HDI HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS, AFGEKORT : HDI


Dénomination : HDI HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS, AFGEKORT : HDI
Forme juridique :
N° entreprise : 465.190.125

Publication

14/08/2014
ÿþti

Ondememingsnr : 0465.19(1125

Benaming (voluit) : HDI HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENT

(verkort) : HDI

ReGhtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAGENAARSTRAAT 33

8791 WAREGEM-BEVEREN-LEIE

Onderwerp akte : HERROEPING BIJZONDERE LASTGEVING - BEVESTIGING BIJZONDERE

LASTGEVING -- AANSTELLING BIJZONDERE LASTHEBBER - VASTSTELLING MACHTEN.

Tekst : Uit een akte (D.2140394) verleden voor Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 13 juni 2014, blijkt dat de voornoemde vennootschap besloten heeft :

1. de lastgeving verleend op grond van de akte verleden voor meester Dirk Vanhaesebrouck, destijds geassocieerde notaris te Kortrijk, op 15 januari 2013 (en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 29 oktober daarna, onder nummer 13164316) aan de heer GELDHOF Benny Willy, geboren te Tielt op 23 september 1981, met woonplaats te 8760 Meulebeke, Oude Diksmuidse Boterweg 2, te herroepen.43ijgevolg vernietigt de lastgever alle bevoegdheden verleend op grond van voormeld procesverbaal aan de heer Benny GELDHOF, voornoemd.

2. voor zoveel als nodig, de lastgeving te bevestigen verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RaVaCo" met zetel te 8510 Kortrijk-Marke, Cannaerthof 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0508.453.412 en met btw-nummer BE 0508.453.412, vertegenwoordigd door de heer RAES Bruno Jozef Maurice, geboren te Kortrijk op 14 januari 1981, met woonplaats te 8510 Kortrijk-Marke, Cannaerthof 5, blijkens voormelde, akte verleden voor voornoemde notaris Dirk Vanhaesebrouck op 15 januari 2013, bekendgemaakt zoals voormeld.

3. als bijzondere lasthebber aan te stellen, in vervanging van de heer Benny GELDHOF, voornoemd : mevrouw DECOCK Kaat Kristien Alice, geboren te Roeselare op 18 juli 1984, met woonplaats te 8790 Waregem, Lindestraat 29. Aan wie zij alle bevoegdheden verleent om voor en in naam van de lastgever, de naamloze vennootschap "HUYZENTRUYT DEVELOPMENT &. INVESTMENTS", in 't kort "HDI", voornoemd :

a) Al haar onroerende zakelijke rechten met betrekking tot goederen in` België gelegen, geheel of gedeeltelijk te vervreemden en dit in der minne, uit de hand, bij openbare toewijzing of veiling in de vormen, voor de prijzen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden, aan zodanige persoon of personen die de lasthebber zal goedvinden.

Alle lastenkohieren te doen opstellen; alle loten te vormen; de oorsprong van eigendom op te stellen; alle verklaringen te doen; alle bepalingen';

--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MONITEUR

BELGE

i

IIV

BE

20111

0 7 -08-

mod 11.1

I ' 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

LGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

- 4 JULI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

d. KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" mod 11,1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

betreffende erfdienstbaarheden en gemeenschappen te bedingen.

Alle verkavelingsakten en wijzigende verkavelingsakten van gronden, alsook alle basisakten en wijzigende basisakten van appartementsgebouwen te doen opstellen en te ondertekenen.

Voornoemde vennootschap "HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS", in 't kort "HDI", te verplichten tot alle vrijwaring en tot het verlenen van alle rechtvaardigingen en opheffingen.

Het tijdstip van in-genot-treding te bepalen; de plaats, wijze en termijn voor betaling van de verkoopprijzen, kosten en alle bijhorigheden vast te stellen; alle overdrachten en aanwijzingen van betaling te geven; de koopprijzen, kosten en alle bijhorigheden te ontvangen, er kwijting en ontlasting van te geven met of zonder in-de-plaats-stelling.

Het ambtshalve nemen van inschrijving te vorderen of daarvan geheel of gedeeltelijk te ontslaan om welke reden ook; na of zonder betaling opheffing te verlenen van verzet, inbeslagnemingen en andere beletsels, opheffing te verlenen en in de doorhaling toe te stemmen van alle inschrijvingen hoegenaamd en randmeldingen van inpandgeving, met of zonder verzaking aan voorrechten, hypotheek, ontbindende rechtsvordering en alle zakelijke rechten; af te zien van alle vervolgingen en dwangmiddelen.

Van de kopers, toewijzelingen en alle anderen waarborgen en hypotheken te aanvaarden tot zekerheid van de betaling of de uitvoering van verbintenissen.

Bij gebrek aan betaling of uitvoering van voorwaarden, lasten of bedingen, alsmede in geval van welke betwistingen ook, te dagvaarden en voor het gerecht te verschijnen als eiser of als verweerder, te doen pleiten, verzet te doen, in beroep te gaan en zich in verbreking te voorzien, kennis te nemen van alle titels en stukken, vonnissen en arresten te bekomen; alle zelfs buitengewone middelen van uitvoering aan te wenden zoals herverkoping na rouwkoop, verbreking der verkoping, onroerend beslag, gerechtelijke rangregeling; steeds verdrag te sluiten, dading te treffen en compromis aan te gaan.

Wanneer één of verschillende van de hogervermelde rechtshandelingen bij sterkmaking verricht werden, deze goed te keuren en te bekrachtigen.

Hiertoe alle rechtshandelingen te sluiten, alle akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn, zelfs indien niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

b) Met betrekking tot onroerende goederen in België, over te gaan tot aankoop of tot vestiging van andere zakelijke rechten en dit in der minne of gerechtelijk, uit de hand, bij openbare toewijzing of veiling, in de vormen, voor de prijzen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden.

Voornoemde vennootschap "HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS", in 't kort "HDI", solidair met haar te verbinden tot betaling van de prijs en de intresten op de tijdstippen en op de wijze die bedongen zullen worden, alsook tot de uitvoering van de lasten en van de voorwaarden die opgelegd zullen worden.

De in-genot-treding te bepalen; alle voorwaarden en termijnen te bedingen; voornoemde vennootschap "HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS", in 't kort "HDI", te verbinden.

Zich alle titels en stukken te doen voorleggen, er decharge van te geven; alle akten en processen-verbaal te ondertekenen; alle verklaringen van lastgeving

te ontvangen; alle overschrijvingen en zuiveringen te bewerken; de prijs van de gemelde verkrijging in de handen van de verkopers te betalen, authentieke kwijting te vragen met opheffing; in voorkomend geval, de ambtshalve door de hypotheekbewaarder genomen inschrijving doen



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

opheffen; tot de doorhaling van alle bestaande in- of overschrijvingen en randmeldingen te verzoeken; alle rangregelingen en zuivering te bewerkstelligen; eventueel te verzaken aan de wettelijke subrogatie.

Gerede betaling te bewerken en, in geval van moeilijkheden, voor het gerecht afgifte van het verkochte goed en de uitvoering van de door de verkoper aangegane verbintenissen te vervolgen; tot ontbinding over te gaan en schadevergoeding te eisen.

Alle aanvragen bij de stedenbouwkundige overheid op te maken en in te dienen en alle stedenbouwkundige dossiers op te volgen.

Hiertoe alle rechtshandelingen te sluiten, alle akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen, en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn, zelfs indien niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte verleden voor de

ondergetekende notaris op 13 juni 2014.

Liesbet Degroote

Notaris



Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2014
ÿþMod Word 11.1

I MAU'. Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111I111111j111j1111111

bel ai BE Sta

NEERGELEGD

8 SEP. 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

" "



MONITELR BELGE

15 -1(- 2014

ELGISCH

... .

" - ......

Ondememingsnr : 0466.190.125

Benaming

(voluit) HDI HUYZENTRUYT DEVELOPMENT 8g INVESTMENTS (verkort). HDI

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Wagenaarstraat 33, 8791 Beveren-Leie

(volledig adres)

Onderwerp akte HERBENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering de dato 21 juni 2014:

Op voorstel van de raad van bestuur besluit de vergadering, eveneens met eenparigheid van stemmen, "Vanderdonckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren', afgekort "VRC Bedrijfsrevisoren" BV o.v.v.e. CVBA, (BTW BE-0462.836.191 / RPR Gent, afdeling Oostende), met zetel te Lichterveldestraat 39A, 8820 Torhout, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, in college optredend met de heer Bart Van Steenberghe, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Kwadestraat 151A bus 42, 8800 Roeselare, tot commissaris te herbenoemen voor een periode van drie boekjaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

Voor de gedelegeerd bestuurder

Antemm NV

Philippe Huyzentruyt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Môniteur belge

Do Je aatate. oz iar  uk 3 lerreideri Recto Naam ar loeCanivalO ier le on".4rnerre^e-ce re'eçzi /' ic,er cevoego ie" ecnt-icersocri te ei aanzen

29/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M~II I~IIIINIIIINI N

*13164316'

NEERGELEGD

18, 10. 2013

RECji»K KOOPHANDEL

ORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0465.190.125

Benaming (voluit) : HDI HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENT

(verkort) : HDI

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WAGENAARSTRAAT 33

8791 WAREGEM-BEVEREN-LEIE

Onderwerp akte : HERROEPING LASTGEVINGEN  AANSTELLING BIJZONDERE

LASTHEBBERS  VASTSTELLING MACHTEN.

Tekst : Uit een akte (D.2130023) verleden voor Dirk Vanhaesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 15 januari 2013, blijkt dat de voornoemde vennootschap besloten heeft :

1. de volgende lastgevingen te herroepen :

a) de lastgevingen verleend aan de heer DEPROOST Serge Camiel Désiré Jeroom, geboren te Roeselare op 19 april 1956 blijkens de processen-verbaal opgesteld door de ondergetekende notaris op 6 oktober 2008.

b) de lastgeving verleend aan mevrouw GELDHOF Aniana Leona (gezegd Anja), geboren te Tielt op 24 juli 1970 blijkens proces-verbaal opgesteld door de ondergetekende notaris op 28 september 2010.

Bijgevolg vernietigt de lastgever alle bevoegdheden verleend op grond van de voormelde processen-verbaal aan de heer Serge DEPROOST en mevrouw Aniana (gezegd Anja) GELDHOF, beiden voornoemd.

2. als bijzondere lasthebbers aan te stellen, in vervanging van de heer Serge DEPROOST en mevrouw Aniana (gezegd Anja) GELDHOF, beiden voornoemd :

- "RaVaCo" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 8510 Kortrijk-Marke, Pastoor Slossestraat 34, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0508.453.412 en met btw-nummer BE 0508.453.412, vertegenwoordigd door de heer RAES Bruno Jozef Maurice, geboren te Kortrijk op 14 januari 1981, echtgenoot van mevrouw Stefanie Margaretha VANDENBROUCKE, wonende te 8510 Kortrijk-Marke, Pastoor Slossestraat 34, en,

- de heer GELDHOF Benny Willy, geboren te Tielt op 23 september 1981, echtgenoot van mevrouw Stefanie Mieke Jelle VEYS, wonende te 8760 Meulebeke, Oude Diksmuidse Boterweg 2, die ieder afzonderlijk kunnen handelen, met volheid van bevoegdheid, en aan wie zij alle bevoegdheden verleent om voor en in naam van de lastgever, de naamloze vennootschap; "HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS", in 't kort "HDI",; voornoemd :

a) Al haar onroerende zakelijke rechten met betrekking tot goederen in België gelegen, geheel of gedeeltelijk te vervreemden en dit in der minne, uit de hand, bij openbare toewijzing of veiling in de vormen, voor de prijzen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden, aan zodanige persoon of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

mod 11.1

personen die de lasthebber zal goedvinden.

Alle lastenkohieren te doen opstellen; alle loten te vormen; de oorsprong van eigendom op te stellen; alle verklaringen te doen; alle bepalingen betreffende erfdienstbaarheden en gemeenschappen te bedingen.

Alle verkavelingsakten en wijzigende verkavelingsakten van gronden, alsook alle basisakten en wijzigende basisakten van appartementsgebouwen te doen opstellen en te ondertekenen.

Voornoemde vennootschap "HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS", in 't kort "HDI", te verplichten tot alle vrijwaring en tot het verlenen van alle rechtvaardigingen en opheffingen.

Het tijdstip van in-genot-treding te bepalen; de plaats, wijze en termijn voor betaling van de verkoopprijzen, kosten en alle bijhorigheden vast te stellen; alle overdrachten en aanwijzingen van betaling te geven; de koopprijzen, kosten en alle bijhorigheden te ontvangen, er kwijting en ontlasting van te geven met of zonder in-de-plaats-stelling.

Het ambtshalve nemen van inschrijving te vorderen of daarvan geheel of gedeeltelijk te ontslaan om welke reden ook; na of zonder betaling opheffing te verlenen van verzet, inbeslagnemingen en andere beletsels, opheffing te verlenen en in de doorhaling toe te stemmen van alle inschrijvingen hoegenaamd en randmeldingen van inpandgeving, met of zonder verzaking aan voorrechten, hypotheek, ontbindende rechtsvordering en alle zakelijke rechten; af te zien van alle vervolgingen en dwangmiddelen.

Van de kopers, toewijzelingen en alle anderen waarborgen en hypotheken te aanvaarden tot zekerheid van de betaling of de uitvoering van verbintenissen.

Bij gebrek aan betaling of uitvoering van voorwaarden, lasten of bedingen, alsmede in geval van welke betwistingen ook, te dagvaarden en voor het gerecht te verschijnen als eiser of als verweerder, te doen pleiten, verzet te doen, in beroep te gaan en zich in verbreking te voorzien, kennis te nemen van alle titels en stukken, vonnissen en arresten te bekomen; alle zelfs buitengewone middelen van uitvoering aan te wenden zoals herverkoping na rouwkoop, verbreking der verkoping, onroerend beslag, gerechtelijke : rangregeling; steeds verdrag te sluiten, dading te treffen en compromis aan te gaan.

Wanneer één of verschillende van de hogervermelde rechtshandelingen bij sterkmaking verricht werden, deze goed te keuren en te bekrachtigen.

Hiertoe alle rechtshandelingen te sluiten, alle akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn, zelfs indien niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

b) Met betrekking tot onroerende goederen in België, over te gaan tot aankoop of tot vestiging van andere zakelijke rechten en dit in der minne of gerechtelijk, uit de hand, bij openbare toewijzing of veiling, in de vormen, voor de prijzen, onder de lasten, bedingen en voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden.

Voornoemde vennootschap "HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS", in 't kort "HDI", solidair met haar te verbinden tot betaling van de prijs en de intresten op de tijdstippen en op de wijze die bedongen zullen worden, alsook tot de uitvoering van de lasten en van de voorwaarden die opgelegd zullen worden.

De in-genot-treding te bepalen; alle voorwaarden en termijnen te bedingen; voornoemde vennootschap "HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS", in 't kort "HDI", te verbinden.

Zich alle titels en stukken te doen voorleggen, er decharge van te geven; alle akten en processen-verbaal te ondertekenen; alle verklaringen van lastgeving te ontvangen; alle overschrijvingen en zuiveringen te bewerken; de prijs van

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

de gemelde verkrijging in de handen van de verkopers te betalen, authentieke kwijting te vragen met opheffing; in voorkomend geval, de ambtshalve door de hypotheekbewaarder genomen inschrijving doen opheffen; tot de doorhaling van alle bestaande in- of overschrijvingen en randmeldingen te verzoeken; alle rangregelingen en zuivering te bewerkstelligen; eventueel te verzaken aan de wettelijke subrogatie.

Gerede betaling te bewerken en, in geval van moeilijkheden, voor het: gerecht afgifte van het verkochte goed en de uitvoering van de door de verkoper aangegane verbintenissen te vervolgen; tot ontbinding over te gaan en schadevergoeding te eisen.

Alle aanvragen bij de stedenbouwkundige overheid op te maken en in te dienen en alle stedenbouwkundige dossiers op te volgen.

Hiertoe alle rechtshandelingen te sluiten, alle akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen, en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn, zelfs indien niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte verleden voor de

ondergetekende notaris op 15 januari 2013.

Dirk Van Haesebrouck Geassocieerde Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 19.07.2013 13332-0287-039
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0429-036
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 18.07.2011 11316-0305-039
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 02.07.2010 10283-0133-038
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 16.07.2009 09429-0048-037
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 17.07.2008 08416-0152-032
30/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.06.2007, NGL 20.07.2007 07430-0255-023
19/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 20.11.2006, NGL 14.12.2006 06910-4806-011
28/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 06.03.2006, NGL 23.03.2006 06078-1817-011
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 07.03.2005, NGL 24.03.2005 05090-2321-011
02/04/2004 : ME. - JAARREKENING 30.09.2003, GGK 01.03.2004 04091-0910-011
26/11/2003 : ANA058875
14/08/2002 : ANA058875

Coordonnées
HDI HUYZENTRUYT DEVELOPMENT & INVESTMENTS, A…

Adresse
WAGENAARSTRAAT 33 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande