HAEGEMAN MARC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAEGEMAN MARC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.558.981

Publication

29/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

Belgiscl Staatsbh

30 0830

Ondernemingsnr ; ,D53 55 2 984 Benaming

'eaergelegtt ter grti'1i'ie van tle

rechtbank van koophandel Brugge - ef-,..,f "

r El 2013

(voluit) HAEGEMAN MARC

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 318

(volledig adres)

Ortderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville te Oostende op 8 mei 2013, geregistreerd twaalf bladen geen verzendingen F 1522 te Oostende Registratie op 14 mei 2013 boek 758 blad 69 vak 08 Ontvangen : vijfduizend euro (5.000,00 EUR) De E.a. Inspecteur-Ontvanger (get.) N. Steenkiste, dat

1. er door Haegeman, Marc Johan Patrick, geboren te Oostende op 23 april 1970, echtgenoot van mevrouw Bossuyt Hilde Flore Valentine, wonende te 8400 Oostende, Violierenlaan 16, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid werd opgericht.

2. de vennootschap de naam "HAEGEMAN MARC" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 318.

4. de vennootschap tot doel heeft zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor; rekening van derden wat volgt.

1) Plaatsen van centrale verwarming, met water, elektriciteit, stoom of gas en van bijkomende toestellen; het; plaatsen van sanitaire inrichtingen; lood- en zinkwerk; installatie van waterverzachters; het bedekken van daken; in non-ferromaterialen en het plaatsen van zinken dakvensters, droogmaken van gebouwen (anders dan met; asfalt en teer), evenals de herstellings- en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen, onderhouden van allerhande verwarmingsketels.

2) Onderneming voor elektrotechnische installaties, elektriciteitswerken.

3) Alle installaties en herstellingen van elektriciteitsinrichtingen en artikelen, van aile installaties van verlichting, van alle sanitaire producten en inrichtingen, van elektrisch materieel, airconditioning, koelinstallaties. De groot-, klein- en tussenhandel in elektrische toestellen, huishoudartikelen, huishoudelijke uitrusting en: verlichtingsartikelen.

4) Winkelinrichting en/of decoraties, luchtbehandeling en afzuiging, alle onderhouds- en herstellingswerken in de meest ruime zin.

5) Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van: alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen warden, onder andere:

- Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen van het beleid in de meest diverse sectoren uit de nijverheid en dienstensector (onder andere alle werkzaamheden op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows,, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen; en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en salons, het helpen ontwikkelen en: organiseren van een "missie", businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

- Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk, zakelijk beleid te verzekeren.

- Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en: diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

- Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica niet inbegrip van de handel in zowel hard- als software.

- Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime zin.

- Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

- Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal: beheer van ondernemingen,

- Het optreden van tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

6) Voor eigen rekening : een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als In het buitenland. Dit behelst onder meer ook:

- t4et beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

- Met bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

Piet waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bilgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5, de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 40.000,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 250 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 11250ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend en onderschreven door de heer Marc Haegeman, voornoemd, tot beloop van de totaliteit of 40.000,00 EUR waan/oor hem alle aandelen werden toegekend. Alle aandelen zijn volgestort door inbreng in natura, op basis van een geschatte waarde van 114.078,43 EUR, het handelsfonds van de eenmanszaak op zijn naam, waaronder het vruchtgebruik op een onroerend goed aan de Nieuwpoortsesteenweg 318 te 8400 Oostende.

Inbreng handelszaak.

De handelszaak heeft als activiteit werken van chauffage, sanitair en elektriciteit zoals nader omschreven In het aangehaald verslag van de bedrijfsrevisor.

De handelszaak heeft het ondememingsnummer BTW BE 0870.310.922. Ze wordt uitgebaat te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 318.

Deze inbreng gebeurt op basis van de toestand afgesloten op 1 januari 2013, en omvat (samengevat  voor de exhaustieve opsomming wordt verwezen naar het verslag van de revisor) :

Activa

Il. Immateriële vaste activa:

goodwill: pro memorie p.m.

III. Materiële vaste activa: vijfenveertigduizend euro 45.000,00 EUR

Vruchtgebruik onroerend goed: honderd en vierduizend euro 104.000,00 EUR

VI. Voorraad goederen en hulpstoffen: zestigduizend driehonderd tweeëndertig euro zestien cent

60.332,16 EUR

totaal: tweehonderd en negenduizend driehonderd tweeëndertig euro zestien cent 209.332,16 EUR

passiva

- lening Fortis: zevenenzeventigduizend vierhonderd negentien euro tweeënveertig cent 77.419,42 EUR

- lening KBC Il: zeventienduizend achthonderd vierendertig euro eenendertig cent 17.834,31 EUR

totaal: vijfennegentigduizend tweehonderd drieënvijftig euro drieënzeventig cent 95.253,73 EUR Balans

- totaal activa: tweehonderd en negenduizend driehonderd tweeëndertig euro zestien cent 209.332,16 EUR

totaal passiva: vijfennegentigduizend tweehonderd drieënvijftig euro drieënzeventig cent - 95.253,73 EUR

netto inbrengwaarde: honderd veertienduizend en achtenzeventig euro drieënveertig cent 114.078,43

EUR

De inbreng van de handelszaak bestaat uit :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de cliënteel en de beklanting (zijnde de goede naam en faam, en alle factoren die deze faam bij de klanten beïnvloeden);

- aile installaties, machines, uitrusting en materieel;

- aile boekhoudkundige stukken, dagboeken, administratie, correspondentie, rekeninguittreksels, fiscale documenten, klantendossiers en archieven;

- alle bestaande contracten;

- de arbeidsovereenkomsten met de heren Jelle TORNEY, Christof WITTERS en Jonas DAUWE;

- attesten, vergunningen, kwalificaties, in zoverre deze overdraagbaar zijn;

- kasgelden.

Inbreng onroerend goed

De heer Marc HAEGEMAN Verklaart verder in de vennootschap in te brengen het vruchtgebruik voor een periode van vijftien (15) jaar, te rekenen vanaf 1 januari 2013, op het hierna omschreven onroerend goed: STAD OOSTENDE - vijfde kadastrale afdeling

een huis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen aan de Nieuwpoortsesteenweg 318, kadastraal bekend volgens titel en thans sectie B nummer 57 S 10 met een oppervlakte van honderd vijfennegentig vierkante meter (195 m2).

Deze inbreng in natura wordt vergoed door toekenning van:

1° tweehonderd vijftig (250) volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde ter waarde van veertigduizend euro (40.000,00 EUR)

2° een tegoed in rekening-courant jegens de vennootschap met een nominale waarde van vierenzeventigduizend en achtenzeventig euro drieënveertig cent (74.078,43 EUR) op naam van de heer Marc HAEGEMAN, waarvan vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) als vergoeding voor de inbreng van het vruchtgebruik en het saldo ais vergoeding voor inbreng van de handelszaak.

Het besluit van het verslag van de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, handelend namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donskt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, gedagtekend te Roeselare op 26 april 2013, luidt als volgt

VI. BESLUIT

De inbreng in de nieuw op te richten BVBA "HAEGEMAN MARC", bestaat uit de inbreng van een handelszaak, met inbegrip van het vruchtgebruik van een onroerend goed, door de heer Marc HAEGEMAN, voor een globale nettowaarde van 114.078,43 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Oprichter van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en de bijkomende vergoeding in rekening-courant, zodat de inbreng in natura niet is overgewaardeerd in going concern optiek en dit in zoverre de effectieve waarde van de voorraden, die wij fysisch niet konden verifiëren, overeenstemt met de weerhouden waarde van 60.332,16 EUR.

er werden ons geen certificaten inzake directe belastingen, BTW en sociale zekerheidsbijdragen voorgelegd.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 250 volledig volgestorte aandelen van de BVBA "HAEGEMAN MARC" zonder vermelding van nominale waarde met een globale waarde van 40.000 EUR en een toekenning van een tegoed in rekening-courant jegens de vennootschap met een nominale waarde van 74.078,43 EUR.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 26 april 2013.

(getekend) BV owe CVBA "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK Bedrijfsrevisor".

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt voor onbepaalde duur benoemd : Marc Haegeman, voornoemd.

}

` Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

8. Elk jaar op de laatste woensdag van de maand juni om 18u30 of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet" meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

11. volmacht aan het kantoor "Vercruysse & Partners BVBA", Lijsterstraat 15 te 8400 Oostende, vertegenwoordigd door heren Jan Vercruysse of Pascal Touriemain, om in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake het ondememingsloket, inzake de kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken te ondertekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte,

Verslag bedrijfsrevisor en

bijzonder verslag oprichter.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 24.08.2016 16465-0206-016

Coordonnées
HAEGEMAN MARC

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 318 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande