HECTARE 4, AFGEKORT : H4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HECTARE 4, AFGEKORT : H4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.746.257

Publication

08/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

i

*13129810*

~

MOI"

0

cE3ELG I

f, T EUR BE

1 -08- 201

dCH STAAT

GE NEERGELEGD

3

~BLAQ'

1 B. 07 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KCf rif ie



Ondernemingsnr : 0501.746.257

Benaming

(voluit) : HECTARE 4

(verkort) : H4

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franklin Rooseveltlaan 174 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag - benoeming -statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden op vier juli tweeduizend en dertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''HECTARE 4", in het kort "H4" waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan nr 174; B T.W.-nr 0501.746.257 RPR Kortrijk; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

1/ De vergadering aanvaardt het ontslag met ingang van 24 december 2012 ingediend door "C.E.R. - CLINICAL ENGINEERING AND RESEARCH" BVBA nagenoemd, uit haar mandaat van (statutair) zaakvoerder, en beslist dat over de décharge over haar mandaat tot heden zal worden beslist op de eerstvolgende jaarvergadering.

21 De vergadering beslist bijgevolg in artikel 13 der statuten volgende tekst: "- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "C.E.R. - CLINICAL ENGINEERING AND RESEARCH', met maatschappelijke, zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 24 en ondememingsnummer 0425.363.905, RPR Gent;: opgericht bij akte voor notaris Jan De Mey te Brugge van 20 december 1983, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 januari erna onder nr 414-3, waarvan de statuten laatst gewijzigd werden bij akte voor notaris Bob Bultereys te Avelgem van 2 juli 2010, bekendgemaakt in zelfde bijlage van 16 juli erna' Ander nr 10106415; die aanstelt als vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon; Heer Ruysschaert, Jan Maria Joris Herman, rijksregister nr 580921-537.17, geboren te Gent op 21 september 1958, wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 24, die afzonderlijk zal aanvaarden;" te schrappen.

3/ De vergadering stelt aan als bijkomende, niet statutaire zaakvoerder, met ingang van heden voor onbepaalde duur. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HECTO", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan nr 174; B.T.W.-nr 0843.510.119 RPR Kortrijk; die aanstelt als vaste vertegenwoordiger belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon; Heer Demuynck, Davy Roger Godard, rijksregister nr 80.02.10-167.63, identiteitskaart nr 591-2436624-86, geboren te Kortrijk op 10 februari 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11, die aanvaardt.

4/ De vergadering verleent aan de zaakvoerders alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306350*

Neergelegd

04-12-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501746257

Benaming (voluit): HECTARE 4

(verkort): H4

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op dertig november tweeduizend en twaalf

door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HECTA REAL ESTATE INVESTMENT MANAGEMENT", in het kort  HECTA REIM , met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174, ondernemings-nummer BE0840.549.639, RPR Kortrijk.

2. De heer De Vel, Frédéric Paul H., rijksregister nr 62.11.28-313.32, identiteitskaart nr 590-8869821-70, geboren te Antwerpen op 28 november 1962, echtgenoot van Clemens, Ann, gehuwd onder scheiding van goederen, beiden gedomicilieerd en verblijvende te 2900 Schoten, Grote Singel 112, EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT. 2/ Naam: "HECTARE 4" in afkorting  H4 ,

3/ Zetel: De zetel zal kunnen worden verplaatst naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerders bijhuizen en agentschappen in België of in het buitenland oprichten.

De zaakvoerder beslist dat de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174.

4/ Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- De aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen;

- De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

- Het, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen;

- Het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlands bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke

instanties; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en, financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

- Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

- Het aangaan van een onroerende leasing;

- Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten;

- Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, huurfinanciering, leasing, erfpacht, recht van opstal, vruchtgebruik, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouw-verrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen enzovoort, alsmede alle handel in verband met deze activiteiten;

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden tussenpersoon / makelaar zijn in alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord. Bijgevolg kan zij alle al dan niet gebouwde goederen of terreinen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen.

- Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald,

projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beleggen in, beheren, huren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen, productief maken, van alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot, gronden, woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retail panden, horeca en vrijetijds panden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort en aanverwante goederen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

- Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande;

Alle bovenstaande activiteiten kan de vennootschap uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. 5/ Duur: een onbeperkte duur.

6/ Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderdduizend (200.000,00) euro, verdeeld in HONDERD (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE97 7310 2819 5649, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC BANK.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 28 november 2012 wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van tweehonderd duizend (200.000,00) EUR tot haar beschikking heeft.

7/ Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer statutaire zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

- De heer VANFLETEREN, Kristof Alfons Luc, geboren te Kortrijk op 26 januari 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 8500 Kortrijk, Leopold 3 laan 21, identiteitskaart nr 591-0907087-45, Nationaal Nummer 80.01.26031.03;

- De heer DEMUYNCK, Davy Roger Godard, geboren te Kortrijk op 10 februari 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 8810 Lichtervelde, Kauwentijnestraat 11, identiteitskaart nr 591-2436624-86, Nationaal Nummer 80.02.10-167-63.

- De heer THIERS, Paul Albert Gabriël, geboren te Kortrijk op 4 augustus 1957, gedomicilieerd en verblijvende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk-Het Zoute 830 bus 15, identiteitskaart nr 591-1801558-79, Nationaal Nummer 57.08.04-277.80.

- De heer DE VEL, Frédéric Paul H., geboren te Antwerpen op 28 november 1962, gedomicilieerd en verblijvende te 2900 Schoten, Grote Singel 112, identiteitskaart nr 590-8869821-70, Nationaal Nummer 62.11.28313.32.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,  C.E.R. - CLINICAL ENGINEERING AND RESEARCH , met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 24 en ondernemingsnummer 0425.363.905, RPR Gent; die aanstelt als vaste vertegenwoordiger: Heer Ruysschaert, Jan Maria Joris Herman, rijksregister nr 580921-537.17, geboren te Gent op 21 september 1958, wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 24;

De vennootschap kan enkel geldig vertegenwoordigd worden in feite of in rechte door minstens twee (2) zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend.

8/ De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand februari om negen uur. Eerste jaarvergadering op 4 februari 2015.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle besluiten van de algemene vergadering van vennoten zullen slechts met unanimiteit van de stemmen kunnen worden genomen. Indien geen unanimiteit wordt bekomen met betrekking tot voornoemde beslissingen, zal deze tussen de vennoten nader worden besproken gedurende een afkoelings- en reflectieperiode van veertien (14) dagen na de datum van de vergadering. Vervolgens zal op de eerste werkdag na die afkoelings- en reflectieperiode een tweede vergadering van de vennoten bijeenkomen waarop de betrokken beslissing opnieuw wordt beraadslaagd en waarop opnieuw zal worden gestreefd naar unanimiteit. Indien op deze tweede vergadering van de vennoten blijkt dat besluitvorming bij unanimiteit niet mogelijk is, zal de vergadering van de vennoten de voorgestelde beslissing kunnen nemen indien de wettelijke meerderheidsvereisten zijn voldaan.

9/ Het boekjaar der vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2014.

Luik B - Vervolg

10/ Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten,

algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens

waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering, onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

De vennootschap is niet ontbonden door de faling, het onvermogen, de ontzetting of het overlijden van één der vennoten.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Ludi Van Opstal, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,  International Fiscal Accounting and Marketing Office , met zetel te 1140 Brussel (Evere), Optimismelaan 1-3, BTW BE 0413.122.604 en aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  WDV Accountantskantoor , met zetel te Posterijstraat 33, 8793 Sint-Eloois-Vijve, BTW BE 0438.992.801 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Paul Van Der Vennet, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/02/2015
ÿþ Motl Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

&JULIP.

)II

MON!

0.6

BBLGISC

UR BELL-

NEERGELEGD --

1 1 5 1AN, 2015

H STAATS~.~iLnaeohtbâegitriC3i3wHANDEL

Gent, AM I,CC}t2TpLIK

-02- 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Qnderneminrgsnr : 0501.746.257

Benaming

(voluit) : HECTARE 4

(verkort) : H4

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - wijziging boekjaar - verplaatsing jaarvergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 14 januari 2015,

BLIJKT DAT

-De naam werd gewijzigd in 'KEMPENSE LAND BANK, afgekort'KLB',

-Het boekjaar van de vennootschap werd gewijzigd zodat het boekjaar voortaan zal ingaan op 1 januari van

ieder jaar om te eindigen op 31 december van ieder jaar, Het lopende boekjaar, aangevangen op 1 oktober

2014, zal eindigen op 31 december 2015,

De jaarvergadering werd verplaatst naar de eerste woensdag van de maand juni om negen uur,

-De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederïc Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: een uitgifte van de akte en de coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz van Luik B vernielden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso;o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HECTARE 4, AFGEKORT : H4

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 174 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande