GROUP CASIER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROUP CASIER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.941.934

Publication

20/06/2014
ÿþbe a

Ste

1111111.!1,111.11,11171,1III

MOdWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

UII 136 1 3 -"-

,LGISCH ST

4ATSBLAD

BELGE

2014

NEERGELEGD

2 b MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent,. erg. KORTRIJK (.]rime

Ondernemingsnr : 0534941934

Benaming

(voluit): GROUP CASIER

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Rijselstraat 80, 8930 MENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONBEZOLDIGD MANDAAT

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 24 maart 2014.

De raad van bestuur aanvaardt de beslissing van Mevrouw Karin DANNEEL, echtgenote van de Heer Paul-Emmanuel CASIER, wonende te 8930 Menen, lepersestraat 109, om haar mandaat als bestuurder van de vennootschap vanaf 31 maart 2014 onbezoldigd uit te oefenen.

Echt verklaard,

NV CADANS

Gedelegeerd-bestuurder

vertegenwoordigd door

Paul-Emmanuel CASIER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

14/06/2013
ÿþ MOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*13090567* 11 BE

BELGE NEERGELEGD

2013 31. 05. 2013

Af11" L~3f_l`



R ANKRTRiJK KOOPFiAe~DEI-

~~~KO

MONITEU

0 7 -Ub-LGfSCH S

Ondernemingsar :953t~ . g41, 334 Benaming

(volut) : GROUP CASIER (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijselstraat 80, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op dertig april tweeduizend dertien,

inhoudende oprichting van de naamloze vennootschap "GROUP CASIER", met zetel te 8930 Menen,

Rijselstraat 80, en dragende de volgende vermelding van registratie : "Geregistreerd te Menen op 07 MEI 2013,

bladen twaalf, verzendingen geen, boek 203, blad 10 vak Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25), De E.a.

Inspecteur a.i., (ondertekend) Patrick BEELPREZ", blijkt onder meer hetgeen volgt:

VENNOTEN

1/ De naamloze vennootschap "CADANS", met zetel te 8930 Menen, leperstraat 107, hebbende als

ondernemingsnummer, het nummer 0446.824.164.

2/ Mevrouw CASIER Brigitte Yvonne Paule, geboren te Menen op zesentwintig mei negentienhonderd

drieënvijftig, wonende te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 69,

3/ Heer CASIER Yves Marie Albert, geboren te Menen op zevenentwintig november negentienhonderd

vierenvijftig, wonende te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Zandbeekstraat 34.

4/ Mevrouw CASIER Marie-Luce Christine Michele, geboren te Menen op dertien oktober negentienhonderd

zevenenvijftig, wonende te 9000 Gent, Jonkvrouw Mattestraat 1/A000.

5/ Heer CASIER Paul Emmanuel Georgette Erie, geboren te Menen op negenentwintig juni

negentienhonderd éénenzestig, wonende te 8930 Menen, leperstraat 109.

6/ Heer CASIER Simon Yvan Guy, geboren te Menen op acht maart negentienhonderd vijfenzestig,

wonende te 1030 Schaarbeek, Cornet de Grezstraat 13.

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap heeft de vomi van een naamloze vennootschap en draagt de naam "GROUP CASIER",

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere' roerende waarden, van welke vorm cok, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zcals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuring van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3, het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

4. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

5. het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, met inbegrip van de detachering van personeel (zonder_weliswaar in te gaan_tegen_dereglementering inzake uitzendarbeid)__ ___ ______ _________ _______________ s_._ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

6. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

7. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf dertig april tweeduizend dertien.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het kapitaal bedraagt drie miljoen vijfhonderdduizend euro (¬ 3.500.000,00) en is verdeeld in drieduizend

vijfhonderd (3.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een gelijk deel in het

kapitaal vertegenwoordigende.

Op het kapitaal werd ingeschreven:

- door middel van een inbreng in geld ten bedrage van éénentwintigduizend euro (¬ 21.000,00), volledig volstort. Dit kapitaal werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting;

- en door middel van een inbreng in natura van achtennegentig aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASIER RISK & INSURANCE, met zetel te 8930 Menen, Waalvest 2, hebbende als ondernemingsnummer, het nummer 0405.468.215, ten bedrage van drie miljoen vierhonderd negenenzeventigduizend euro (¬ 3.479.000,00).

Het besluit van de bedrijfsrevisor omtrent deze inbreng in natura luidt letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de NV GROUP CASIER door inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 98 aandelen in volle eigendom (op een totaal van 100 aandelen) van de CVBA CASIER RISK & INSURANCE, kan ik besluiten dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura; de oprichters van de vennootschap zijn weliswaar verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2.de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurig-'heid en duidelijkheid voldoet;

3.de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

1k dien wel een voorbehoud te formuleren nopens de weerhouden waarden voor de binnen de CVBA CASIER RISK & INSURANCE en haar dochtervennootschap CVBA CASIER-DECOODT RISK & INSURANCE aanwezige onroerende goederen, aangezien deze steunen op een eigen inschatting van de oprichters; hoewel de weerhouden waarden mij redelijk en aanvaardbaar lijken gelet op de aanschaffingswaarden, de aard en de ligging van de onroerende goederen en rekening houdend met de evolutie van de prijzen op de vastgoedmarkt, zou een waardering door een onafhankelijk vastgoedexpert meer zekerheid hebben gegeven omtrent de weerhouden waarden.

4.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaande uit 3.479 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de NV GROUP CASIER, met een globale waarde van 3.479.000,00 EUR, worden toegekend aan de respectievelijke inbrengers in verhouding tot hun inbreng, welke toekenning geen afbreuk doet aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het eventueel toepasselijk huwelijksvermogensstelsel van de inbrengers.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 29 april 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

(ondertekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Directiecomité.

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optredens De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten.

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap in rechte en tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerde bestuurder alleen of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden vierde donderdag van de maand mei, om dertien uur. in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijéénroepingbrief aangeduid,

De aandeelhouders dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volte werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Vertegenwoordiging en stemrecht

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn,

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, de lasten van de vennootschap en de nodig geachte afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Van die winst wordt vooraf een afname gedaan van tenminste vijf procent om de wettelijk reserve te vormen. Die afname houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve het tiende deel van het kapitaal van de vennootschap bereikt. Het overige wordt op voorstel van de raad van bestuur verdeeld of aangenwend volgens besluit van de algemene vergade-'ring. Moest geen enkel voorstel tot aanwending van dit saldo de meerderheid behalen, dan zal dit saldo dienen tot het vormen of spijzen van een buitengewoon reservefonds. De wettelijke beperkingen ter zake zullen echter moeten nage-'leefd worden. Deze worden thans geregeld door artikel zeshonderd zeventien en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Dividend.

..

d

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De betaling van de dividenden geschiedt op de tijdstippen en plaatsen die door de raad van bestuur

worden aangeduid zonder dat de uitbetaling later kan geschieden dan zes maanden na de algemene

vergadering,

Interimdividend.

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het

boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend.

ONTBINDING - VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap, om een welkdanige oorzaak en op hetzij welk ogenblik ook, zijn de

bestuurders van rechtswege vereffenaars met de bevoegd-heden bepaald in de artikelen honderd vijfentachtig

en volgende van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerder-beid

er anders over besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffe-naars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aan-delen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMING BESTUURDER

Werden tot eerste bestuurders benoemd:

1°) Mevrouw Brigitte CASIER, voornoemd;

2°) Heer Yves CASIER, voornoemd;

3°) Mevrouw Marie-Luce CASIER, voornoemd;

4°) Heer Simon CASIER, voornoemd;

5°) Mevrouw Karin DANNEEL, wonende te 8930 Menen, leperstraat 109;

6°) De naamloze vennootschap CADANS, voornoemd, hebbende als vaste vertegenwoordiger, Heer Paul

Emmanuel CASIER, voornoemd;

7°) Heer François GRAFE, wonende te 5100 Dave, rue du Rivage 165;

8°) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANAGEMENT EN ADVIES PELTYN, thans

met zetel te 1860 Meise, Egelantierlaan 18, met ais vaste vertegenwoordiger, Heer Marc PELTYN,

Het mandaat van deze bestuurders neemt een einde, onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

tweeduizend achttien.

BENOEMING GEDELEGEERDE BESTUURDER

De naamloze vennootschap CADANS, voornoemd, hebbende als vaste vertegenwoordiger, Heer Paul

Emmanuel CASIER, wordt benoemd tot gedelegeerde bestuurder.

Haar opdracht geldt tot de jaarvergadering van tweeduizend achttien, behoudens uittreding, overlijden of

herroeping van hun mandaat door de Raad van Bestuur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

-Expeditie van de akte oprichting;

-Verslag van de bedrijfsrevisor,

-Verslag van de oprichters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.05.2016, NGL 15.06.2016 16181-0408-014

Coordonnées
GROUP CASIER

Adresse
RIJSELSTRAAT 80 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande