GYAN-RAJU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GYAN-RAJU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.815.141

Publication

09/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15309462*

Neergelegd

05-06-2015

Griffie

0631815141

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

GYAN-RAJU

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 3 juni 2015, nog te registreren, blijkt dat :

1.er door a. de heer PUN, Gyan, geboren te Pokhara (Nepal) op 12 oktober 1968, echtgenoot van mevrouw PUN Sangita, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Zoete Inval 4 en b. de heer CHHETRI, Raju, geboren te Pokhara (Nepal) op 20 december 1974, echtgenoot van mevrouw ADHIKARI Samjhana, wonende te 8000 Brugge, Balsemboomstraat 51, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "GYAN-RAJU" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Zoete Inval 4.

4. de vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: - Alle activiteiten van een horeca uitbating, in de ruimste zin, zoals (ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend) de inrichting, de uitbating, de huur en verhuur, de leiding en het bestuur van tearooms, restaurants, cafés, brasseries, bistro s, tavernes, snackbars, kantines, feest-, vergader-en spektakelzalen, dancings, musichalls, private clubs, sport en ontspanningsclubs, biljart en snookerzalen, speelzalen (onder andere bingo s, slots, paardenrennen, feesttenten, hotels, motels, gastenkamers, traiteurzaken, campings, staanplaatsen voor mobilhomes en alle andere al dan niet verplaatsbare inrichtingen en gelegenheden waar zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken, snacks en maaltijden te koop of voor verbruik ter plaatse worden aangeboden of waar logeer-, ontspanning- of sportmogelijkheden geboden worden, alsmede het inrichten en verzorgen van feesten, recepties, catering en manifestaties allerhande

- De handel zowel in het groot als in het klein de in en uitvoer van alle voedingswaren, artikelen, grondstoffen, producten, materialen, gereedschap enzovoort rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met of aansluiten bij voormelde doelstelling.

- De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoer van alle voedingswaren, textiel en lederwaren, geschenken, accessoires, huishoudartikelen, tabakswaren, alcoholische en niet-alcoholische dranken, kranten en tijdschriften, diepvriesproducten, cosmetica, onderhoudsprodukten, kleine en electrische toestellen en de handel in bereide maaltijden, drank- en voedingswaren in het algemeen, zonder dat deze opsomming beperkend is; zij mag zowel dag als nachtwinkel uitbaten. Zij mag handelsgoederen importeren welke zonder verdere bewerking kunnen worden doorverkocht. - Aan en verkoop, in en uitvoer van verbruikbare en niet verbruikbare goederen in de ruimste zin van het woord.

- Het verlenen van adviezen van financiële technische, commerciële of administratieve aard, verlenen van diensten.

- Uitbaten van taxi en of busbedrijf, vervoer van personen.

- Vervoer van goederen.

- Publiciteit en reclame.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Zoete Inval 4

8310 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Opkuis en onderhoud van gebouwen waarin tevens ruitenwasser behoort.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/at­test nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door de heer Pun Gyan, voornoemd, tot beloop van 9.300,00 EUR, waarvoor hem 50 aandelen werden toegekend en de heer Chhetri, Raju, voornoemd, tot beloop van 9.300,00 EUR, waarvoor hem 50 aandelen werden toegekend. Alle aandelen werden ten belope van 1/3de volgestort.

Aldus werd door de comparanten op alle aandelen ingeschreven, waarop 1/3de werd gestort of 62,00 EUR per aandeel of 6.200,00 EUR.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van 6.200,00 EUR. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven. Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap worden voor onbepaalde duur benoemd:

- de heer Pun Gyan, voornoemd, en

- de heer Chhetri Raju, voornoemd.

8. Elk jaar op de vierde zaterdag van de maand maart om 14 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

9. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 30 september 2016.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar. Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de

vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

12. De comparanten geven bij deze volmacht aan Kantoor Vandenabeele BVBA, 8400 Oostende, Elisabethlaan 423 en alle werknemers en/of aangestelden om in naam van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte.

19/06/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~.

f

Ii~u~uiuiifl~flu~uii

" 158 8 111111

©ndernemingsnr : 0631815141 Benaming

(votu,t) " Gyan-Raju

(verkort) -

NE.HGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 O JUN 2095

Gent Aferre Brugge e griffier

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Zoete Inval 4 te 8310 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling Zaakvoerder

Op de Bijzondere Algamane Vergadering van 06/06/2016 werd unaniem beslist om aan te stellen als

bijkomende zaakvoerder:

Mevrouw Pun Mamata, geboren te Pokhara op 6 april 1992,

Haar mandaat begint op 0610612015

Getekend,

Pun Gyan

Zaakvoerder

ce .aa,s[e blz van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
GYAN-RAJU

Adresse
ZOETE INVAL 4 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande