HANDELAARSBOND 'T KROONTJE

Association sans but lucratif


Dénomination : HANDELAARSBOND 'T KROONTJE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 452.595.070

Publication

08/11/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neaergelegd ter gPil% nn 693 rechtbank van koophendel Brugge - afdeCing te Üs3stencxl,

CID l 1

2 5 2011Griffie ,

iJP rTrlmo"

+11168241

111111

Ondernemingsnr : 452.595.070

Benaming

(voluit) : HANDELAARSBOND 'T KROONTJE

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Torhoutsesteenweg 102 - 8400 Oostende

Onderwerp akte : 1. wijziging statuten

2. ontslag bestuurders

3. benoeming bestuurders

1. STATUTENWIJZIGING

Tijdens de jaarvergadering van de vzw Handelaarsbond 't Kroontje, gehouden op woensdag 23 maart 2011 werden art. 1, 2, 6, 7, 8, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 26, 27 gewijzigd als volgt:

Oud Artikel 1: De vereniging wordt opgericht onder de benaming Handelsvereniging "'t Kroontje", Torhoutsesteenweg tussen "Petit Paris" en "Hennepstraat" (noord) "Karel Vande Woestijnestraat" (noord) en nevenstraten te Oostende.

Nieuw Artikel 1: De vereniging wordt opgericht onder de benaming Handelaarsbond "'t Kroontje", Torhoutsesteenweg tussen "Petit Paris" en "Hennepstraat" (noord) "Karel Vande Woestijnestraat" (noord) en nevenstraten te Oostende.

Oud Artikel 2: De vereniging is gevestigd te Oostende. Binnen deze gemeente wordt de plaats van de

vestiging bepaald of gewijzigd door de raad van beheer.

Zetel Torhoutsesteenweg 90F 8400 Oostende

Nieuw Artikel 2: De vereniging is gevestigd te Oostende. Binnen deze gemeente wordt de plaats van de.

vestiging bepaald of gewijzigd door de raad van bestuur.

Zetel Torhoutsesteenweg 102 8400 Oostende

Oud Artikel 6: Tot de vereniging kan als lid toetreden, elke handelaar, beheerder of zaakvoerder van vennootschappen. De algemene vergadering beslist zonder beroep over de aanneming van nieuwe leden. Wie lid wenst te worden van de vereniging moet tot de algemene vergadering een gemotiveerd verzoek richten.

De algemene vergadering beslist over het verzoek van de kandidaat na onderzoek van de voorgelegde stukken, binnen de twee maand na het indienen van het verzoek. De beslissing dient niet gemotiveerd te worden.

De actieve leden van politieke groeperingen in het bezit van een politiek mandaat of die voorkomen op een politieke verkiezingslijst zullen geen bestuurder mogen zijn of worden van de vereniging.

De vereniging kan op de door haar te bepalen voorwaarden ook andere personen als ereleden, steunende of beschermde leden tot de vereniging toelaten, dit echter zonder stemrecht.

Nieuw Artikel 6: Tot de vereniging kan als lid toetreden, elke handelaar, bestuurder of zaakvoerder van vennootschappen. Ook van buiten de afgebakende zone van de handelaarsbond. De algemene vergadering beslist zonder beroep over de aanneming van nieuwe leden. Wie lid wenst te worden van de vereniging moet tot de algemene vergadering een gemotiveerd verzoek richten.

De algemene vergadering beslist over het verzoek van de kandidaat na onderzoek van de voorgelegde stukken, binnen de twee maand na het indienen van het verzoek. De beslissing dient niet gemotiveerd te. worden.

$ij-sagen-bij-het$eigisch-Staatsblad -08/11120t1 ÿÿ Anuexe dû Manieur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De actieve leden van politieke groeperingen in het bezit van een politiek mandaat of die voorkomen op een politieke verkiezingslijst zullen geen bestuurder mogen zijn of worden van de vereniging.

De vereniging kan op de door haar te bepalen voorwaarden ook andere personen als ereleden, steunende of beschermde leden tot de vereniging toelaten, dit echter zonder stemrecht.

Oud Artikel 7: Elk lid moet, na zijn opneming in de vereniging, tot de statuten toetreden, met zijn handtekening te plaatsen op het register van de beraadslagingen van de beheerraad. De beheerraad bepaalt het bedrag van de jaarlijkse bijdrage, welke niet hoger zal zijn dan BEF 25 000 per jaar. De leden hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verplichtingen der vereniging. Er bestaat een volledige scheiding tussen de vermogens van de vereniging en die der leden en bestuursleden. De leden en bestuursleden verplichten zich geenszins persoonlijk ten overstaan van de door de vereniging aangegane verbintenissen.

De jaarlijkse bijdrage der ereleden, steunende of beschermende leden, zal niet hoger mogen zijn dan BEF 500 000.

Nieuw Artikel 7: Elk lid moet, na zijn opneming in de vereniging, tot de statuten toetreden, door zijn handtekening te plaatsen op het register van de beraadslagingen van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt het bedrag van de jaarlijkse bijdrage, welke niet hoger zal zijn dan 625 euro per jaar. De leden hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verplichtingen der vereniging. Er bestaat een volledige scheiding tussen de vermogens van de vereniging en die der leden en bestuursleden. De leden en bestuursleden verplichten zich geenszins persoonlijk ten overstaan van de door de vereniging aangegane verbintenissen.

De jaarlijkse bijdrage der ereleden, steunende of beschermende leden, zal niet hoger mogen zijn dan 12.500 euro.

Oud Artikel 8: De leden kunnen uit de vereniging treden door hun ontslag te sturen aan de beheerraad bij aangetekend schrijven. Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde ingeval het lid overlijdt, onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Nieuw Artikel 8: De leden kunnen uit de vereniging treden door hun ontslag te sturen aan de raad van bestuur bij aangetekend schrijven. Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde ingeval het lid overlijdt, onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Beheer, dagelijks bestuur

Oud Artikel 12: a) De vereniging wordt bestuurd door een beheerraad van vier beheerders, verkozen door de statutaire algemene vergadering. Hun funkties worden bepaald door de algemene vergadering en worden niet vergoed.

b) De beheerraad is samengesteld uit een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester; zij vormen de stichtende beheerraad.

c) De beheerraad word bijgestaan door zes commissarissen. Hun kandidatuur wordt aan de beheerraad voorgesteld en door hem aanvaard.

d) De verkiezing van de leden van de beheerraad en de commissarissen zal geschieden volgens de regels vastgesteld in het huishoudelijk reglement.

e) De beheerraad en de commissarissen worden verkozen voor een periode van maximum vier jaar, de uittredenden zijn herkiesbaar.

Nieuw Artikel 12: a) De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van vier bestuurders, verkozen door de statutaire algemene vergadering. Hun functies worden bepaald door de algemene vergadering en worden niet vergoed.

b) De raad van bestuur is samengesteld uit een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester, zij vormen de raad van bestuur.

c) De raad van bestuur word bijgestaan door zes commissarissen. Hun kandidatuur wordt aan de raad van bestuur voorgesteld en door hem aanvaard.

d) De verkiezing van de leden van de raad van bestuur en de commissarissen zal geschieden volgens de regels vastgesteld in het huishoudelijk reglement.

e) De raad van bestuur en de commissarissen worden verkozen voor een periode van maximum vier jaar, de uittredenden zijn herkiesbaar.

Oud Artikel 13: De raad van beheer leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad is bevoegd om alle handelingen van beheer te verrichten daarin inbegrepen benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel. De raad is bovendien bevoegd alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden en onder meer het verkopen, kopen, ruilen, huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, welke opsomming geen beperking inhoudt.

De raad kan op zijn verantwoordelijkheid zijn bevoegdheid overdragen aan één der beheerders. Deze handelt dan als afgevaardigd beheerder. De afgevaardigd beheerder heeft dezelfde bevoegdheid als de raad van beheer, behoudens de beperking die door de raad van beheer uitdrukkelijk wordt opgelegd bij zijn aanstelling.

Nieuw Artikel 13: De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten daarin inbegrepen benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel. De raad is bovendien bevoegd alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOO 2.2

algemene vergadering zijn voorbehouden en onder meer het verkopen, kopen, ruilen, huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, welke opsomming geen beperking inhoudt.

De raad kan op zijn verantwoordelijkheid zijn bevoegdheid overdragen aan één der bestuurders. Deze handelt dan als afgevaardigd bestuurder. De afgevaardigd bestuurder heeft dezelfde bevoegdheid als de raad van bestuur, behoudens de beperking die door de raad van bestuur uitdrukkelijk wordt opgelegd bij zijn aanstelling.

Oud Artikel 14: Voor alle rechtshandelingen die buiten het dagelijks beheer en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter of de afgevaardigd beheerder en een der aangestelde beheerders.

Nieuw Artikel 14: Voor alle rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter of de afgevaardigd bestuurder en een der aangestelde bestuurders.

Algemene vergadering

Oud Artikel 15: De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van beheer telkens als het doel of belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ten minste eenmaal 's jaars worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en begroting en van het beleid van de beheerders, in de maand maart van ieder jaar.

Alle leden moeten worden opgeroepen ten minste acht dagen voor de vergadering. Dit geschiedt bij gewone brief die de dagorde vermeldt.

Nieuw Artikel 15: De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en begroting en van het beleid van de bestuurders, in de maand maart van ieder jaar.

Alle leden moeten worden opgeroepen ten minste acht dagen voor de vergadering. Dit geschiedt bij gewone brief die de dagorde vermeldt.

Oud Artikel 17: Over het wijzigen van deze statuten kan slechts beraadslaagd worden indien deze wijziging op de dagorde voorkomt en mits artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 wordt nageleefd. Uitgezonderd de wijziging der statuten kan de algemene vergadering besluiten nemen buiten de agenda, mits deze punten door de raad van beheer worden voorgelegd op de bijeenkomst.

Nieuw Artikel 17: Over het wijzigen van deze statuten kan slechts beraadslaagd worden indien deze wijziging op de dagorde voorkomt en mits artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 wordt nageleefd. Uitgezonderd de wijziging der statuten kan de algemene vergadering besluiten nemen buiten de agenda, mits deze punten door de raad van bestuur worden voorgelegd op de bijeenkomst.

Oud Artikel 18: De notulen van de algemene vergadering en van de raad van beheer worden opgenomen in bijzondere registers en worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, en de leden respectievelijk de beheerders die zulks wensen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

De derden die van een belang doen blijken en de leden hebben het recht om, op hun kosten en zonder verplaatsing, inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

Nieuw Artikel 18: De notulen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur worden opgenomen in bijzondere registers en worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, en de leden respectievelijk de bestuurders die dat wensen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

De derden die van een belang doen blijken en de leden hebben het recht om, op hun kosten en zonder verplaatsing, inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

Oud Artikel 19: De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de beheerraad of, bij ontstentenis dezer, door één der ondervoorzitters met voorrang van ouderdom.

Nieuw Artikel 19: De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis dezer, door één der ondervoorzitters met voorrang van ouderdom.

Bekendmaking

Oud Artikel 26: De beheerraad is belast met het vervullen der verplichtingen betreffende de bekendmakingen, voorgeschreven door de wet van 27 juni 1921.

Nieuw Artikel 26: De raad van bestuur is belast met het vervullen der verplichtingen betreffende de bekendmakingen, voorgeschreven door de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Oud Artikel 27: Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

Nieuw Artikel 27: Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

GECOORDINEERDE STATUTEN

De gecoördineerde statuten van de vereniging zijn als volgt:

Artikel 1: De vereniging wordt opgericht onder de benaming Handelaarsbond "'t Kroontje", Torhoutsesteenweg tussen "Petit Paris" en "Hennepstraat" (noord) "Karel Vande Woestijnestraat" (noord) en nevenstraten te Oostende.

Artikel 2: De vereniging is gevestigd te Oostende. Binnen deze gemeente wordt de plaats van de vestiging bepaald of gewijzigd door de raad van bestuur.

Zetel Torhoutsesteenweg 102 - 8400 Oostende

Artikel 3: De vereniging heeft tot doel het verdedigen van de belangen van handelaars, en alle daden te stellen welke dit doel kunnen bevorderen. De vereniging zal alle onroerende goederen, die tot het verwezenlijken van haar doel nodig zijn, mogen in huur nemen of bezitten, hetzij in vruchtgebruik, hetzij in eigendom. Zij mag onder meer deelnemen onder gelijk welke vorm aan andere verenigingen met een gelijkwaardig of samengaand doel, of van aard om de verwezenlijking van haar doel te begunstigen.

Artikel 4: De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde worden ontbonden.

Leden, aanneming, ontslag, verplichtingen

Artikel 5: Het aantal der leden is onbeperkt, maar moet ten minste drie bedragen

Artikel 6: Tot de vereniging kan als lid toetreden, elke handelaar, bestuurder of zaakvoerder van vennootschappen. Ook van buiten de afgebakende zone van de handelaarsbond. De algemene vergadering beslist zonder beroep over de aanneming van nieuwe leden. Wie lid wenst te worden van de vereniging moet tot de algemene vergadering een gemotiveerd verzoek richten.

De algemene vergadering beslist over het verzoek van de kandidaat na onderzoek van de voorgelegde stukken, binnen de twee maand na het indienen van het verzoek. De beslissing dient niet gemotiveerd te worden.

De actieve leden van politieke groeperingen in het bezit van een politiek mandaat of die voorkomen op een politieke verkiezingslijst zullen geen bestuurder mogen zijn of worden van de vereniging.

De vereniging kan op de door haar te bepalen voorwaarden ook andere personen als ereleden, steunende of beschermde leden tot de vereniging toelaten, dit echter zonder stemrecht.

Artikel 7: Elk lid moet, na zijn opneming in de vereniging, tot de statuten toetreden, met zijn handtekening te plaatsen op het register van de beraadslagingen van de raad van bestuur. De raad van bestuur bepaalt het bedrag van de jaarlijkse bijdrage, welke niet hoger zal zijn dan 625 euro per jaar. De leden hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de verplichtingen der vereniging. Er bestaat een volledige scheiding tussen de vermogens van de vereniging en die der leden en bestuursleden. De leden en bestuursleden verplichten zich geenszins persoonlijk ten overstaan van de door de vereniging aangegane verbintenissen.

De jaarlijkse bijdrage der ereleden, steunende of beschermende leden, zal niet hoger mogen zijn dan 12.500 euro.

Artikel 8: De leden kunnen uit de vereniging treden door hun ontslag te sturen aan de raad van bestuur bij aangetekend schrijven. Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde ingeval het lid overlijdt, onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Artikel 9: De uitsluiting van een lid kan slechts uitgesproken worden door de daartoe bijzonder bijeengeroepen algemene vergadering, beslissende met een meerderheid van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde leden, met vermelding der rede van uitsluiting.

Artikel 10: Het is toegelaten, bij het inbrengen van goederen of waarden, te bedingen dat het aangebrachte, in geval de vereniging ophoudt te bestaan of ingeval het lid van rechtswege of door uitsluiting ophoudt van de vereniging deel uit te maken, geheel kan worden teruggevorderd volgens overeenkomst tussen partijen.

Artikel 11: De ontslaggevende, uitgesloten of om andere redenen uittredende leden, evenals de erfgenamen van een overleden lid, hebben hoegenaamd geen recht op het kapitaal van de vereniging. Zij kunnen noch opgave, noch overlegging, noch zegellegging, noch inventaris eisen of vorderen.

Beheer, dagelijks bestuur

Artikel 12: a) De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van vier bestuurders, verkozen door de statutaire algemene vergadering. Hun functies worden bepaald door de algemene vergadering en worden niet vergoed.

b) De raad van bestuur is samengesteld uit een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester; zij vormen de raad van bestuur.

c) De raad van bestuur word bijgestaan door zes commissarissen. Hun kandidatuur wordt aan de raad van bestuur voorgesteld en door hem aanvaard.

d) De verkiezing van de leden van de raad van bestuur en de commissarissen zal geschieden volgens de regels vastgesteld in het huishoudelijk reglement.

e) De raad van bestuur en de commissarissen worden verkozen voor een periode van maximum vier jaar, de uittredenden zijn herkiesbaar.

Artikel 13: De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten daarin inbegrepen benoeming, ontslag en bezoldiging van het personeel. De raad is bovendien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

bevoegd alle daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden en onder meer het verkopen, kopen, ruilen, huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen, welke opsomming geen beperking inhoudt.

De raad kan op zijn verantwoordelijkheid zijn bevoegdheid overdragen aan één der bestuurders. Deze handelt dan als afgevaardigd bestuurder. De afgevaardigd bestuurder heeft dezelfde bevoegdheid als de raad van bestuur, behoudens de beperking die door de raad van bestuur uitdrukkelijk wordt opgelegd bij zijn aanstelling.

Artikel 14: Voor alle rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen, is de vereniging slechts verbonden door de handtekening van de voorzitter of de afgevaardigd bestuurder en een der aangestelde bestuurders.

Algemene vergadering

Artikel 15: De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel of belang van de vereniging zulks vereist. Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen en begroting en van het beleid van de bestuurders, in de maand maart van ieder jaar.

Alle leden moeten worden opgeroepen ten minste acht dagen voor de vergadering. Dit geschiedt bij gewone brief die de dagorde vermeldt.

Artikel 16: De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt alle leden; haar besluiten verbinden evenzeer de leden die niet of tegenstemden. Zij beraadslaagt en beslist slechts in de zaken die de vereniging aanbelangen en haar uitdrukkelijk zijn voorbehouden door de wet of door deze statuten.

Artikel 17: Over het wijzigen van deze statuten kan slechts beraadslaagd worden indien deze wijziging op de dagorde voorkomt en mits artikel 8 van de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 wordt nageleefd. Uitgezonderd de wijziging der statuten kan de algemene vergadering besluiten nemen buiten de agenda, mits deze punten door de raad van bestuur worden voorgelegd op de bijeenkomst.

Artikel 18: De notulen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur worden opgenomen in bijzondere registers en worden ondertekend door de voorzitter, de secretaris, en de leden respectievelijk de bestuurders die dat wensen. Afschriften en uittreksels worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend.

De derden die van een belang doen blijken en de leden hebben het recht om, op hun kosten en zonder verplaatsing, inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

Artikel 19: De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis dezer, door één der ondervoorzitters met voorrang van ouderdom.

Artikel 20: Elk lid heeft het recht aanwezig te zijn op en deel te nemen aan de algemene vergadering, hetzij persoonlijk, hetzij door tussenkomst van een door hem verkozen lasthebber, die zelf lid van de vereniging moet zijn. Geen lasthebber mag evenwel over meer dan één mandaat beschikken.

Alle leden hebben gelijk stemrecht, ieder beschikt over één stem.

Artikel 21: De vergadering is geldig samengesteld, wanneer 50 pct. der leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en haar beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Bij staking van stemmen is deze van de voorzitter beslissend.

Begroting, rekeningen

Artikel 22: Het eerste boekjaar van de vereniging loopt vanaf 1 april 1994 tot 31 december 1994, daarna loopt het boekjaar van 1 januari tot 31 december. Met het einde van elk boekjaar worden door de raad van beheer de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten, de inventaris alsmede de balans en begroting voor het volgende jaar opgemaakt; ze worden aan de goedkeuring van de jaarvergadering onderworpen.

Artikel 23: Het batig saldo van de rekening komt de vereniging toe en wordt in de maatschappelijke reserve gestort.

Ontbinding, vereffening

Artikel 24: Ingeval van ontbinding zal, na aanzuivering van het passief, de bestemming der goederen worden bepaald door de algemene vergadering. Deze bestemming zal zo nauw mogelijk in verband staan met het voorwerp van de vereniging.

Bekendmaking

Artikel 26: De raad van bestuur is belast met het vervullen der verplichtingen betreffende de bekendmakingen, voorgeschreven door de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Artikel 27: Voor alles wat niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

2. Ontslag bestuurders

DECAEVELE Marie Paule - Torhoutsesteenwseg 102 - 8400 Oostende

DIERIKX-VISSCHEM Noël - Parklaan 17 - 8400 Oostende

BEUSELINCK Caroline - Prinses Clementinaplein 22 - 8400 Oostende

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

3. Benoeming bestuurders

herbenoeming voor 4 jaar

DECAEVELE Marie Paule - Torhoutsesteenwseg 102 - 8400 Oostende DIERIKX-VISSCHEM Noël - Parklaan 17 - 8400 Oostende

BEUSELINCK Caroline - Prinses Clementinaplein 22 - 8400 Oostende

bestuur 2011:

DECAEVELE Marie Paule - Torhoutsesteenwseg 102 - 8400 Oostende - penningmeester

DIERIKX-VISSCHEM Noël - Parklaan 17 - 8400 Oostende - secretaris

BEUSELINCK Caroline - Prinses Clementinaplein 22 - 8400 Oostende - voorzitter

Caroline BEUSELINCK, voorzitter

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HANDELAARSBOND 'T KROONTJE

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 102 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande