GROUP VDD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUP VDD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.631.953

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.06.2014, NGL 26.08.2014 14459-0170-009
03/04/2012
ÿþMari Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

22 ïiîtA21 2012

Gl<iflFie

Ondernemingsnr : 0 Li4. e'jJ . 95/ Benaming

(voivit) : GROUP VDD

(verkort)

1111lllllllnos~alulqvs1ll

" ia*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Westrozebekestraat 87, 8840 STADEN (WESTROZEBEKE) (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN.

Uit een akte verleden voor notaris Jan VANDENWEGHE te Zonnebeke op12 maart 2012 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: 1) de Heer VANDENDRIESSCHE, Julien Roger, wonende te 8840 Staden (Westrozebeke), Provinciebaan 65; en 2) de Heer: VANDENDRIESSCHE Lieven Peter, wonende te 8840 Staden (Westrozebeke), Westrozebekestraat 87.

- De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur onder de naam "GROUP VDD", met; maatschappelijke zetel te 8840 Staden (Westrozebeke), Westrozebekestraat 87.

- De vennootschap heeft tot doel:

* de deelneming onder om het even welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse ondernemingen, de verwerving door aankoop, intekening of door am het even welke andere wijze, alsmede de afstand van: roerende waarden, van welke aard ook, daarin begrepen de intekeningsrechten, de opties, enzovoorts, het: beheer en het productief maken van haar effectenportefeuille, de deelneming aan de oprichting en aan de, uitbreiding van alle vennootschappen.

* het waarnemen van bestuursmandaten in om het even welke andere vennootschap of vereniging.

* het verlenen van diensten aan ondernemingen, en onder andere, bijstand verlenen of financieel, sociaal, administratief of economische gebied.

* ze kan persoonlijke of zakelijke waarborgen ten voordele van derden, natuurlijke of rechtspersonen toestaan.

* ze kan de studie en de uitbreiding van commerciële of financiële markten, het opsporen van partners, de studie en de verwezenlijking van fusies of van overname van ondernemingen of vennootschappen op zich nemen.

* verhuur van personeel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciëte, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar: maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan borg staan tegen financiële instellingen in het kader van leningen en; kredietopeningen.

- Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) en is volledig. volstort.

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/vijfhonderdste ieder.

- De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden de tweede zaterdag van de maand juni om twaalf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

De gewone algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoe-: ming en het ontslag van de zaakvoerder(s), en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de. vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissarissen, het verlenen van kwijting overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare

winst. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen - -- - -

Verso : Naam en handtekening. . -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

j Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóér de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bewoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

- Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2013.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Zij worden door de statuten of door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Tot niet-statutair zaakvoerders werden benoemd de Heren Julien en Lieven Vandendriessche, beiden voornoemd.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

- Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

- Ieder zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

- De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerders al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolutemeerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

MCCA.àIS J. VANDENWEGHB

BeLten '371ÇtraaG 9

aDa® ZONNBBBKB

J

mior. .oden n Piet' Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
GROUP VDD

Adresse
WESTROZEBEKESTRAAT 87 8840 WESTROZEBEKE

Code postal : 8840
Localité : Westrozebeke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande