HEJA-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEJA-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.966.268

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 30.06.2014 14229-0061-011
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 23.06.2013 13194-0376-011
01/08/2012
ÿþ Mad Ward 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--~---ti _

11111111 Illllllllllfl N

*1]135892*

v beh

aa

Be staz"

23 ai 2C12

Griffie

Ondernemingsnr : 0417966268

Benaming

(voluit) : Heja Invest

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogledestraat 43, 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 13 juli 2012 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel van Heja Invest BVBA te wijzigen van

Hoogledestraat 43, 8610 Kortemark naar Klerkenstraat 114, 8650 Klerken en dit met ingang van 16 juli 2012.

Jan Thuytten

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aandien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 19.05.2012 12118-0082-010
03/10/2011
ÿþ Klug 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo 111,1.11?Ijiilllll~95*

beha

aan

Belg

Staat







q`r ~v û~

Griffie

Ondernemingsnr : 0417.966.268

Benaming

(votum} : B.V.B.A. RAMBOER

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Hoogledestraat 43

Onderwerp akte : NAAM-ZETEL-DOEL-STATUTEN-ZAAKVOERDER

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van; de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op zeventien september tweeduizend en elf, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V.B.A. RAMBOER, met zetel te 8610 Kortemark, Hoogledestraat 43.

BLIJKT DAT niet eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "HEJA-INVEST", zodat artikel 1 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst : "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "HEJA-INVEST"."

2. De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Vrijgeweidestraat 66, naar 8610 Kortemark, Hoogledestraat 43.

" 3. De vergadering verklaart daarop bij unanimiteit dat de formaliteiten van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen als vervuld dienen beschouwd te worden en besluit daarop het doel van de vennootschap te wijzigen zodat artikel 3 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap heeft tot doel :

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; onderneming voor sanitaire inrichtingen, gasverwarming, lood- en zinkwerk; onderneming voor het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en industriële pijpleidingen.

- _. -.--De activiteiten van projectontwikkelaar. dit behelst hefontwerpen en. bouwen van appartementsgebouwen. kantoren en winkels, met de bedoeling deze op plan, in aanbouw of afgewerkt te verkopen.

- De oprichting en/of afwerking van nieuwe gebouwen en kunstwerken, de herstelling en/of renovatie van: bestaande gebouwen en kunstwerken, de nieuwbouw "sleutel op de deur", alle metsel en betonwerken.

- Algemene bouwonderneming met coördinatie van onderaannemers.

- Onderneming voor planning, en maatstudie, kwaliteitscontrole en organisatie op werven

- Onderneming voor toezicht en leiding van werken voor rekening van derden.

- De aan- en verkoop (zowel groothandel als kleinhandel), de productie, de be- en verwerking van alle: kunststoffen en bouwmaterialen.

Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen (tegels, lijm, voeg, enzovoorts), groot- en kleinhandel in tapijten; op rol en op maat; groot- en kleinhandel in sanitaire apparaten en toebehoren; binnenhuis- en winkelinrichting; kleinhandel in rieten meubelen; aankoop en verkoop van onroerende goederen; renovatie van particuliere'. woningen; algemene aanneming van bouwwerken, metsel en betonwerken, timmer- en schrijnwerken, leveren: en plaatsen van wand- en vloerbekleding, behang- en schilderwerken; fabriceren en plaatsen van keukens;; kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centrale verwarming; aan- en verkoop van afbraakmaterialen; kleinhandel in meubelen en kantoormeubelen; kleinhandel in electrische huishoudtoestellen; kleinhandel in radioetectrisch materiaal; kleinhandel in verzamel-CD's en CD-singles; uitbating van bar en spijshuis; metaalconstructie; kleinhandel in ijzerwaren en gereedschappen; handel in door een motor aangedreven machines, hydraulische en pneumatische onderdelen en machines; groot- en kleinhandel in antikwiteiten.

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof; niet gespecialiseerde handelsbemiddeling; de algemene coórdinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; onderneming voor het aanbrengen van chape; onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; onderneming voor het: uitvoeren van voegwerken; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; het;

Op de laatste blz. van Luias B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- Het uitvoeren van schilder-, behang-, vioerbekledings- en decoratiewerken in de meest ruime zin, alsmede het kopen en verkopen, import en export, huur en verhuur, produktie en distributie, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van schilder- en behangprodukten, schildermaterialen en -grondstoffen, alsook vloerbekleding.

- Het fabriceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, bewerken, verwerken, verhandelen, verhuren  zowel in het groot als in het klein  van goederen in het algemeen onder meer van alle grondstoffen, goederen in bewerking, goederen, produkten, diensten, benodigdheden, machines en materialen bestemd voor de bouwsector en aanverwante sectoren, schoonmaakprodukten en schoonmaakrnachines, en alles die verband houdt met haar doel, alsmede de in- en uitvoer van deze goederen en diensten in het algemeen.

- Leggen van chape en vloerverwarming.

- Onderneming voor timmer- en schrijnwerk van gebouwen, hout en kunststof, de montage van binnen- en buitenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal, zoals deuren, vensters, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, vloeren en plafonds, het plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden en valse zolderingen in hout, plaatsen van gipsplaten, fabricatie van houten meubelen met inbegrip van aanbouwkeukens en de plaatsing van deze laatste, plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken, enzovoort, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekkens, enzovoort in hout of kunststof, de installatie van geblindeerde en brandwerende deuren, de montage van serres, veranda's, enzovoort in hout of in kunststof.

- Alle onderhouds- en herstellingswerken in de meest ruime zin.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke-wijze ook kunnen bijdragen tot-de verwezenlijking van haar maatschappelijk

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, hebbende een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp."

4. De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Freddy RAMBOER, zaakvoerder, wonende te 8020 Oostkamp (Ruddervoorde), Vrijgeweidestraat 66, als statutaire zaakvoerder van de vennootschap vanaf één juli tweeduizend en elf en besluit dit ontslag te aanvaarden. De vergadering besluit tevens dat de décharge die zef gegeven worden op de eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerder eveneens zal gelden als décharge aan de opdracht der ontslagnemende zaakvoerder voor het door hem gevoerde beleid.

De vergadering besluit daarop de heer Jan THUYTTEN, zelfstandige, wonende te 8610 Kortemark, Hoogledestraat 43, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf één juli tweeduizend en elf.

5. De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit na actualisering, vernieuwing en hemummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden be-palingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen en codificatie van de vennootschappenwet en invoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

Statuten bij uittreksel. -

Een besloten vennootschap met beperk-ge aan'sprake'lijkheid hebben opgericht onder de benaming

HEJA-INVEST met zetel te 8610 Kortemark, Hoogledestraat 43.

De vennootschap heeft tot doel

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; onderneming voor

sanitaire inrichtingen, gasverwarming, lood- en zinkwerk; onderneming voor het plaatsen van ventilatie,

verwarming met warme lucht, luchtconditionering en industriële pijpleidingen.

- De activiteiten van projectontwikkelaar: dit behelst het ontwerpen en bouwen van appartementsgebouwen,

kantoren en winkels, met de bedoeling deze op plan, in aanbouw of afgewerkt te verkopen.

- De oprichting en/of afwerking van nieuwe gebouwen en kunstwerken, de herstelling en/of renovatie van

bestaande gebouwen en kunstwerken, de nieuwbouw "sleutel op de deur", alle metsel en betonwerken.

e - Algemene bouwonderneming met coördinatie van onderaannemers. - Onderneming voor planning, en maatstudie, kwaliteitscontrole en organisatie op werven

ce - Onderneming voor toezicht en leiding van werken voor rekening van derden.

- De aan- en verkoop (zowel groothandel als kleinhandel), de productie, de be- en verwerking van alle

e kunststoffen en bouwmaterialen.

b - Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen (tegels, lijm, voeg, enzovoorts), groot- en kleinhandel in tapijten

op rol en op maat; groot- en kleinhandel in sanitaire apparaten en toebehoren; binnenhuis- en winkelinrichting;

kleinhandel in rieten meubelen; aankoop en verkoop van onroerende goederen; renovatie van particuliere sC

p woningen; algemene aanneming van bouwwerken, metsel en betonwerken, timmer- en schrijnwerken, leveren

en plaatsen van wand- en vloerbekleding, behang- en schilderwerken; fabriceren en plaatsen van keukens; kleinhandel in apparaten en toebehoren voor centrale verwarming; aan- en verkoop van afbraakmaterialen; kleinhandel in meubelen en kantoormeubelen; kleinhandel in electrische huishoudtoestellen; kleinhandel in radioelectrisch materiaal; kleinhandel in verzamel-CD's en CD-singles; uitbating van bar en spijshuis; metaalconstructie; kleinhandel in ijzerwaren en gereedschappen; handel in door een motor aangedreven machines, hydraulische en pneumatische onderdelen en machines; groot- en kleinhandel in antikwiteiten.

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei; het .aanbrengen in "geboù ën en ándéie bóùwwerken van parket en andere- houten vloerbedekking,-tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof; niet gespecialiseerde handelsbemiddeling; de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; onderneming voor het aanbrengen van chape; onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; het el

aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

- Het uitvoeren van schilder-, behang-, vloerbekledings- en decoratiewerken in de meest ruime zin, alsmede het kopen en verkopen, import en export, huur en verhuur, produktie en distributie, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden van schilder- en behangprodukten, schildermaterialen en -grondstoffen, alsook vloerbekleding.

el - Het fabriceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, bewerken, verwerken, verhandelen, verhuren

 zowel in het groot als in het klein  van goederen in het algemeen onder meer van alle grondstoffen,

sC goederen in bewerking, goederen, produkten, diensten, benodigdheden, machines en materialen bestemd voor

CU

Ce de bouwsector en aanverwante sectoren, schoonmaakprodukten en schoonmaakmachines, en alles die

e verband houdt met haar doel, alsmede de in- en uitvoer van deze goederen en diensten in het algemeen.

:m. eel

,

- Leggen van chape en vloerverwarming.

- Onderneming voor timmer- en schrijnwerk van gebouwen, hout en kunststof, de montage van binnen- en buitenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal, zoals deuren, vensters, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, vloeren en plafonds, het plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden en valse zolderingen in hout, plaatsen van gipsplaten, fabricatie van houten meubelen met inbegrip van aanbouwkeukens en de plaatsing van deze laatste, plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken, enzovoort, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekkens, enzovoort in hout of kunststof, de installatie van geblindeerde en brandwerende deuren, de montage van serres, veranda's, enzovoort in hout of in kunststof.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

- Alle onderhouds- en herstellingswerken in de meest ruime zin.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doei, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele

vergemakkelijken. "

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit -te'breiden: -.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, hebbende een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een eénlzevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om vijftien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebouden. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-,stelling ervan inzake volstorting.

6. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Gel.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, en de gecoördineerde statuten.

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2011 : BG027987
22/06/2011 : BG027987
07/07/2009 : BG027987
18/06/2008 : BG027987
21/06/2007 : BG027987
30/06/2006 : BG027987
15/12/2005 : OO027987
27/06/2005 : OO027987
30/07/2004 : OO027987
06/08/2003 : OO027987
31/07/2002 : OO027987
15/08/2001 : OO027987
13/02/1999 : OO027987
05/07/1991 : OO27987
18/09/1990 : OO27987
01/01/1986 : OO27987
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 22.06.2016 16208-0549-014

Coordonnées
HEJA-INVEST

Adresse
KLERKENSTRAAT 114 8650 KLERKEN

Code postal : 8650
Localité : Klerken
Commune : HOUTHULST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande