HALISO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HALISO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.723.205

Publication

17/02/2015
ÿþMod2,1

R I 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e akte NEERGELEGD

Griffierank Koophandel

G 2 FEB 2015

Gent Afdeling Brugge

DGIgfeiffier

1111111111111111111

Ondernerningsnr : ~9 7 7

Benaming

(voluit) : H,AIIIM

3 205

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zoutelaan 52, 8300 Kniokke-Heist

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Eddy Baudry te Brugge op 29 januari tweeduizend en vijftien, dat:

1/De heer ROYAUX Marc Nestoor Marie, geboren te Brugge op drieëntwintig juni negentienhonderd negenenveertig, (identiteitskaart nummer 591-2222051-77 - nationaal nummer 49.06.23-021.69), en zijn echtgenote

2/Mevrouw VAN de VORST Sofie Marguerite Raymonde, geboren te Antwerpen op dertien maart negentienhonderd eenenzeventig, (identiteitskaart nummer 591-5522588-92 - nationaal nummer 71.03.13286.60), samenwonende te 8370 Blankenberge, Grote-Edestraat 7/0501.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Eddy Baudry te Brugge op zevenentwintig mei tweeduizend dertien tot op heden ongewijzigd, zoals zij het verklaren

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "HALISO",.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Zoutelaan 52 en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) te Brugge.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt,

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

De vennootschap heeft tot doel

- Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verengingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijke statuut, dit alles uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening.

- De fabricatie, de groot-en kleinhandel, de in- en uitvoer van

a) textielwaren in de ruimste betekenis van het woord; b) lederwaren en maroquinerie;

c) bijouterie, fantasie- en andere geschenkartikelen; d) lingerie en literie; e) mercerie-artikelen;

f) parfurmerie; g) elektrische- en elektrotoestellen; h) sportartikelen; I) meubelen en decoratieartikelen; j) verlichtingsartikelen; k) eet- en voedingswaren; I) bouwmaterialen;

m) kinderartikelen; n) personenwagens en moto's, en bijhorende accessoires; o) souvenirs, strandartikelen, frisdranken, consumptie-ijs, wenskaarten, en andere drugstore artikelen;

p) tabakswaren; q) computerbenodigdheden; r) papierwaren; s) speelgoed en aanverwante artikelen; t) koffieshop en confiserie-artikelen; u) precisie-artikelen, kunstvoorwerpen, glaswagen, kristal, brons, kaders, schilderijen, gravuren, etsen, en beeldhouwwerken.

- Optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten;

- De uitbating van horecazaken, restaurant, tearoom, sandwichbar, brasserie, café-hotel, en alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, selfservice, verbruik-salon, het bestellen van maaltijden aan huis en traiteurdienst, het verzorgen van banketten, het verhuren van feestzalen.

- Het verlenen van beheersbijstand aan ondernemingen, natuurlijke- en rechtspersonen, aankoop en verkoop van daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende goederen en zaken, exploitatie van winkels, agentschappen en bijhuizen voor groot-en kleinhandel in deze goederen en toebehoren, tussenpersoon in de handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge - Het uitbaten van hotels of andere logieverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de dienstenen recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestmalen, seminaries, congressen, allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke- , culturele- en sportwereld, het inrichten en organiseren van aile voordrachtavonden, filmvoorstellingen, concerten, kleinkunstavonden.

- Vermakelijkheden van alle soort, het uitbaten van een fitnesscenter, massage, sauna, zwembad, jacuzzi, het verstrekken van kuren, kinesitherapie, lichaamsverzorging, en van baden met balneo-en aromatherapie.

-Het uitbaten of laten uitbaten van sportterreinen, minigolf, lunapark, manege voor paarden, verhuur van fietsen en allerhande sportmateriaal,

- Het inrichten en uitbaten van gezelschaps-, automatische en elektronische behendigheidsspelen en ontspanningstoestellen.

- Het uitbaten van een kunstgalerij.

- Aan-en verkoop, stockage, import, export en restauratie van antiek en oude meubelen in de meest ruime zin van het woord. Het inrichten van veilingen in de meest ruime zin van het woord onder meer het inrichten van exposities, het houden van een roepzaal, dit in binnen- en buitenland, het opmaken en uitvoeren van schattingen en expertises.

Het uitbaten van een pompstation, het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk, kleinhandel in motorvoertuigen, tweedehandsvoertuigen en onderdelen; kleinhandel in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, import, export en groothandel in tweedehandswagens en collectiewagens (classic cars); verkoop van en handel in brandstoffen, smeermiddelen en alle andere aanverwante artikelen, depanagedienst; spuiten en schilderen van auto's; sneller maken van motoren zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn.

- De verhuur van auto's, bestel- en vrachtwagens.

- De exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van om het even welke overnamen, lening, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risico's en alle administratie- en beheerzaken dienaangaande.

Alle verrichtingen en handelingen hoegenaamd, welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen; en onder meer de aankoop, verkoop, de ruiling, het in waarde brengen, het verbouwen, de uitbating en het geschikt maken, huren en verhuren van alle onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, gemeubelde als niet gemeubelde, het afsluiten van overeenkomsten en verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, alle verkavelingen van gronden en verder onder meer als bouwheer het uitgeven en laten uitvoeren door derden van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij met inbegrip van het laten aanleggen van wegen en infrastructuurwerken; het verkopen op plan, dit alles in de breedste zin van het woord en zonder enige beperking, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit zowel in het binnen - als in het buitenland.

- Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen. Het optreden als syndicus (beheer van mede-eigendom). Alle studies en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en de onderhuur, daarin begrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, de verkaveling, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, aile handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, met andere woorden optreden als beroepsoprichter.

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie, onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn met het oog op het verkopen en commercialiseren van producten en diensten in binnen- en buitenland, zonder enige beperking.

- Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop; aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

- Het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen, al of niet bezoldigd. De vennootschap zal zich eveneens kunnen borgstellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen in het wetboek van vennootschappen.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen.

- De vennootschap kan verder hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen doen, voor zover dit ailes wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of be-+leg-'-rgingsad-vies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke be-+sluiten op de fr'nan-'ciële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

~.! Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten, of groeperingen, bestaande of op te richten; zo in België ais in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe nocdzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Kapitaal -- aandelen :

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD DUIZEND EURO (200.000,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/tweeduizendste (112.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, dan mogen de aandelen slechts overgedragen worden onder de levenden en overgaan wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft der vennoten, in het bezit van ten minste drielvierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of indien er slechts twee vennoten zijn, met de toestemming van de medevennoot.

Deze bepaling is toepasselijk zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom.

Zij is eveneens toepasselijk telkens aandelen worden overgedragen hetzij onder bezwarende titel hetzij ten kosteloze titel, evenals op al de gevallen van openbare verkoping ten gevolge van een rechterlijke beslissing of wegens een andere oorzaak.

De aandelen mogen evenwel vrij overgedragen worden onder de levenden en overgaan wegens overlijden: 1 Q' aan een vennoot;

20 aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater;

30 aan een vennootschap waarin een vennoot een meerderheidsparticipatie heeft.

In afwijking van artikel 249, tweede lid van het wetboek van vennootschappen is deze toestemming wel vereist voor overdrachten aan andere personen, zowel onder levenden ais wegens overlijden.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Op het maatschappelijk kapitaal werd in geld ingeschreven door :

1/De heer ROYAUX Marc Nestoor Marie, voornoemd, voor een bedrag van HONDERDDUIZEND euro (100.000,00¬ ) waarvoor hem duizend (1.000) aandelen toebedeeld worden, die elk éénitweeduizendste (1/2.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

2/Mevrouw VAN de VORST Sofie Marguerite Raymonde, voornoemd, voor een bedrag van HONDERDDUIZEND EURO (100.000,00¬ ) waarvoor haar duizend (1.000) aandelen toebedeeld worden, die elk één/tweeduizendste (1/2.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren dat elk van deze aandelen volledig werden afbetaald zodat een bedrag van TWEEHONDERDDUIZEND EURO (200.000,00¬ ) vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE96 3631 4388 6305 bij ING België, naamloze vennootschap, gevestigd te 8200 Brugge, Gistelsesteenweg 128, zoals ook blijkt uit een attest van voormelde bankinstelling, afgeleverd op 27 januari 2015.

De ondergetekende notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werd nageleefd.

Bestuur en Controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

De heer Royaux Marc en mevrouw Van de Vorst Sofie, beiden voornoemd, worden aangesteld als statutaire zaakvoerders van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van aile vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Zij bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig,

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zullen de zaakvoerders hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

e Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, in deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Wanneer de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toebehoort aan twee onderscheiden personen, worden de rechten verbonden aan dit aandeel  behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker - als volgt verdeeld tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker;

Het stemrecht op de gewone algemene vergadering, bedoeld in artikel 282 tot 285 van het Wetboek van vennootschappen evenals op de bijzondere algemene vergadering, komt toe aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar heeft evenwel het recht de algemene vergadering bij te wonen en heeft louter een adviserende stem.

De andere rechten verbonden aan de aandelen (met inbegrip van het stemrecht op de in artikel 286 en 287 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde buitengewone algemene vergadering), komen eveneens toe aan de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar, in welk geval deze rechten zullen zijn geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of gerechtelijke uitspraak. Voormeld verzet zal evenwel enkel rechtsgeldig kunnen worden gedaan wanneer het desbetreffende recht tot gevolg kan hebben dat de substantie van de aandelen erdoor wordt aangetast, De blote eigenaar heeft steeds het recht de algemene vergadering bij te wonen. Behoudens andersluidend akkoord_ of gerechtelijke uitspraak zal hij louter een adviserende stem hebben.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om achttien uur.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten

eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel is gevestigd, zoals aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

loet boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoering een inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die op de vennootschap toepasselijk zijn.

De jaarrekening moet binnen de bij de wet voorgeschreven termijn door toedoen van de zaakvoering bij de Nationale Bank van België worden neergelegd samen met de andere wettelijk voorgeschreven stukken.

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze

afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet' of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Onder nettoactief moet worden verstaan ; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vernielden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk komen de vennoten samen in buitengewone algemene vergadering en nemen met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

1/Eerste boekjaar

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, para-graaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechts-persoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neer-legging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtings-akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en zestien.

2/Datum eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni in tweeduizend en zeventien.

3/Overname verbintenissen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen door hen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt en bekrachtigt.

De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 januari 2015.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeen-komstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechts-persoonlijkheid heeft verkregen,

4/Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HALISO

Adresse
ZOUTELAAN 52 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande