HARCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.601.088

Publication

03/01/2013
ÿþ Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NC3pergeeel ter gr3Zie

reoh" tbarv` " suweMOrr>

Brug2 odiet te Oookrge

00

Griffie

Voor behouc aan h Belgis Staatst

1111111111j11.1111,1111IIII

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : Harcon

(verkort) :

D S~ig 604 o22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vandepoelelaan 37, 8810 Lichtervelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove, te Merelbeke op 29 november 2012, neergelegd voor registratie met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Harcon

zetel: 8814 Lichtervelde, Vandepoelelaan 37

duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

oprichter: De heer ARDENOY Hein Richard Julienne, geboren te Kortrijk op zevenentwintig februari negentienhonderd vijfenzestig, en zijn echtgenote, mevrouw VERBEKE Sabine Nancy, geboren te Roeselare op éénentwintig mei negentienhonderd achtenzestig, wonende te 8810 Lichtervelde, Vandepoelelaan 37,

Icapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EBRO ( 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

1.De heer Hein Ardenoy, voornoemd, verklaart inbreng te doen in speciën ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00).

Waarvan één derde volgestort is.

in ruil hiervoor ontvangt hij honderd vijfentachtig (185) aandelen zonder nominale waarde, die telkens één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. Mevrouw Sabine Verbeke voornoemd, verklaart inbreng te doen in speciën ten belope van honderd euro (¬ 100,00).

Waarvan één/derde volgestort is.

In ruil hiervoor ontvangt zij één (1) aandeel zonder nominale waarde, dat één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigt.

De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van samen zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarover de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken.

Voormelde bedrag werd, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, bij overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de BVBA Harcon in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling op 22 november 2012 dat mij overhandigd is om aan deze akte te worden gehecht.

boekjaar: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

Bestuur:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Zij kunnen flet uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder persoon, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

De heer Hein Ardenoy, voornoemd, wordt thans als zaakvoerder van de vennootschap statutair benoemd. Zijn bevoegdheid gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

Wordt een vennootschap tot zaakvoerder benoemd, dan is deze rechtspersoon verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke belast wordt niet de uitvoering van opdracht in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, dus de rechtspersoon.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vennootschap heeft tot doel ;

De vennootschap heeft tot doel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

-De uitoefening van alle functies van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris, vereffenaar van andere vennootschappen, instellingen of ondernemingen.

-Het optreden als consultant, manager, scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, rechter en van alle aanverwante activiteiten,

-Het verlenen van fiscale, administratieve, financiële en juridische adviezen, en het verlenen van bijstand in deze zaken in de ruimste zin van het woord.

-De uitoefening van onderwijsopdrachten, cursussen en voordrachten, en het schrijven en publiceren van artikels en literaire werken.

-De organisatie van studiedagen, seminaries, conferenties, recepties, diners en soortgelijke activiteiten ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten, personeel, andere vennootschappen, instellingen of ondernemingen, en andere relaties van de vennootschap.

-De uitvoering van aile roerende, onroerende en financiële verrichtingen (met inbegrip van het toestaan van (geld)leningen aan derden) voor eigen rekening en voor rekening van derden.

-De uitoefening van het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend patrimonium, zowel in België als in het buitenland, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing en de verhuring ervan.

-De uitvoering van alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de verwerving en het oordeelkundig beheer van onroerende goederen, onder meer door onroerende goederen aan te kopen, te bouwen, op te schikken, uit te rusten, om te bouwen, af te breken, uit te baten, te verdelen, te verhuren of andere overeenkomsten met derden (bijvoorbeeld vennootschappen) in verband met hun gebruik en genot af te sluiten.

-de verrichting van promotie met betrekking tot onroerende goederen, en dit voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

-Het beleggen van beschikbare middelen in alle soorten roerende goederen of waarden, met inbegrip van beleggingsfondsen, opties, futures of andere bestaande of in de toekomst op de markt komende financiële instrumenten, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland;

-De deelneming (deelname) in alle andere vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder voorbehoud of uitzondering en onderscheid, ongeacht of deze zijn of nog moeten opgericht worden, zowel in België als in het buitenland.

-Het ter beschikking stellen van personeel aan andere vennootschappen, instellingen of ondernemingen

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aah het Belgisch Staatsblad

-Borg stellen, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van de heer' Ardenoy Hein voornoemd, en derden, onder meer door haar goederen of aandelen in hypotheek of in pand te geven.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Algemene vergadering :

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om twaalf uur, op de zetel of de plaats te bepalen in de oproepingen.

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van juni tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft tot éénendertig december tweeduizend dertien.

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR EEN VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Conform artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbindt de vennootschap zich uitdrukkelijk bij deze, aile rechten en verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan, over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60.

---Voor ontledend uittreksel--

notaris Elke Vandekerckhove

worden tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 22.08.2016 16463-0022-010

Coordonnées
HARCON

Adresse
VANDEPOELELAAN 37 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande