HANIBAL ADVERTISING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANIBAL ADVERTISING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.671.446

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 26.02.2014 14051-0262-015
09/11/2012
ÿþx ~

Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111 il III ff11 liii ff1 Hill 11

*iaiesizz*



e~ NEERGELEGD



I f,rlt ~ wl!w..r"au I a 10, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

GriffiRORTRIJK



Ondernemingsnr : 0844.671.446

Benaming

(voluit) : DOS CREAT1ONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beversesteenweg 548A, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING  ZETELVERPLAATSING  ONTSLAG - BENOEMINGEN

STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LALA met standplaats te Izegem op 15 oktober 2012, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft,

1,Wijziging van de naam van de vennootschap in: "HANNIBAL ADVERTISING".

2.Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar: 8800 Roeselare, Sint-Hubrechtstraat 42. 3.Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten.

4.Ontslag als niet-statutair zaakvoerder van de heer Johan Deketelaere, wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 548 A met ingang vanaf aktedatum. Over het verlenen van décharge zal besloten worden op de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

5.Benoeming tot niet-statutaire zaakvoerders met ingang vanaf aktedatum:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEUKINGERICHT", met zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 548 A, RPR Kortrijk, BTW BE 0871,629.033, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Deketelaere, voornoemd;

- de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "KCAD", met zetel te 8800 Roeselare, Schierveldettraat 90, RPR Kortrijk, BTW BE 0839.134.726, vast vertegenwoordigd door de Heer Kristof André Carrein, wonende te 8800 Roeselare, Schierveldestraat 90.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 15/1012012

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naairs en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/04/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

=izosea~~"

Vo beha aan Belç Staat

NFFRCaFI Fr,n

23. 03. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : g4 6 g-

Benaming

(voluit) : DOS CREATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beversesteenweg 548 A, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte ; PARTIËLE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DOS CREATIONS" (partieel te splitsen vennootschap waarvan de naam wordt gewijzigd in "LEUKINGERICHT") OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "DOS CREATIONS" (begunstigde nieuw op te richten vennootschap) - OPRICHTING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 20 maart 2012 dat, naar aanleiding van de partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREAT1ONS" (na naamswijziging "LEUKINGER1CHT"), in toepassing van artikel 677 en 742 van het Wetboek van vennootschappen, door inbreng door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" (na naamswijziging "LEUKINGERICHT") van een bedrijfstak in een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS", dat een nieuwe vennootschap werd opgericht met de volgende gegevens:

Oprichters: 1. De Heer DEKETELAERE Johan Willy Maria, en zijn echtgenote, 2. Mevrouw ROUSSEAU, Eline, samenwonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 548 A.

Rechtsvoren: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: "DOS CREAT1ONS".

Zetel: 8800 Roeselare, Beversesteenweg 548 A.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het ontwerpen, het ontwikkelen, het vervaardigen en commercialiseren van grafische communicatie in de meest brede zin van het woord voor particulieren, bedrijven of overheid

Fotografie en videoproducties voor particulieren, bedrijven of overheid

- Standenbouw voor particulieren, bedrijven of overheid

- Het ontwikkelen van websites en software voor particulieren, bedrijven of overheid

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek zoals marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie,

marketing

- Organiseren van evenementen voor particulieren, bedrijven of overheid

- Aan- en verkoop van drukwerk in naam van de klant

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap; ' mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een: soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen. De vennootschap mag alle onroerend goed verrichtingen uitvoeren in het kader van haar doel.

De vennootschap mag eveneens de functies van een bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking te bevorderen.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire, bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Duur: onbepaald te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

Bedrag van het kapitaal: Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend achthonderd en twee (1.802) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, samengesteld als volgt

Inschrijving op het kapitaal - vergoeding

Op het kapitaal van de nieuw op te richten vennootschap wordt deels ingeschreven door inbreng in natura van een aantal activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap "DOS CREATIONS" (na naamwijziging "LEUKINGERICHT") volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het splitsingsvoorstel.

Ais vergoeding voor deze inbreng van een deel van het vermogen van de partieel te splitsen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" (na naamwijziging "LEUKINGERICHT") in de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" worden krachtens de partiële splitsing aan de vennoten van de overdragende vennootschap "DOS CREATIONS" (na naamwijziging "LEUKINGERICHT"), met name aan de heer Johan DEKETELAERE en Mevrouw Eline ROUSSEAU, voornoemd, in totaal HONDERD (100) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS", toegekend, a rato van EEN (1) aandeel van de nieuwe vennootschap "DOS CREATIONS" per aandeel van de overdragende vennootschap, hetzij aan elk van beide vennoten vijftig (50) aandelen..

De nieuwe toegekende aandelen worden ingeschreven in het register van aandelen van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS".

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Filip Cobert, voornoemd, met betrekking tot de inbreng in natura in de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, de Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 909D Melle, Collegebaan 2d, vertegenwoordigd door een vennoot, de heer Filip Cobert, bedrijfsrevisor werd aange-isteld om overeenkomstig art. 677 juncto 742 en artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen over de beschrijving van elke inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de BVBA Dos Creations (waarvan naam wordt gewijzigd in BVBA Leukingericht), met name de activiteit met betrekking tot reclame, alsmede alle rechten en verplichtingen met betrekking tot deze activiteit, overgaan op een nieuwe op te richten vennootschap, namelijk de BVBA Dos Creations.

Hij bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoeg-'de en in onderha-'vig rapport beschreven controle-'werkzaam-'heden, dat naar zijn mening:

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld werd op basis van de netto-boekwaarde zoals blijkt uit de staat per 31.12.2011 van de BVBA Dos Creations (waarvan naam wordt gewijzigd in BVBA Leuk Ingericht) en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

- de inbrengwaarde van de activa en passivabestanddelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 80, verwijzend naar art 78 en 79, van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van splitsingen vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt 7.953,27 EUR. Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het kader van de splitsingsoperatie deze waardering beantwoordt aan de vennootschapsrechterlijke en boekhoudkundige reglementeringen ter zake.

- de beschrijving van de inbreng, met name activa- en passivabestanddelen die de BVBA Dos Creations worden toegewezen uit de partiële splitsing van de BVBA Dos Creations (waarvan naam wordt gewijzigd in de BVBA Leukingericht) aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van welbepaalde activa- en passivabestanddelen voortvloeiende uit de partiële splitsing van de BVBA Dos Creations (waarvan naam wordt gewijzigd in BVBA Leukingericht), namelijk de toekenning van 1 aandeel in de BVBA Dos Creations tegen voorlegging van 1 aandeel van de BVBA Dos Creations (waarvan naam wordt gewijzigd in BVBA Leukingericht), als redelijk kan aanzien worden zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd.

De incorporatie van de beschikbare reserves, de overgedragen winst en de storting in speciën dient beoordeeld te worden in het in het kader van de vennootschap rechterlijke bepaling betreffende het minimumkapitaal bij de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten bedrage van 18.550,00 EUR.

Ondergetekende wil er tevens op wijzen dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Opgemaakt te Melle op 16 maart 2012

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Filip Cobert

Vennoot"

Verhoging van het kapitaal tot het minimum.

1y )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vaststelling dat, als gevolg van wat voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap voortkomend vanuit de partiële splitsing ad zevenhonderd en elf euro vierentwintig cent (711,24) volledig geplaatst en integraal volgestort is en vertegenwoordigd is door HONDERD (100) aandelen.

De vergadering besluit vervolgens tot verhoging van het kapitaal om het te brengen van zevenhonderd en elf euro vierentwintig cent (711,24) op een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00), als volgt:

Deels door kapitaalverhoging door inbreng in geld

ten bedrage van twaalfduizend honderd en één euro tachtig cent (12.101,80) door inbreng in geld, met creatie van duizend zevenhonderd en twee (1.702) nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde. Op deze nieuwe aandelen zal ingeschreven worden tegen pari voor een totaal bedrag van twaalfduizend honderd en één euro tachtig cent (12.101,80), volledig samengesteld uit 'kapitaal', gedeeltelijk volgestort ten bedrage van één vijfde, met name ten belope van tweeduizend vierhonderdtwintig euro zesendertig cent (2.420,36). Deze duizend zevenhonderd en twee (1.702) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen in de winsten delen vanaf heden. Zij zullen volledig volgestort zijn bij hun inschrijving.

Inschrijving

De echtgenoten DEKETELAERE Johan-ROUSSEAU Eline, verklaren binnen de toepassing van hun respectievelijk voorkeurrecht, elk van beiden In te schrijven op een pakket van ACHTHONDERDEENENVIJFTIG (851) nieuwe aandelen, dit voor een totaal bedrag van een totaal bedrag van twaalfduizend honderd en één euro tachtig cent (12,101,80), volledig samengesteld uit 'kapitaal', gedeeltelijk volgestort ten bedrage van één vijfde, met name ten belope van tweeduizend vierhonderdtwintig euro zesendertig cent (2.420,36).

De inschrijvers verklaren deze kapitaalverhoging door inbreng in geld volledig geplaatst is en dat alle nieuwe aandelen gedeeltelijk en elk voor een gelijk deel volgestort zijn door storting in geld ten bedrage van tweeduizend vierhonderdtwintig euro zesendertig cent (2.420,36).

Hun niet volgestorte inbreng bedraagt (voor elk van beiden) 4.840,72 euro.

In overeenstemming met artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen, werd deze volstorting, hetzij tweeduizend vierhonderdtwintig euro zesendertig cent (2,420,36) gedeponeerd op een bijzondere bank-'reke'ning, geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting "DOS CREATIONS", zodat de vennootschap vanaf vandaag en uit deze hoofde beschikt over een som van tweeduizend vierhonderdtwintig euro zesendertig cent (2.420,36).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij de ING te Hooglede.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden, Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan de kredietinstelling bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte.

Dit bedluit wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

Toekenning van de aandelen

Aan elk van de voormelde inschrijvers wordt een pakket van ACHTHONDERDEENENVIJFTIG (851) gedeeltelijk volgestorte nieuwe aandelen toegekend, die elk van hen verklaart te aanvaarden voor rekening van het gemeenschappelijk vermogen,

Deels door kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves

ten bedrage van duizend negenhonderd en elf euro drieënnegentig cent (1.911,93) door incorporatie van beschikbare reserves.

Deels door kapitaalverhoging door incorporatie van overgedragen winst

ten bedrage van drieduizend achthonderdvijfentwintig euro drie cent (3.825,03) door incorporatie van overgedragen winst.

De algemene vergadering stelt de realisatie van deze kapitaalverhogingen vast en stelt vast dat, na deze diverse kapitaalverhogingen het kapitaal ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG (18.550,00) Euro, bedraagt, vertegenwoordigd door DUIZEND ACHTHONDERD EN TWEE (1.802) aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: leder jaar, de laatste vrijdag van de maand december om 14 uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar,

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van aile aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen

worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds éénitiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Aile aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen: 1, Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2013.2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de maand december 2013. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. 4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die vanaf 1 januari 2012 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutair zaakvoerder, voor onbepaalde duur: de heer Johan Deketelaere, voornoemd. Vaststelling dat:

- de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" effectief verwezenlijkt is;

- de opschortende voorwaarde voor de partiële splitsing aldus verwezenlijkt is;

- de afsplitsing van de in het splitsingsvoorstel vermelde bedrijfstak (Activiteit Reclame) van de overdragende vennootschap "DOS CREATIONS" (na naamswijziging "LEUKINGERICHT") naar de nieuwe vennootschap "DOS CREATIONS" definitief is geworden.

De gesplitste besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOS CREATIONS" (na naamswijziging "LEUKINGERICHT") blijft verder bestaan.

Volmacht

Aanstelling van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondememingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met naree de medewerkers van Accountancy GELLYNCK GCV, met zetel te 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 70.01,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte dd. 20/3/2012

- verslag van de bedrijfsrevisor.

- verslag van de oprichters.

C, ,

k

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 25.01.2016 16026-0461-016

Coordonnées
HANIBAL ADVERTISING

Adresse
SINT-HUBRECHTSTRAAT 42 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande