GUY DESAUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GUY DESAUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.062.684

Publication

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 29.11.2013 13675-0490-011
16/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12305950*

Neergelegd

13-11-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0848.062.684

Benaming (voluit): GUY DESAUW

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8553 Zwevegem, Ruiffeleindestraat(O) 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 12 september 2012, geregistreerd te Kortrijk, 1° Registratiekantoor, op 25 september 2012, 6 bladen 0 renvooien, Boek 962 blad 05 vak 12, Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a.Inspecteur a.i. (get) Christelle De Graeve, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GUY DESAUW met zetel te 8553 Zwevegem (Otegem), Ruiffeleindestraat 3, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de zaakvoerder, evenals van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met kantoor gevestigd te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, alhier vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, Bedrijsrevisor, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de kapitaalverhoging in natura luiden als volgt :

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA GUY DESAUW door inbreng in natura van het vruchtgebruik voor een periode van 17 jaar van een onroerend goed, kan ik besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

overeen met de fractiewaarde en het aantal van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 86 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een waarde van 186,00 EUR per aandeel (na afronding), welke afgerond waarde overeenstemt met de huidige fractiewaarde van de aandelen, zodat geen uitgiftepremie is verschuldigd door de inbrengers.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarvoor dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 27 augustus 2012

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

- De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zestienduizend vijftig euro (¬ 16.050,00) om het te brengen van achtduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierendertigduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 34.650,00), door het creëren van zesentachtig (86) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze zesentachtig (86) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de Heer Guy DESAUW, voornoemd, en aan zijn echtgenote, Mevrouw Ludwine CHRISTIAENS, hierna genoemd, als vergoeding voor hun inbreng van het vruchtgebruik voor een periode van 17 jaar van de twee goederen gelegen te Zwevegem, Ruiffeleinde.

- De aanwezige vennoten stellen vast en verzoeken ons, Notaris, er akte van te nemen dat de voorgestelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op vierendertigduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 34.650,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, en aldus de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierendertigduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 34.650,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

- De vergadering besluit aan de zaakvoerder de bevoegdheid te geven, voor de uitvoering van de genomen besluiten, over te gaan tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Luik B - Vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr: $4%, 0G02, 6811

Benaming

(voluit) : GUY DESAUW

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8553 Zwevegem (Otegem), Ruiffeleindestraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Dominique Hendryckx te Menen op vijfentwintig juli tweeduizend en twaalf, neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte = aansprakelijkheid werd opgericht door

1) De heer DESAUW Guy, geboren te Moeskroen op tien januari negentienhonderd zestig, identiteitskaart nummer 591 3113414 10 rijksregister nummer 600110 269 19, echtgenoot van mevrouw CHRISTIAENS Ludwine Clothilde, geboren te Otegem op elf november negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Ruiffeleindestraat 3.

Gehuwd te Spiere-Helkijn op zes juli negentienhonderd vierentachtig onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

2) Juffrouw DESAUW Judith Annabel Erika, geboren te Kortrijk op zestien mei negentienhonderd tweeënnegentig, identiteitskaart nummer 590 7281932 71 rijksregister nummer 920516 234 89, ongehuwd, wonende te 8553 Zwevegem (Otegem), Ruiffeleindestraat 3.

Onder de naam "GUY DESAUW" en waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld wordt op, achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

- Door de heer Desauw Guy, voornoemd, wordt ingeschreven op negenennegentig aandelen, die hij volstort in speciën ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00);

- Door juffrouw Desauw Judith, voornoemd, wordt ingeschreven op één aandeel, die zij volstort in speciën

ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

UITTREKSEL UIT STATUTEN

Artikel 'I, RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij;

draagt de benaming "GUY DESAUW".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8553 Zwevegem (Otegem), Ruiffeleindestraat 3,

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- Loonwerk; onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken voor rekening van derden, dorsen, voorbereiden van landbouwvelden, opzetten van een teelt, behandeling van` landbouwgewassen, besproeien van gewassen, ongediertebestrijding met betrekking tot de landbouw, oogsten en eerste behandeling van de gewassen voor primaire markten, verhuur van landbouwmachines en ° werktuigen met bedieningspersoneel;

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden : de handel, zowel groot- en kleinhandel, import en export van en in granen, zaaigranen, zaden, meststoffen, sproeistoffen, stro, hooi voedingsstoffen en alle landbouwproducten in het algemeen;

- Fabricatie en vermenging, opslaan en stockeren, bewaren en transport van granen en zaden, zaaigranen» meststoffen, diervoeders, veevoeders, voedingsstoffen en alle landbouwproducten in het algemeen;

- Verhuur van landbouwmachines en  werktuigen, de groot- en kleinhandel in land- en tuinbouwmachines;

- De onderneming voor bestrooiingswerken, grond- en afbraakwerken;

- Exploitatie van een landbouwbedrijf : veeteelt, akkerbouw en tuinbouw;

- De uitbating van een landbouwbedrijf met het oog op het voortbrengen en verhandelen van,

landbouwproducten die hoofdzakelijk bestemd zijn voor de verkoop;

- Het verhandelen van alle bijproducten zoals melk, afval, mest, enzovoort;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M

N1TEUR B

NEERGELEGD

2 0 -08- 2

20. 07, 2012

REC~-~1.ir~-',f~,4K },OOF'H.-:%VDcL

1_ 1=Tr-mh

BEL e 1SCH STAA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" - Het vervoer van alle goederen en van alle producten, zowel in België als in het buitenland;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge - De tussenkomst als vervoercommissionair en commissionairexpediteur;

- De in-, uit- en doorvoer van goederen en producten;

- Transport, vervoer van levende dieren, vervoer van koelwagens, vervoer van dierlijke mest, vervoer van voeders, grondstoffen;

- Het laden en lossen en de expeditie van alle goederen en producten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is niet het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 12. ZAAKVOERING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met cie uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel 13.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14.  VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN.

leder jaar op de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Artikel 22.- BOEKJAAR,

Het boekjaar gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

Artikel 23. WINSTVERDELING,

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt,

Artikel 24.- ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING.

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtsschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend,

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend dertien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

BENOEMING VAN NEET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur

De heer DESAUW Guy, voornoemd.

Zijn opdracht is bezoldigd, dit behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in de kruispuntbank voor ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W, te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, met name de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR HINNEKENS", met zetel te 8500 Kortrijk, Aalbeeksesteenweg 76, ondernemingsnummer 0820.473.213, RPR Kortrijk, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, mevrouw CHRISTIAENS Ludwine, voornoemd, aan om alle poststukken en briefwisseling, zowel aangetekend als niet-aangetekend, in ontvangst te nemen, zowel van de Post als van commerciële bedrijven van postbedeling.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden `aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie oprichtingsakte,

Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nmta,m, hetzil van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam enhandtekening

27/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 16.10.2015 15652-0601-011
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 30.11.2016 16690-0063-011

Coordonnées
GUY DESAUW

Adresse
RUIFFELEINDESTRAAT 3 8553 OTEGEM

Code postal : 8553
Localité : Otegem
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande