GROOVE DYNASTY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GROOVE DYNASTY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 885.701.753

Publication

07/02/2013
ÿþr

Mad Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

bahoudr

aan he

Belgisc

Staatsbl

~ç A L j ,.

71..~ w~ir{'ÍiyY 1f~~AJi

Brugge. - af~sIts1n OreJ I -E~~.

Ondernemingsnr : 0885.701.753

Benaming

(voluit) : GROOVE DYNASTY

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetei : Stokkellaan 95, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder, Ontbinding & vereffening

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 31-12-2012, gehouden op de zetel, blijkt

het volgende:

- zijn aanwezig:

1) de heer BEAUMONT Alexandre Paul Gregory, Belg, bediende, woonachtig te Oostende, Stokkellaan 95, in zijn hoedanigheid van aandeelhouder met 10 maatschappelijke aandelen;

2) de heer DONEN David Robert, Belg, vertegenwoordiger, woonachtig te Oostende, Peter Benoitstraat 49,

in zijn hoedanigheid van enige zaakvoerder en aandeelhouder met 10 maatschappelijke aandelen;

- agenda:

1) ontslag en décharge mandaat zaakvoerders;

2) beslissing tot ontbinding, sluiting vereffening.

besluiten:

1) Het ontslag van de heer BEAUMONT Alexandre Paul Gregory ais zaakvoerder met ingang van 1-10-2011 werd ter kennis gebracht aan de medevennoot en zaakvoerder, de heer DONIN David Robert, na de jaarvergadering van 4-6-2011 Zijn ontslag ais zaakvoerder wordt in deze Buitengewone Algemene Vergadering unaniem herbevestigd en aanvaard, vanaf 1-10-2011. Er wordt hem ook décharge verleend voor zijn bestuur in zijn mandaat als zaakvoerder tot en met 30-9-2011.

Het ontslag van zaakvoerder DONIN David Robert per 31-12-2012 wordt voorgelegd aan de Buitengewone Algemene Vergadering, welke zijn ontslag unaniem aanvaardt en hem décharge verleent voor zijn bestuur in zijn mandaat. als zaakvoerder tot en met 31-12-2012.

2) De enige zaakvoerder en vennoot, de heer DONIN David Robert, stelt de aandeelhouders voor om de ontbinding van de vennootschap te bevestigen en te stemmen over de sluiting van de vereffening.

De ontbinding en afsluiting van de vereffeningsverrichtingen dringen zich op omdat in de laatste Algemene Vergadering van 2-6-2012 reeds vastgesteld werd dat:

- er geen activiteit, noch productie meer was gedurende het laatst afgesloten boekjaar, per 31-12-2011; - dat er ook geen nieuwe activitieiten meer gepland werden naar de toekomst toe;

- dat er dus geen verdere exploitatie vastgesteld werd over het lopende boekjaar dat afsluit per 31-12-2012;

- dat tijdens de jaarvergadering van 2-6-2012 er reeds beslist werd de waardering in discontinuïteit te hanteren en de vennootschap vanaf die datum in ontbinding te stellen;

Alle aanwezige aandeelhouders beslissen unaniem tot de ontbinding van de vennootschap met ingang van twee juni tweeduizend en twaalf;

De heer DONIN David legt zijn verslag van de vereffeningsverrichtingen voor aan deze Buitengewone Algemene Vergadering en daaruit blijkt dat alle vorderingen ten gelde gemaakt zijn, ter aanzuivering van de schulden aan de enige schuldeiser, namelijk de heer DONIN David Robert, wiens tegoed geboekt staat op zijn. rekening courant op de passiefzijde van de voorgelegde tussentijdse balans op datum van 31 oktober 2012. Uit zijn verslag blijkt ook dat het maatschappelijk vermogen negatief is en bijgevoig er geen netto-actief overblijft om uit te keren aan de aandeelhouders. Er is dus geen liquidatiebonus vast te stellen of toe te kennen, in casu gaat het om een liquidatiemalus.

Alle aanwezige aandeelhouders keuren de voorgelegde tussentijdse balans unaniem goed en gaan akkoord met deze deficitaire vereffening, dewelke bij deze unanieme beslissing gesloten is. De aandelen van'. de vereffende vennootschap zijn hierbij van rechtswege vernietigd. Alle stukken van de vennootschap zullen nog tot 31-12-2017 verblijven op het adres van de huidige zetel.

Gedaan te Oostende op 31-12-2012, getekend, DONIN David Robert, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GROOVE DYNASTY

Adresse
STOKKELLAAN 95 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande