GROEP KDW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP KDW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.441.057

Publication

17/02/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Werd 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

isliethuteattita ni+ rffiv +Aiin il

" 19063912*

Ondernemingsnr : 0894.441.057 Benaming

(voluit) : GROEP KDW (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paul de Smet de Naeyerstraat 13, 8430 Middelkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 14 december 2013:

rechtbank van koouhandsl Brugge  afdeli

op 06F,

ae

De zaakvoerder beslist aldus om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Paul de Smet de Naeyerstraat 13 te 8430 Middelkerke naar de Zeedijk 103 te 8430 Middelkerke en dit vanaf heden.

(Get.) Kris De Wit

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/11/2013
ÿþau 13 73 79* i u

mod 11.1



', Ji i In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neourgetee ter griffie VOX% $21,6

rechtbank van koo

Brugge -- ai:.J ,p ta 00;gta

"', Q 7 2013

Griffie

r,g7 r,rrtretr

Ondernemingsnr : 0894441057 Benaming (voluit) : Groep KDW

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paul de Smet de Naeyerstraat 13

8430 Middelkerke

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 5 november 2013, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering telkens met eenparigheid van stemmen heeft beslist :

-De voorzitter doet overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen lezing van het verslag van de zaakvoerders daterende van 15 oktober 2013 dat het voorstel tot wijziging van doel toelicht, alsmede van de bijlage van dit verslag, meerbepaald een staat waarop het actief en passief van de vennootschap samengevat is en welke staat afgesloten is op dertig september tweeduizend dertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

-De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen het doel te wijzigen omwille van het feit dat de activiteiten door de vennootschap zouden uitgebreid worden en bijkomende inkomsten zouden gecrëerd worden, schrapping van de volledige tekst van artikel 3 en te vervangen door

volgende tekst "

il 1) "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen of voor; rekening van derden;

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort Alle mogelijke activiteiten inzake Management.

Adviezen op het gebied van management, marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

Alle activiteiten die behoren tot het verstrekken van adviezen van bedrijfseconomische aard.

Het organiseren en voeren van de volledige administratieve organisatie voor bedrijven. De vennootschap mag voorzien in supervisie, beheren, rentmeesterschap, het raadgeven en controleren van filialen, van alle onroerende en roerende goederen, het beheren van vennootschappen in de meest uitgebreide zin.

Het opnemen en uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen evenals het vervullen van í° de functie van vereffenaar.

De aankoop, verhuring, oprichting, verbouwing, verkoop, huur en onderhuur, erfpacht, concessie en uitbating onder gelijke welke vorm van alle handelsfondsen en alle andere onroerende en roerende rechten.

Het huren en uitbaten van drankgelegenheden, tavernes, snack-bars, tearooms, restaurants, eethuizen en alle andere horeca activiteiten.

Het huren en uitbaten van een bed en breakfast.

Marketing en publiciteit in de meest brede zin en dit met inbegrip van alles wat rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staat met hetgeen voorafgaat.

Het nemen van minderheids- en/of meerderheidsparticipaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen, het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementstudies en technische studies, het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten.

De organisatie van congressen, seminaries, salons, tentoonstellingen, incentives, teambuildings, press junkets, premières.

De organisatie van promotie-evenementen en klantenwerving.

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

4

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, bedrijvigheden, samenwerkingsverbanden, joint ventures of andere entiteiten, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi}publiekrechtelijk statuut, al dan niet genoteerd op de beurs.

Liquiditeiten of activa beleggen in cash of roerende waarden in de meest brede betekenis van het woord;

Het beheren, kapitaliseren en valoriseren van beleggingen en van participaties in entiteiten waarin zij een participatie heeft, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan entiteiten waarin zij een participatie heeft. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan.

De ontwikkeling van de entiteiten waarin zij participeert, bevorderen, plannen en coordineren, onder andere door middel van reorganisaties en herstructureringen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle entiteiten waarin ze een participatie bezit alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde entiteiten,

De deelname aan onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook alle willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek: het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing van onroerende goederen.

De restauratie, verbouwing en verfraaiing van onroerend goed, evenals de verhuur en terbeschikkingstelling van onroerend goed en de uitbating van onroerend goed voor horeca, diensten en andere doeleinden.

Groothandel en handelsbemiddeling met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen;

Groot- en kleinhandel in fietsen; Verhuur van fietsen;Reparatie van fietsen;

Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie van motorvoertuigen en motorfietsen; Handel in en onderhoud en reparatie van motoretsen en onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen en motorfietsen;

Onderhoud en reparatie van bromfietsen

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

Organiseren van activiteiten van wielerclubs;

Promotie en organisatie van sportevenementen;

Organisatie en uitvoering van sportevenementen: voetbal, wielrennen, bowling, zwemmen, golf, boksen, worstelen, en andere vechtsporten, bodybuildingen, wintersporten, enzovoort; Ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening;

Verhuur en lease van sport- en recreatieartikelen;

Groot- en kleinhandel in fietskledij en attributen;

Terbeschikkingstelling van faciliteiten voor recreatiedoeleinden, zoals fietsen, waterfietsen, roeibootjes, pony's, enzovoort, ,

Verhuur van staanplaatsen voor caravans voor een periode van een jaar of meer;

Organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van "reizen op maat; onderdak en vervoer van reizigers en toeristen;

Het organiseren en inrichten van mountainbike en wielerwedstrijden zowel op de openbare weg, gesloten omlopen en pistebanen. Allerhande activiteiten dewelke in verband staan met de organisatie en inrichting van voornoemde wedstrijden, zowel voor amateuristische en professionele doeleinden, evenals het organiseren van wekelijkse gegidste tochten voor eigen leden, meerdaagse ritten en toertochten voor publiek en/of het organiseren of ondersteunen van wedstrijden al dan niet voor professionele deelnemers, enzovoort...

En dit in de ruimste zin van het woord."

en aanpassing van artikel 3 van de statuten hieraan.

-De vennoten betuigen hun instemming met de voorgenomen doeiswijziging van de vennootschap en verklaren dat de formaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen geacht worden te zijn vervuld en beslissen artikel 3 van de statuten aan de voorgaande beslissing aan te passen -De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren.

-De vergadering geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

Op de laatsle blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

A

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte en de de gecoördineerde tekst van de statuten.

(Getekend) Paul DE MAN, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

`j .'1Ï\

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2013
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CâRlf"Fl~ k~ I-~~I t:SANK

VAN KOOPHANDEL

1111E ai io~ii uiuiu~N~ II

*13 67288*

bel-

Be Sta

Ondernemingsnr : 0894.441.057

Benaming

(voluit) : GROEP KDW

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Albertlaan 87, 9400 Ninove

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 2 april 2013:

De algemene vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Albertlaan 87 te 9400 Ninove naar de Paul de Smet de Naeyerstraat 13 te 8430 Middelkerke en dit met ingang vanaf 13 april 2013.

(Get.) De Wit Kris

Zaakvoerder

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 28.08.2012 12472-0276-014
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 25.08.2011 11443-0596-014
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 26.08.2010 10482-0566-011
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 02.07.2009 09375-0190-011
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.07.2015 15366-0056-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16572-0188-013

Coordonnées
GROEP KDW

Adresse
ZEEDIJK 103 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande