GRONDWERKEN DIETER DEPUYDT

Divers


Dénomination : GRONDWERKEN DIETER DEPUYDT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 607.844.263

Publication

23/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor meester Joseph THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA  THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen , met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837.832.946 RPR Gent afdeling Kortrijk op 18 maart 2015, ter registratie neergelegd, blijkt dat er door

de heer DEPUYDT Dieter Gabriël, geboren te Roeselare op elf oktober negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te 8980 Zonnebeke, Grote Roeselarestraat 24 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd met volgende kenmerken:

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam  Grondwerken Dieter Depuydt .

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, en zal rechtspersoonlijkheid hebben vanaf de neerlegging van het uittreksel der statuten voorgeschreven door de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8980 Zonnebeke, Grote Roeselarestraat 24.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en in het buitenland, van bijhuizen, administratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschappen.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

Zetel :

" Het uitvoeren van grondwerken in de meest ruime zin;

" Het uitvoeren van land- en tuinbouwwerken van welke aard ook;

" Het uitvoeren van loonwerken voor de land- en tuinbouw;

" Het vervoer van goederen over de weg, inbegrepen het vervoer van landbouwproducten, alsook alle vervoerondersteunende activiteiten en diensten;

" Het huren en verhuren van machines, materialen en werkkrachten in de meest ruime zin en meer in het bijzonder het huren en verhuren van containers;

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen;

Ondernemingsnummer :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Benaming

Rechtsvorm :

(voluit) :

(verkort) :

*15304918*

0607844263

Grote Roeselarestraat 24 8980 Zonnebeke

Oprichting

Grondwerken Dieter Depuydt

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Neergelegd

19-03-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

" Het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, projectontwikkeling, bouwen sleutel op de deur, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen

" Het verwerven, hetzij door inschrijving, aankoop, inbreng, fusie, opslorping, deelneming of andere wijzen van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden; De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij kan ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of deze verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld:

De comparant verklaart:

1. Dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

2. Dat het kapitaal volledig door de comparant onderschreven is en afbetaald in geld door storting van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) zoals hierna bepaald.

Als vergoeding voor de inbreng worden aan de comparant honderd (100) aandelen toegekend zonder nominale waarde.

3. Dat het genoemde bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening onder nummer BE30 3631 4575 9011 bij ING Bank te Moorslede geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op zestien maart tweeduizend vijftien, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, dat mij is overhandigd.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat ondergetekende notaris aan genoemde bankinstelling de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel, heeft gemeld.

Artikel 8: Zaakvoerders

a) het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lasthebbers, al dan niet vennoten, benoemd

door de algemene vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen

vast.

b) Beëindiging van het mandaat.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

c) Bezoldiging- De zaakvoerder heeft recht op een bezoldiging ter vergoeding van zijn werk en ter compensatie van de verantwoordelijkheid aan zijn bestuur verbonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het bedrag van die bezoldiging wordt jaarlijks vastgesteld door de jaarvergadering voor het verstreken jaar. De jaarvergadering bepaalt tevens de voorschotten die de zaakvoerder maandelijks zal mogen voorafnemen tot de volgende jaarvergadering en aan te rekenen op de bezoldiging.

Zijn reis- en verblijfkosten, alsook andere kosten in verband met het uitvoeren van zijn functie worden hem onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op het voorleggen van maandelijkse door hem voor echt verklaarde afrekeningstaten.

Deze wedden en kosten worden geboekt onder de algemene onkosten.

Artikel 9: Intern Bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermindert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder die een belang heeft strijdig met dit van de vennootschap is gehouden zich te gedragen naar de desbetreffende bepalingen van wetboek vennootschappen.

Artikel 10: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte. Artikel 11: Bijzondere gevolmachtigden

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel 12:

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en stukken die volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren. Indien de vennootschap niet meer kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

Artikel 13: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur (10u 00); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Artikel 14: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement of in het kantoor van de instrumenterende notaris waar zich dit ook in België bevindt, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 16: Vertegenwoordiging

Het is de enige vennoot verboden zich op gelijk welke algemene vergadering te laten

vertegenwoordigen door een gevolmachtigde of zijn bevoegdheden als vennoot over te dragen aan derden.

Artikel 17: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

Artikel 19: Einde van het boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande, de inventaris op alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening, en toelichting, en het jaarverslag.

De commissarissen maken in voorkomend geval het door de wet vereiste controleverslag op. Artikel 20: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte afschrijvingen en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a) vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van

afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of

ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

Artikel 24: Ontbinding - Vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars aangewend worden tot

terugbetaling van het gestorte bedrag der aandelen, voor elk aandeel pro rata van het totale aantal

aandelen en pro rata van het volgestorte deel.

Artikel 25:

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende

voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen

werden geconsigneerd;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten

met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe

accountant, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

UITVOERINGS- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar zal beginnen te lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien en in afwijking van artikel 13 van deze statuten zal de eerste gewone algemene vergadering gehouden worden in tweeduizend zestien.

B. Benoemingen

Worden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur (onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap):

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de heer DEPUYDT Dieter, voornoemd,

- de heer DEPUYDT Eddy Julien, geboren te Moorslede op zeventien maart negentienhonderd

vierenzestig, wonende te 8980 Zonnebeke, Grote Roeselarestraat 24, identiteitskaartnummer: 591-

6840760-34,

rijksregisternummer: 64.03.17-429.38,

die onmiddellijk verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden.

C. Bekrachtiging

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door artikel 68 van het wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichter aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de voormelde openbaarmaking.

D. Volmacht

De oprichter verleent bijzondere volmacht aan  Luminad , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, vertegenwoordigd door mevrouw Sabine Holvoet, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Joseph Thiery

Hierbij neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal de dato 18/03/2015

22/07/2015
ÿþMod waid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Imiuw11xmu11ewMi

NEERGELEGD TER GRll-H tz Rb. van koophandel Gent Afd. leper

oii o JUU 2&1

De Griffier, Griffie

Bijlagen bij liët -Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

C:hAELSENS

Ondernerningsnr : 0607.844.263 Benaming

(voluit) : GRONDWERKEN DIETER DEPUYDT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GROTE ROESELARESTRAAT 24, 8980 ZONNEBEKE

(volledig adres)

Onderwem akte : NEERLEGGING VERSLAGGEVING QUASI-INBRENG

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerders dd. 23!03!2015 en van het verslag van de , bedrijfsrevisor dd, 11/06/2015 opgesteld n.a.v. de quasi-inbreng overeenkomstig de artikelen 220-222 van het Wetboek van vennootschappen.

Dhr, Dieter Depuydt,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GRONDWERKEN DIETER DEPUYDT

Adresse
Zetel : GROTE ROESELARESTRAAT 24, 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande