Holding zal na partiële splitsing bijgevolg vertegenwoordigd worden door 28.604 (namelijk 28.404 bestaande en 200 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de overnemende vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de Nv Groep Caenen Holding.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de handengen van de 'Ma Groep Caehen Projects met betrekking tot het ai te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Nv Groep Caenen Holding is vastgesteld op 1 april 2014,

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN EEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de Bvba Groep Caenen Projects met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Nv Groep Caenen Holding is vastgesteld op 1 april 2014.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN MN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de Bvba Groep Caenen Projects zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING MN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat:

- overeenkomstig het artikel 734 W.Venn. kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

- gezien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van aile vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf 1 van artikel 731 niet van toepassing;

- gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W.Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W.Venn, evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 602 W.Venn..

,Vq9r-befiouden aan flet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN Ei-È VENNOOTSCHAPPEN DIE MN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen warden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE MN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

ACTIVA

Financiële vaste activa

De deelneming in bvba Caenen en Vanderper, met zetel te 8670 Koksijde, Leopold Il laan 15,

ondernemingsnummer 0834.037.078, RPR Oostende.

De deelneming in bvba Caenen Construct, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121,:

ondernemingsnummer 0840.950.111, RPR Oostende.

De lopende rekening op bvba Caenen en Vanderper, met zetel te 8670 Koksijde, Leopold Il laan 15,

ondernemingsnummer 0834.037.078, RPR Oostende.

De deelneming in de bvba Caenen 8{ Dierinck, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121,

ondernemingsnummer 0831.859.132, RPR Oostende.

De deelneming in bvba CDC Invest, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 99, ondernemingsnummer

0832.112.025, RPR Oostende.

De deelneming in bvba MIM-Invest, met zetel te 8430 Middelkerke, Zeedijk 39, ondernemingsnummer

0831.700.665, RPR Oostende

De deelneming in bvba Marcom GO, met zetel te 8902 leper, Maaldestedestraat 91 ondernemingsnummer

0841.435.705, RPR laper.

Een vordering op de bvba Caenen & Dierinck met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121,

ondememingsnummer 0831.859.132, RPR Oostende,

PASSIEF

1.Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, overgedragen resultaat per 31/3/2014 worden, conform artikel 213 W,I,B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief veiew de verrichting. De nodige uitgiftepremie en of reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2. Schulden

De overige schulden bestaande uit de lopende rekening ten aanzien van nv GCF, bvba Caenen Construct en de huurwaarborg bvba Immo Sealine"

Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van de overnemende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

MET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste activa.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 200 aandelen van de overnemende vennootschap Nv Groep Caenen Holding worden toegekend aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Gregory Caenen

Bestuurder

De heer Hendrik Constandt

Bestuurder

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/11/2014
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing - overnemende vennootschap

tilt een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim MAES te Koksijde (Oostduinkerke) op 31 oktober 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GROEP CAENEN HOLDING", met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121, heeft beslist

* Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, inzoverre dit laatste naar de verslagen verwijst

* kennisname van het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot Kapitaalsverhoging door inbreng in natura vanuit de partiële splitsing van de BVBA GROEP CAENEN PROJECTS. De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt

"BESLUIT

Naar aanleiding van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Groep Caenen Projects zal een inbreng in natura plaatsvinden in de naamloze vennootschap Groep Caenen Holding van activabestanddelen ten belope van in totaal 399.545,34 euro en passivabestanddelen ten belope van in totaal 131.641,93 euro, per saldo zal een netto-actief van 267.903,41 euro ingebracht worden in Groep Caenen Holding NV, waarvan 10.069,46 euro zal ingebracht worden in het kapitaal.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn verantwoord door het beginsel van boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen - zijnde 200 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde aan de heer Gregory Caenen - vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van het zich realiseren van de onderliggende businessplannen.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijKheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in de NV Groep Caenen Holding naar aanleiding van de partiële splitsing van Groep Caenen Projects BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Kortrijk op 29 oktober 2014

Volgt de handtekening

VGD Bedrijfsrevisoren CVBA

vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 D NOV 2014

Griffie

-~eintAraetuo_g_U4s.tende.

Ondernemingsnr : 0879.758.623

Benaming "

(voluit) : GROEP CAENEN HOLDING (verkort) :

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 e a

#

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bedrijfsrevisor."

* De vergadering beslist de inbreng in de naamloze vennootschap Groep Caenen Holding, voornoemd, ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Groep Caenen Projects, voornoemd, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van hetgeen vermeld in de agenda van de inbrengende vennootschap.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 april 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

* De inbreng, welke gebeurt voor een totaal bedrag van 267.903,41 ¬ , wordt boekhoudkundig als volgt verwerkt:

* 10.069,46 ¬ als inbreng in kapitaal middels hierna te beslissen kapitaalverhoging

* 1.006,95 ¬ als wettelijke reserve

* 256.827,00 ¬ als beschikbare reserve

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen ten belope 10.069,46 ¬ om

het te brengen op 5.271.719,46 E.

De kapitaalverhoging (en de inbreng) worden vergoed door uitgifte van 200 nieuwe aandelen van hetzelfde type als de bestaande en genietende van dezelfde rechten en voordelen pro rata temporis.

Deze aandelen worden volledig volstort en zonder opleg in geld aan de vennoten van de afgesplitste vennootschap toebedeeld, conform het splitsingsvoorstel. De uit de toebedeling voortvloeiende inschrijving in het register van aandelen zal verzekerd worden door de raad van bestuur van de door de inbreng begunstigde vennootschap.

Alle verrichtingen gedaan door de partieel gesplitste vennootschap vanaf 1 april 2014 met betrekking tot het ingebrachte vermogen worden geacht boekhoudkundig en fiscaal gedaan te zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

*De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris er akte van te geven dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en het kapitaal aldus gebracht werd op 5.271.719,46 ¬ , vertegenwoordigd door 28.604 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

* In overeenstemming met de genomen besluiten, beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de volgende wijziging in de statuten aan te brengen:

- Doel: De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren, overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen dat het doel van onderhavige vennootschap overeenstemt met het doel van de partieel gesplitste vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen, zodat een wijziging van het doel van onderhavige vennootschap zich niet opdringt.

- Kapitaal: Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen

* De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coiirdinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- - aan de heer Tim Van Zele, wonende te 9971 Lembeke (Kaprijke), Aveschoot 42, met het recht van indeplaatsstelling, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

* aanpassen van de statuten aan de genomen beslissing, coördinatie van de statuten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte dd. 31.10.2014, coordinatie van de statuten, verslag van de bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 08.04.2013 13086-0059-017
22/01/2013
ÿþraoaWord rs.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

»ilegelegel tar gtlfe van de

rechtbank van koophandel &tue - e¬ deIlrtg te OOSTENO

r

beh III

aa

Bet Staa

II

3012834*





Ondernemingsnr : 0879758623

Benaming

(voluit) : GROEP CAENEN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldlaan 121 - 8430 MIDDELKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Hernieuwen bestuurdersmandaat

Op buitengewone algemene vergadering van 28 december 2012 wordt beslist het mandaat van Gregory Caenen, als bestuurder te hemieuwen voor een periode van zes jaar met ingang van 30 december 2012.

De vergadering beslist ontlasting te verlenen voor het mandaat over de voorbije zes jaar. De heer Gregory Caenen aanvaardt dit mandaat..

Onmiddellijk hierop beslist de raad van bestuur Gregory Caenen opnieuw te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur voor dezelfde termijn, welk mandaat hij verklaart te aanvaarden.

Gregory CAENEN

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2012
ÿþ mod 11.1

:---"ge-

~~~~ F. ~ ~~~ ~J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II II IUhII II II II

*12146674*

u

27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : BE0879.758.623

Benaming (voluit) : Groep Caenen Holding

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldlaan 121 8430 Middelkerke

Onderwerp akte : Statutenwijziging Tekst

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GROEP CAENEN HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 24 juli 2012, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, drie bladen, geen renvooien op 24 juli 2012, boek 114, blad 3, vak 18, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 £). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) Rudy Rycx, dat door de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing:

Op voorstel van de voorzitter beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om in artikel zestien van de statuten volgende regeling inzake de overdracht van bestuursbevoegdheden aan een directiecomité toe te voegen:

"...C. DIRECTIECOMITÉ

Overeenkomstig artikel 524 van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité warden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van Vennootschappen in acht genomen worden."

Tweede beslissing: Aanpassing van de statuten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel zestien van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Neergelegd ter griffe ven tta

reullebank 4toceetzdel Brugge - afdelingte Ot?èT~E

~ 1 AUG. 201

~~

- ~

Griffie

Op de làatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

C mod 11,1

Voor-

behouden

ti aan het

Belgisch

Staatsblad

Derde beslissing: Coördinatie van de statuten

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Bruno Van Damme







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 16.04.2012 12087-0118-016
16/04/2012
ÿþmod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Netiergeiegd ter griffit en> ee

rechtbank van koop4end 1 Brugge  afdeling t 3 Ockeearee

op

Griffie

Ce g

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III

" iaotaizi"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0879.758.623

Benaming (voluit) : GROEP CAENEN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldlaan 121

8430 Middelkerke

Onderwerp akte : NV: kapitaalvermindering - wijziging van de statuten

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GROEP CAENEN HOLDING", waarvan de zetel gevestigd is te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 23 maart 2012, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, drie bladen, geen renvooien op 27 maart 2012, boek 112, blad 68, vak 1, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) Rudy Rycx, dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing: Kapitaalvermindering

Op voorstel van de voorzitter beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met twee miljoen tweehonderd-vijftigduizend euro (2.250.000,00 EUR) om het van zeven miljoen vijflionderdenelfduizend zeshonderd vijftig euro (7.511.650,00 EUR) te brengen naar vijf miljoen tweehonderdeenenzestigduizend zeshonderd vijftig euro (5.261.650,00 EUR).

De vergadering beslist in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het op deze manier vrijgekomen bedrag van twee miljoen tweehonderdvijftigduizend euro (2.250.000,00 EUR) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaande op het ogenblik van de bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en geeft de raad van bestuur opdracht om nadien te handelen met voormelde rekening als naar recht.

Tweede beslissing: Aanpassing van de statuten

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

Voortaan zal het eerste lid van artikel vijf luiden als volgt:

"Het kapitaal is vastgesteld op vijf miljoen tweehonderdeenenzestigduizend zeshonderd, vijftig euro (5.261.650, 00 EUR).

Het is gesplitst in achtentwintigduizend vierhonderd en vier (28.404) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/achtentwintigduizend vierhonderd en vierde (1/28.404de) van het kapitaal vertegenwoordigen."

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M mod 11.1

f&`

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Derde beslissing: Coördinatie van de statuten

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging ervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Bruno Van Damme

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2012
ÿþ" iaossiae

Mod MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~..~_ ~ F.,~ ~y '

~N7~b~~ U+1

reçhii3cEnsit van l'.oci3hmnrcliDl

Brugge - afdeling te CO ái"E.;21:1

op 2 7 FEB.

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0879758623

Benaming

(voluit) : GROEP CAENEN HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldlaan 121 - 8430 MIDDELKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Op buitengewone algemene vergadering van 20 februari 2012 wordt kennis genomen van het aangeboden ontslag van Katie Janssens als bestuurder van 12 januari 2012. De vergadering beslist Katie Janssens ontlasting te verlenen voor het uitgeoefende mandaat.

Op grond van artikel 12, 1°alinea van de statuten beslist de vergadering geen vervangende bestuurder te benoemen.

Gregory CAENEN

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/09/2011
ÿþVc behc

aan

Belt Staat

Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IgMIGVI~IVIR1qWI1V~V1V1

" 11139735

Ondernemingsnr : 0879758623

Benaming

(Voluit) : GROEP CAENEN HOLDING

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leopoldlaan 121-8430 MIDDELKERKE

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Bij buitengewone algemene vergadering van 29 augustus 2011 wordt beslist tot benoeming als derde bestuurder:

Hendrik CONSTANDT, wonende te OOSTENDE Meeuwenlaan 15, die zijn mandaat aanvaardt. Dit mandaat gaat in op 29/08/2011 voor de duur van 6jaar.

Gregory CAENEN

Gedelegeerd bestuurder.

I1ç

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Neoergetegd ter griffie ven tie rechtbank van kooDhanded

Brugge - afdeling te Oostenae

"D 0 5 SEP. 201

ie

0e ("tréfiler

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 25.03.2011, NGL 05.04.2011 11079-0574-023
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.03.2010 10080-0381-024
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 27.03.2009, NGL 02.04.2009 09102-0263-023
17/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 28.03.2008, NGL 10.04.2008 08103-0378-013
03/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.12.2006, GGK 30.03.2007, NGL 26.04.2007 07128-0048-011

Coordonnées
GROEP CAENEN HOLDING

Adresse
LEOPOLDLAAN 121 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande