GROEP CAENEN PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP CAENEN PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.199.685

Publication

10/06/2014
ÿþt-7

s_~-" ,t.

L~i É{# ~~~I ~~~-.~ .~

Modword 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie var! de akt~EERGELEGD

J Urlttie }-echtbank Koophandel

2

Afdeling~ Oostende

Dejeier

V

beh

aa

Be

Stae

Ondernemingsnr : 0825.199.685 Benaming

(voluit) : Groep Caenen Projects (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728

van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting (partiële splitsing), waarbij de Bvba Groep Caenen Projects een deel van haar vermogen afsplitst naar de Nv Groep Caenen Holding, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.),

Uit het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorgaan van de Bvba Groep Caenen Projects van 31 mei 2014 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: GROEP CAENEN PROJECTS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8430 Middelkerke, Leopoldiaan 121

De vennootschap heeft als doel:

1.Het verrichten van alle immobilaire activiteiten zowel in eigen beheer als voor rekening van derden, zoals:

De aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen evenals de op- en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten en ontwikkelen van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goedprojecten. De vennootschap mag optreden ais adviseur, bemiddelaar en coördinator van immobilaire activiteiten, en evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. In deze zin behoort tot activiteit: aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers.

2.Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en her verkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

3.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgisch of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-publiekrechterlijk statuut;

4.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

5.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie en management. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies, Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de befeggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

DE VERKRIJGENDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam GROEP CAENEN HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

De vennootschap heeft als doel:

I.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

4.AIle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie en management.

5.Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

6.Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden berg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het ogenblik van de partiële splitsing zijn alle aandelen (rechtstreeks of onrechtstreeks) in handen van dezelfde vennoot I aandeelhouder.

Bijgevolg heeft de waardering van de betrokken vennootschappen, die aan de basis van de ruilverhouding ligt, enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uit geven aandelen naar aanleiding van de partiële splitsing in de overnemende vennootschap Nv Groep Caenen Holding.

De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak.

Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects van één aandeel in de Nv Groep Caenen Holding voor één aandeel in de Bvba Groep Caenen Projects.

De elementen zoals vereist in het artikel 731 W.Venn, waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp.

De overnemende vennootschap, de Nv Groep Caenen Holding zal 200 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de Nv Groep Caenen Holding zal na partiële splitsing bijgevolg vertegenwoordigd worden door 28.604 (namelijk 28.404 bestaande en 200 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg In geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de overnemende vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de Nv Groep Caenen Holding.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de handelingen van de Bvba Groep Caenen Projects met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Nv Groep Caenen Holding is vastgesteld op 1 januari 2014.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN EEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de BVBA DEFRAMA met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA DEFRAMA PLUS is vastgesteld op 1 september 2013.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

in de Bvba Groep Caenen Projects zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS OF BEDR1JFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat

- overeenkomstig het artikel 734 W.Venn. kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen za! worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

gezien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf 1 van artikel 731 niet van toepassing;

gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W.Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (af)splitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een Inbrengverslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 602 W,Venn..

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DÉ LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt ais volgt beschreven,

ACTIVA

Financiële vaste activa

De deelneming in bvba Caenen en Vanderper, met zetel te 8670 Koksijde, Leopold Il laan 15,

ondernemingsnummer 0834.037.078, RPR Oostende,

De deelneming in bvba Caenen Construct, met zetel ie 8430 Middelkerke, Leopoldiaan 121,

ondernemingsnummer 0840.950.111, RPR Oostende.

De lopende rekening op bvba Caenen en Vanderper, met zetel te 8670 Koksijde, Leopold Il laan 15,

ondernemingsnummer 0834.037,078, RPR Oostende.

De deelneming in de bvba Caenen & Dierinck, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121,

ondernemingsnummer 0831.859.132, RPR Oostende.

De deelneming in bvba CDC Invest, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 99, ondernemingsnummer

0832.112.025, RPR Oostende.

De deelneming in bvba MIM-Invest, met zetel te 8430 Middelkerke, Zeedijk 39, ondememingsnummer

0831 .700.665, RPR Oostende .

' De deelneming in bvba Marcom GC, met zetel te 8902 leper, Maaldestedestraat 91 ondernemingsnummer 0841.435.705, RPR leper.

Een vordering op de bvba Caenen & Dierinck , met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121, ondernemingsnummer 0831.859.132, RPR Oostende.

PASSIEF

1.Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, overgedragen resultaat per 31/1212013 worden, conform artikel 213 W.t.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen ln het totaal netto-actief váâr de verrichting, De nodige uitgiftepremie en of reserves zuilen, indien nodig, warden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2. Schulden

De overige schulden bestaande uit de lopende rekening ten aanzien van mi GCF, bvba Caenen Construct en de huurwaarborg bvba Immo Sealine.

Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten laste zijn van de overnemende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

. NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

" Alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de af te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste activa.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 200 aandelen van de overnemende vennootschap Nv Groep Caenen Holding worden toegekend aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Gregory Caenen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V ,or-behouden aan het Belgisch Stéatsblad

08/09/2014
ÿþfir_Yj\

A

Mod Word 1.t1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van drà aide

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

HA 14

Gent Afde in _Oosten

ri ier

11111!11j1111111111

Ondernemingsnr: 0825.199.685

leenaming

(voluit) : Groep Caenen Projects

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8430 Micidelkerke, Leopordlaan 121

(volledig adres)

Onderwerp akte PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het (af)splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728

van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door oprichting (partiële splitsing), waarbij de Bvba Groep Caenen Projects een deel van haar vermogen afsplitst naar de Nv Groep Caenen Holding, zonder dat eerstgenoemde vennootschap ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Un het (af)splitsingsvoorstel opgemaakt door de bestuursorgaan van de Bvba Groep Caenen Projects van 31 mei 2014 blijkt het volgende.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE MN DE PARTIELE

SPLITSING DEELNEMEN

DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: GROEP CAENEN PROJECTS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

De vennootschap heeft als doel:

1.Het verrichten van alle immobilaire activiteiten zowel in eigen beheer als voor rekening van derden, zoals:

De aan- en verkoop van gronden, de aan- en verkoop van gebouwen evenals de op- en inrichting ervan, het verhuren en ter beschikking stellen van onroerende goederen, het promoten en ontwikkelen van bouwprojecten, het commercialiseren van onroerend goedprojecten. De vennootschap mag optreden als adviseur, bemiddelaar, en cotlrclinator van immobilaire activiteiten, en evenzeer als vastgoedmakelaar. De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel beroep doen op derden. In deze zin behoort tot activiteit: aanneming van bouwwerken waarbij beroep wordt gedaan op onderaannemers.

2.Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, met het' oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en her verkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen: in onroerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen: of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwant doel of die' de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

3.1-let beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgisch of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-publiekrechterlijk statuut;

4.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van. bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met: de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of. statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

5.1-let verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van allefl verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van administratie en management. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

DE VERKRIJGENDE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : GROEP CAENEN HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

De vennootschap heeft als doel:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statue,

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de oliënt;

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

4.Alle mogelijke advies- en/of dien stenfuncties op het vlak van administratie en management.

5.Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

id

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op het ogenblik van de partiële splitsing zijn alle aandelen (rechtstreeks of onrechtstreeks) in handen van dezelfde vennoot / aandeelhouder.

Bijgevolg heeft de waardering van de betrokken vennootschappen, die aan de basis van de ruilverhouding ligt, enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uit geven aandelen naar aanleiding van de partiële splitsing in de overnemende vennootschap Nv Groep Caenen Holding.

De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak.

Tevens wordt nog vermeld dat gezien de specificiteit van de partiële splitsing er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding is, maar enkel een toekenning aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects van één aandeel in de Nv Groep Caenen Holding voor één aandeel in de Bvba Groep Caenen Projects.

De elementen zoals vereist in het artikel 731 W,Venn. waarin het gebruik van verschillende evaluatiemethoden wordt aangehaald zijn bij de concrete uitwerking van de partiële splitsing zonder voorwerp.

De overnemende vennootschap, de Nv Groep Caenen Holding zal 200 nieuwe aandelen uitgeven naar aanleiding van de partiële splitsing.

Het kapitaal van de Nv Groep Caenen Holding zal na partiële splitsing bijgevolg vertegenwoordigd worden door 28.604 (namelijk 28.404 bestaande en 200 nieuwe) aandelen.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de overnemende vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de Nv Groep Caenen Holding.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de handelingen van de Bvba Groep Caenen Projects met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Nv Groep Caenen Holding is vastgesteld op 1 april 2014.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN EEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

De datum vanaf welke de handelingen van de bvba Groep Caenen Projects met betrekking tot het af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Nv Groep Caenen Holding is vastgesteld op 1 april 2014.

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN TOEKENNEN AAN DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

In de Bvba Groep Caenen Projects zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

BEZOLDIGING MN DE COMMISSARIS OF BEDRIJFSREVISOR VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 BEDOELDE VERSLAG

Rekening houdende met het feit dat

- overeenkomstig het artikel 734 W.Venn. kan afgezien worden van het opstellen van een bijzonder verslag van het bestuursorgaan zoals voorzien in artikel 730 W.Venn. waarbij overeenkomstig die bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving en in de agenda van de algemene vergadering zef worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en het eerste en het tweede lid van dit artikel zullen worden opgenomen;

gezien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen hiermee hebben ingestemd, is paragraaf 1 van artikel 731 niet van toepassing;

gezien de bepalingen van artikel 731 §1 W.Venn. niet van toepassing zijn, de laatste alinea van artikel 731 W.Venn. evenmin van toepassing is;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de bedrijfsrevisor over het (aOsplitsingsvoorstel worden opgesteld, zal het bestuursorgaan geen omstandig schriftelijk verslag opmaken en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag van de revisor en een inbrengverslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 602 W.Venn..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ahoudén aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van jjL vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I3IJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND MN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN bE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE MN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN Het naar de verkrijgende vennootschap af te splitsen vermogen wordt als volgt beschreven.

ACTIVA

Financiële vaste activa

De deelneming in bvba Caenen en Vanderper, met zetel te 8670 Koksijde, Leopold II laan 15,

ondernerningsnummer 0834.037.078, RPR Oostende.

De deelneming in bvba Caenen Construct, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldfaan 121,

ondernerningsnummer 0840.950.111, RPR Oostende.

De lopende rekening op bvba Caenen en Vanderper, met zetel te 8670 Koksijde, Leopold Il ban 15,

ondernerningsnummer 0834.037.078, RPR Oostende.

De deelneming in de bvba Caenen & Dierinck, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121,

ondememingsnummer 0831.859.132, RPR Oostende.

De deelneming in bvba CDC Invest, met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 99, ondernemingsnummer

0832.112.025, RPR Oostende.

De deelneming in bvba MIM-Invest, met zetel te 8430 Middelkerke, Zeedijk 39, ondernemingsnummer

0831.700.665, RPR Oostende.

De deelneming in bvba Marcom GO, met zetel te 8902 leper, Maaldestedestraat 91 ondernemingsnummer

0841.435.705, RPR leper.

Een vordering op de bvba Caenen & Dierinck met zetel te 8430 Middelkerke, LeopoldIaan 121,

ondernerningsnummer 0831.859.132, RPR Oostende.

PASSIEF

.Eigen vermogen

De elementen van het eigen vermogen bestaande uit gestort kapitaal, uitgiftepremie, belaste reserves in kapitaal, wettelijke reserve, onbeschikbare reserves, belastingvrije reserves, beschikbare reserves, overgedragen resultaat per 31/3/2014 worden, conform artikel 213 W.I.B., afgesplitst in verhouding tot het evenredig aandeel van het netto-actief van het afgesplitst vermogen in het totaal netto-actief v66r de verrichting. De nodige uitgiftepremie en of reserves zullen, indien nodig, worden geïncorporeerd in kapitaal teneinde aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

2. schulden

De overige schulden bestaande uit de lopende rekening ten aanzien van nv GCF, bvba Caenen Construct en de huurwaarborg bvba Immo Sealine.

Belastbare afsplitsing

In het geval de fiscale administratie de onderhavige afsplitsing taxeert dan zullen de fiscale schulden (vennootschapsbelasting, ...) die hieruit voortvloeien volledig ten leste zijn van de overnemende vennootschap in verhouding met het haar toebedeelde deel van het vermogen.

NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Alle motiva en passive waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende vennootschap of binnen de af te splitsen vennootschap zijn gebleven, worden toegewezen aan de e te splitsen vennootschap tenzij deze specifiek betrekking hebben op de door de af te splitsen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen bestanddelen behorende tot de afgesplitste

"

activa.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE AF TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitst vermogen 200 aandelen van de overnemende vennootschap Nv Groep Caenen Holding worden toegekend aan de vennoten van de Bvba Groep Caenen Projects.

Samen hiermee neergelegd: (af)splitsingsvoorstel

De heer Gregory Caenen

Zaakvoerder



20/11/2014
ÿþMod worg 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

r

IQttFttaELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

10 Nov 2014

Gent Afideliigi i :stende

iiilCl

V beh SBe tazaa

II~1I~

*19210202*

Ondernemingsnr : 0825.199.685

Benaming - --

(voluit) : GROEP CAENEN PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim MAES te Koksijde (Oostduinkerke) op 31 oktober 2014 ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROEP CAENEN PROJECTS", met zetel te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121 heeft beslist

* het voorstel van partiële splitsing werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent; afdeling Oostende op 28 augustus 2014, onder nummer 14113956.

*Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

*De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van het feit dat er zich sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel geen belangrijke wijzigingen in het vermogen van de vennootschap hebben voorgedaan.

*De vergadering beslist de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de naamloze vennootschap Groep Caenen Holding, voornoemd, van hetgeen vermeld in de agenda van de inbrengende vennootschap;

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 april 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

De overdracht van het afgesplitste vermogen wordt volledig vergoed door uitgifte van tweehonderd (200) nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap Groep Caenen Holding aan de vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Groep Caenen Projects.

*De vergadering beslist de vermindering van het patrimonium van de vennootschap ingevolge de partiële splitsing aan te rekenen door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van 10.069,46 ¬ en dat het thans -- na vermindering  9.930,54 ¬ bedraagt.

De vergadering beslist meteen om het kapitaal te verhogen ten bedrage van 10.069,46 ¬ om het te brengen op 20.000,00 ¬ , door incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

*De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen aan :

- de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- aan de notaris, tot coordinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- aan de heer Tim Van Zele, wonende te 9971 Lembeke (Kaprijke), Aveschoot 42, met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen

* aanpassen van de statuten aan de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Wim MAES, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte dd. 31.10.2014, coördinatie van de statuten

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2013
ÿþ mad 11.1

In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernerningsnr : 0825.199.685

Netema14911 btc' grllien van de

roichli)anic van koophand

liewe STEMDE

*0

Benaming (voluit) : CAENEN REAL ESTATE HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leopoldlaan 121

8430 Middelkerke

Onderwerp akte : BVBA: wijziging van de benaming - wijziging van de statuten

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAENEN REAL ESTATE HOLDING",i waarvan de zetel gevestigd is te 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 121, gesloten door notaris Bruno Van Damme te Nieuwpoort op 5 augustus 2013, welk proces-verbaal werd geregistreerd te Nieuwpoort, twee bladen, geen renvooien op 6 augustus 2013, boek 117, blad 6, vak 18,. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) Luc De Bergh,? dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de benaming van de vennootschap gewijzigd wordt in "Groep Caenen Projects".

Overeenkomstig deze wijzigingen zal het eerste lid van artikel één van de statuten voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht. Zij draagt de naam "Groep Caenen Projects':"

Tweede beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen voormeld artikel één van de statuten aan tel passen aan de genomen beslissingen.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de zaakvoerder om; over te gaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Zij geeft tevens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot coördinatie van d&? statuten en tot neerlegging 'eervan overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso;: Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.07.2013, NGL 06.08.2013 13401-0461-016
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.07.2012, NGL 09.08.2012 12401-0044-013
12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 29.07.2011, NGL 09.08.2011 11389-0143-013
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 29.07.2016, NGL 02.08.2016 16397-0390-028

Coordonnées
GROEP CAENEN PROJECTS

Adresse
LEOPOLDLAAN 121 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande