HATUZZI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HATUZZI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.609.819

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14242-0212-011
02/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0840.609.819

Benaming

(voluit) : HATUZZI

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8540 Deerlijk, Houtekietstraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - DOELSWIJZIGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA "HATUZZI", waarvan de zetel gevestigd is te 8540 Deerlijk, Houtekietstraat 47, waarop alle vennoten aanwezig en/of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 6 augustus 2013, met volgend registratierelaas: ""Geboekt te Brugge Registratie 4 bevoegd voor registratie op 12 augustus 2013, vijf bladen, twee verzendingen, boek 230, blad 99, vak 6, Ontvangen: vijfig euro (50,00 Euro), getekend de eerstaanwezend inspecteur Van Loo Kurt", dat met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing: kennisname van documenten en verslagen

i. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert méér dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 14 december 2012 door de bestuursorganen van de BVBA "PHOTON! SOLAR", met zetel te 8540 Deerlijk, Houtekietstraat 47, en van de BVBA "HATUZZI", eveneens met zetel te 8540 Deerlijk, Houtekietstraat 47, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 24 december 2012 en de neerlegging: werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2013 onder nummers 00012708 en 0012709.

IL De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam, uiterlijk één: maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift te hebben ontvangen van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing: fusiebesluit  overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHOTON: SOLAR" en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 14 december 2012 door de: bestuursorganen van de BVBA "PHOTON SOLAR" en de BVBA "HATUZZI" en dat werd neergelegd op de: griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 24 december 2012 en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 januari 2013 onder nummer 0012708 en 0012709.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de BVBA "HATUZZI", met zetel te 8540 Deerlijk, Houtekietstraat 47, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de BVBA "PHOTON SOLAR", eveneens met zetel te 8540 Deerlijk, Houtekietstraat 47, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering; noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2, Boekhoudkundige datum.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

b

1

a

lq.11

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

wee

21, 08. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL - ORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 oktober 2012 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten worden toegekend,

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immatierële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.), Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen

vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal het bestuursorgaan van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzonder wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap «PHOTON SOLAR» geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7,Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane

actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van dertig januari tweeduizend en één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

Derde beslissing: doelswijziging (conform art. 724 Wetboek Vennootschappen)

- Ontslag voorlezing verslag:

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders de dato 15 juni 2013 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva blijven door ondergetekende notaris bewaard in haar dossier.

- Aanpassing statuten:

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van

artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden,

- handelingen te voeren van een vennootschap die actief zal zijn op het vlak van de verkoop van houten constructies voor huis en tuin, zoals poolhouses, chalets, carports alsmede aile aanverwante houten accessoires zoals houten constructies en apparaten voor wellness zoals sauna's, jacuzzi's, tuinmeubelen, barbecueapparaten en toebehoren. Deze opsomming is geenszins limiterend maar slechts aanhalend;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- het geven van advies betreffende houtskeletbouw, houten constructies alsook opleidingen betreffende het gebruik, de installatie van deze constructies.

- de ontwikkeling van projecten inzake hernieuwbare energiebronnen, alsook op vlak van het geven van advies betreffende en de verkoop van panelen voor het opvangen van zonne-energie en andere materialen betreffende groene energie, het uitvoeren of de coördinatie van alle werkzaamheden die ermee gepaard gaan om de materialen te installeren, aan te sluiten of aan te leggen, Inclusief het onderhoud en herstelling ervan. Deze opsomming is geenszins limiterend, maar slechts aanhalend.

- daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreekse belangen nemen in andere vennootschappen.

- het verwerven, verbeteren, oordeelkundig beheren en uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, uitrusten, inrichten, bezitten, beschikken, en het beheren van onroerende goederen van aile aard en inzonderheid het behoud, het verbeteren en revaloriseren van het eigen patrimonium.

- het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van onroerende goederen en voor alle bestemmingen.

- de herverkoop van het patrimonium of bepaalde elementen ervan is mogelijk indien een meer voordelige wederbelegging zich voordoet of indien de marktomstandigheden aanzetten tot wederbelegging. Dit binnen het kader van de geldende voorschriften, met uitsluiting van vastgoed handel.

- de vennootschap mag aile roerende en onroerende of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking eran kunnen bevorderen.

- in het voordeel van het eigen vermogen en patrimonium mag de vennootschap gelden ontlenen aan derden en waarborgen stellen voor derden.

- het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

- zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen en ondernemingen.

- daarenboven mag de vennootschap zowel in het binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

- indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen ln hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak. .

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.".

Vierde beslissing: machten tot uitvoering.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de zaakvoerders en ondergetekende notaris voor de uitvoering van de genomen besluiten en het opma-ken, ondertekenen en neerleggen van de gecoördineerde

tekst der statuten, alsook aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "a+b huygens" met zetel te 8020 Oostkamp, Pastorieplein 8 [ondernemingsnummer

0846.667270], evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

STEMMING

De beslissingen die voorafgaan werden alle genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van het proces-verbaal de dato 6 augustus 2013,

- het verslag van de zaakvoerders inzake doelswijziging dd. 15 juni 2013

- een gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor-

,. behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 31.07.2013 13386-0424-011
22/01/2013
ÿþ4reift~~~m~~~

.t,,~ ~~.

Iii ~II IIIII VIA

1 012709*

Mal YOId 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEU

11-Oi

BELGISCH

1

i

A

24. 12. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

IhjlagenTiïj TiéfIrél iscïSlnatsbi e- 101/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.609.819

Benaming

(voluit) : HATUZZI

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Houtekietstraat 47 -- 8540 Deerlijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel van fusie door overneming

De overnemende vennootschap: HATUZZI BVBA, Houtekietstraat 47, 8540 Deerlijk

De overgenomen vennootschap: PHOTON SOLAR BVBA, Houtekietstraat 47, 8540 Deerlijk

In aanmerking nemende dat de zaakvoerder van de BVBA HATUZZI en de zaakvoerder van de BVBA PHOTON SOLAR het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door overneming door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 871 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de zaakvoerders van de BVBA HATUZZI en de zaakvoerders van de BVBA PHOTON SOLAR zich ertoe te doen wat in hun macht ligt om lussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

De samensmelting van de BVBA HATUZZI en BVBA PHOTON SOLAR bij wijze van fusie door overneming vormt een volledige juridische integratie van beide entiteiten. Ingevolge de fusie door overneming blijft de juridische entiteit van de overnemende vennootschap behouden.

(gel.) Thonia Rudy, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

09/11/2011
ÿþMud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



8 Ir" EU NEERGELEGC

'll'3Ec~-rorv

'Es-wu,~`~

R BELGE

-t0- un

i STAATSB

17. 10. 2011

GryfiêOHTBANK

KOOPHANDEL

KORTRIJK

F. 11111J111.11.1111j1j1111111

BEL GIS

Cos Si5

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : HATUZZI

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8540 DEERLIJK, HOUTEKIETSTRAAT 47

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 13 oktober 2011 voor Notaris Luc de Mirelenaere te Gullegem " thans Wevelgem, neergelegd ter registratie, dat

1.De heer THOMA Rudy Leon, geboren te Kortrijk op dertien oktober negentienhonderd negenenvijftig,. wonende te Prievozska 13081178, Bratislava, Slovak Republic, en

2.De heer THOMA Mathias Maurits, geboren te Kortrijk op vier mei negentienhonderd zesentachtig, wonende te 8540 Deerlijk, Houtkietstraat 47,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam HATUZZI met een kapitaal van ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 1.860 aandelen die ieder 1.860ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën, als volgt:

1. De heer THOMA Rudy, titularis van 1.850 aandelen

2. De heer THOMA Mathias, titularis van 10 aandelen

De oprichters hebben verklaard en erkend dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

Het geheet van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van

Vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap

in oprichting.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van de

Notaris bewaard blijven.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij' draagt de benaming "HATUZZI".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8540 Deerlijk, Houtekietstraat 47.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België binnen het nederlands taalgebied, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

-handelingen te voeren van een vennootschap die actief zal zijn op het vlak van de verkoop van houten constructies voor huis en tuin, zoals poolhouses, chalets, carports alsmede alle aanverwante houten accessoires zoals houten constructies en apparaten voor wellness zoals sauna's, jacuzzi's, tuinmeubelen, barbecueapparaten en toebehoren. Deze opsomming is geenszins limiterend maar slechts aanhalend.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

-Het geven van advies betreffende houtskeletbouw, houten constructies alsook opleidingen betreffende het gebruik, de installatie van deze constructies.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreekse belangen nemen in andere vennootschappen.

-Het verwerven, verbeteren, oordeelkundig beheren en uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, uitrusten, inrichten, bezitten, beschikken, en het beheren van onroerende goederen van alle aard en inzonderheid het behoud, het verbeteren en revaloriseren van het eigen patrimonium;

-Het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van onroerende goederen en voor alle bestemmingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen Tiij iet lleti cli St átsbl d - 691f i/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

-De herverkoop van het patrimonium of bepaalde elementen ervan is mogelijk indien een meer voordelige wederbelegging zich voordoet of indien de marktomstandigheden aanzetten tot wederbelegging. Dit binnen het kader van de geldende voorschriften, met uitsluiting van vastgoedhandel;

-De vennootschap mag alle roerende (zie hierna) en onroerende of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

-In het voordeel van het eigen vermogen en patrimonium mag de vennootschap gelden ontlenen aan derden en waarborgen stellen voor derden;

-Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

-Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland niet bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen en ondernemingen.

-Daarenboven mag de vennootschap zowel in het binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

-Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende " han-delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen die ieder één/duizend honderd zestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôér de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissaris-sen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten ver-tegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de venno-ten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van dat zelfde jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

De comparanten hebben verklaard te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 2.

b. te benoemen tot deze functie: - =

1.De heer THOMA Rudy, voornoemd en

2.De heer THOMA Mathias, voornoemd

die verklaard hebben te aanvaarden en bevestigd hebben dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

De verschijners hebben daarop aangesteld als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Kantoor Huygens BV BVBA , aan wie de macht verleend wordt om de nodige formatiteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor-

tiehouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de Mtielenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie akte oprichting d.d. 13 oktober 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ÓECURris "Je 0*. Ka-Aneto.

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.06.2016 16241-0149-010

Coordonnées
HATUZZI

Adresse
HOUTEKIETSTRAAT 47 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande