HDFARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HDFARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.166.058

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.06.2013, NGL 29.01.2014 14018-0376-015
19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.06.2012, NGL 12.11.2012 12636-0207-014
07/02/2011
ÿþ Mud 2.1



 fieurk f3" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergelegal ter griffie van ce







rechtbank van koophandel Brugge - a

°R 26

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac

IIII Il 1 11M 111111 I1 II III

*11020115*

A

Ondememingsnr : o 2, 33 /'C h . a S2

Benaming

(voluit) : HDfarma

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem (Veidegem), Koningin Astridstraat 38

Onderwerp akte :

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor Notaris Paul Lommée te Zedelgem op vijfentwintig januari tweeduizend en elf, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "HDfarma"

1.VENNOTEN : 1. Mevrouw HOEBEKE Ellen Albertina Georges, apothekeres, ongehuwd, geboren te Gent op drieëntwintig maart negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregistemummer 82.03.23264.13, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Leopold 11-Laan 226 bus 0402.

2. Mevrouw DEVREESE Kathy Agnes Thérèse, apothekeres, geboren te Deinze op negentien februari

negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregistemummer 75.02.19-262.78, echtgenote van de heer Leroy Koen Joris Juliana, wonende te 9910 Knesselare, Heilig Sacramentstraat 10 bus A.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd op heden zo verklaard.

2.NAAM en VORM :"HDfarma", BVBA;

3.ZETEL: 8210 Zedelgem (Veldegem), Koningin Astridstraat 38

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

- de oprichting, de uitbating en het overnemen van apotheken en/of drogisterijen;

-het leveren van diensten als apotheker en als farmaceutisch technisch assistent, het leiden en begeleiden van apotheken

-de handel onder al zijn vormen en de fabricatie van scheikundige, farmaceutische, parafarmaceutische en homeopatische producten;

-de handel onder al zijn vormen in fytofarmaceutische producten en cosmetica, parfumerie, bandagisterie, dieet, veeartsenij, laboratorium, medische en onderhoudsproducten en van alle artikels in verband met optiek en macrobiotiek , alsook alle apparatuur, materialen en diensten die met voorgaande verband houden;

-het opnemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses;

-iedere bedrijvigheid die met gezondheidszorg, in de ruimste zin, verband houdt ondermeer en zonder dat deze opsomming beperkend is : diëtist, kinesitherapeut

-de studie, de uitbating, de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, know-how en rechten van het intellectuele patrimonium. De handel, onder al zijn vormen, van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

-het verlenen van consulting, raad, advies, opleiding, expertise, bijstand, bemiddeling, leiding en andere dienstverlening op algemeen, technisch, administratief, organisatorisch, management-, projectmatig, bedrijfseconomisch, financieel, juridisch, fiscaal, sociaal, logistiek, handels-, marketing- en commercieel vlak en op het vlak van intellectuele eigendom. Technisch vlak omvat ondermeer productontwikkeling, systeemontwerp; ingenieursactiviteiten, elektronica, informatica, telecommunicatie, satelietcommunicatie, automatisering, wetenschappen;

-het aan- en verkopen, de groot- en kleinhandel, het in- en uitvoeren, het huren en verhuren, het in bruikleen geven, de agentuur, de distributie, de commissiehandel, het ruilen, de vertegenwoordiging en de activiteiten van tussenpersoon in de handel van: om het even welke roerende en onroerende goederen, waren en diensten, onder meer, zonder dat de opsomming hierna beperkend is: grondstoffen, computerprogramma's materiaal, componenten, deelsystemen, systemen en apparatuur op het gebied van elektronica, elektriciteit, mechanica, optica, informatica, multimedia, communicatie, satellietcommunicatie, telecommunicatie, video, audio, fotografie, technologie, tijdmeting en tijdopname.

-het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

-de organisatie en uitvoering van sport- ,cultuur- en andere evenementen en ondersteunende diensten in verband hiermee;

-de algemene vergadering mag het maatschappelijk doel uitbreiden, beraadslagend of stemmend op de wijze zoals voorzien voor statutenwijzigingen.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap heeft daarenboven ook nog als doel :

het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a)het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b)zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst;

c)alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestaande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België als in het buitenland oprichten.

Zij mag haar doel vervullen hetzij voor zichzelf hetzij voor rekening van derden.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

in België als in het buitenland, die een zelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische entof andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Ze kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handels'regis'ter.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) volledig geplaatst is ; het is verdeeld in honderd zesentachtig (186)

gelijke aandelen zonder nominale waarde, dat het volledig volstort is.

7.SAMENSTELLING : 1° Mevrouw HOEBEKE Ellen voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 euro), volledig volstort, waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen zonder vermelding van waarde, genummerd van één (1) tot en met drieënnegentig (93) als vergoeding toege-+kend worden.

2° Mevrouw DEVREESE Kathy, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 euro), volledig volstort, waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen zonder vermelding van waarde genummerd van vierennegentig (94) tot en met honderd zesentachtig (186) als vergoeding toegekend worden.

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd wordt/is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde wordt toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dit ten faste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die hande-lingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene verga-dering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die noch-gans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergade-'ring en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder be-'naarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de vierde donderdag van de maand juni om 19 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde donderdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en twaalf om 19 uur in de maatschap-'pelij-'ke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Kruispuntbank der Ondernemingen tot en met eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

" "

11.BENOEMING : Onder schorsende voor-'waarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap wordt de vennootschap bestuurd door een of meer zaak-'voerder(s), vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder f zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : mevrouw Hoebeke Ellen en mevrouw Devreese Kathy beiden voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.'De statutaire zaakvoèrder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stich-tingsakte dd. vierentwintig januari tweeduizend en elf met bankattest, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

19/06/2015
ÿþ'r

Mod WoN 1 i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

me van ae-akte

,VEFRGFI FGD

Griffie Rechtbank Koophandel

10 JUN 2015

Gent Af er ië

De griffier

na neerlegging ter gri



Ondernemingsnr : 0833.166.068

Benaming

(voluit) : HDfarma

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koningin Astridstaat 38

8210 Veldegem



(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Bijzondere algemene vergadering

Heden, 04 mei 2015 om 19u30 ten maatschappelijke zetel zijn aanwezig:

" Mevrouw Hoebeke Ellen, wonende te 8670 Koksijde, Leopold 11-laan 226 bus 0402 die verklaart eigenaar te

zijn van 93 aandelen

" Mevrouw Devreese Kathy, wonende te 9910 Knesselare, Heilig Sacramentstraat 10 bus A die verklaart

eigenaar te zijn van 93 aandelen

Hoebeke Ellen neemt het voorzitterschap waar en stelt vast dat alle aandelen aanwezig en vertegenwoordigd zijn. Zij deelt de vergadering mee dat de vergadering bijeengeroepen werd met volgende agenda:

" Wijziging maatschappelijke zetel

Aangezien aile aandelen vertegenwoordigd zijn moet er geen verrechtvaardiging gegeven worden van die

bijeenroeping van de vergadering.

Nadat de vergadering zich akkoord heeft verklaard met de voorgestelde agenda wordt de agenda afgehandeld.

Eerste besluit: de maatschappelijke zetel wordt vanaf 08 mei 2015 verplaatst naar de

Koningin Astridstraat 41  8210 Veldegem

Nadat de agenda werd afgehandeld wordt de vergadering geheven om 20u0(/

Hoebeke Eij:n Devreese Kathy Zaakvoerder

Zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r-~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 23.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0552-013

Coordonnées
HDFARMA

Adresse
KONINGIN ASTRIDSTRAAT 41 8210 VELDEGEM

Code postal : 8210
Localité : Veldegem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande