HAMAKI NO KOJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAMAKI NO KOJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.158.620

Publication

17/12/2013
ÿþ L Mc, Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0867.158.620

Benaming

(voluit) : HAMAKI NO KOJO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bossuitstraat 9 te 8583 Avelgem (Bossuit)

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag - naam - doel - boekjaar - verplaatsing algemene vergadering - omzetting - machtiging & volmacht

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Bernard DENYS, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747.285), de vier december twee duizend dertien, blijkt dat er ondermeer eenparig werd beslist:

EERSTE BESLUIT Ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder en zulks met ingang van heden van de Heer Geert Coussement, voornoemd, ingevolge zijn vrijwillig ontslag van heden of vier december twee duizend dertien.

Dit ontslag wordt met eenparigheid van stemmen aanvaard en er wordt bij deze voorlopige kwijting gegeven voor de uitvoering van het mandaat van de Heer Geert Coussement als niet-statutaire zaakvoerder over de afgelopen periode.

TWEEDE BESLUIT - naamwijziging

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in" KOJO

De comparanten verklaren tevens uitdrukkelijk dat zij op de hoogte zijn van het reglement der vennootschapsbenaming en daaromtrent ondergetekende notaris vrijgesteld hebben om de nodige opzoekingen te doen. Zij verklaren tevens dat ailes nauwkeurig werden ingelicht door ondergetekende notaris en vrijwaren hem dan van alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid vandien.

DERDE BESLUIT  verslag van de zaakvoerders

De vergadering ontslaat, wegens voorafgaande grondige kennisname, de Heer Voorzitter om lezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerders, verslag opgesteld in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen over de wijziging van het doe! van de vennootschap.

Er werd tevens een staat van actief en passief van minder dan drie maanden oud voorgelegd aan ondergetekende notaris,- dewelke op zijn kantoor zal bewaard blijven.

VIERDE BESLUIT - doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden, waardoor het voortaan als volgt zal luiden:

"De vennootschap heeft tot doel:

1.Het verlenen van advies en bijstand in het kader van fusies en overnames van bedrijven en handelsfondsen van bedrijven actief in de brandstoffensector.

2.Het verlenen van veiligheidsadvies in het kader van de ADR wet- en regelgeving.

3.Het verzorgen van opleidingen met betrekking tot de ADR wet- en regelgeving,

4.AIle operaties van immobilière aard, te weten kopen en verkopen en verhuren van onroerende goederen zowel gronden als huizen, handelspanden en opbrengsthuizen en alle operaties van commissionair en makelaar desbetreffend, het oprichten, het doen oprichten, bouwen of doen bouwen van dezelfde panden voor eigen rekening of voor rekening van derden, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan beschermde beroepen.

5.De huurfinanciering (leasing) van onroerende en roérende goederen aan derden.

6.Het verlenen van diensten, zowel in het binnenland als in het buitenland, aan Belgische en buitenlandse bedrijven, op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, boekhouding, fiscale en economische wetgeving, marketing, export en import, het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoudei aan het Belgisch Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

13 89 00*

NEERGELEGD

- 5, 12. 2013

R ECHTBqeyfirelOPHANDEL KORTRI. fK

4 bedrijven en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge 7.Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

8.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

9.a) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschap-pijen en kapitalisatieondememingen.

b) De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en daarvoor alle waarborgen toestaan.

10.Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen, door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

11.1-let waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden; het uitoefenen van mandaten en functies in andere ven-nootschappen.

12.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

13.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële roerende en onroerende aard stellen; aile handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven. Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland."

VIJFDE BESLUIT  verlenging en wijziging boekjaar

De vergadering beslist het boekjaar te laten beginnen op één december en het te laten eindigen op dertig november van daaropvolgend jaar.

Ten titel van overgangsbepaling wordt alhier beslist dat het huidig boekjaar, aangevangen op één januari twee duizend en dertien, uitzonderlijk zal lopen tot dertig november twee duizend veertien.

ZESDE BESLUIT  verplaatsing jaarvergadering

De vergadering beslist de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de eerste woensdag van de maand mei om tien uur.

De eerstvolgende gewone algemene vergadering zal aldus gehouden worden op de eerste woensdag van de maand mei twee duizend vijftien om tien uur.

ZEVENDE BESLUIT bespreking goedkeuring

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de zaakvoerders met in bijlage een staat der activa en passiva bestanddelen van de vennootschap op dertig september twee duizend dertien en van het verslag van de bedrijfsrevisor, namelijk de Heer Peter lnnegraeve voornoemd, over de staat, welk rapport besluit als volgt;

"Besluit.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stelten bij de omzetting van een vennootschap, is niet ge-bleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief, volgens deze staat van 131.940,24 Euro is niet kleiner dan het maatschappelijk ka-pitaal van 18.600,00 euro, vermeld in de staat van activa en passiva.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht,

Er zijn geen andere inlichtingen die in het kader van de omzettingsverrichting ter voorlichting van de vennoten en derden onontbeerlijk worden geacht.

Peter Innegraeve

Bedrijfsrevisor

18 november 2013"

Dit verslag van de bedrijfsrevisor, hetwelk dateert van achttien november twee duizend dertien, zal samen met de uitgifte van deze akte neergelegd worden ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

De vergadering, na verklaard te hebben voldoende kennis te hebben van voorgemelde verslagen en staat, keurt deze eenparig goed, en besluit met eenparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering, van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een gewone commanditaire vennootschap aan te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De activiteit, de naam, de zetel, de duur, de vennoten en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd, in voorkomend geval na de aanpassingen in de besluiten hiervoor. Het maatschappelijk kapitaal en de reserves blijven tevens dezelfde, zo ook alle passiva en activa, en de gewone commanditaire vennootschap zal de boeken en de boekhouding die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden ge-+houden, voortzetten.

De gewone commanditaire vennootschap behoudt het ondernemingsnummer 0867.158.620 waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingeschreven is in het rechtspersonenregister evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid haar door eender welke instantie werden verleend.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig september twee duizend dertien en op grond van:

- de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

- artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypo-theek- en griffierechten,

leder aandeel zonder aanduiding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal vervangen worden door een aandeel van de gewone commanditaire vennootschap zonder aanduiding van nominale waarde.

ACHTSTE BESLUIT  vaststelling en goedkeuring statuten

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten van de vennootschap vast te stellen ingevolge de omvorming naar gewone commanditaire vennootschap en ingevolge de genomen besluiten hiervoor, en dit als volgt:

STATUTEN

NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een gewone com-manditaire vennootschap.

Haar naam luidt "KO.IO"

ZEGEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd aan de Bos-suitstraat 9 te 8583 Avelgem - Bossuit, De zetel mag naar om het even welke plaats in België verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mits in achtneming van de taalwetgeving.

De beslissing tot verplaatsing van de zetel zal moeten worden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1.Het verlenen van advies en bijstand in het kader van fusies en overnames van bedrijven en handelsfondsen van bedrijven actief in de brandstoffensector,

2.Het verlenen van veiligheidsadvies in het kader van de ADR wet- en regelgeving.

3.Het verzorgen van opleidingen met betrekking tot de ADR wet- en regelgeving,

4.Alle operaties van immobilière aard, te weten kopen en verkopen en verhuren van onroerende goederen zowel gronden als huizen, handelspanden en opbrengsthuizen en alle operaties van commissionair en makelaar desbetreffend, het oprichten, het doen oprichten, bouwen of doen bouwen van dezelfde panden voor eigen rekening of voor rekening van derden, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan beschermde beroepen.

5.De huurfinanciering (leasing) van onroerende en roerende goederen aan derden.

6.Het verlenen van diensten, zowel in het binnenland als in het buitenland, aan Belgische en buitenlandse bedrijven, op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, boekhouding, fiscale en economische wetgeving, marketing, export en import, het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

7.Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

8.Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

9.a) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van de-posito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschap-pijen en kapitalisatieondememingen.

b) De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en daarvoor alle waarborgen toestaan.

10.Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen, door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

11.Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doet verband houden; het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

12.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

13.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehan-del en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven. Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zes honderd euro nul cent (18.600,00-¬ ) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk een fractiewaarde van één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigend. Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

Mevrouw Loes Hostens is hoofdelijk aansprakelijke vennote en wordt beherende of gecommanditeerde vennote genoemd,

De heer Geert Coussement is stille vennoot. De stille vennoten of commanditaire vennoten dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder(s), mevrouw Loes Hostens. Haar mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte,

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één december en eindigt op 30 november van ieder jaar.

leder jaar op 30 november zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

WINSTVERDELING

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering met inachtneming van de wetgeving op de handelsvennootschappen.

JAARVERGADERING - BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERINGEN

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand mei om 10 uur op de maatschappelijke zetel.

De bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodiging tot die bijzondere algemene vergadering,

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s).

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek indien de vennoten die minstens afzonderlijk of gezamenlijk de helft van het kapitaal bezitten daarom vragen,

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten laatste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals het in het vennotenregister is genoteerd. Deze brief moet de dag orde vermelden,

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering genomen met in achtneming van de quorumvereisten zoals die gelden voor een statutenwijziging bepaald in artikel 15.

Met het oog op de vereffening bencemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed eind moeten brengen.

Wordt geen vereffenaar benoemd, dan is het de zaakvoerder die, ingevolge de ontbinding automatisch uittredend is, van rechtswege vereffenaar wordt.

De vereffenaars handelen namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 181,182,183 van het wetboek vennootschappen, zonder dat zij daartoe een

voorfgaandemachtiging van de algemene vergadering behoeven. ~Hun ~aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van hun opdracht.

Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewonde regels van vertegenwoordigde raden.

De netto winst van de vereffening, na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op één gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is gestort, tot beloop van het verschil.

NEGENDE BESLUIT machtigingbestuurders

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de bestuurders voor de uitvoering van de , genomen besluiten, en aan de optredende notaris tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, voor zoveel als nodig.

TIENDE BESLUIT  volmacht administratieve formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Dorien Denorme van VGD Accountants en Belastingconsulenten, Spin-nerijkaai 43 A te 8500 Kortrijk, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Bernard DENYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik _B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

tehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 31.08.2012 12543-0122-010
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 31.08.2011 11523-0197-010
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 27.08.2010 10497-0519-010
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 17.08.2009 09585-0059-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 29.08.2008 08702-0369-012
10/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 31.08.2007 07711-0162-012
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 31.08.2006 06764-2958-014

Coordonnées
HAMAKI NO KOJO

Adresse
BOSSUITSTRAAT 9 8583 BOSSUIT

Code postal : 8583
Localité : Bossuit
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande