GUYONNAUD TIM SAM CONSULTANCY, AFGEKORT : GTSC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GUYONNAUD TIM SAM CONSULTANCY, AFGEKORT : GTSC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 568.731.487

Publication

19/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekenden:

1. De heer Tim Guyonnaud, geboren te Izegem op 21/06/1982, wonende te 8760 Meulebeke, Tuinwijk 28  N.N. 82.06.21-155.09

2. De heer Sam Guyonnaud, geboren te Izegem op 24/06/1988, wonende te 8760 Meulebeke, Tuinwijk 28  N.N. 88.06.24-447.44

Hierna genoemd elk afzonderlijk als  vennoot en gezamenlijk als  de vennoten zijn overeengekomen een Vennootschap Onder Firma op te richten, waarvan statuten aldus bepalen:

De Heer Tim Guyonnaud, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van 500,00 euro in; in gemeen overleg worden hem hiervoor 50 aandelen toegekend.

De Heer Sam Guyonnaud, voornoemd, brengt in de vennootschap een bedrag van 500,00 euro in; in gemeen overleg worden hem hiervoor 50 aandelen toegekend.

Art. 1 Naam en zetel

De vennootschap is opgericht als een vennootschap onder firma, met als naam  GTSC , voluit  Guyonnaud Tim Sam Consultancy .

De zetel van de vennootschap onder firma is gevestigd te 8760 Meulebeke, Tuinwijk 28.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België en in het buitenland, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerders. De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Art. 2 Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf de datum van de oprichting en neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van koophandel.

Iedere vennoot heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen, de opzegging dient te gebeuren per aangetekende brief aan de andere vennoot, met een inachtneming van een opzegtermijn van 6 maanden. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening van de vennootschap te zijn aangegaan, gedurende 6 maanden voor de publicatie van de oprichting.

Art. 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op operationeel, organisatorisch technisch, commercieel, administratief, economisch en financieel vlak, in de meest ruime zin; het verlenen van bijstand en ondersteunende diensten, management, engineering en consulting in het algemeen, het begeleiden en adviseren op het gebied van crisismanagement , public relations en communicatie, zonder enige beperking, aan personen, bedrijven en de overheid, rechtstreeks of onrechtstreeks, op vlak van administratie, informatica, verkoop, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin, markt en onderzoeksbureau, marketingbureau,

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Guyonnaud Tim Sam Consultancy

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : GTSC

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Tuinwijk 28

*15301062*

Luik B

8760

België

0568731487

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Meulebeke

Griffie

Neergelegd

15-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

publiciteitsagentschap, algemene audit activiteiten en overige activiteiten op gebied van informatie. Het organiseren van alle verkoop en prestatie-bevorderende activiteiten, reclamebureau, computeradviesbureau, realisatie en ontwikkeling van software programma s en gebruiksklare systemen, gegevensverwerking en databanken, het ontwerpen en voeren van promotiecampagnes, het organiseren van direct marketing, direct mail, telemarketing en  verkoop, het ontwerpen en onderhouden van web portalen en websites,

2. Groot- en kleinhandel, commissiehandel en vertegenwoordiging, import en export, onderhoud, reparatie, assemblage van bromfietsen, elektrische fietsen, moto s, auto s, oldtimers, bestelwagens, motorhomes, vrachtwagens, elektrische quads, en speciale voertuigen alsook hun onderdelen en accessoires.

3. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen of diensten, in het kort tussenpersoon in de handel, al dan niet via gebruik van een webshop, verhuur en operationele leasing van alle voertuigen en gereedschapswerktuigen voor alle doeleinden.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen, het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en immateriële vaste activa.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of privé personen, onder welke vorm ook. Het verrichten van alle handels-en financiële operaties, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen in burgerlijke of commerciële aard, roerende, onroerende, industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

6. Het energiezuinig, veilig en gezond verbouwen; dit in de ruimste zin, zoals, maar niet limitatief; het verrichten van studies, de veiligheidscoordinatie op tijdelijke en mobiele bouwplaatsen, grote en kleine werven, de begeleiding van bouwdossiers inzake regelgeving grondverzet, de begeleiding van bouwdossiers inzake energie en energiebeheer, waaronder de verschillende energie regelgevingen (ebp, EPC,...) en het uitvoeren van energieaudits, het uitvoeren van plaatsbeschrijvingen en expertises, het uitvoeren van luchtdichtheidsmetingen en infraroodthermografie, het coördineren en begeleiden van bouwprojecten, het uitvoeren van bouwwerkzaamheden(grondwerken, ruwbouwwerken, dak-en timmerwerken), bezettingswerken, chape- en vloerwerken, verwarmings-en sanitaire werken, ventilatiewerken en dergelijke, de aan en verkoop van alle soorten bouwmaterialen, de aan en verkoop, het huren en verhuren van roerende en onroerende goederen, het verstrekken van advies inzake veiligheid en technische vraagstukken in de bouwsector, het organiseren en geven van cursussen en opleidingen betreffende bovenvermelde zaken, deskundige, activiteiten als energiedeskundige type a,b,c,d

7. Het herstellen beheren of verkopen van industriele installaties en toebehoren.

8. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in of tot de overname gaan van zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde doel hebben of die de ontwikkelingen van de eigen onderneming kunnen bevorderen. De vennootschap kan en mag alle belangen nemen , hetzij door deelneming , inbreng en of om elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, verenigingen of groeperingen die een gelijkduidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven die van die aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

9. Het beheer van onroerende en roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks verband houden

met dit doel en die de opbrengst van de roerende en onroerende goederen moet bevorderen. Dit alles in de

meest ruime zin, bijvoorbeeld het vruchtgebruik ervan. Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen

met uitsluiting van de handelingen als vastgoedmakelaar, het beheer van een onroerend vermogen en de

huurfinanciering of het verlenen van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen alsmede alle

handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de

onroerende goederen moet bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen

in onderaanneming worden uitgegeven.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene

vergadering genomen met unanimiteit.

Art. 4 Vennoten

De vennoten zijn:

Tim Guyonnaud

Sam Guyonnaud

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend

zijn aan die van de vennootschap.

Art. 5 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000,00 euro.

Art. 6 Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale

waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Art. 7 Aandelenregister

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de

zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem

toebehoort;

- de gedane stortingen;

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdra-ger en de

overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend

door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Het eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van

kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het

aandelenregister.

Art. 9 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de

vennootschap. Tot zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd:

Tim Guyonnaud

Sam Guyonnaud

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel

die zich hiertegen zou verzetten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering

anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad.

Art. 12 Bijeenroeping en agenda

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de

derde zaterdag van de maand juni, om 14 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in

de uitnodiging. De vergadering zal op de eerstvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke

feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de

bestemming van het resultaat.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere

punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief en wordt toegezonden aan de

vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering.

Art. 13 Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten

genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de

unanimiteit van de stemmen vereist

Art. 14 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Art. 15 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op

het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de jaarrekening op. Op

voorstel van de zaakvoerders beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan

het resultaat.

Art. 16 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan

worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de

stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van

Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Eerste Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en zeventien.

Alle kosten gemaakt tot 6 maanden voor de oprichting in functie van het maatschappelijk doel van de vennootschap kunnen in aanmerking worden genomen.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Fiduciaire Dieber and Partners CVBA ovv BV, vertegenwoordigd door de heren Bert Verhalle en/of Dieter Verhalle en/of Ignace Verhalle, Staatsbaan 107, 9870 Zulte, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de kruispuntbank van ondernemingen, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte en eindigt op éénendertig

december tweeduizend en zestien.

Aldus opgemaakt in drie exemplaren te Meulebeke, op twee januari tweeduizend en vijftien, elke partij heeft één origineel ontvangen, het derde origineel wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De oprichters,

Mod PDF 11.1

De heer Sam Guyonnaud De heer Tim Guyonnaud

Oprichter  Zaakvoerder Oprichter - Zaakvoerder

Coordonnées
GUYONNAUD TIM SAM CONSULTANCY, AFGEKORT : GT…

Adresse
TUINWIJK 28 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande