GROMAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROMAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.374.222

Publication

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 28.08.2013 13474-0136-010
16/01/2012
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte :._..~-~

Riaoi3aii"

Ondememingsnr : 0832.374.222

- 5 JAN. 2012

VEURNE

Gr'

Benaming : GROMAES

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strandlaan 188 bus 5

8670 Koksijde (Sint-ldesbald)

Onderwerp akte :Oprichting Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GROMAES"- rechtzetting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op dertig december tweeduizend en tien,!, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achttien januari tweeduizend en elf, houdende;, oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROMAES", met zetel te 8670;' Koksijde (Sint-Idesbald), Strandlaan 188 bus 5:

Dat de aandelenverhouding op grond van materiële vergissing tussen de twee aandeelhouders verkeerdelijk werd weergegeven onder punt 6) van de publicatie.

Ondergetekende notaris wenst daarom recht te zetten en te stellen dat punt 6) van voormelde publicatie dient te :' worden vervangen door volgende tekst:

"6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/18651e) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. De bvba Management Niko Maes, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 EUR), volstort ten belope van zesduizend honderd zesenzestig euro zesenzestig (6.166,66 EUR), waarvoor haar honderd vijfentachtig (185) aandelen worden toegekend

2. De burgerlijke maatschap Maes Niko , voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van

;; honderd euro (100,00 EUR), volstort ten belope van drieëndertig euro vierendertig (33,34 EUR), waarvoor

haar één (1) aandeel wordt toegekend

Ei De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde gestort is, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd

euro (6.200,00 EUR).

(getekend) Notaris Peter DE 13A.ETS Voor de BVBA GROMAES

nnexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/05/2011
ÿþ mod 21





B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





A:.Y,:r3J~.,tJs"l+-". L." " L:. ~...*" -'.!'21LJ

11I liii 1V IhI~~II~IV~~I ~ N

'11074733'

-5 MEI 2011



,.,~,... ..,

Griffie



Benaming : GROMAES

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Strandlaan 188 bus 5

8670 Koksijde

Onderwerp akte :PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING  NOTULEN VAN DE BAV VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP- KAPITAALVERHOGING

ir

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Bart van Opstal te Oostende op 15; april 2011, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid GROMAES, met zetel te 8670 Koksijde, Strandlaan 188 bus 5:

1) ' beslist heeft om de artikelen 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen.

in inhoud heeft goedgekeurd van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name de besloten vennootschap;; met beperkte aansprakelijkheid "Cleppe, Keunen & Partners" met zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat;; 19b1, opgesteld op 22 maart 2011, in uitvoering van artikel 313 van het Wètboek van Vennootschappen,;i alsmede van het verslag van de zaakvoerder, eveneens in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van;, Vennootschappen, naar aanleiding van de hieronder beschreven inbreng in natura en de daarmee gepaard;  gaande kapitaalverhoging.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"7. CONCLUSIES

Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij de besloteni. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GROMAES, Strandlaan 188 bus 5, 8670 Koksijde, laat de volgende conclusies toe:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en vooraf de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3.De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van;i ii duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4. De waardering van de overgenomen actief- en passiefbestanddelen gebeurt tegen boekwaarde int' toepassing van artikel 78, paragraaf 2 van het KB van 30 januari 2001.

5.Deze voorgestelde waarderingsmethode is bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het;; maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze waarderingsmethode leidt, komt overeen met het aandeel het eigen vermogen dat wordt overgedragen aan de BVBA GROMAES ingevolge de partiële splitsing van de;; BVBA MAES CONSTRUCTIE EN PROMOTIE en dat bijgevolg door deze aandelen wordt vertegenwoordigd,: zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

6. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 29.250 aandelen. Deze aandelen vormen de enige vergoeding die wordt toegekend.

7. Wij willen er ten sloffe aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen; i; betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 22 maart 2011,

BVBA CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren

PETER VANDEWALLE, zaakvoerder."

2) beslist heeft tot de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;;

"MAES CONSTRUCTIE EN PROMOTIE" door overdracht van het deel van het vermogen van de beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAES CONSTRUCTIE EN PROMOTIE" waarvan sprake hierna'; aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROMAES", met name de tak "gronden:; bestemd voor de verkoop".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0832.374.222

"

mod 2.1

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

3) A. Overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel en ten gevolge van deze overdracht en boekhoudkundige bestemming, verzoekt de vergadering ondergetekende notaris te akteren dat:

1. Zij beslist om het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap met achtduizend

zevenhonderdzesennegentig euro negenenveertig cent (¬ 8.796,49) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenentwintigduizend driehonderdzesennegentig euro negenenveertig cent (¬ 27.396,49) te brengen.

2. Zij beslist om negenentwintigduizend tweehonderdvijftig (29.250) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf één januari 2011 in de winst zulten deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap uitgereikt.

B. De algemene vergadering beslist na de uitvoering van de partiële splitsing tot een bijkomende kapitaalverhoging en wel als volgt:

Zij beslist om het kapitaal te verhogen ten bedrage van vijfhonderdendrie euro eenenvijftig cent (¬ 503,51), om het kapitaal te brengen van zevenentwintigduizend driehonderdzesennegentig euro negenenveertig cent (¬ 27.396,49) op zevenentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 27.900,00), door incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van vijfhonderdendrie euro éénenvijltig cent (¬ 503,51), zonder creatie van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

4) De vergadering heeft beslist om de statuten aan de passen aan de genomen beslissingen en bijgevolg artikel 5 te vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 27.900,00), vertegenwoordigd door negenentwintigduizend vierhonderdzesendertig (29.436) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ negenentwintigduizend vierhonderdzesendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

5) De vergadering verleent de zaakvoerders van deze vennootschap, alle bevoegdheden mei het oog op uitvoering van deze notulen uit te oefenen, met mogelijkheid tot subdelegatie, inzonderheid de bevoegdheden om bij de bevoegde overheden alle formaliteiten tot schrapping of overbrenging te vervullen.











Srtaatsblad -17/05/20IT - Annexes du Moniteur berge

-Bijlagen bij-het Belgiscïi





Voor eensluidend analytisch uittreksel

afgeleverd v66r registratie met het oog op de neerlegging voorzien in artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd: 1) expeditie van het proces-verbaal van 15/04/2011; 2) verslag van de bedrijfsrevisor; 3) verslag van de zaakvoerder; 4) gecoördineerde tekst van statuten.









Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2011
ÿþMou 2.0



I~6` ~áwû ûra á.~.~kL utE.l.r.r1E RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 5 FER, 2011

vE¬ r]uffle

*iiosiaae"

Vo beho

aan

Belg Staat

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0832 374 222

Benaming

(voluit) : GROMAES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 Koksijde, Strandlaan 188 bus 5

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging van het splitsingsvoorstel in toepassing van het artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing), waarbij de Bvba Maes Constructie en Promotie (0458 383 693) een deel van haar vermogen afsplitste naar de ovememende vennootschap Bvba Gromaes (0832 374 222), zonder dat eerstgenoemde vennootschap': ontbonden wordt (artikel 677 juncto 673 W. Venn.).

Bvba Management Niko Maes De heer Ivan Maes

zaakvoerder zaakvoerder

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

de heer Niko Maes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

18/01/2011
ÿþ!

r

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LqirTGEitONIEN TER GRIFFIE RECIMANK. VAN KOOPHANDEL

0'1

N

IIIIR1.11(m11.1ill! IA 11-01-

Griffie

VE'JRNE

Ondernemingsvr : oe 3 2 (1 oC oC -Z

Benaming : GROMAES

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strandlaan 188 bus 5

8670 Koksijde (Sint-Idesbald)

Onderwerp akte : Oprichting Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid !j "GROMAES"

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op dertig december tweeduizend en tien, r ter registratie aangeboden, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:, :j "GROMAES", met zetel te 8670 Koksijde (Sint-Idesbald), Strandlaan 188 bus 5:

1) Dat door:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMENT NIKO MAES", met zetel te j 8670 Koksijde, Strandlaan 188 bus 4, ondernemingsnummer 0886.313.744, en belasting over de toegevoegde waarde nummer 0886.313.744. Opgericht bij akte verleden voor Meester Peter De l3aets, Notaris te Koksijde, op zevenentwintig december tweeduizend en zes, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig januari tweeduizend en zeven onder nummer 07013086, welke statuten sedertdien ongewijzigd bleven. De zetel werd verplaatst naar huidig adres blijkens beslissing van de algemene i vergadering de dato dertig juni tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juli daarna, onder nummer 07112321.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door : de heer MAES Niko, geboren te Veurne op achtentwintig september negentienhonderd negenenzestig, (rijksregister nummer - 690928 195-89), wonende te 8670 Oostduinkerke (Koksijde), Leeuwerikstraat 25, handelend in de hoedanigheid van niet-statutaire zaakvoerder, tot deze hoedanigheid benoemd bij voormelde oprichting van zevenentwintig december tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig januari tweeduizend en zeven onder nummer 07013086;

2) De burgerlijke maatschap "MAES NIKO", met zetel te 8670 Oostduinkerke (Koksijde), Leeuwerikstraat

25. Opgericht blijkens onderhandse akte de dato zevenentwintig oktober tweeduizend en tien.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door: de heer MAES Niko, geboren te Veurne op

achtentwintig september negentienhonderd negenenzestig, (rijksregister nummer - 690928 195-89), wonende

te 8670 Oostduinkerke (Koksijde), Leeuwerikstraat 25, handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder, tot

deze hoedanigheid benoemd bij voormelde oprichting.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «GROMAES» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde (Sint-Idesbald), Strandlaan 188 bus 5

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van hetj uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ONITEUR DIRECT!

BEL

GISCFI STAAT BESTU JR

z

BBLAD

31 .DEC, 2010

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

A . Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle " verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B . Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C . Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,' in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Il. VOOR EIGEN REKEN1NG, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

B . Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen

C . Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

D . Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

E . De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste (1/186S1e) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven door :

1. De bvba Management Niko Maes, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 EUR), volstart ten belope van zesduizend honderd zesenzestig euro zesenzestig (6.166,66 EUR), waarvoor haar honderd vijfentachtig (185) aandelen worden toegekend

2. De burgerlijke maatschap Maes Niko , voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van honderd euro (100,00 EUR), volstort ten belope van drieëndertig euro vierendertig (33,34 EUR), waarvoor haar vijftig aandelen worden toegekend

De verschijners verklaarden dat op ieder aandeel één/derde gestort is, hetzij in totaal zesduizend tweeeuro

í..(6200,00EUR}._.r---_.........-.----....__......---.--...._.._ _.___..m ...._._....__.___..___ ..

Op de laatste blz. van Lujk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

m'A 2.1

" a

mod 2.1

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire

zaakvoerder benoemd:

- de voornoemde heer Ivan Maes, rijksregisternummer 44.11.25-205-46, wonende te 8670 Koksijde, Zonstraat 5.

- de voomoemde bvba Management Niko Maes, met als vaste vertegenwoordiger de heer Niko Maes, voornoemd,

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk

Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hen

verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in

en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om negen uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend en twaalf om negen uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en elf.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cnockaert & Salens, met zetel te 8200 Brugge, Koude Keukenstraat 13, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND U1TTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE RAETS

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GROMAES

Adresse
STRANDLAAN 188, BUS 5 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande