GUEWER EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUEWER EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.911.815

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 27.06.2014 14240-0320-013
23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 20.08.2013 13440-0256-014
20/08/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 8. 08. 2013

RECHTBANK KÓOPIlAiNDEL

GI(IARTAIJK



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.911.815

Benaming

(voluit) : GUEWER EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moorseelsestraat 2 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd 7juni 2013 gehouden op de maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Moorseelsestraat 2, werd met eenparigheid van stemmen volgend agendapunt goedgekeurd:

- Het ontslag van Mevrouw Wang Chung Chunling, RR 73 10 11 446 51, wonende te 8500 Kortrijk, Moorseelsestraat 2, wordt aanvaard vanaf 7 juni 2013 en décharge wordt gegeven voor het gevoerde beleid

- De heer Zhu Yong, wonende te Room 706, Nr 36, Lane 139, North Yongfeng Road, Haishu District, Ningbo, Zhejiang, China wordt benoemd tot zaakvoerder. Deze benoeming is geldig tot 22 november 2022.

Zijn mandaat gaat in vanaf 7 juni 2013.

Zhu Yong

Zaakvoerder

r

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsblac ICI lII

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/04/2012
ÿþMal Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEEF CE' . l: t, t.x

13. 04. 202

1-;ECH-' ^ ~ ~.~,;OFHht~iùEL ~r e;frÿlJK

+12079553"

bel a;

Be

Sta

Ondernemingsizr 839.911.815

Benaming

 t GUEWER EUROPE

(vorkott,

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Moorseelsestraat 2 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering dd 1 oktober 2011 gehouden op de maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Moorseelsestraat 2, werd met eenparigheid van stemmen volgende agendapunt goedgekeurd:

- Het ontslag van de Heer Balcaen Patrick, RR 63 06 08 249 03, wonende te 8500 Kortrijk, Moorseelsestraat 2, wordt aanvaard vanaf 1 oktober 2011 en décharge wordt gegeven voor het gevoerde beleid;

- Mevrouw WANG Chunling, RR 73 10 11 446 51, wonende te 8500 Kortrijk, Moorseelsetraat 2, wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder.

Haar mandaat gaat in vanaf 1 oktober 2011,

Patrick Balcaen

zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigbe c. ,,F. instrumenterende notaris netzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspcnrgoon ten s snzien van derden te verregen " " oordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2011
ÿþMotl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO(VITEUR BELGE

DIRECTION

0 6 -10- 20n

101

z3. û3. 7û11

SCi-t STEtATFEI-I'.C)~ ~E5Tt.11i3~? t

RECtt T i3ANPaliffiéRANDEL iCDRTRI,lK

3ELGI

Ondernetningsnr : Q 39, (3,m, 2 JS

Benaming

(voluit) : GUEWER EUROPE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moorseelsestraat 2 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op twee september tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1. Ningbo Zhongwei Elektromechanisch B.V. (Zelfstandig (HK) Besloten Vennootschap) met statutaire zetel te Ningbo Elektromechanisch Bedrijfsterrein (Luotuo), met registersnummer Q.D.Z.Y.Z.F.Zi.nr 008018 (1/1), opgericht op achttien februari tweeduizend en vier, met statuten daterend van twee en twintig december tweeduizend en vier, gewijzigd ingevolge Statuten Herzieningsverklaring op één augustus tweeduizend en vijf, en laatst ingevolge Statuten Herzieningsverklaring op vijf maart tweeduizend en zes,

Alhier vertegenwoordigd door de Vertegenwoordiger Investeerder: de Heer ZHU Yong, van Chinese nationaliteit, geboren te Ningbo in provincie Zhejiang (Volksrepubliek China) op tien december negentienhonderd zevenenzestig, wonende Appartement 406 van Gebouw 5 van Bao Ping Lu van de Zhao Bao Shan-wijk, District Zhenhai, Stad Ningbo, Provincie Zhejiang, Volksrepubliek China.

2. De heer BALCAEN Patrick Leopold Camiel, geboren te Kortrijk op acht juni negentienhonderd drie en zestig, rijksregisternummer 63.06.08-249-03, echtgenoot van mevrouw Wang Chunling, geboren te Harbin-Heilongjiang (China) op elf oktober negentienhonderd drie en zeventig, met wie hij gehuwd is onder het wettelijk stelsel ingevolge huwcontract verleden voor notaris Dominique Hendryckx, geassocieerd notaris te Menen, op zesentwintig september tweeduizend en zeven, ongewijzigd, wonende te 8500 Kortrijk, Moorseelsestraat 2.

2. Benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " GUEWER EUROPE".

3. Zetel: te 8500 Kortrijk, Moorseelsestraat 2.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, consultancy in het algemeen;

B. Het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen.

C. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

E. Het verfenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

F. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

G. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van, octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

H. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van electrische en andere fietsen, electrische en andere; brom- en motorfietsen, alsook aanverwante artikelen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormeld& verrichtingen.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en; Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*11155505*

Bijlagen bij het Belgisch gtaatsbTad -1471WI2Óï1- Annexes du 1Vrónitëür bèrgë

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari :

1. Ningbo Zhongwei Elektromechanisch B.V., voor achttienduizend vierhonderd veertien euro, waarvoor hem negenennegentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro.

2. De heer Patrick Balcaen voor honderd zesentachtig euro, waarvoor hem één aandeel wordt toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : honderd vierentwintig euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro en is elk aandeel voor minimum één/vijfde volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer 001-6369533-07.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op twee september tweeduizend en elf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en aile daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutair zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt éénparig benoemd door de oprichters, de heer Balcaen Patrick, wonende te 8500 Kortrijk, Moorseelsestraat 2, voornoemd, die alhier aanvaardt.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zat gehouden worden op de EERSTE VRIJDAG VAN DE MAAND JUNI OM ZESTIEN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en dertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte oprichting, statuten Ningbo Zhongwei Elektromechanisch B.V. met beëigde vertaling en legalistatie, copie paspoort en copie identiteitskaart van de Heer ZHu met beëdigde vertaling en legalistatie.

Martine Vandemaele, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

III

Voorbehouden

aan het ,Belgisch Staatsblad

$ijlágén bij7iët lifëlgisclï Stáàts6lâcT - 14I1-O/2a11 = Éinnexes du 1VloniteurTiélgé

09/03/2015
ÿþ911111N Ildllllllll

+15036519"

Ondernemingsnr : 0839.911.815

Benaming

(voluit) : Guewer Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moorseelsestraat 2, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel

' Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2014:

"De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf 18 december 2014 over te' brengen naar President Kennedypark 29b, 8500 Kortrijk.

Aansluitend wordt beslist om de heer BREZNA Tomas te benoemen tot zaakvoerder.

Zhu Yong

Zaakvoerder'

Moa Wars 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-

" î

ICI

NEERGELEGD

2 5 H:u, 2015

Rechtbmk b ... ...~~~ ~lá~n~t, Gon: " di'dG'r~rffis~

"

i

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.08.2015 15566-0245-013

Coordonnées
GUEWER EUROPE

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 29B 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande