H & L STONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : H & L STONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.587.325

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14230-0444-013
28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 24.06.2013 13213-0363-012
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 19.06.2012 12201-0187-012
11/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300205*

Neergelegd

07-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): H&L STONE

0832587325

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 369

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Joseph THIERY-VANDER HEYDE, notaris te Rumbeke/Roeselare op zeven januari tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd, blijkt dat er door mevrouw LAMBRECHT Heike, geboren te Brugge op zeventien september negentienhonderd tachtig, ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Maria s Lindestraat 28, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd met volgende kenmerken:

1: Naam

De vennootschap is opgericht als Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam  H&L STONE .

2: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, en zal rechtspersoonlijkheid hebben vanaf de neerlegging van het

uittreksel der statuten voorgeschreven door de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

3: Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 369.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied en het tweetalig

gebied Brussel-hoofdstad, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal

in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap overgaan tot het oprichten, in België en in het

buitenland, van bijhuizen, administratieve zetels, filialen, exploitatiezetels, kantoren en agentschappen.

4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van

derden, hetzij in deelneming met derden:

I. Algemeen

-het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

-het opnemen van participaties en houden van deelnemingen in derde vennootschappen, het besturen van vennootschappen welke vorm deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

II. Specifieke activiteiten

A/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

B/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies; C/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

E/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

F/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

G/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van alle commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het is verdeeld in twintig duizend (20.000) aandelen zonder nominale waarde.

Inbreng in geld:

Mevrouw Heike Lambrecht, voornoemd, heeft verklaard:

1. Dat het maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro (20.000 EUR) volledig geplaatst is en verdeeld in twintigduizend aandelen zonder nominale waarde.

2. Dat het kapitaal gestort is ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00), waarbij op ieder van de aandelen tenminste één/vijfde gestort is.

Als vergoeding voor de inbreng werden aan mevrouw Heike Lambrecht twintigduizend aandelen toegekend zonder nominale waarde.

3. Dat het genoemde bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening onder nummer BE 62 7310 1519 8861

bij KBC Bank te Rumbeke geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op twintig december tweeduizend en tien, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, dat mij is overhandigd.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel, heeft gemeld.

6: Zaakvoerders

a) het mandaat van zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer lasthebbers, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene

vergadering.

De algemene vergadering stelt hun aantal, hun statuut en het bedrag van hun vergoedingen vast.

b) Benoemingen

Voor de eerste maal wordt het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap mevrouw LAMBRECHT Heike, wonende te 8800 Roeselare, Maria's-Lindestraat 28.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring en in elk geval dat mevrouw Heike Lambrecht haar mandaat niet zou kunnen uitoefenen wordt zij van rechtswege opgevolgd als statutair zaakvoerder door de heer Gino Callens, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Warellesgoed 5, die tussengekomen is in de oprichtingsakte en verklaard heeft zijn eventueel toekomstig mandaat te aanvaarden.

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring en in elk geval de heer Gino Callens zijn toekomstig mandaat niet zou kunnen uitoefenen, zal mevrouw Heike Lambrecht - in geval van overlijden, onbekwaamverklaring en in elk geval - van rechtswege opgevolgd worden als statutaire zaakvoerder door mevrouw Martine Vanhulle, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Warellesgoed 5, die tussengekomen is in de oprichtingsakte en verklaard heeft haar eventueel toekomstig mandaat te aanvaarden.

c) Beëindiging van het mandaat.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Indien er slechts één zaakvoerder is kan het vrijwillig aftreden van de zaakvoerder niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd. Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

d) Bezoldiging- De zaakvoerder heeft recht op een bezoldiging ter vergoeding van zijn werk en ter compensatie van de verantwoordelijkheid aan zijn bestuur verbonden, inzoverre de algemene vergadering hiertoe beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het bedrag van die bezoldiging wordt jaarlijks vastgesteld door de jaarvergadering voor het verstreken jaar. De jaarvergadering bepaalt tevens de voorschotten die de zaakvoerder maandelijks zal mogen voorafnemen tot de volgende jaarvergadering en aan te rekenen op de bezoldiging.

Zijn reis- en verblijfkosten, alsook andere kosten in verband met het uitvoeren van zijn functie worden hem onmiddellijk door de vennootschap terugbetaald op het voorleggen van maandelijkse door hem voor echt verklaarde afrekeningstaten.

Deze wedden en kosten worden geboekt onder de algemene onkosten.

7: Intern Bestuur

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij, voor wat het intern bestuur betreft, de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden en vermindert in niets de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder die een belang heeft strijdig met dit van de vennootschap is gehouden zich te gedragen naar de desbetreffende bepalingen van wetboek vennootschappen.

8: Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte.

9: Toezicht

Zolang de vennootschap kan genieten van de uitzonderingsbepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft

iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Er moet dus geen commissaris benoemd worden.

Van het feit dat geen commissaris benoemd werd, wordt melding gemaakt op alle uittreksels van akten en stukken die

volgens de wet tot de verantwoordelijkheid van de commissarissen behoren.

Indien de vennootschap niet meer kan genieten van deze uitzonderingsbepalingen, moet de algemene vergadering binnen

de kortst mogelijke tijd overgaan tot het bepalen van het aantal commissarissen en hun benoeming. De commissarissen

worden gekozen tussen de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren.

De algemene vergadering bepaalt het bedrag van de vergoedingen der commissarissen, dat te boeken is bij de algemene

kosten. De duur van het mandaat is drie jaar, doch de mandaten zijn hernieuwbaar.

10: Tijdstip van vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

11: Plaats van de vergadering

Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement of in het kantoor van de instrumenterende notaris waar zich dit ook in België bevindt, aangewezen in de oproepingsbrief.

12: Vertegenwoordiging

Het is de enige vennoot verboden zich op gelijk welke algemene vergadering te laten vertegenwoordigen door een

gevolmachtigde of zijn bevoegdheden als vennoot over te dragen aan derden.

13: Meerdere gerechtigden voor één aandeel

De vennootschap erkent slechts een enkele eigenaar per aandeel; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door één enkele onder hen of door een mandataris, eveneens vennoot, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd verwezenlijkt, zal de uitoefening van de aan dergelijke aandelen verbonden rechten geschorst zijn.

De rechten verbonden aan aandelen die met vruchtgebruik zijn bezwaard, worden door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens verzet van de naakte eigenaar, in welk geval zij geschorst zijn tot na akkoord van de belanghebbende of rechterlijke uitspraak.

14: Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

15: Winstbestemming

Het batig saldo der balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten, de nodig geachte afschrijvingen

en provisies, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld als volgt:

a) vijf procent ervan voor de vorming van de wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer dividenden worden uitgekeerd mag dit niet tot gevolg hebben dat, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die niet mogen uitgekeerd worden.

16: Ontbinding en vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het netto-actief door de vereffenaars aangewend worden tot terugbetaling van het gestorte bedrag der aandelen, voor elk aandeel pro rata van het totale aantal aandelen en pro rata van het volgestorte deel.

17: Uitvoerings-, overgangs- en slotbepalingen

A. Eerste maatschappelijk boekjaar

In afwijking van artikel 19 van deze statuten, zal het eerste maatschappelijk boekjaar beginnen te lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf en in afwijking van artikel 13 van deze statuten zal de eerste gewone algemene vergadering gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

B. Bekrachtiging

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door artikel 68 van het wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichter aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de voormelde openbaarmaking.

Notaris Joseph Thiery-Vander Heyde

Hierbij neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal de dato 7/01/2011.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2015
ÿþr Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Rache. )n v ed,ffie . ~



Ondernemingsnr : 0832.587.325

Benaming

(voluit) : H&L STONE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rumbeeksesteenweg 369, 8800 Rumbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging - uittreksel splitsingsvoorstel

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen wensen het bestuursorgaan van de BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF en het bestuursorgaan van de BVBA H&L STONE het volgende voor te stellen aan hun respectievelijke algemene vergaderingen:

PARTIËLE SPLITSING

De partieel te splitsen vennootschap overweegt om een splitsing te realiseren overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen

Een partiële splitsing waarbij een deel van het maatschappelijk vermogen van de BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF overgaat naar de BVBA H&L STONE en waarbij de aandeelhouders van de BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF eveneens aandeelhouders worden van de BVBA H&L STONE en waarbij er geen aandelen worden uitgegeven voor de eigen aandelen in bezit.

De splitsende BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF ondergaat een vermogensvermindering die' gelijk is aan het deel van het maatschappelijk vermogen dat wordt overgedragen aan de BVBA H&L STONE.

(.BEPALING VOORZIEN DOOR ARTIKEL 728 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN PARTIJEN (art. 728, 1° W. Venn.)

1. De splitsende vennootschap: WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF BVBA

De juridische fiche is als volgt:

Naam: WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel:

Rumbeeksesteenweg 369

8800 Roeselare

Ondernemingsnummer: 0470.130.690

Rechtspersonenregister: Gent, afdeling Kortrijk

Oprichting:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Thiery VANDER HEYDE te Rumbeke op 21 januari 2000, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 februari 2000 onder het nummer 20000208-506.

Laatste statutenwijziging;

De statuten werden voor het laatste gewijzigd bij akte verleden voor notaris Joseph Thiery VANDER HEYDE te Rumbeke op 21 november 2006, gepubliceerd in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 december 2006 onder het nummer 0185525.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 20.000,00 vertegenwoordigd door 200 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 11200ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Zaakvoerders:

De heer Cino GALLENS

Rumbeeksesteenweg 369

8800 Roeselare

BVBA H&L Stone

Rumbeeksesteenweg 369

8800 Roeselare

Vertegenwoordigd door:

Mevrouw Heike Lambrecht

Warellesgoed 5

8800 Rumbeke

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-Onderneming voor steenhouwen

-Onderneming voor het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen.

-Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere

vloerbekleding, met uitzondering van hout.

-Tussenpersoon in de handel.

-Onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het reinigen en invoegen van gevel.

-Onderneming voor het droogmaken van gebouwen (activiteiten niet aan vergunningen onderworpen).

-Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen.

-Onderneming voor het plaatsen van afsluitingen

-Onderneming voor het leggen van kasseien, dallen en chapes.

-Onderneming voor het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken in kunststof (geen

metsel- en betonwerken)

-Onderneming voor warmte- en geluidsisolering

-Onderneming voor het plaatsen van scheidingswanden in valse zolderingen (geen timmer- of

schrijnwerken).

-Fabricage, plaatsen of herstellen van parketvloeren.

-Onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk.

-Metalen constructies.

-Fabricage en plaatsing van houten vensterluiken, metalen ramen en metalen rolluiken.

-Fabricage en plaatsing van rolluiken, zonneblinden en vliegenramen.

-Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen.

-Coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen..

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar: Het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand oktober om 17 uur.

Voor de ondertekening van dit voorstel wordt de vennootschap vertegenwoordigd door haar zaakvoerders:

De heer Gino CALLENS

Rumbeeksesteenweg 369

8800 Roeselare

BVBA H&L Stone

Rumbeeksesteenweg 369

8800 Roeselare

Vertegenwoordigd door:

Mevrouw Heike Lambrecht

Warellesgoed 5

8800 Rumbeke

2.De verkrijgende vennootschap: H&L STONE BVBA

Naam; H&L STONE

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Maatschappelijke zetel;

Rumbeeksesteenweg 369

8800 Roeselare

Ondernemingsnummer. 0832.587.325

Rechtspersonenregister: Gent, afdeling Kortrijk

Statutair zaakvoerder:

Mevrouw Heike LAMBRECHT

Warellesgoed 5

8800 Rumbeke

Oprichting:

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Thiery VANDER HEYDE te Rumbeke op 7 januari 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2011 onder het nummer 11300205.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 20.000 vertegenwoordigd door 20.000 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1120.000ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort ten belope van ¬ 12.400,00.

Algemene Vergadering: de jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur.

Duur de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk boekjaar ; het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Doel :

De vennootschap heeft tot doet, zowel in België als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor

rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

1.. Algemeen

a) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen,

b) Het opnemen van participaties en houden van deelnemingen in derde vennootschappen, het besturen van vennootschappen welke vorm deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen

2. Specifieke activiteiten

a) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

b) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

c) Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

d) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

e) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime

zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan

kredietinstellingen;

f) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

g) Het verlenen van administratie prestaties en computerservices;

h) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

3. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen:

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doet verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschappen alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Voor de ondertekening van dit voorstel wordt de verkrijgende vennootschap vertegenwoordigd door haar zaakvoerder:

Mevrouw Heike LAMBRECHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De ondertekenaars verklaren dat zij op de hoogte zijn van

-De specifieke aansprakelijkheid van de zaakvoerders vervat in artikel 687 van het Wetboek van Vennootschappen.

-De verplichting het splitsingsvoorstel zes weken voor de algemene vergadering ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen.

De ondertekenaars stellen dat

Het splitsingsvoorstel zal voorgelegd worden aan de algemene vergadering waarin wordt bepaald om een bedrijfstak van de vennootschap onder te brengen in de BVBA H&L STONE, de verkrijgende vennootschap. De bedrijfstak behelst het beheer van het onroerend patrimonium. Op deze manier worden de risico's die verbonden zijn aan het beheer van het onroerend patrimonium afgesplitst van het actief en passief dat voor de natuursteenactiviteit wordt gebruikt. In het kader van een goed doordacht risicobeheer is het van belang om te zorgen dat er geen katalysators aanwezig zijn in de exploitatievennootschap dewelke schadeclaims in de hand werken. Tevens moet deze herstructurering van de vennootschap het verderzetten van de vennootschap en haar exploitatie mogelijk maken en dit in het kader van een mogelijke overname door een derde. In het kader van de overname dient er immers een substantiële aflossing van een externe schuld in rekening courant te gebeuren. De BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF zal zich in de toekomst enkel moeten concentreren op de natuursteenactiviteit. Daarenboven zal deze nieuwe structuur een positieve bijdrage leveren tot het beheer en de uitbreiding van de natuursteenactiviteiten.

Het onroerend patrimonium wordt ondergebracht in de BVBA H&L STONE zodat het bestuursorgaan van deze vennootschap zich enkel moet concentreren hierop.

Il. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN IN VOORKOMEND GEVAL HET BEDRAG VAN DE OPLEG IN GELD (ART.728 2° WETB.V.VENN.)

DE VERDELING VAN HET EIGEN VERMOGEN VAN DE BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF OP 31/01/2015

Het uitgesplitste vermogen is als volgt

Westvlaams Natuursteen-bedrijf BVBA Af te splitsen luik Exploitatie

vennootschap

EIGEN VERMOGEN 688 129,60 439 633,52 248 496,08

I Kapitaal 20 000,00 12 777,64 7 222,36

Il Uitgiftepremies 0,00 0,00 0,00

III Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 0,00 0,00

1V Reserves 593 408,52 379 118,00 214 290,52

A.Wettelijke reserves 2 000,00 1 277,76 722,24

B.Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

C.Belastingvrije reserves 56 291,95 35 963,91 20 328,04

D.Beschikbare reserves 535 116,57 341 876,32 193 240,25

V Overgedragen winst/verlies 74 721,08 47 737,88 26 983,20

Het criterium van de scheiding van het eigen vermogen is gebeurd op basis van artikel 213, eerste lid WIB. Gezien 199/200sten niet vergoed worden in aandelen, worden ze geacht te zijn uitgekeerd. De uitkering wordt verhoudingsgewijs aangerekend op het kapitaal en de reserves, waarbij de vermindering van de reserves bij voorrang wordt aangerekend op de belaste reserves ( artikel 211,§2, derde lid WIB)

De aanrekening ziet er dan ook ais volgt uit :

Aanrekening op kapitaal: 12 777,64 x 1991200 12 713,75

Aanrekening op reserves: 426 855,88 x 199/200 424 721,60

- waarvan op belaste reserves 390 891,98

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- waarvan op belastingvrije reserves 33 829,62

437 435,35

Op basis van deze aanrekening wordt het overgedragen eigen vermogensbestanddeel als volgt bepaald. Overgedragen eigen vermogensbestanddelen

Afgesplitst Aangerekend Overgedragen

Kapitaal 12 777,64 -12 713,75 63,89

Wettelijke reserve 1 277,76 -1 277,76 0,00

Belastingvrije reserve 35 963,91 -33 829,62 2 134,28

Beschikbare reserve 341 876,27 -341 876,27 0,00

Overgedragen winst 47 737,94 -47 737,94 0,00

VERGOEDING VOOR DE PARTIËLE SPLITSING

In het kader van de partiële splitsing en rekeninghoudend met het feit dat er slecht één aandeel wordt vergoed van de twee honderd, weerhouden de zaakvoerder de boekwaarde van de afgesplitste activa.

Voor de toekenning van de nieuwe aandelen weerhouden we de volgende waarden en berekeningen.

Huidig eigen vermogen van de BVBA H&L STONE

Kapitaal E 12.400,00

Kapitaal ¬ 20.000,00

Niet-opgevraagd (¬ 7.600,00)

Reserves ¬ 815.000,00

Wettelijke reserve ¬ 2.000,00

Beschikbare reserves ¬ 813.000,00

Overgedragen winst ¬ 159,18

¬ 827 559,18

Dit betekent:

Kapitaal ¬ 20.000,00

Eigen vermogen ¬ 827.559,18

Aantal aandelen 20.000

Fractiewaarde per aandeel ¬ 1,00

Waarde per aandeel ¬ 41,38

Gezien het feit dat de vennootschap H&L STONE 199 van de 200 aandelen van de BVBA WESTVLAAMS NATIJIJRSTEENBEDRIJF aanhoudt zullen er voor deze aandelen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Dit betekent dat de inbreng t.o.v. de partiële splitsing zich beperkt tot een waarde van ¬ 2.198,17,

Het aantal nieuw uit te geven aandelen is dan ook gelijk aan ¬ 2.198,171¬ 41,38 of 53 nieuwe aandelen, De inbreng zal als volgt verwerkt worden:

Eigen vermogen

Kapitaal

Reserves

Wettelijke reserve

Belastingvrije reserve

Beschikbare reserve

Overgedragen resultaat

2.198,17

63,89

2.134,28

2.134,28

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder Heike Lambrecht krijgt in ruil voor haar ene aandeel in de BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF 53 aandelen van de BVBA H&L STONE.

Tengevolge van de kapitaalsverhoging in de BVBA H&L Stone zal het kapitaal gebracht worden van ¬ 20.000 op ¬ 20.063,89 E. Er zal tevens voorgesteld worden om na de partiële splitsing het kapitaal te brengen op ¬ 25.000 door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van ¬ 4.936,11 en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen

Tengevolge van de partiële splitsing in de BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF zal het kapitaal dalen van ¬ 20.000 naar ¬ 7.222,36. We stellen voor om het kapitaal opnieuw te verhogen tot ¬ 20.000 door incorporatie van beschikbare reserves en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Het betreft een kapitaalsverhoging van ¬ 12.777,64.

III.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

Uitreiking van de aandelen (artikel 728 3°)

De aandelen die in vergoeding van de overgang van een deel van het vermogen aan de aandeelhouders worden toegekend, worden aan de aandeelhouders uitgereikt door het bestuursorgaan van de verkrijgende BVBA H&L STONE door inschrijving in het aandeelhoudersregister van de BVBA H&L STONE. Er zullen 53 nieuwe aandelen van BVBA H&L STONE worden uitgereikt aan Mevr. Heike Lambrecht.

Dividenden (artikel 728 4°)

De aandelen van de uit de splitsing verkrijgende vennootschap nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum van de notariële akte van de splitsing,

Boekhoudkundige verrichtingen (artikel 728 5°)

Vanaf 01/02/2015 worden de verrichtingen gesteld door de splitsende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap en de splitsende vennootschap zelf.

Aandelen en effecten (artikel 728 6°)

In de betrokken vennootschappen zijn geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen aan wie bijzondere rechten moeten worden toegekend. Deze aandelen zullen bijgevolg dezelfde rechten hebben als de bestaande gewone aandelen.

Artikel 734 Wetboek van Vennootschappen

De aandeelhouders zien unaniem af van het opmaken van het revisoraal verslag over de splitsing volgens de bepalingen van artikel 734 Wetboek van Vennootschappen. Er wordt wel een verslag opgemaakt in het kader van de kapitaalsverhoging door inbreng in natura.

Vergoeding bedrijfsrevisor (artikel 728 7°)

Aan de burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door zijn zaakvoerder, de burg. BVBA J, Degryse met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan DEGRYSE, kantoorhoudende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 20, in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, is opgedragen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het bijzonder verslag op te stellen over de voorgestelde niet-geldelijke inbreng overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen~ De bezoldiging voor haar opdracht is in gemeen overleg vastgesteld.

Vergoeding zaakvoerders (artikel 728 8°)

Aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap en aan de zaakvoerders van de splitsende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Kosten (artikel 728 3°)

De kosten van de splitsing worden gedragen door de BVBA H&L STONE.

Mevrouw Heike Lambrecht

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd, splitsingsvoorstel dd. 25 april 2015

" Voor'. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015
ÿþ Mod Werd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

hl

11111

*15111465*

~

MONfTEUP. SEl.'"'= Zi -Uh~ ~ Lr..:.i -L.GISCH

Ondernemingsar : 0832.587.325

Benaming

(voluit) : H&L STONE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 369

(volledig adres)

Onderwerp akte : partiële splitsing BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF kapitaalverhoging BVBA H&L STONE

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 369, opgemaakt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris, zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een BVBA "THIERY Joseph en Axelle, geassocieerde notarissen", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Rumbeeksesteenweg 352, 0837,832.946 RPR Gent afdeling Kortrijk, op zes juli tweeduizend vijftien, ter registratie neergelegd, blijkt dat onder meer volgende beslissingen door de enige vennoot genomen werden:

1) Beslissing tot ontslag van het voorlezen van:

- het voorstel tot partiële splitsing opgesteld door de zaakvoerders op vijfentwintig april tweeduizend vijftien overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen;

het bijzonder verslag van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE" de dato zesentwintig juni tweeduizend vijftien, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE", en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift kunnen bekomen;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER  SAEyS & C", met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE Bedrijfsrevisor  Réviseur d'entreprises", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan Degryse, de dato vijfentwintig Juni tweeduizend vijftien, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE".

De doelstelling beschreven in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE" luidt letterlijk als volgt;

"I. DOELSTELLING VAN DE OPERATIE

De zaakvoerders van de BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF en de zaakvoerder van de BVBA H&L STONE hebben geoordeeld, door middel van een partiële splitsing een deel van het maatschappelijk vermogen in te brengen in de BVBA H&L STONE.

De operatie betreft een partiële splitsing waarbij een bedrijfstak van de afsplitsende vennootschap BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF ondergebracht wordt in de verkrijgende vennootschap BVBA H&L STONE. De bedrijfstak behelst het beheer van het onroerend patrimonium. Op deze manier worden de risico's die verbonden zijn aan het beheer van het onroerend patrimonium afgesplitst van het actief en passief dat voor de natuursteenactiviteit wordt gebruikt. In het kader van een goed doordacht risicobeheer is het van belang om te zorgen dat er geen katalysators aanwezig zijn in de exploitatievennootschap dewelke schadeclaims in de hand werken. Tevens moet deze herstructurering van de vennootschap het verderzetten van de vennootschap en haar exploitatie mogelijk maken en dit in het kader van een mogelijke overname door een derde. In het kader van de overname dient er immers een substantiële aflossing van een externe schuld in rekening courant te gebeuren. De BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF zal zich in de toekomst enkel moeten concentreren op de natuursteenactiviteit. Daarenboven zal deze nieuwe structuur een positieve bijdrage leveren tot het beheer en de uitbreiding van de natuursteenactiviteiten.

Het onroerend patrimonium wordt ondergebracht in de BVBA H&L STONE zodat het bestuursorgaan van deze vennootschap zich enkel moet concentreren hierop.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

In dit kader werd overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen een voorstel tot partiële splitsing neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 25 april 2015. De publicatie gebeurde op 11 mei 2015 onder nummer 0066614.

Vanaf 1 februari 2015 worden de handelingen verricht door de te splitsen vennootschap op boekhoudkundig vlak beschouwd ais handelingen door de verkrijgende vennootschap?

Het besluit van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"VI. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter Saeys & C°, vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse - bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan Degryse, kantoorhoudende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 20 werd aangesteld door het bestuursorgaan van de BVBA H&L STONE om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen onder toepassing van artikel 731 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van het onroerend patrimonium van de BVBA WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF voor een waarde van ¬ 439.633,52,

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng In natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de

inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 53 nieuwe aandelen van H&L STONE BVBA, zonder

vermelding van nominale waarde, ter waarde van ¬ 2.198,17 toegekend aan mevrouw Heike Lambrecht,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge, op 25 juni 2015

Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & Co  bedrijfsrevisorenkantoor,

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA Je Degryse  bedrijfsrevisor,

Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse

(getekend)"

2) Beslissing om kennis te nemen van artikel 734, eerste en tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen en beslissing, In toepassing daarvan, af te zien van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, in de mate deze artikelen verwijzen naar de verslagen inzake partiële splitsing.

3) Beslissing tot goedkeuring van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF" door overdracht van de in het voorstel tot partiële splitsing beschreven activabestanddelen naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE", goed te keuren, overeenkomstig het splitsingsvoorstel, en om mij als notaris ervan te ontslaan een omschrijving te geven van de overgegane vermogens en van de wijze waarop deze overgedragen worden aan de ovememende vennootschap, aangezien dit uitvoerig beschreven is in voormeld voorstel tot partiële splitsing en aangezien de enige vennoot erkent hiervan volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a)De overdracht gebeurt op basis van de staat van activa en passiva van de overdragende vennootschap per eenendertig januari tweeduizend vijftien.

b)Vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen met betrekking tot het overgedragen vermogen vanaf één februari tweeduizend vijftien beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de ovememende vennootschap, zodat aile verrichtingen na deze datum ten voordele van en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd.

c)Alle terugvorderingen, lasten en verbintenissen niet vermeld in noch gedekt door de activa of de passiva van de partieel gesplitste vennootschap zullen voor rekening komen van de partieel gesplitste vennootschap, behalve deze met betrekking tot de activa die zullen worden overgedragen aan onderhavige vennootschap "H&L STONE" blijkens de splitsingsstaat.

d)Indien een actief of een passief bestanddeel van de partieel gesplitste vennootschap niet met name werd toegekend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE" in het voorstel van partiële splitsing, dan zal het geacht worden integraal deel uit te maken van het saldo van het patrimonium dat in de partieel gesplitste vennootschap blijft.

e)Betwistingen en vorderingen hoegenaamd ook, gerechtelijk of niet, als eiser of als verweerder, zullen worden opgevolgd door de partieel gesplitste vennootschap, die de enige zal zijn om er voordeel uit te halen of er de gevolgen van zal dragen, ter volledige en algehele ontlasting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE", behalve voor wat betreft deze met betrekking tot de activa die zullen worden overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE" blijkens de splitsingsstaat.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Iiëhouddn aan het Belgisch Staatsblad

Vervolgens verzoekt de enige vennoot mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hiervoor vermelde activabestanddelen die door de overdragende vennootschap worden ingebracht in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE", op grond van de staat van activa en passiva van de overdragende vennootschap per éénendertig januari tweeduizend vijftien, gelijk is aan VIERHONDERD NEGENENDERTIG DUIZEND EURO (¬ 439.000,00).

Voor deze inbreng wordt het kapitaal van huidige vennootschap "H&L STONE" verhoogd zoals hierna omschreven en worden er aan één van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF", met name mevrouw Heike Lambrecht, voornoemd, drieënvijftig (53) nieuwe aandelen toegekend, eveneens zoals hierna omschreven.

Vervolgens werd de notaris door de enige vennoot verzocht akte te verlenen van de overgang van het deel van het vermogen van de overdragende vennootschap op huidige vennootschap "H&L STONE", omschreven in de op heden voorafgaandelijk dezer voor de instrumenterende notaris verleden proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF" houdende partiële splitsing.

In het overgedragen vermogen is volgend onroerend goed begrepen:

BESCHRIJVING VAN HET GOED

STAD ROESELARE (RUMBEKE), Rumbeeksesteenweg 369

Een woonhuis met afhangen, bevattende toonzaal en bureel, werkplaats en medegaande grond, ten kadaster bekend of het geweest volgens laatst overgeschreven titel, achtste afdeling, Sectie B nummers 100/T en 100N, voor een grootte van achtentwintig aren negentig centiaren (28a 90ca), en volgens recent kadastraal uittreksel achtste afdeling, Sectie B, nummers 100/Z en 1001Y, voor eenzelfde grootte.

4) Vaststelling dat de opschortende voorwaarde voor de partiële splitsing zoals vermeld in het procesverbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF" verwezenlijkt is en dat de afsplitsing van de activabestanddelen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF" definitief geworden is en vaststelling dat het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE" verhoogd werd met drieënzestig euro negenentachtig cent (¬ 63,89), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op TWINTIGDUIZEND DRIEENZESTIG EURO NEGENENTACHTIG CENT (¬ 20.063,89), door voormelde inbreng in natura, met uitgifte en creatie van drieënvijftig (53) nieuwe aandelen, toegekend aan mevrouw Heike Lambrecht, zonder aanduiding van nominale waarde en met dezelfde rechten en plichten van de bestaande aandelen.

5) Beslissing om het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE" te verhogen met vierduizend negenhonderd zesendertig euro elf cent (¬ 4.936,11), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25,000,00), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

6) Beslissing om artikel 5 van de statuten aan te passen aan het voorgaande door de tekst van dit artikel te

schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬

25.000,00).

Het is verdeeld in twintigduizend drieënvijftig (20.053) aandelen zonder nominale waarde."

7) Beslissing dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H&L STONE" van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de partiële splitsing zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap "WESTVLAAMS NATUURSTEENBEDRIJF" voor de uitoefening van hun mandaat met betrekking tot de overgedragen activa sinds één februari tweeduizend vijftien tot op de dag van de verwezenlijking van de partiële splitsing.

8) Beslissing om alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen, aan de zaakvoerder, voor de

uitvoering van de beslissingen die voorafgaan en aan de notaris tot coördinatie van de statuten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 06.07,2015.

-coordinatie dd. 06,07.2015.

-bijzonder verslag zaakvoerder dd. 26.06.2015.

-verslag bedrijfsrevisor dd. 25.06.2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
H & L STONE

Adresse
RUMBEEKSESTEENWEG 369 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande