GVG SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GVG SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.214.803

Publication

09/08/2013
ÿþ~I.~ tbi:#:E

VI

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

0 2 -08- 2013

BELGISCH STA{TTSBLAD







Ondernemingsnr : 5:39- X41 863

Benaming (voluit) : GVG SERVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nachtegaalstraat 3

8870 Izegem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Het jaar TWEEDUIZEND EN DERTIEN.

Op TWAALF JULI

Voor mij, Tom CLAERHOUT, geassocieerd notaris te Izegem, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke I vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Luc SAGON & Tom CLAERHOUT, geassocieerde notarissen", met zetel te Izegem, Gentsestraat 36, RPR Kortrijk 0889.844.841.

ZIJN VERSCHENEN:

De heer VANSTEELAND Geert Camiel, geboren te Roeselare op 17 juli 1966, nationaal nummer 66.07.17177.69, en zijn echtgenote mevrouw GHEYSEN Daisy Jozetina Magdalena, geboren te Izegem op 26 november 1967, nationaal nummer 67.11.26-060.62, samen wonende te 8870 Izegem, Nachtegaalstraat 3.

Zij verklaren gehuwd te zijn te Izegem op 26 mei 1989 onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Guido Sabbe, te Izegem, op 11 april 1989.

Zij verklaren geen enkele akte van wijziging, vereffening of verklaring aangaande hun huwelijkse voorwaarden verleden te hebben.

Welke verschijners mij, notaris, verzocht hebben bij onderhavige akte het volgende te acteren:

OPRICHTING

Financieel plan

Vóór de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters aan de instrumenterende notaris een ;: financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten i; vennootschap verantwoorden.

Inschrijving op het kapitaal

Inbreng in geld:

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volai:

1! De heer VANSTEELAND Geert, voornoemd, verklaart in te schrijven voor 30 aandelen op naam, met ;: ieder een fractiewaarde van éénlzestigste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor 3.100 euro.

21 Mevrouw GHEYSEN Daisy voornoemd verklaart in te schrijven voor 30 aandelen op naam, met ieder een ;; fractiewaarde van éénlzestigste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor 3,100 euro.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

Bankattest -- uitdrukkelijke bevestiging in de akte

De oprichters erkennen dat het bovengemelde inschriivingsbedraq van zesduizend tweehonderd euro; ¬ 6.200.00 volstort is op een bijzondere bankrekening nummer BE33 7380 3883 1546 geopend bij de KBC; Bank op naam van de vennootschap. Het bewijs van de deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op:: 8 juli 2013 waanvan het bewijs van deponering aldus aan ondergetekende notaris werd overhandigd en de: storting aldus uitdrukkelijk bevestigd wordt door ondergetekende notaris, conform de artikelen 69, 14° en 449;: van het Wetboek van Vennootschappen.

Het saldo, hetzij 12.400 euro zal ter beschikkingder vennootschap gesteld worden eerste o vra in

P bij p g 9,

door de zaakvoerders, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap,

WELKE MIJ AANGEZOCHT HEBBEN AKTE OP TE MAKEN VAN DE STATUTEN VAN EEN BESLOTEN'" VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ALS VOLGT :

STATUTEN



09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge







,lgis<



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ rF

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL EEN - De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen "GVG SERVICE". Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

Met maatschappelijke zetel te 8870 Izegem, Nachtegaalstraat, 3.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in België in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL TWEE - De vennootschap heeft ais doel :

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Assistentie, advies en opleiding op gebied van management, milieu, techniek, automatisatie, informatica, publiciteit, marketing, handel, administratie , financiën, economie, personeelsbeleid, en algemene communicatie onder alle vormen, Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op alle mogelijke domeinen. Het verrichten van marktonderzoek; promotie; prospectie; marketing.

Sociaal, fiscaal en juridisch beheer, advies en opleiding..

Uitvoeren van alle materieel werk ivm genoemde domeinen; dactylografisch en vertaalbureau.

" Het geven van opleidingen op alle mogelijke gebieden.

" Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan - en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de herstelling, de restauratie, het slopen, de kleinen groothandel , het huren en verhuren, het leasen en in leasing geven van kunst, meubelen, wat ook de grondstoffen mag zijn, meubileringartikelen, meubelstoffen, gordijnen, verlichting, vloerbekleding, sanitaire artikelen, huishoudartikelen, kunst- en siervoorwerpen, antiek, rietwerk, goederen vervaardigd uit wis en rotan, allerhande decorum van de woning, binnenhuisinrichting, geschenk- fantasie- en luxeartikelen en alle accessoires, wisselstukken, onderdelen, componenten, en toebehoren en aile aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands.

" Interieurontwerp en advies.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen.

" Systeemanalyse. Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de studie, de aan - en verkoop, de in - en uitvoer, de overdracht, de verdeling, de organisatie van software, en alle

mogelijke internet toepassingen.

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau in informatica en automatisatie

" Spijshuis, Restauratiehouder, Verbruikssalon, Drankgelegenheid, frituur, Hotel, Onderneming van

installaties voor feesten en tentoonstellingen

Uitbating van hallen en paleizen voor tentoonstellingen, feesten, congressen of andere manifestaties.

" Theaterbureau, organisatie van feesten, evenementen, seminaries, en alle andere bijeenkomsten van mensen,

Ondernemingvoor geluidsopname.

Disc-Jockey.

" Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met transport voor eigen rekening of voor derden langs de

weg, het water of de lucht, van goederen, afval, personen, dieren, e.a., koerierdienst, tractie,

verhuisonderneming, goederenbehandeling en opslag, groeperen- manipuleren en verdelen van goederen, containervervoer, expeditiebedrijf, vervoercommissionair, verhuur van voertuig met chauffeur of zonder chauffeur, taxibedrijf, ziekenwagen, en dit alles zowel voor eigen rekening als voor derden.

" Zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking tot voormelde activiteiten.

" Het beheer ,het verwerven, de aan - en verkoop, het huren - en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie -ondernemingen.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit

ligel_ in_ xxrbard.staa.p.Ro_dia.Y1o.nard.zin de opbrengst an .911L49JQode.ea.dalell.fi~-b_e_MOr'detens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod i1.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, In licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

" De aan - en verkoop, in - en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Alle verrichtingen van commerciële, industriële , onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of van welke aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig. soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

ARTIKEL DRIE - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

ARTIKEL VIER  Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door zestig_(60} aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/zestigste.

ARTIKEL VIJF - In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kunnen er zowel aandelen ais obligaties bestaan. Deze effecten zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

De aandelen zijn ondeelbaar. Mede-eigenaars, pandschuldeisers en hun schuldenaars, van éénzelfde maatschappelijk aandeel zijn verplicht zich door één persoon te laten vertegenwoordigen bij de vennootschap, zoniet blijft de uitoefening van de rechten die aan dit aandeel verbonden zijn geschorst, tot deze gemeenschappelijke lasthebber wordt aangesteld.

Is het eigendomsrecht over een aandeel gesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, dan zullen behoudens afwijkende overeenkomst, alleen de vruchtgebruikers de aan dit deel verbonden rechten mogen uitoefenen.

ARTIKEL TIEN - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen ; of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurliike persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben gezamenlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,,

b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder, de heer Geert VANSTEELAND, hier aanwezig, die aanvaardt.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De algemene vergadering mag de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen, zowel voor de door hem verrichte prestaties als voor hun reis, verplaatsings-, en representatiekosten, welke onder de algemene kosten in rekening zullen gebracht worden.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd het bestaan van voormelde vergoedingen, eveneens een wedde worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering zal worden vastgesteld.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechteliike aard heeft dat strijdig, is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

ARTIKEL ELF - Het toezicht van de vennootschap wordt toevertrouwd aan de vennoten eventueel bijgestaan door een erkend accountant, ten ware op grond van het Wetboek van Vennootschappen een commissaris is voorziens

ARTIKEL TWAALF - De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders,

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerderizaakvoerders!college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd, De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

ARTIKEL DERTIEN  De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

ARTIKEL VEERTIEN  Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld,

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, é-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het

rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn. De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL VIJFTIEN  De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering' heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL ZESTIEN - Het maatschappelijk iaar begint de eerste oktober en eindigt de dertigste september van ieder jaar,

ARTIKEL ZEVENTIEN - De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de derde zaterdag van de maand maart om negentien uur (19.00u). Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

ARTIKEL ACHTTIEN - Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, waardeverminderingen, afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen,

ARTIKEL NEGENTIEN - De vennootschap is niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het onvermogen of het afsterven van één der vennoten.

Indien het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal zullen de zaakvoerders de vraag van de ontbinding van de vennootschap moeten voorleggen aan de algemene vergadering.

Indien het netto-actief gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, zal de ontbinding mogen uitgesproken worden door de deelgenoten welke één/vierde der aandelen bezit.

Indien het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van het wettelijk voorzien minimum bedrag, zal de vennootschap ontbonden kunnen worden op verzoek van elke belanghebbende.

ARTIKEL TWINTIG - Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap geschieden door de zorgen van de zaakvoerders, ten ware de algemene vergadering, waarvan zij de machten en de vergoeding zou bepalen indien nodig, te dien einde één of meer vereffenaars aanduidde.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de manier van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen. Het batig saldo der vereffening na betaling der schulden en lasten van de vennootschap zal verdeeld worden tussen de vennoten ingevolge het aantal hunner wederzijdse aandelen, ieder aandeel een gelijk recht toekennende,

II. BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT i

ARTIKEL EENENTWINTIG -ALGEMENE BEPALINGEN

Alle voorgaande artikelen van onderhavige statuten zijn van toepassing wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde artikelen betreffende de éénhoofdigheid.

ALGEMENE VERGADERING -- SLOTBEPALINGEN -

1I overgangsregeling zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet,

De aldus statutair benoemde zaakvoerder, heeft verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat,

2! Eerste gewone algemene vergadering -- Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 30 september 2014.

31 Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2013,

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

f ,R

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

WAARVAN AKTE

Opgemaakt te Izegem, op datum als voormeld.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de verschijners samen met mij, notaris, getekend,

(Volgen de handtekeningen)

VOOR EXTRAKT

Notaris Tom CLAERHOUT, te Izegem

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte ;

2. Bankttest.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GVG SERVICE

Adresse
NACHTEGAALSTRAAT 3 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande