GROEP SCHOLLIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP SCHOLLIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.923.121

Publication

09/04/2013
ÿþt.-

Mod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L

Vo

beho

aan

Berg

Staat

N



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

`à(:L7.'~.Tt-i.e." eco grne ir'xr,iSi cie

rechtbank van ~:~eD ,r.'1:: :'.:%1 Brugge afidelinn ' Oust

op 2 8 013

GriffieD'E tlrrrff7er

GROEP SCHOLLIER

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 8820 Torhout, Ambachtstraat 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0473.666.440 te Torhout op drieëntwintig maart tweeduizend en dertien.

BLIJKT DAT

1, de heer SCHOLLIER Noël August, bestuurder van vennootschappen, geboren te Varsenare op -dertig' maart negentien-'honderd vieren-wijf-'tig, en zijn echtgenote mevrouw TRIO Ingrid Cornelia, huishoudster, geboren te Torhout op drie april negentienhonderd zevememvijhtig, wonende te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22.

en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel blijkens huwelijkskontrakt verleden voor notaris Maurice Van de Velde te Torhout op veertien september negentienhonderd achtenzeventig, gewijzigd, zonder wijziging van het stelsel, blijkens akte verleden voor notaris Johan De Cuman te Kortemark op vijfentwintig juli tweeduizend, naar hun verklaring tot op heden noch bevestigd noch gewijzigd.

2. jongeheer SCHOLLIER Denny, handelaar, geboren te Torhout op -+dertig januari negentien-'honderd -ttach-11g, wonende te 8820 Torhout, Ambachtstraat 24, ongehuwd.

3, mevrouw SCHOLLIER Jill, zaakvoerster, geboren te Torhout op acht-'tien juni negentien-'honderd een'emtach-tig, wonende te 8480 Ichtegem, Industriestraat 16, echtgenote van de heer VERHAEGHE Davy Victor Robert, zaakvoerder, geboren te Oostende op twee mei negentien-'honderd negenen-'zeven-'tig, en gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan huwelijkskontrakt, gewijzigd naar het stelsel van de zuivere scheiding van goederen blijkens akte verleden voor notaris Christophe Mouriau de Meulenacker te Torhout op veertien september tweeduizend en zes, gehomologeerd door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Brugge op zeven november nadien, en bekrachtigd blijkens akte verleden voor voornoemde notaris Christophe Mouriau de Meulenacker op vijf februari tweeduizend en zeven, tot op heden niet meer gewijzigd.

4, juffrouw SCHOLLIER Charlene, studente, geboren te Torhout op vier maart negentien-'honderd

drie-*ën-"negen-'tig, wonende te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22, ongehuwd.

Een besloten vennootschap met beperk-ite aan-isprake-'lijkheid hebben opgericht onder de benaming

GROEP SCHOLLIER met zetel te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22.

De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen i met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende' goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van' onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verbande staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN :

1. Onderneming In onroerende goederen, omvattende onder meer die onroerende operaties in de ruimste zin van het woord, zoals het kopen, verkopen, huren, verhuren, in leasing geven en nemen, verkavelen en valoriseren van onroerende goederen, het oprichten, doen oprichten, bouwen en verbouwen; het opdelen van nieuw te bouwen en bestaande gebouwen in appartementen,

2. De promotie en coördinatie van bouwen sleutel op de deur, het uitvoeren en doen uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, het oprichten en doen oprichten en het afwerken en doen afwerken van allerhande gebouwen, de aankoop en verkoop van uitrusting en materialen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband daarmede, de verkoop van op te richten of opgerichte gebouwen.

3. Het ontwerpen, inrichten en exploiteren van nieuwe residentiële woonwijken, het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de vergunning ervan, kortom alle verrichtingen van onroerende aard.

4. De expertise van onroerende goederen.

5. Het beheer als syndicus of anderszins van onroerende goederen.

6. Het optreden als tussenpersoon, commissionair of makelaar bij de aankoop, verkoop, huur of verhuur van onroerende goederen.

7, Het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot alle voornoemde activiteiten met inbegrip van het aanvragen van verkavelingsvergunningen, stedenbouwkundige attesten, bouwtoelatingen voor eigen rekening en voor derden.

8. Adviesverlening aan derden inzake voormelde verrichtingen,

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT-'TIEN'DUI-'ZEND ZES.1ON-'DERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een éénlduizend achthonderdzestigste (1/1.860ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in speciën, ten beloop van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 ¬ ), als volgt : a) door de voornoemde heer en mevrouw Noël SCHOLLIER-TRIO op drie (3) aandelen; b) door de voornoemde heer Denny SCHOLLIER op zeshonderdnegentien (619) aandelen; c) door voornoemde mevrouw Jill SCHOLLIER op zeshonderdnegentien (619) aandelen; en d) door voornoemde mejuffrouw Charlene SCHOLL1ER op zeshonderdnegentien (619) aandelen, Het is de vennoten en/of hun rechtsopvolgers en rechthebbenden niet toegelaten om de hun aldus verworven aandelen in enige vermogensgemeenschap waarin een vennoot

~

gehuwd is of zou huwen in te brengen, noch deze goederen ooit te betrekken in enige verrekening in een door' een vennoot aangegaan of aan te gaan huwelijks- of samenlevingskontrakt,

= De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Tot statutaire

zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Noel SCHOLLIER, bestuurder van vennootschappen, wonende te 8820 Torhout, Ambachtstraat 22, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, wordt hij van rechtswege opgevolgd door mevrouw Ingrid TRIO, huishoudster, wonende fe 8820 Torhout, Arnbachtstreat 22, heden benoemd tot opvolgend statutair zaakvoerder, hier aanwezig, en die verklaart de opdracht te aanvaarden. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door neerlegging van een verklaring in het vennootschapsdossier. Iedere " zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebouden. leder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénèndertig december van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene ; vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst, Het batig saldo van de veref-fening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-stelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op eenendertig december tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en vijftien.

Voorbehouden ` aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting,

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



~i,

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 26.06.2015 15212-0570-011

Coordonnées
GROEP SCHOLLIER

Adresse
AMBACHTSTRAAT 22 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande