HAVER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAVER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.861.716

Publication

10/10/2013
ÿþZetel : Zandbergstraat 15 te 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAVER", met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Zandbergstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0873.861.716, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 27 september 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLISSING .. DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De algemene vergadering geeft ontslag aan de voorzitter van het lezen van:

a) Het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato achttien september tweeduizend dertien, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd In de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op achttien september tweeduizend dertien,

b) Het verslag de dato negentien september tweeduizend dertien van de burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " VANDER DONCKT 

ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling te Oostende) met ondernemingsnummer 0462.836.191, vertegenwoordigd door de heer Vander Donckt Hedwig, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A, bus 42, aangewezen door het bestuursorgaan, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, waarvan sprake hiervoor, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"5. BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de bvba "HAVER" een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 18 september 2013, zijnde een tussentijdse toestand, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, die een balanstotaal opgeeft van 46.210,45 EUR en een netto-actief van 39.816,32 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft. De gekende kosten in het kader van de ontbinding werden voorzien.

Er zijn geen schulden zodat de vennootschap kan worden ontbonden en vereffend in één akte.

Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de buitengewone algemene vergadering in het kader van de ontbinding van de bvba "HAVER" en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 19 september 2013

VANDER DONCKT ROOBROUCK CHRISTIAENS

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT".

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van de twee voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, om er voorafgaand aan deze een afschrift van te hebben ontvangen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nec3argelee te gri'r;i~.b. vr.:K,ï

reCilt43aiit:liz.r1

Brugge ()Ze_t";',i' 1.~

CMD . Ll113

Griffierr. r,.,,,,-, .

~

*13153830*

Ondernemingsnr : 0873.861.716 Benaming

(voluit) : HAVER

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Beide verslagen, waarvan hiervóór sprake, zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen. De vergadering stuit zich bijgevolg aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLISSING - VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING  ONTSLAG VAN BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering en de zaakvoerders, allen voormeld, erkennen te zijn ingelicht door ondergetekende notaris over de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat ingeval geen vereffenaars worden benoemd, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

Dit besluit wordt genomen na kennis te hebben genomen:

-van voormelde staat van activa en passiva afgesloten op achttien september tweeduizend dertien

-van het verslag van de bedrijfsrevisor

Daar de vennootschap reeds geruime tijd geen activiteiten meer heeft uitgeoefend, komt de vergadering tot de vaststelling dat het aanstellen van een vereffenaar geen zin heeft, daar de vennootschap elke activiteit gestaakt heeft en er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, zoals hierna verder uiteengezet,

VIERDE BESLISSING - ONTSLAG ZAAKVOERDER EN KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerders, de heer VERPLANCKE Wim, en mevrouw VERPLANCKE Roos, beiden voornoemd, beëindigd wordt. De algemene vergadering neemt bijgevolg kennis van het ontslag van voormelde zaakvoerders.

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel 'voorafgaandelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij aan voormelde zaakvoerders eveneens onmiddellijk, zonder enige voorbehoud, volledige en onvoorwaardelijke kwijting voor het door hen uitgeoefende mandaat verleent,

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering vast dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris bevestigen de vennoten, voor zoveel als nodig, dat zij zullen instaan voor de eventueel onbetaalde schulden van de vennootschap die zouden overblijven na de vereffening, reden waarom de nog openstaande leveranciersschulden per achttien september tweeduizend dertien en de geraamde kosten voor de sluiting van de vereffening, onder andere het ereloon voor de notaris, de revisor en de accountant, in voormelde staat van actief en passief reeds aangezuiverd werden.

De vennoten en de zaakvoerders bevestigen dat op heden deze leveranciersschulden ook effectief werden betaald, zodat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Zij leggen het bewijs van betaling van deze schulden ter nazicht en bevestiging voor aan ondergetekende notaris.

Bijgevolg kan de staat van activa en passiva afgesloten op achttien september tweeduizend dertien eveneens gebruikt worden als staat van vereffening welke door de vergadering wordt goedgekeurd.

De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf. De vennoten, aanwezig zoals gezegd, verklaren, gezien zij alle rechten kunnen uitoefenen verbonden aan de eigendom van de hen toebehorende aandelen, alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen. Zoals voormeld zullen, indien er na de vereffening nog onbetaalde schulden van de vennootsohap zouden overblijven, deze eveneens worden toebedeeld aan de vennoten. Voor wat betreft de eventueel nog openstaande schulden aan derden, verklaren de vennoten uitdrukkelijk zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

ZESDE BESLISSING - VASTSTELLING DAT DE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE KAN PLAATSVINDEN

De vergadering stelt bijgevolg vast dat aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen om de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden is voldaan, vermits: 1° er geen vereffenaar is aangeduid;

2° er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING  GOEDKEURING JAARREKENING

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel 'voorafgaandelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij de jaarrekening voor het lopend (verkort) boekjaar heeft goedgekeurd.

ACHTSTE BESLISSING - SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privé-vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen geslcten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid "HAVER" hierdoor gesloten is en dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

NEGENDE BESLISSING - BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren te op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, eveneens het adres van mevrouw VERPLANCKE Roos, voornoemd, te 8820 Torhout, Zandbergstraat 15.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

TIENDE BESLISSING - VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer VERPLANCKE Wim, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen en om in alle nodige handelingen te ondernemen en alle stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in het ondernemingsloket, Belasting over de Toegevoegde Waarde en de sociale zekerheid en het verrichten van andere administratieve formaliteiten die vereist zijn als gevolg van onderhavige akte.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 27/09/2013, inhoudende verslag van de

zaakvoerders en verslag van de revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zetel : Zandbergstraat 15 te 8820 Torhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - SLUITING VEREFFENING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HAVER", met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Zandbergstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0873.861.716, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 27 september 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLISSING .. DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De algemene vergadering geeft ontslag aan de voorzitter van het lezen van:

a) Het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato achttien september tweeduizend dertien, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd In de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken.

Aan dit bijzonder verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op achttien september tweeduizend dertien,

b) Het verslag de dato negentien september tweeduizend dertien van de burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " VANDER DONCKT 

ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling te Oostende) met ondernemingsnummer 0462.836.191, vertegenwoordigd door de heer Vander Donckt Hedwig, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A, bus 42, aangewezen door het bestuursorgaan, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, waarvan sprake hiervoor, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"5. BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de bvba "HAVER" een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 18 september 2013, zijnde een tussentijdse toestand, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, die een balanstotaal opgeeft van 46.210,45 EUR en een netto-actief van 39.816,32 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft. De gekende kosten in het kader van de ontbinding werden voorzien.

Er zijn geen schulden zodat de vennootschap kan worden ontbonden en vereffend in één akte.

Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de buitengewone algemene vergadering in het kader van de ontbinding van de bvba "HAVER" en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 19 september 2013

VANDER DONCKT ROOBROUCK CHRISTIAENS

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT".

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van de twee voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, om er voorafgaand aan deze een afschrift van te hebben ontvangen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nec3argelee te gri'r;i~.b. vr.:K,ï

reCilt43aiit:liz.r1

Brugge ()Ze_t";',i' 1.~

CMD . Ll113

Griffierr. r,.,,,,-, .

~

*13153830*

Ondernemingsnr : 0873.861.716 Benaming

(voluit) : HAVER

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

Beide verslagen, waarvan hiervóór sprake, zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen. De vergadering stuit zich bijgevolg aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

TWEEDE BESLISSING - VERVROEGDE ONTBINDING

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING  ONTSLAG VAN BENOEMING VEREFFENAAR

De vergadering besluit uitdrukkelijk geen vereffenaar te benoemen, overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering en de zaakvoerders, allen voormeld, erkennen te zijn ingelicht door ondergetekende notaris over de inhoud van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat ingeval geen vereffenaars worden benoemd, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd.

Dit besluit wordt genomen na kennis te hebben genomen:

-van voormelde staat van activa en passiva afgesloten op achttien september tweeduizend dertien

-van het verslag van de bedrijfsrevisor

Daar de vennootschap reeds geruime tijd geen activiteiten meer heeft uitgeoefend, komt de vergadering tot de vaststelling dat het aanstellen van een vereffenaar geen zin heeft, daar de vennootschap elke activiteit gestaakt heeft en er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, zoals hierna verder uiteengezet,

VIERDE BESLISSING - ONTSLAG ZAAKVOERDER EN KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerders, de heer VERPLANCKE Wim, en mevrouw VERPLANCKE Roos, beiden voornoemd, beëindigd wordt. De algemene vergadering neemt bijgevolg kennis van het ontslag van voormelde zaakvoerders.

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel 'voorafgaandelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij aan voormelde zaakvoerders eveneens onmiddellijk, zonder enige voorbehoud, volledige en onvoorwaardelijke kwijting voor het door hen uitgeoefende mandaat verleent,

VIJFDE BESLISSING - VASTSTELLING ACTIVA EN PASSIVA

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering vast dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hierover ondervraagd door de instrumenterende notaris bevestigen de vennoten, voor zoveel als nodig, dat zij zullen instaan voor de eventueel onbetaalde schulden van de vennootschap die zouden overblijven na de vereffening, reden waarom de nog openstaande leveranciersschulden per achttien september tweeduizend dertien en de geraamde kosten voor de sluiting van de vereffening, onder andere het ereloon voor de notaris, de revisor en de accountant, in voormelde staat van actief en passief reeds aangezuiverd werden.

De vennoten en de zaakvoerders bevestigen dat op heden deze leveranciersschulden ook effectief werden betaald, zodat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Zij leggen het bewijs van betaling van deze schulden ter nazicht en bevestiging voor aan ondergetekende notaris.

Bijgevolg kan de staat van activa en passiva afgesloten op achttien september tweeduizend dertien eveneens gebruikt worden als staat van vereffening welke door de vergadering wordt goedgekeurd.

De terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten zelf. De vennoten, aanwezig zoals gezegd, verklaren, gezien zij alle rechten kunnen uitoefenen verbonden aan de eigendom van de hen toebehorende aandelen, alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen. Zoals voormeld zullen, indien er na de vereffening nog onbetaalde schulden van de vennootsohap zouden overblijven, deze eveneens worden toebedeeld aan de vennoten. Voor wat betreft de eventueel nog openstaande schulden aan derden, verklaren de vennoten uitdrukkelijk zich hiervoor hoofdelijk borg te stellen, zodat de sluiting van de vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

ZESDE BESLISSING - VASTSTELLING DAT DE ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE KAN PLAATSVINDEN

De vergadering stelt bijgevolg vast dat aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen om de ontbinding en vereffening in één akte te laten plaatsvinden is voldaan, vermits: 1° er geen vereffenaar is aangeduid;

2° er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn en besluiten met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING  GOEDKEURING JAARREKENING

Met verwijzing naar hetgeen hiervoor onder de titel 'voorafgaandelijke verklaringen' werd vermeld, bevestigt de vergadering dat zij de jaarrekening voor het lopend (verkort) boekjaar heeft goedgekeurd.

ACHTSTE BESLISSING - SLUITING VEREFFENING

Daarop verklaart de vergadering zich bereid het vermogen van de vennootschap in haar privé-vermogen op te nemen, zodat de vereffening door deze vermogensvermenging meteen geslcten is.

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid "HAVER" hierdoor gesloten is en dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

NEGENDE BESLISSING - BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren te op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, eveneens het adres van mevrouw VERPLANCKE Roos, voornoemd, te 8820 Torhout, Zandbergstraat 15.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden.

TIENDE BESLISSING - VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer VERPLANCKE Wim, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het verrichten van de laatste fiscale en administratieve verrichtingen en om in alle nodige handelingen te ondernemen en alle stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in het ondernemingsloket, Belasting over de Toegevoegde Waarde en de sociale zekerheid en het verrichten van andere administratieve formaliteiten die vereist zijn als gevolg van onderhavige akte.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 27/09/2013, inhoudende verslag van de

zaakvoerders en verslag van de revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2013
ÿþ í~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het 8etgisch

Staatsbla

ii1S1 12

BRUSSEL

Griffie

1111111,1111,11,11111111

Ondernemingsnr : 0873.861.716

Benaming

(voluit) : VERPLANCKE HANS, ir. architect

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Sint-Stefaanstraat 15 te 1910 Kampenhout (Nederokkerzeel) (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDERS - NAAMWIJZIGING - ZETELVERPLAATSING - DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERPLANCKE HANS, ir. architect", met maatschappelijke zetel te 1910 Kampenhout (Nederokkerzeel), Sint-Stefaanstraat 15, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op zes mei tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering neemt kennis van het overlijden van de zaakvoerder van de vennootschap, de heer VERPLANCKE Hans Rik Paul, geboren te Assebroek op twaalf januari negentienhonderd zeventig, in leven laatst wonende te 1910 Kampenhout, Sint-Stefaanstraat 15, overleden te Kampenhout op negenentwintig januari tweeduizend dertien.

De vergadering beslist dientengevolge te benoemen als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap, voor onbepaalde duur en met onmiddellijke ingang:

-De heer VERPLANCKE Wim Gaston Leon, geboren te Assebroek op zeventien april negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.04.17 225-42, wonende te 8820 Torhout, Maria Van Bourgondiëlaan 3 bus V009.

-Mevrouw VERPLANCKE Roos Lutgart Georgette, geboren te Brugge op vijf juni negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.06.05 346-33, wonende te 8820 Torhout, Zandbergstraat 16.

De heer VERPLANCKE Wim en mevrouw VERPLANCKE Roos, beiden voormeld, zijn alhier aanwezig en verklaren dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige bepaling die zich hiertegen verzet.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tweede beslissing

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "HAVER".

De vergadering beslist, in navolging van dit besluit, tot vervanging van de tekst van artikel 2 van de statuten door volgende tekst

"De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "HAVER"."

Derde beslissing

De vergadering besluit om de zetel van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naar 8820 Torhout, Zandbergstraat 15.

De vergadering beslist, in navolging van deze beslissing, tot vervanging van de eerste zin van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout, Zandbergstraat 15.".

Vierde beslissing

De voorzitter leest het door de wet vereiste verslag van de zaakvoerders voor, inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging. Dit verslag geeft de verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel.

De vergadering neemt tevens kennis van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld, ais bijlage gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders,

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat van actief en passief afgesloten op vijftien

februari tweeduizend dertien, enige opmerkingen worden gemaakt. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan

bij de besluiten erin vervat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit om het doel van de vennootschap te wijzigen door de vervanging van het huidig statutair doel in artikel 4 van de statuten overeenkomstig de tekst vermeld in de agenda, met name:

"De vennootschap heeft tot doel,

1. Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten omvattende onder meer de uitvoering, studie, organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische- en financiële, sociale, juridisohe, fiscale, boekhoudkundige, informatica-, wetenschappelijke en aanverwante aangelegenheden en meer in het bijzonder: het verrichten van marktstudies, het geven van marketingadvies, het doen van productie en voorraadbeheer, het doorlichten van administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer.

2.AIle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

3.Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en verkoop hiervan, evenwel zonder dat hierbij handelingen worden gesteld die behoren tot de uitoefening en het wettelijk monopolie van het beroep van architect.

4.Het uitvoeren van aile studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting; het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

5.1-let uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim. Het voeren van consultingactiviteiten, omvattende onder meer de uitvoering, de studie, de organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische en financiële aangelegenheden.

6.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, het verhandelen of de commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7.Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

8.Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen; het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

9.Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen; alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

10.Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, De vennootschap kan zich in dit kader borg steilen of haar aval verlenen. De vennootschap kan aile handeis- en financiële operaties verrichten, dit in de meest ruime zin.

11.Managementactiviteiten van holdings : het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

12.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

13.Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

14.1-let verkopen onder commissies en het innen van commissies.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan steilen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar cnderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in art. 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd een en negentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoed makelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank- en Financiewezen vereist is worden evenwel uitgesloten.".

Vijfde beslissing

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge deze doelwijziging de vennootschap niet langer activiteiten eigen aan het beroep van architecten uitoefent en dat de vennootschap hierdoor haar burgerlijke aard zal verliezen, en bijgevolg vanaf heden zal gekwalificeerd worden als een handelsvennootschap.

De vergadering beslist bijgevolg tot wijziging van de tekst van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met deze gewijzigde toestand.

De vergadering beslist bijgevolg:

-tot vervanging van de tekst van artikel 1 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid, die beheerst wordt door de in voege zijnde wettelijke bepalingen en deze statuten."

-tot het schrappen in artikel 3 van de statuten van de volgende zinnen:

"Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel of het uitbatingsadres wordt onverwijld medegedeeld aan de raad van de provincie waar de zetel gevestigd was, evenals aan de raad waar de nieuwe zetel gevestigd wordt." en "De oprichting van één of meer bijkomende vestigingen wordt gemeld aan de provinciale raad in wiens rechtsgebied ze gevestigd worden, evenals aan de raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.".

-tot het schrappen in artikel 7 van de statuten van de volgende zinnen:

"Alle vennoten moeten ingeschreven zijn bij de Orde der Architecten en aile aandelen mceten in handen zijn van deze vennoten. Dezelfde regeling blijft van kracht in geval van overdracht van aandelen onder Levenden of wegens overlijden." en "Elke voorgenomen overdracht van aandelen of toetreding van nieuwe vennoten dient één maand vooraf ter goedkeuring te worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale raad van de Orde. Deze raad kan steeds op eenvoudig verzoek inzage nemen in het aandelenregister,".

-tot het schrappen in artikel 8 van de statuten van de volgende zinnen:

"De zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders moeten architecten zijn, ingeschreven bij de Raad van provincie waar de zetel van de vennootschap gevestigd is." en "Daden van architectuur dienen evenwel steeds voorbehouden te blijven aan de vennoten, ingeschreven bij de Orde van Architec-'ten.".

-tot het schrappen in artikel 8 van de statuten van de volgende zin:

"De door de zaakvoerder(s) aangestelde derde dient ingeschreven te zijn bij de Orde van Architecten.". -tot het vervangen in artikel 11 van de statuten van het woord "architect-vennoot" door "vennoot".

-tot het schrappen van artikel 20 van de statuten inzake de beroepsverzekering.

Zesde beslissing

De vergadering besluit om de bestaande statuten aan te passen aan de gewijzigde regelgeving inzake ontbinding en vereffening van vennootschappen.

De vergadering beslist, in navolging hiervan, tot vervanging van de tekst van artikel 17 van de huidige statuten door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moeten) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

"

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

. Efelgisch

Staatsblad

Na betaling van de schulden, lasten en vereffeningskosten, zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten in verhouding van het aantal aandelen waarvan zij eigenaar zijn.".

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 0610512013, inhoudende volmacht en bijzonder

verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief - gecoordineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 10.03.2013 13063-0285-010
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.04.2012, NGL 23.04.2012 12096-0214-010
17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.05.2011, NGL 11.05.2011 11111-0401-011
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.03.2010, NGL 17.03.2010 10069-0085-010
18/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.03.2009, NGL 16.03.2009 09074-0246-010
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 08.03.2008, NGL 10.03.2008 08068-0223-010

Coordonnées
HAVER

Adresse
ZANDBERGSTRAAT 15 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande