HEALTHCARE INFORMATION AND KNOWLEDGE TRANSFER INSTITUTE, AFGEKORT HIKT INSTITUUT

Association sans but lucratif


Dénomination : HEALTHCARE INFORMATION AND KNOWLEDGE TRANSFER INSTITUTE, AFGEKORT HIKT INSTITUUT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 846.705.278

Publication

29/06/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MCD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

.LZp531"

11

0846 70 57&

NEERGELEGD ter GRIFFIE dr-

RECHTBANK VAN KOOA,WANLL_

BUGGE (AfdPQruocir

20 1\11

Griffie n g,:ràe.

Y

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : Healthcare Information and Knowledge Transfer institute

(verkort) " HIKT INSTITUUT

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Ezelstraat 69, 8000 BRUGGE

Onderwerp akte : Oprichting van de vzw

De ondergetekenden

1.Prof dr. Pascal René Verdonck, Rijsenbergstraat 58, 9000 Gent

2.Jan André Demey Daverlostraat 164  8310 Assebroek

3.Dr. Jan Paul Schillebeeckx, Mereldreef 19, 3140 Keerbergen

4.Marcel Joseph Guillaume Smeets, Jos. Kumpsstraat 106, 3090 Overijse

4.

5.

Verder genoemd "DE OPRICHTERS".

Op de oprichtersvergadering d.d. 23 mei 2012 hebben de oprichters volgende akte unaniem goedgekeurd. Deze akte bevat de statuten van de VZW Healthcare Information and Knowledge Transfer Institute en dit overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 (hierna de VZW-wet), met hiernavolgende statuten.

TITEL 1: NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1 - Naam

De vereniging draagt de naam VZW Healthcare Information and Knowledge Transfer Instituut. De vereniging behoudt zich het recht voor om In alle akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken de verkorte benaming "VZW HIKT INSTITUUT" te gebruiken.

Artikel 2 - Zetel

De vereniging is gevestigd te Brugge, Ezelstraat 69.

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brugge.

De plaats van vestiging kan bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur worden verplaatst binnen dit gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3 - Doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging stelt zich tot doel: het aanbieden van een internationaal platform tot het bevorderen en uitwisselen van kennis ter verbetering van de efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit in de gezondheidszorg.

Hiertoe kan de vereniging, doch zonder zich hiertoe te beperken, commissies en comités oprichten, projecten realiseren, publiceren, samenwerkingsvormen realiseren met wetenschappelijke organisaties, optreden als adviesverlener alsook alle activiteiten ondernemen om haar maatschappelijk doel te realiseren.

Tevens kan de vereniging alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, overeenkomsten afsluiten, fondsen verzamelen, leningen uitschrijven, kortom alle activiteiten uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks voor haar doelstelling nuttig zijn.

Artikel 4 - Duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il: LIDMAATSCHAP

Artikel 5 - Leden

De vereniging telt ten minste vier leden. Het aantal leden moet in elk geval altijd hoger zijn dan het aantal bestuurders.

De vereniging bestaat uit werkelijke leden, toegetreden leden, ereleden en corresponderende leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene

vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkelijke leden.

Artikel 6  Voorwaarden voor lidmaatschap

Als werkelijk lid kan tot de vereniging toetreden: iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Als toegetreden lid kunnen tot de vereniging toetreden: iedere natuurlijke of rechtspersoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Verzoeken om toelating tot het lidmaatschap dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornaam, adres, geboortedatum en nationaliteit van de verzoeker en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen als lid. De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot het lidmaatschap uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk bericht aan de verzoeker. De raad van bestuur heeft soevereine appreciatiebevoegdheid om kandidaat-leden te weigeren. De beslissing tot al dan niet weigering moet niet worden gemotiveerd. Tegen deze beslissing is geen verhaal mogelijk. Een nieuwe kandidatuurstelling is slechts ontvankelijk één jaar na de kennisgeving van de weigering tot aanvaarding.

Wordt als erelid toegelaten : iedere natuurlijke of rechtspersoon die zich verdienstelijk gemaakt heeft in de wetenschappelijke domeinen die vallen binnen de doelstelling van de vereniging en die, als blijk van hulde, voorgesteld wordt door de raad van bestuur.

Wordt als corresponderend lid toegelaten : iedere natuurlijke of rechtspersoon die ofwel tijdens een zitting van de vergadering een mededeling deed ofwel als eerste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

auteur een artikel gepubliceerd heeft in het tijdschrift van de vzw, op voorstel van de raad van bestuur of twee titelvoerende of twee ereleden.

De leden van de vereniging zijn verplicht:

a.de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven; en

b.de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden. Artikel 7 - Lidmaatschapsbijdrage

Bij de toetreding van een lid kan een lidmaatschapsbijdrage worden gevraagd. De lidmaatschapsbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld door de raad van bestuur en is voor de werkelijke en toetredende leden dezelfde.

De leden, natuurlijke personen, betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden bepaald door de raad van bestuur en die maximum EUR 1.000,00 (duizend euro) kan bedragen.

De raad van bestuur kan beslissen om aan de leden, rechtspersonen, een bijkomende bijdrage te vragen in functie van hun belangrijkheid. Deze bijkomende bijdrage kan maximum EUR 9.000,00 (negenduizend euro) kan bedragen.

Artikel 8  Einde van het lidmaatschap

Elk lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend schrijven aan de raad van bestuur. De uittreding gaat in op de dag dat de raad van bestuur kennis neemt van dit schrijven.

Een lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Het uit te sluiten lid heeft het recht op deze algemene vergadering aanwezig te zijn teneinde er gehoord te worden. Hij zal hiertoe worden uitgenodigd per aangetekend schrijven. De algemene vergadering moet haar beslissing tot al dan niet uitsluiting niet motiveren.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege door het overlijden, onbekwaamverklaring van het lid, alsook wanneer het lid onder voorlopig bewind wordt geplaatst of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

TITEL III : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9 - Samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkelijke leden, waarbij ieder lid recht heeft op een stem.

Toegetreden leden kunnen worden uitgenodigd voor de algemene vergadering, doch hebben geen stemrecht.

Bestuurders die geen lid zijn van de vereniging wonen de algemene vergadering bij met een raadgevend stem.

Artikel 10 - bevoegdheden

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a.het wijzigen van de statuten;

b.het benoemen en afzetten van de bestuurders;

r

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

c.de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e.het goedkeuren van de begrotingen en rekeningen;

f.het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

g.het uitsluiten van een lid;

h.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; en

i.alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 11 - Werking

De algemene vergadering wordt jaarlijks samengeroepen en dit voor 30 juni van elk jaar.

De algemene vergadering wordt tevens door de raad van bestuur bijeengeroepen wanneer het belang van de vereniging zulks vereist.

De raad van bestuur is gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer een vijfde van de leden hier schriftelijk om vraagt en dit binnen de maand vanaf de kennisneming van het verzoek. Het schriftelijk verzoek vermeldt het agendapunt waarover de beraadslaging wordt gevraagd.

Alle leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering opgeroepen bij gewone brief. Bijkomend kan de oproeping geschieden per elektronische post.

De oproeping bevat de agenda en vermeldt tevens dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat de behandeling ervan unaniem wordt aanvaard door alle aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 12 -- Meerderheden en quorum

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij diens afwezigheid door de oudste aanwezige ondervoorzitter, of bij ontstentenis van deze laatste door de oudste aanwezige bestuurder.

Alle leden hebben één stem.

Ieder lid kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een volmachtdrager voorzien van een geschreven machtiging en voor zover de gevolmachtigde zelf lid is van de algemene vergadering. Een gevolmachtigde kan slechts één lid vertegenwoordigen.

De algemene vergadering beslist bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden, onthoudingen niet meegerekend, met uitzondering van de gevallen waarvoor de wet en onderhavige statuten voorzien in een bijzondere meerderheid. Bij staking van de stemmen wordt het voorstel beschouwd als verworpen.

Artikel 13 - Notulen

De beslissingen van de algemene vergadering worden genotuleerd. De notulen worden, na goedkeuring ervan bij de eerstvolgende algemene vergadering, ingeschreven in het daartoe bestemd register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Zij kunnen te allen tijde door de werkelijke leden van de vereniging worden geraadpleegd in de zetel van de vereniging.

Derden krijgen inzage of een afschrift of uittreksel van de notulen van de algemene vergadering, op gemotiveerde een schriftelijke aanvraag gericht aan de

r

MOn 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

raad van bestuur. De raad van bestuur beslist soeverein over de rechtmatigheid van het motief.

TITEL 1V: RAAD VAN BESTUUR

Artikel 14 - Samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste treden: indien later de vzw uitbreidt, is de mogelijkheid reeds voorhanden om een ruimere raad van bestuur samen te stellen, zonder hiervoor eerst een statutenwijziging nodig is) drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet lid van de vereniging. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de algemene vergadering.

De bestuurders handelen als een college.

De bestuurders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering bij tweederde meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering er anders zou over beslissen.

Artikel 15 -- Duur

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes jaar en zijn herverkiesbaar.

Onverminderd het voorgaande neemt het mandaat van de bestuurder van rechtswege een einde bij overlijden, onbekwaamverklaring van de bestuurder, alsook wanneer de bestuurder onder voorlopig bewind wordt geplaatst of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Het mandaat eindigt verder door ontslag of afzetting.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 16  Werking

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester voor een termijn van zes jaar. Ze zijn herverkiesbaar.

De raad van bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter. De voorzitter zit de vergadering voor of bis diens afwezigheid de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij ontstentenis van deze laatste de oudste aanwezige bestuurder.

Op vraag van minstens twee bestuurders is de voorzitter gehouden de raad van bestuur bijeen te roepen binnen de veertien dagen, na ontvangst van het verzoek.

De vergaderingen hebben plaats op de maatschappelijke zetel van de vereniging, tenzij de oproeping een andere plaats vermeldt of tenzij er per telefoon, videoconferentie of e-mail wordt beraadslaagd.

Behoudens in geval van hoogdringendheid wordt de oproeping ten minste acht dagen voor .de vergadering verstuurd. De oproeping wordt verstuurd per gewone post, per fax of via elektronische e-mail en vermeldt de agendapunten.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

MOD 22

a . ` De raad van bestuur beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, onthoudingen niet meegerekend. Bij staking van de stemmen wordt het voorstel beschouwd als verworpen.

Een onderwerp niet vermeld in de agenda kan niet worden behandeld op de raad van bestuur, tenzij het dringend karakter ervan unaniem wordt erkend door alle op de raad van bestuur aanwezige leden.

De raad van bestuur kan beraadslagen en beslissingen nemen per telefoon- of videoconferentie of e-mail. De in dit artikel opgenomen bepalingen met betrekking tot het quorum en wijze van beslissing zijn eveneens van toepassing.

Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een lid kan slechts drager zijn van één volmacht.

Artikel 17 - Notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vereniging. Uittreksels en afschriften worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur.

Zij kunnen te allen tijde door de werkelijke leden van de vereniging worden geraadpleegd in de zetel van de vereniging.

Derden krijgen inzage of een afschrift of uittreksel van de notulen van de algemene vergadering, op gemotiveerde een schriftelijke aanvraag gericht aan de raad van bestuur. De raad van bestuur beslist soeverein over de rechtmatigheid van het motief.

Artikel 18  Bevoegdheden - vertegenwoordiging

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereniging te besturen en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. De raad van bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet of deze statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur kan zelfs daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het aankomen of vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, verpanden, onderhandelingen voeren, dadingen treffen, weldaden aanvaarden, in rechte staan, enz.

Ten aanzien van derden is de vereniging rechtsgeldig verbonden en vertegenwoordigd in rechte of ten aanzien van derden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheidheden van dagelijks bestuur overdragen aan een of meer personen, al dan niet leden van de raad van bestuur, al dan niet leden van de vereniging. Wanneer meer dan één persoon met het dagelijks bestuur wordt belast, wordt de vereniging in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door één persoon belast met het dagelijks bestuur, die geen bewijs van een voorafgaand besluit onder hen moet leveren.

De raad van bestuur kan een deel van zijn bevoegdheden delegeren aan één of meer gedelegeerd bestuurders, die voor wat betreft deze bevoegdheden de vereniging geldig vertegenwoordigt door zijn handtekening, zonder dat evenwel deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vereniging of de algemene bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y

MOD 2.2

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De organen van de vereniging kunnen delen van hun bevoegdheden opdragen aan bijzondere volmachtdragers, zonder evenwel hun gehele bevoegdheid te delegeren. De volmachtdragers moeten geen [id zijn van de vereniging.

De duur waarvoor voormelde bevoegdheidsdelegaties plaatsgrijpen, kan niet langer zijn dan zes jaar, waarbij het mandaat te allen tijde met onmiddellijke ingang kan worden ingetrokken door de raad van bestuur.

De leden van de raad van bestuur worden niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid tot het opstellen alsook het wijzigen van een huishoudelijk reglement. Het huishoudelijke reglement wordt ter kennisgeving voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen.

TITEL V: COMITES

Artikel 19 - Comités

De VZW kan minste volgende Comités oprichten :

a) Een wetenschappelijk comité.

b) Een redactiecomité.

c) Een financieel comité.

De raad van bestuur behoudt zich evenwel het recht voor om nieuwe comités op te richten.

De bevoegdheden, wijze van bijeenroeping en werking van de comités zullen worden opgenomen in een huishoudelijk reglement dat zal worden opgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur zal bij de praktische uitvoering van haar bevoegdheden worden bijgestaan door de comités.

TITEL V: BEGROTINGEN  REKENINGEN  CONTROLE- COMMISSARIS Artikel 20  Jaarrekening  Begroting - Goedkeuring

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot éénendertig december. Uitzonderlijk begint het eerste boekjaar op de dag van de oprichting van de vereniging en zal eindigen op 31 december 2012.

De raad van bestuur bereidt de jaarrekening en begroting voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend, de commissaris.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van eerste aanleg, of indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

De goedkeuring van de rekeningen en de begroting impliceert de kwijting voor de leden van de raad van bestuur.

Artikel 21 Commissaris

Indien de vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de VZW-wet en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één

MOfl 2.2

Luik B - vervolg

of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL VI: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 22 - Ontbinding

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 23 - Bestemming

in geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen of indien deze bestemming niet kan worden uitgevoerd aan een vereniging zonder winstoogmerk aan te wijzen door de algemene vergadering.

TITEL VIL: VARIA

Artikel 24 - Varia

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk in deze statuten is opgenomen, is de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen en haar latere wijzigingen van toepassing.

Op de eerste algemene vergadering van 23 mei 2012 werden volgende personen aangesteld als bestuurders van VZW HIKT INSTITUTE.

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 23 mei 2012:

"De algemene vergadering heeft tijdens de oprichtersvergadering en overeenkomstig de

statuten de volgende personen aangesteld als bestuurder:

- Schillebeeckx Jan, geboren 07-07-1948, wonende te Mereldreef 19, 3140 Keerbergen

- Verdonck Pascal, geboren 28-12-1963, wonende te Rijsenbergstraat 58, 9000 Gent

- Demey Jan, geboren 09-07-1966, wonende te Daverlostraat 164  8310 Assebroek

Jan Schillebeeckx, Voorzitter

Jan Demey, Peningmeester

Pascal Verdonck,Secretaris

Marcel Smets, oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



~,. Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad







Coordonnées
HEALTHCARE INFORMATION AND KNOWLEDGE TRANSFE…

Adresse
EZELSTRAAT 69 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande