HEIDAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEIDAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.316.726

Publication

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.10.2013, NGL 28.10.2013 13638-0534-019
28/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[ILuik B

Benaming (voluit) :HEIDAL

(verkort)

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblac ,

Ondernemingsnr : 0432.316.726

,verterggeiegd ter griffie van city rechtbank van koophandel Brugge  = + -ung te U

cie

op

l;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : A. Vancailliestraat 29

8430 Midetkerke

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 10! januari 2013

BESLISSINGEN

1/ De algemene vergadering bevestigt dat de aandelen aan toonder, bij toepassing van artikel 462! Wetboek van vennootschappen werden omgezet in aandelen op naam en beslist bijgevolg dei aard van de aandelen, zoals bepaald in artikel 9 van de statuten te wijzigen in die zin dat de! aandelen op naam zijn. Tevens beslist de vergadering om alle verwijzingen in de statuten naar effecten aan toonder te schrappen en de statuten hieraan aan te passen, zoals hierna in het achtste besluit.

ll! i ie aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders, vertegenwoordigend de totaliteit van dei momenteel in omloop zijnde aandelen, verklaren dan wel bij monde van hun vertegenwoordiger,! expliciet door de raad van bestuur op de hocgte te zijn gebracht van de geplande kapitaalverhoging via! inbreng van geldspeciën en van het wettelijk voorkeurrecht dat zij terzake genieten inzake onderschrijving van deze kapitaalsverhoging.

Zij verklaren ieder individueel te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om hun! wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen, met uitzondering van de beide! echtgenoten De Creus Alain-Deschacht Heidi die zelf intekenen op de kapitaalverhoging in speciën, 111/ De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal; door inbreng in speciën te verhogen ten belope van vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00) om het; kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) naar honderd en zevenduizend euro; (¬ 107,000,00) door creatie van honderd éénentachtig (181) nieuwe aandelen die dezelfde rechten ent voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Deze honderd éénentachtig (181) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande; aandelen en deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis.

IV/ Onderschrijving en kwijting.

A. INBRENG

De ONDERSCHRIJVING EN KWIJTING.

INSCH IJR VING,

- De beide echtgenoten, de heer DE CREUS Alain, geboren te Torhout op 23 oktober 1967 en mevrouw; DESCHACHT Heidi, geboren te Varsenare op 11 januari 1967, samenwonende te De Haan, Alphonse; Franskinlaan 9 verklaren in de vennootschap "HEIDAL" in te schrijven op vijfenveertigduizend euro; (¬ 45.000,00) hetzij op honderdéénentachtig (181) aandelen van dezelfde aard als de bestaande il aandelen, op naam, en in de winsten delend vanaf de onderschrijving.

BI VER OEDiNG

Deze inschrijving wordt vergoed door toekenning van honderd éénentachtig (181) nieuwe aandelen. :! C/ AANVAARDING

De hiervoor beschreven inschrijving wordt door de comparanten en de inschrijvende partij, aanwezig en! vertegenwoordigd als gezegd, aanvaard en de vergadering besluit dienvolgens de honderd! éénentachtig (181) nieuwe aandelen op naam toe te kennen aan de beide echtgenoten DE CREUS; Alain-DESCHACHT Heidi, die verklaren te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti mod 11.1

V/ De vergadering stelt vast met algemeenheid van stemmen dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt' is en dat het kapitaal thans gebracht is op HONDERD EN ZEVENDUIZEND EUR (¬ 107.000,00) vertegenwoordigd door vierhonderd éénendertig (431) aandelen op naam, met een fractiewaarde van éénvierhonderd éénendertigste van het kapitaal.

VI/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het kapitaal Is vastgesteld op HONDERD EN ZEVENDUIZEND EUR (¬ 107.000,00).

Het is gesplitst in vierhonderd éénendertig (431) kapitaalsaandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één/vierhonderd éénendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIII De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de aandelen als volgt toe te bedelen:

- aan beide echtgenoten DE CREUS Alain-DESCHACHT Heidi voornoemd, gezamenlijk de honderd éénentachtig (181) nieuwe aandelen op naam, die elk éénvierhonderd éénendertigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

gijcgevolg verklaren de comparanten, de echtgenoten De Creus Alain-Deschacht Heidi, dat zii, na kapitaalverhoging, gezamenlijk houder zijn over volgend aantal aandelen op naam, aldus vierhonderd dertio_(430) aandelen op naam.

VIII/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen, aan de beslissing van de raad van bestuur tot zetelverplaatsing, alsook aan de gewijzigde wetgevingen en aanneming volledig nieuwe hemummerde statuten:

STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt : "HEIDAL"

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 8430 Middelkerke, A. Van Cailliestraat 29.

De vennootschap heeft tot doel, met het oog op detail verkoop, rechtstreeks aan consument of verbruiker, de handel in alle artikelen die doorgaans en gebruikelijk verhandeld worden in grootwarenhuizen, zoals daar zijn, deze opsomming enkel verklarend zijnde, maar geenszins beperkend:

Voedingswaren: zuivelproducten, kruideniers- en koloniale waren, koffie, vers vlees en gevogelte, charcuterie, vleeswaren, wijnen, dranken, confiserie, patisserie, biscuiterie, vers, gedroogde en geconserveerde groenten en fruit.

Textiel: Witgoed, stoffen, zijden, gordijnen en meubilerings- en plastiekstoffen, kinderkledij, modeartikelen, mercerie, dames- en herenondergoed, dames- en herenconfectie, breigoederen, kousen, sokken, schoenen en pantoffels.

Fantasie en diverse artikelen: rookartikelen, juwelen, parfumerie, toiletartikelen, lederwaren, kaders en boeken, papierwaren, schoolbenodigdheden en speelgoed, huishoudartikelen, reisartikelen, strandartikelen, werktuigen, goud- en zilversmederijartikelen, hoveniersartikelen, glas en gleiswerk, borstels en vaatwerk, onderhoudsartikelen, elektriciteitsartikelen en autobenodigdheden.

De aan- en verkoop van meubelen, visartikelen, in- en uitvoer van alle vermelde artikelen.

De voormelde handel omvat ook de vertegenwoordiging, de commissiehandel en de consignatiehandel van bovengenoemde artikelen,

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap zal alle leningen en kredietopeningen mogen aangaan en de onroerende goederen van de vennootschap in pand geven, zelfs ter waarborg van leningen of kredietopeningen toegestaan aan derden.

De vennootschap zal in het algemeen, alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal is vastgesteld op HONDERD EN ZEVENDUIZEND EUR (¬ 107.000,00).

Het is gesplitst in vierhonderd éénendertig (431) kapitaalsaandelen zonder vermelding van de nominale waarde, die ieder één/vierhonderd éénendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, behoudens de uitzondering hierna vermeld, samengesteld uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en die ten alle tijde, door haar kunnen worden afgezet.

Ze zijn herkiesbaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 mod 11.1

Wanneer de vennootschap op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de' vennootschap vaststelt dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste verteaenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature In de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De Raad van Bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke verhinderde bestuurder kan schriftelijk, per telefax of per e-mail stemmen alsook, een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de Raad van Bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan een collega vertegenwoordigen.

De beslissingen door de Raad van Bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen.

Als de stemmen staken, geeft de stem van diegene die de bijeenkomst voorzit de doorslag.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdhéid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van vennootschappen kunnen in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, de besluiten van de raad van bestuur genomen worden met éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen die krachtens de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, die gedelegeerd bestuurder zullen heten, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur,

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Het is slechts mits de door deze statuten voorgeschreven handtekeningen dat de vennootschap wordt verbonden en dat de handelingen die in haar naam worden gesteld geldig zijn.

De jaarvergadering wordt gehouden op één september om vijftien uur dertig,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

De bijeenroeping van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Alvoiens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanweziaheidsliist, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder laar.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt de netto-winst uit van het boekjaar. Hiervan wordt jaarlijks, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot dit laatste één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering, die ieder jaar over zijn aanwending zal beslissen.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopend boekjaar interim-dividenden uit te keren.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen. IX/ De vergadering beslist bij éénparigheld van stemmen de 3 bestuurders, hierna genoemd, te herbenoemen, overeenkomstig de bepalingen van artikel elf en volgende van de statuten, tot die functie

1/ Mevrouw DESCHACHT Heidi voornoemd,

2/ De heer DE CREUS Alain voornoemd.

Is hier tussengekomen :

31 De burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "VAQUERO", met zetel te 8600 Diksmuide, Galileistraat 3/21, vast vertegenwoordigd door de heer Freddy Deschacht voornoemd,

Die allen, in persoon of vertegenwoordigd, verklaren hun ambt te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De mandaten van bestuurder van de heer Alain De Creus en van de burgerlijke NV VAQUERO en het mandaat van vaste vertegenwoordiger, vcornoemde heer Freddy Deschacht, worden onbezoldigd uitgeoefend, Het mandaat van voornoemde mevrouw Heidi DESCHACHT is bezoldigd.

En vervolgens zijn de hierboven genoemde bestuurders (aanwezig voor de meerderheid, alsook verleent voormelde bestuurder sub 3/ in de voormelde volmacht hiertoe de nodige volmacht en aldus dienovereenkomstig beslissend) in raad verenigd met de bedoeling een orgaan van dagelijks bestuur te herbenoemen en haar bevoegdheden te bepalen.

De raad besluit voornoemde mevrouw DESCHACHT Heidi te herbenoemen tot gedelegeerd bes uurder, die verklaart te aanvaarden,

De gedelegeerd bestuurder kan afzonderlijk handelen.

In deze hoedanigheid zal zij instaan voor de continuïteit in de leiding van de vennootschap docr de uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur.

De bestuurders geven hierbij alle macht en mandaat aan de gedelegeerd bestuurder om aile daden van dagelijks beheer en bestuur en beschikking te stellen en onder meer alle rekeningen en facturen op te maken, alle biljetten, cheques en wissels te onderschrijven, bij banken, kassen, administraties, posterijen, douane en postchequeambt te openen, er alle stortingen, overschrijvingen, neerleggingen of terugtrekkingen te doen van sommen, titels, waarden, brieven of aangetekende zendingen, al dan niet verzekerd, pakken of koopwaren, alle sommen te betalen of te ontvangen, ervan kwijting of ontlasting te geven of deze in te trekken; bij gebreke aan betaling en in geval van moeilijkheden, om het even dewelke, alle vervolgingen uit te voeren en alle gedingen in te leiden of er zich tegen te weer te stellen; verzoeningen aan te gaan, te onderhandelen, tot een vergelijk te komen en overeenkomsten af te sluiten, alle rechterlijke beslissingen te bekomen, ze te doen uitvoeren; bij alle faillissementen alle verklaringen, bevestigingen of betwistingen te doen, tussen te komen in alle

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

, M mod17.7

4

vereffeningen en verdelingen, alle akten te tekenen,

Zelfde raad van bestuur benoemt bij deze als voorzitter voornoemde mevrouw DESCHACHT Heidi die

verklaart te aanvaarden.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd : expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.07.2012, NGL 30.10.2012 12623-0325-019
30/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 31.10.2011, NGL 29.11.2011 11618-0273-019
06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.09.2010, NGL 05.10.2010 10567-0581-019
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.07.2009, NGL 29.07.2009 09485-0114-019
01/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 17.11.2008, NGL 27.11.2008 08824-0332-019
18/02/2008 : OO065905
05/11/2007 : OO065905
30/10/2006 : OO065905
03/10/2005 : BG065905
27/09/2004 : BG065905
28/10/2003 : BG065905
04/10/2002 : BG065905
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 24.09.2015, NGL 06.10.2015 15639-0389-019
01/01/1992 : BG65905
23/07/1991 : BG65905
18/11/1987 : BG65905

Coordonnées
HEIDAL

Adresse
VAN CAILLIESTRAAT 29 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande