GVBF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GVBF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.897.484

Publication

29/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301992*

Neergelegd

27-03-2013



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

(verkort): GVBF

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8792 Waregem, Nieuwstraat 119 bus 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen , met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van 26 maart 2013, dat onder de naam "GVBF", door:

1. de Heer VERMEERSCH Gilles Jozef Sidon, geboren te Deinze op vier april negentienhonderd negenenzeventig (nationaal nummer 790404-167-42), ongehuwd, wonende te 8792 Waregem, Nieuwstraat 119, bus 22.

een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 8792 Waregem, Nieuwstraat 119 bus 22.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

ARTIKEL 1.

De vennootschap wordt opgericht in de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) onder de naam "GVBF",

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8792 Waregem, Nieuwstraat 119 bus 22.

Hij mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij enkele beslissing van de zaakvoerder(s), die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel dient onverwijld te worden meegedeeld aan het beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten (B.I.B.F)

De vennootschap mag ook bijkomende filialen of bijkantoren oprichten, dit mits inachtneming van de deontologische regels van het beroep van het beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten (B.I.B.F.)

ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft, rekening houdend met de wettelijke voorschriften en de deontologische regels van het beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten (B.I.B.F.), tot doel:

-De activiteiten vermeld in artikel negenenveertig van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig, zijnde :

*de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgevingen daaromtrent ;

*het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken

van de rekeningen ;

*het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde

vorm ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0524897484

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

*het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden.

-Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden ; -Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

-De vennootschap mag optreden als bestuurder van andere burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel, welke erkend zijn door het beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten (B.I.B.F.) ofwel welke erkend zijn door het instituut van de accountants en de belastingconsulenten (I.A.B.) ofwel welke erkend zijn door het instituut van de bedrijfsrevisoren (I.B.R.)

-De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

-Het opmaken en indienen van fiscale aangiften

-De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die

die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder-fiscalist.

-Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

-Ze mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen (belangen nemen, bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijzen) in alle ondernemingen van uitsluitend professionele aard.

-Zij kan tevens borg stellen voor verbonden ondernemingen, moeder- of dochtervennootschappen, voor aandeelhouders en zaakvoerders, evenals leningen, voorschotten en kredieten toestaan met respect voor de wettelijke beperkingen en de deontologische regels die van toepassing zijn op het beroep van boekhouder-fiscalist.

Enkel personen die gerechtigd zijn om boekhouding voor derden te doen, kunnen aangesteld worden als vaste vertegenwoordiger in een boekhoudvennootschap.

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden ; zij bekomt rechtspersoonlijkheid de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor de statutenwijziging. ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Er werd een bedrag van 18.600 Euro volstort.

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die vennoot zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, bestuurders, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder benoemd wordt in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders moeten beantwoorden aan de vereisten vervat in het Koninklijk Besluit de dato vijftien februari tweeduizend en vijf, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato zestien maart daarna, opgelegd door het beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten (B.I.B.F.).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op één juni om 19 uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze datum op een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag valt, vindt de vergadering toch plaats.

De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de maatschappelijke belangen het vereisen, of wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 18.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar. Op het einde van ieder boekjaar zal de zaakvoering de inventaris en de jaarrekening opmaken. ARTIKEL 19.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt ieder jaar vijf percent voor de wettelijke reserve voorafgenomen. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot van de winsten zal door de jaarvergadering, bij meerderheid van drie/vierden van de wettige uitgebrachte stemmen worden geregeld.

Moest geen enkel voorstel tot aanwending van de winsten de hierboven voorziene meerderheid bekomen, dan zal het batig saldo, na aftrek van de jaarlijkse voorafneming voor de wettelijke reserve, de volgende bestemming krijgen :

a) een dividend gelijk aan vijf percent van het bedrag ten belope waarvan de aandelen afbetaald waren gedurende het boekjaar zal eerst aan de vennoten worden uitgekeerd.

b) Het overschot zal dienen tot het vormen of het spijzen van een buitengewoon voorzienings- of reservefonds.

ARTIKEL 20.

De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Ze zal echter van rechtswege worden ontbonden ingeval van verlies van de hoedanigheid van boekhouder-fiscalist.

ARTIKEL 21.

Vervroegde ontbinding kan mits inachtname van de wettelijke beschikkingen en de regels opgenomen in de statuten.

In geval van ontbinding, zal de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) geschieden, hiertoe aangesteld door de algemene vergadering, wier macht en bezoldiging zij desgevallend zal vaststellen. De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig het wetboek van vennootschappen zal de vereffenaar pas in functie treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel van de benoeming van de vereffenaar door de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de datum van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan

Na betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden naar rato van hun respectievelijke aandelen, welke ieder gelijk recht geven.

VERKLARINGEN - OVERGANGSMAATREGELEN.

1/ Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend veertien.

Luik B - Vervolg

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de zetel op één juni van het jaar tweeduizend en

vijftien, om 19 uur.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld:

De Heer Gilles VERMEERSCH, wonende te 8792 Waregem, Nieuwstraat 119, bus 22.

die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over belist.

Overeenkomstig hetgeen bepaald werd in de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd

negenenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en haar

uitvoeringsbesluiten, verklaart de Heer Gilles VERMEERSCH te voldoen aan voormelde

reglementering.

De heer Gilles VERMEERSCH verklaart gerechtigd te zijn boekhoudactiviteiten uit te voeren en

ingeschreven te zijn op de ledenlijst van de erkende boekhouders - fiscalisten B.I.B.F. met als

inschrijvingsnummer : 30122540

VOLMACHT.

Volmacht wordt verleend aan de heer Gilles Vermeersch, te 8792 Waregem, Nieuwstraat 119, bus 22

om in zijn naam op te treden voor het vervullen van de formaliteiten in verband de Belasting over de

Toegevoegde Waarde, met de aanvraag van het uniek ondernemingsnummer en het verrichten van

andere formaliteiten in het kader van onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte.akte oprichting dd. 26 maart 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 15.06.2016 16184-0572-011

Coordonnées
GVBF

Adresse
NIEUWSTRAAT 119, BUS 22 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande