GROEP WEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP WEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.559.745

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.08.2013 13541-0141-017
17/10/2012
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0882.559.745

Benaming (voluit) : Groep West

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brugse Steenweg 220

8000 Brugge (Koolkerke)

Onderwem akte :Statutenwijziging

STATUTENWIJZIGING

;: Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BVBA "GROEP WEST', met zetel te 8000 Brugge (Koolkerke), Brugse Steenweg 220 , gehouden voor Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op twee oktober tweeduizend en twaalf, eerstdaags te registreren, dat met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen de volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT : KENNISNEMING ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDERS - KW13TING

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van:

De heer DEMEESTER Eric, voornoemd.

Statutaire zaakvoerder van de vennootschap, zoals opgenomen in de oprichtingsakte van tien juli tweeduizend en zes, en sluit zich hierbij aan. Zijn ontslag gaat in op datum van de ontslagneming, zijnde dertig september tweeduizend en twaalf.

Pas na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waarover in het verleden nog geen rekenschap werd gegeven door de zaakvoerders in kwestie, zullen deze uittredende zaakvoerders kwijting bekomen voor het door hen gevoerde bestuur.

Artikel 15 van de statuten ziet er bijgevolg als volgt uit:

"ARTIKEL 15. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet, te benoemen

door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd :

1. De heer CARPENTIER Mario, voornoemd, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Rietsneers 1, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

2. Mevrouw HIMPENS Brigitte, voornoemd, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Stationsstraat 2C, die verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

3. De besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR HERMAN VAN PARYS", met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Brugse Steenweg 220, ondernemingsnummer 0436.639.263. Opgericht onder de vorm van een coöperatieve vennootschap bij onderhandse akte van zes en twintig januari negentienhonderd negen en tachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee en

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdelingr gge)

op: 0 8 OKT. Uri

GriftFieg¬ re,c,

11 *12171713*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

twintig februari daarna, onder nummer 890222-98, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden volgens akte verleden voor notaris Francis Willems te Brugge op acht en twintig januari tweeduizend en vier, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie maart daarna onder nummer 04037246.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging."

TWEEDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE NIEUWE WETGEVING INZAKE VEREFFENINGEN EN SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

De bijzondere algemene vergadering beslist om artikel eenentwintig en drieëndertig van de statuten aan te passen aan de nieuwe wetgeving inzake de vereffening en de schriftelijke algemene vergadering.

ARTIKEL 21. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet reder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, niet aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Ook schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. De brief moet aangetekend aan de vennootschap worden gestuurd en moet ten laatste de dag váár de vergadering op de zetel toekomen.

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal/zullen de zaakvoerder(s) een randschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, en dit naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen en obligatiehouders, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na het versturen van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen aile besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

ARTIKEL 33. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS/ BEVOEGDHEDEN

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, dient de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te stellen, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. Bij gebreke aan dergelijke aanstelling, wordt/worden de in functie zijnde zaakvoerder(s) als vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

i k

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

DERDE BESLUIT - COORDINATIE

De buitengewone algemene vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Kruispuntbank der Ondernemingen van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 2/10/2012, eensluidend uittreksel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van. luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Á

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.07.2012, NGL 29.08.2012 12501-0442-017
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 23.08.2011 11441-0141-016
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.08.2010, NGL 26.08.2010 10466-0375-016
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.10.2009, NGL 16.10.2009 09819-0105-016
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.12.2008, NGL 29.12.2008 08873-0030-015
13/05/2015
ÿþ Mod Wort111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONTEUR BE~~~F NEERGELEGD L`G`riffie Rechtbank Koophandel

0 6 -05- 201 2` APR Z015

ELGISCH STAATSBLAD rtffi

Gent Afd geBrugge

De griffier -

1111111111111(0111 E

Ondernemingsnr : 0882.559.745

Benaming

(voluit) : GROEP WEST

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge (Kooikerke), Brugse Steenweg 220

(volledig adres)

Onderwem akte : wijziging maatschappelijke zetel en uitbatingszetel

Bij besluit van het college van zaakvoerders, conform artikel 2 van de statuten, wordt beslist de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel te wijzigen van 8000 Brugge (Koolkerke), Brugse Steenweg 220, naar 8310 Brugge (Sint-Kruis), Dampoortstraat 265 bus 1, en dit vanaf 7 april 2015.

BVBA Zakenkantoor Herman Van Parys, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Herman Van Parys

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13-vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.10.2007, NGL 18.10.2007 07776-0380-015
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15556-0081-016

Coordonnées
GROEP WEST

Adresse
DAMPOORTSTRAAT 265, BUS 1 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande