HAAIPANDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAAIPANDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.771.407

Publication

21/05/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 NEERGELEGD

41a l~j,S ,~~ I

*12091650*

Voc behol, aan I l elgi Staats

RECHTBANK KOOPHANDEL GrifetTRIJK

-8, 05. 2012

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : HAAIPANDER

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Baronstraat 88, 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 7 mei 2012 werd een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Vennootschap Onder Firma opgericht tussen de heer Nicolas Rouseré, geboren te Veurne op 30 juni 1969, wonende te België, 8870 Izegem, Baronstraat 88, identiteitskaart-nummer 590-6623245-14, rijksregisternummer 69.06.30-151.52, en de heer Frank Rouseré, geboren te Poperinge op 3 maart 1967, wonende te België, 8434 Middelkerke (Lombardsijde), Gerststraat 14, identiteitskaart-nummer 590-6714279-62, rijksregister-nummer 67.03.03.16905.

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een vennootschap onder firma (VOF) heeft aangenomen, en bestaat onder de naam "HAAIPANDER". De zetel van de vennootschap is gevestigd te België, 8870 Izegem, Baronstraat 88.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, doch enkel voor zover de eventuele vergunningen, diploma's of erkenningen daartoe voorhanden zijn:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en/of organisaties, voornamelijk doch niet uitsluitend op vlak van management en consulting;

- het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten die direct of indirect verband houden met het voorgaande; deze diensten kunnen worden geleverd ingevolge een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de klant, Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap;

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het in erfpacht of opstal geven of nemen, het verhuren, het in huur nemen, het onderverhuren, het ruilen, het verkavelen van onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen en in het kader hiervan overgaan tot alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, fondsen ..

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- in het kader van voormelde verrichtingen kredieten aangaan bij een financiële instelling;

het borg stellen tot waarborg van zowel eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland,- alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig _of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

,,y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, ën ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt bij de oprichting 5.000 euro, vertegenwoordigd door 5.000 aandelen op naam zonder nominale waarde,

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, benoemd door en onder de vennoten. Wordt benoemd tot zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, dhr. Nicolas Rouseré, voornoemd, die verklaart het mandaat te aanvaarden.

Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van het volgende jaar. De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap op de laatste werkdag van december, Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf heden en zal worden afgesloten op 30 juni 2013. De vennootschap zal zijn activiteiten starten op 7 mei 2012. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op dinsdag 31 december 2013.

Tot vaste vertegenwoordiger wordt benoemd ter uitvoering van haar mandaten als bestuurder en/of zaakvoerder, dhr. Frank Rouseré, voornoemd.

Izegem, 7 mei 2012

Nicolas Rouseré, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HAAIPANDER

Adresse
BARONSTRAAT 88 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande