GROUP SLEUYTER INTERIOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GROUP SLEUYTER INTERIOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 500.609.476

Publication

19/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neoergetegd ter van el

rechtbank v. - oophandel Brugge  o fdeling te Oostende

°D 0 7 0V. 2012

Griffa Oe ClTlfr%r

voof- hehouer,

aan hot Beigsxzh StaatGblad

*iaieas3a"

Ondernemincçsnr : tr, o©, 603 . ? 4,

Benaming

(voluit) . GROUP SLEUYTER INTERIOR

)verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel 8400 Oostende, Northlaan, 9 (volledig adres)

Onderwerp at t : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 26.10.2012, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Naamloze Vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichter: 1° De Heer SLEUYTER Franklin Honoré Angèle, geboren te Oostende op 30 mei 1946, rijksregisternummer 460530 475-14, echtgenoot van Mevrouw Gryson Rita, wonende te 8450 Bredene, Fazantenlaan, 10; 2° De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROUP SLEUYTER REAL ESTATE, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Edward Vlietinckstraat, 18; De comparanten in deze akte nemen kennis van het tweede lid van artikel 450 van het Wetboek van vennootschappen, en bevestigen dat enkel de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROUP SLEUYTER REAL ESTATE, voormeld, als oprichter zal dienen te worden beschouwd en dat de Heer SLEUYTER Franklin, voormeld, enkel als gewone inschrijver zal dienen te worden beschouwd.

- Naam; "GROUP SLEUYTER INTERIOR"

- Zetel: 8400 Oostende, Northlaan, 9;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel

- algemeen aannemer ;

algemene bouwonderneming ;

- binnenhuisarchitectuur en adviesverlening terzake ;

aan- en verkoop, import en export van roerende goederen en meer specifiek voor de inrichting van

woningen en appartementen, inclusief het exploiteren van winkels of showrooms terzake ;

- afwerking van onroerende goederen (voornamelijk, doch niet exclusief voor privébewoning, winkels, kantoren, enz.). Onder afwerking wordt begrepen aile handelingen van werk in onroerende staat na de fase van de ruwbouw, d.w.z. vloeren, bepleisteren, plaatsen elektriciteit, domotica en sanitair, schilderen, behangen, betegelen, ontwerpen, fabriceren en plaatsen van ingemaakte kasten en ander meubilair, ontwerpen, fabriceren en plaatsen van valse plafonds, enz.

De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorgehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

a, het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

d, het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

e, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur ; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm

Op d& baste blz. Luik B verrrletdeei Recto .Naevi en rr{1zGar,Wi]eitl van G'é? ¬ n5trurri8nterer'Oie rtOt,31 S r,etyi SrAr' {iu p.'ssOr;;; 1(er')

kr'r~~lgri clC iccl r;rorsoon ten aanzien van derdr;n te ',ertelz.'+ voJrRigrl1

',Mme Naam en trs,tnriieirning.

c Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge 1 van (organisatie)studies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijke doel ;

f. het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en ruilen van onroerende en roerende goederen en rechten, al of niet onder BTW-stelsel, in de ruimste zin van het woord (inclusief met het oog op het verloren van haar (gedelegeerd) bestuurders in natura), alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

g. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

h, het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

I. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

- Duur" , Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 250.000 EUR verdeeld in 250.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (KBC Bank) ten belope van 1 EUR door de Heer SLEUYTER Franklin, dien intekent op 1 aandeel en ten belope van 249.999 EUR door de BVBA GROUP SLEUYTER REAL ESTATE, dien intekent op 249.999 aandelen.

- Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni om 19H30;

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen (in geld en/of in natura) toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de gewone algemene vergadering.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer

en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dient dit mee te delen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt, en moeten de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen worden nageleefd.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. Indien een bestuurder met het dagelijks bestuur belast wordt, zal hij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, die zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend, of door twee bestuurders gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

- Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van het vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vôôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de eventuele commissaris(sen), die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn/hun jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Algemene Vergadering

De comparanten verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen met eenparigheid van stemmen volgende besluiten

1. Benoeming bestuurders:

De algemene vergadering stelt aan tot bestuurders van de vennootschap, met ingang vanaf heden:

1° De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROUP SLEUYTER REAL ESTATE, met

maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Edward Vlietinckstraat, 18;

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0826.763.761 (bevoegde

rechtbank Brugge - afdeling Oostende);

Als vaste vertegenwoordiger van deze bestuurder wordt aangeduid de Heer SLEUYTER Franklin, voormeld.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROUP SLEUYTER REAL ESTATE, voormeld,

aanvaardt uitdrukkelijk haar mandaat,

2° De Heer SLEUYTER Anthony René Simon, geboren te Oostende op 24 december 1967,

rijksregisternummer 671224 383-97, wonende te 8450 Bredene, Eksterstraat, 2;

De Heer SLEUYTER Anthony, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

3° De Heer DELEY Gilbert Louis Leon, geboren te Oostende op 28 april 1955, rijksregisternummer 550428

025-27, wonende te 8450 Bredene, Zwanestraat, 26;

De Heer DELEY Gilbert, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

2. Afsluiting eerste boekjaar Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op 15 juni 2014 gehouden worden,

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering de hierna vermelde commissarisrevisor aan te stellen: de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid WALTER HOSTEN, BEDRIJFSREVISOR, met maatschappelijke zetel te 8432 Leffinge, Cleyemeereweg 7.

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer HOSTEN Walter, kantoorhoudende te 8432 Leffinge, Cleyemeereweg 7.

4

Voor-

(hchouc'on

aan bel,

Belgizeh

-S tzaisblad

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WALTER HOSTEN, BEDRIJFSREVISOR, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk haar mandaat.

4. Overname van verbintenissen,

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat aile verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst van de statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondernemingsloketten, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: 1° de BVBA VERBANCK, PLAS & PARTNERS, te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg, 1066, vertegenwoordigd door de Heer Peter Verbanck, zaakvoerder, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en 2° FORMALIS VZW, te Lombardstraat 34, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door haar bestuurders, individueel bevoegd, evenals haar leden, bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Raad van Bestuur

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROUP SLEUYTER REAL ESTATE, de Heer SLEUYTER Anthony en de Heer DELEY Gilbert, allen voormeld, verklaren vervolgens in Raad van bestuur bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Benoeming gedelegeerd bestuurder:

De Raad van Bestuur stelt aan tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, met ingang vanaf heden: De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROUP SLEUYTER REAL ESTATE, voornoemd;

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer SLEUYTER Franklin, voornoemd;

Benoemd tot zaakvoerder in voormelde oprichtingsakte, gepubliceerd als voormeld,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid GROUP SLEUYTER REAL ESTATE, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk haar mandaat.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel --

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laatste b;z van Luik B vr;nn6idon R.acta - Naam er hocdar,3gr,eid v2;¬ de instrumenterende notaris hem] van oe perroColraar,l

bevoegd ii8 rech:Spcí's000 ten aanzien yen dardcn ie vc en4:nJrdiQl:r!

V,erao Pla2rn ari heitob.,5crnng

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 21.07.2015 15326-0518-035

Coordonnées
GROUP SLEUYTER INTERIOR

Adresse
NORTHLAAN 9 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande