GROUP D-VDH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUP D-VDH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.346.454

Publication

05/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303836*

Neergelegd

03-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536346454

Benaming (voluit): STAR-INVEST

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus 58

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT , geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 2 juli 2013, nog niet geregistreerd, dat door de heer DHONDT Olivier Inge Bart, RR 90.01.10-363.70, geboren te Gent op 10 januari 1990, ongehuwd, wonende te 9770 Kruishoutem, Nieuwstraat 12/0001, volgende vennootschap werd opgericht:

S T A T U T E N

Artikel 1: Rechtsvorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  STAR-INVEST .

Deze naam moet worden vermeld in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , of de afkorting ervan.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 2018 Antwerpen, De Keyserlei 5 bus58.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s) die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan. Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- de klein-, groot- en commissiehandel in kippenproducten en vleeswaren;

- de klein-, groot- en commissiehandel in vers of diepgevroren vlees en vleesconserven;

- de klein-, groot- en commissiehandel in vers of diepgevroren vlees van gevogelte, pluimvee, wild en konijnen;

- de fabricatie van bereidingen en conserven van vlees, gevogelte, pluimvee, wild en konijnen, evenals de klein-, groot- en commissiehandel in dergelijke goederen;

- de promotie van bovenvermelde producten op markten, in supermarkten, ... via daartoe bestemde standjes;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De inrichting, de uitbating en organisatie van traiteurdienst, de organisatie van banketten en feestelijkheden;

- De productie, de bereiding, klein-, groot- en commissiehandel, import en export, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alle mogelijke koude en warme gerechten, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden;

- Het verzorgen van alle catering.

- de fabricage en verkoop van gepersonaliseerde alcoholische dranken en niet-alcoholische dranken en andere artikelen voor particulieren en bedrijven;

- de groot-, klein- en commissiehandel in, de in- en uitvoer van dranken en producten al dan niet gepersonaliseerd, materieel en materialen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks enig verband hebben met artikelen voor persoonlijk gebruik en geschenkartikelen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de leasing en huurfinanciering, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen, alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaand of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen, het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische administratie en financiële bijstand aan deze vennootschap en onderneming.

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen en kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut.

- Het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde onderneming.

Dit alles in de meest ruime zin van de bewoordingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovenomschreven doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel. Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De aandelen zijn volledig volgestort, zodat de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) thans ter

beschikking is van de vennootschap.

Artikel 6: Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering,

beraadslagend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 9: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld de heer DHONDT Olivier Inge Bart, RR900110-363-70,

geboren te Gent op tien januari duizend negenhonderdnegentig, wonende te 9770 Kruishoutem,

Nieuwstraat(KRU) 12, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit

dat zich hiertegen verzet.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist.

Artikel 10: Bevoegdheden en bezoldiging

a. Elke zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Hij kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen, in en buiten rechte, en ten opzichte van derden.

b. Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 10 bis: Delegatie van machten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zoals opdrachten in het kader van het dagelijks bestuur, mits zij duidelijk zijn omschreven, zijn geoorloofd.

De aldus gevolmachtigden verbinden de vennootschap slechts als gewone lasthebbers onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerders die hun volmacht gaven.

Artikel 13: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 11 uur in de voormiddag.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel 14: Aantal stemmen

a) Indien er meerdere vennoten zijn, mag iedere vennoot stemmen in persoon of door lasthebber. Ieder aandeel geeft slechts recht op een stem.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel 18: Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Luik B - Vervolg

Artikel 20: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder, en dit binnen de perken door de wet gesteld.

Artikel 23: Verdeling bij vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Het plan van de vereffenaar(s) tot verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers, dient voorafgaandelijk goedgekeurd door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Overgangsbepalingen

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben in 2015.

3. De comparant verklaart, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, onder de opschortende voorwaarde van het neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Volmachtdrager

Wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde: de BVBA Accountantskantoor Lambert, te 9031 Drongen, Gaverlandstraat 73, alsmede al diens zaakvoerders en werknemers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt voor het vervullen van alle formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie, het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, het sociaal Secretariaat, bij de Registratiecommissie en bij de fiscale en andere administraties in het algemeen.

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/02/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van ]ccnpllandçi

Antweraen

22 JAN. 2015

afdeling Antwerpen

driffie

*15018149*

Ondernemingsnr ; 0536.346.454

Benaming (voluit) : STAR-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Keyserlei 5 bus 58 2018 Antwerpen

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Naamswijziging - Doeluitbreiding Statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de! burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid! 'Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 13 januari 2015,! nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STAR-INVEST', is bijeengekomen en volgende besluiten heeft. genomen met eenparigheid van stemmen;

Eerste besluit: Naamswiiziginq. '

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Group D-VDH".

De comparanten erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over de eventuele gevolgen het gebruik van een naam die gelijk is aan een bestaande of die door gelijkenis verwarring met een bestaande! naam kan doen ontstaan.

Tweede besluit: Doeluitbreiding

1. Verslag

Alle aanwezige vennoten erkennen het afschrift van het door de zaakvoerder opgemaakte bijzonder! verslag, voorgeschreven door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, te hebben ontvangen en eri kennis van te hebben genomen, alsook van de erbij gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2014.

De vennoten geven ontslag met betrekking tot het voorlezen ervan.

2. De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden met de bepalingen vermeld in punt;

2.2 van de agenda.

Derde besluit: Statutenwiizigingen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan bovenvermelde besluiten, en meerbepaald

volgt;

1/ De eerste alinea van artikel 1 wordt vervangen door volgende bepaling:

"De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haarnaam luidt 'Group

D-VDH;

21 In artikel 3 van de statuten worden volgende bepalingen ingevoegd (na de bepaling "- de groot-, klein

en commissiehandel in, ... met artikelen voor persoonlijk gebruik en geschenkartikelen." en vóôr de bepaling "- Het;!!

aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen

"- Studie-, organisatie- en adviesbureau inzake bedrijfsorganisatie, marketing, communicatie,

bedrijfsvoering en bedrijfsbeheer,

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het verstrekken van adviesverlening en het uitvoeren van freelanceopdrachten op het gebied van

bedrijfsbeheer, management, Sales en Marketing, aan- en verkoop, in de ruimste zin van de bewoordingen;

- het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp aan bedrijven op vlak van sales, marketing, publia

relations, communicatie, aan- en verkoopactiviteiten in de ruimste zin van het woord;

- het opstellen en doceren van lessen op het gebied van bedrijfsbeheer, management, marketing, aan- en

verkoop;

- Pre-press- en pre-mediadiensten;

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

- het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters);

- het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen

(direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen,

enzovoort;

het ontwerp van publicitaire artikelen, het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame (reclameborden en

 panelen, lichtkranten en neonreclame), het aanbrengen van reclame op bussen, enzovoort;

- alle commerciële activiteiten op commissie;

- onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

- groothandel in computers, randapparatuur en software, kantoormachines en  benodigdheden;

- kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur;

kleinhandel in kantoormaterieel en  meubelen;

- detailhandel in telecommunicatieapparatuur in gespecialiseerde winkels;

- telecommunicatie in het algemeen;

- het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's;

computerconsultancy-activiteiten;

- het beheer van computerfaciliteiten;

- overige diensten op gebied van informatietechnologie en computer

- webportalen, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten;

- de organisatie van congressen en beurzen."

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegginq op de griffie van de rechtbank van koophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruiselede, Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal dd 13 januari 2015, met gecoördineerde statuten en verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de doeluitbreiding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voov'-behouden %/sen het Belgisch Staatsblad

28/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1 11111111,111i),JI.11 III

Ondernemingsnr : 0536346454 Benaming

(voluit) : GROUP D-VDH (verkort) :

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 MEI 2015

afdeling eitiftimen



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Keyserlei 5 - bus 58 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING ZETEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 01.05.2015 dat er werd

beslist te benoemen als zaakvoerder vanaf 01.05.2015 voor onbepaalde duur :

- de heer Van den Heede Roy, wonende te 9770 Kruishoutem, Spilthoorestraat 15.

Dit mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Goedgekeurd in het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd, 01.05.2015.

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerders dd. 01.05.2015 dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar : 8570 Anzegem, Zilverberg 2 en dit vanaf 01.05.2015. Goedgekeurd in het verslag van de zaakvoerders dd. 01.05.2015,



Dhondt Olivier Zaakvoerder





"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 21.08.2015 15477-0048-013

Coordonnées
GROUP D-VDH

Adresse
ZILVERBERG 2 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : ANZEGEM
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande