HELA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HELA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.484.158

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 22.08.2014 14486-0403-013
09/09/2013
ÿþ~

11

1

011111131379I~I 1 I I~0* IIR*

11

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

NEERGELEGD

29. 00, 2013

Rl:CHT6A1Gt~~slPHANDEk. ~~1t~;1'Fa~.lk

4;

s

Ondernemingsnr : 0846.484.158

Benaming (voluit) : HELA

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Jozef Lievensstraat 3

8800 Roeselare (Beveren)

Onderwerp akte :VOF: ZETELVERPLAATSING  DOELWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER  BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 26 augustus 2013, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "HELA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare (Beveren), Jozef Lievensstraat 3, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar het volgende: adres: Polenplein 11 bus 1 te 8850 Ardooie.

Gelet op het nog te nemen besluit betreffende de omzetting van de vennootschap in een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de vergadering tot de pro forma aanpassing van artikel 2 der statuten.

Tweede besluit

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van het bestuursorgaan, inhoudend een omstandige; verantwoording van de geplande doeluitbreiding en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie( maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van het bestuursorgaan en sluit zich aan bij de hierin vervatte' verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel 7 der statuten door de in het tweede agendapunt vermelde tekst.

Derde besluit

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negenenveertig duizend euro (¬ 49.000,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op vijftig duizend euro (¬ 50.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

Voornoemde enige vennoot verklaart in te schrijven op voormelde kapitaalverhoging ten belope van he volledige bedrag van negenenveertig duizend euro (¬ 49.000,00).

Vervolgens verklaart zelfde vennoot uitdrukkelijk voormeld door hem onderschreven bedrag volledig in speciën' te hebben volstort. Aldus is in totaal negenenveertig duizend euro (¬ 49.000,00) ter beschikking van de: vennootschap. .

Deze gelden werden gestort op de bankrekening van de vennootschap, met nummer 973-0957094-29, bij de£ naamloze vennootschap "Argenta Spaarbank", met zetel te 2018 Antwerpen, Belgiëlei 49-53, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voormelde instelling op 22 augustus 2013, dat mij, ondergetekende notaris, door voornoemde comparant overhandigd is met het verzoek het te willen bewaren in haar dossier. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

Vierde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris, akte te nemen van het feit dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1 4 Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Gelet op het nog te nemen besluit betreffende de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, beslist de vergadering tot de pro forma aanpassing van artikel 4 der statuten.

Vijfde besluit

Voornoemde comparanten erkennen voorafgaandelijk aan deze vergadering een afschrift der hierna vermelde verslagen ontvangen te hebben, er kennis van te hebben genomen, ermee in te stemmen en derhalve de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van, met name:

" het verslag van het bestuursorgaan opgemaakt op 20 augustus 2013, overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, ter toelichting van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in bijlage een samenvattende staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2013;

- het bedrijfsrevisoraal verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren - BDO Réviseurs d'Entreprises", met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, Box E.6, Elsinore Building, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0431.088.289, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, Accent Business Park, op 20 augustus 2013, in uitvoering en bij toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot voormelde staat van activa en passiva.

De besluiten van voormeld bedriitsreviisoraal verslag luiden ais volgt:

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die onder de verantwoordelijkheid van de vennoten van de V.O.F. HELA werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dal er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 24.732,98 EUR. Het maatschappelijk kapitaal na de omzetting dat is opgenomen in de staat van activa en passiva per 30 juni 2013, is niet hoger dan het uit de staat blijkend boekhoudkundig netto-actief.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen verrichting van de V.O.F. HELA in een Burg. BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 20 augustus 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met een afschrift van onderhavige notulen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Zesde besluit

De vergadering beslist hierop de vennootschap onder firma "HELA" om te zetten in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dien verstande:

" dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een vennootschap onder firma "HELA", zonder dat enige verandering wordt aangebracht, evenwel rekening houdend met de voorgaande besluiten, aan de duur, de zetel, de naam, het doel, het kapitaal en de reserves, de activa en de passiva, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en de waardeverminderingen.

D dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat, de boeken en de boekhouding die door de vennootschap onder firma werden gehouden, zal voortzetten.

¢' dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat, het ondernemingsnummer 0846.484.158 behoudt waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het rechtspersonenregister, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen, welke de vennootschap onder firma haar door eender welke administratie werden verleend.

> dat de omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten volgens de toestand per 30 juni 2013 en dat alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de vennootschap onder firma verondersteld worden verricht te zijn door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

> dat door het feit van de omzetting heel het vermogen van de vennootschap onder firma, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dit alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt, die voor de rechten en verplichtingen eenvoudig in de plaats wordt gesteld van de vennootschap onder firma.

¢' dat het maatschappelijk kapitaal bedragende vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) zal vertegenwoordigd worden door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

" dat de vennoot van de omgezette vennootschap onder firma per aandeel van de vennootschap onder firma één aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangt.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de thans gevormde burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds bestond onder de juridische vorm van een vennootschap onder firma.

A dat de omzetting zal geschieden onder het voordeel van:

- de artikelen 774 tot en met 788 van het Wetboek van vennootschappen;

- artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- de artikelen 11 en 18 ten derde van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde. Zevende besluit

De vergadering beslist het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerders van de vennootschap onder firma "HELA", met name van de heer CAPPELLE Filip en mevrouw VANSTEELAND Els, beide voornoemd, te aanvaarden, en beslist tevens dat de kwijting die gegeven zal worden door de eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerder in de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid eveneens zal gelden als kwijting voor de ontslagnemende zaakvoerders voor het door hen gevoerde beleid tot op heden.

De vergadering beslist tevens, nu de nieuwe statuten in het hierna volgende besluit zullen vastgesteld worden en de omzetting van de vennootschap onder firma in een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verwezenlijkt wordt, om te benoemen tot zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELA": voornoemde heer CAPPELLE Filip, die uitdrukkelijk verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Achtste besluit

De vergadering beslist, rekening houdend met:

-- de hiervoor genomen besluiten en hun gevolgen;

- de thans vigerende wetgeving, zijnde de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ingevoerd door de wet van 07 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen, zoals laatst gewijzigd door de Wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft,

als volgt de statuten van de vennootschap vast te stellen, onder haar nieuwe vorm van een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

Uittreksel statuten:

Artikel 1,- Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "HELA".

Artikel 2. - Zetel

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname

van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering welke in de bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijkomende administratieve en

bedrijfszetels, alsmede kantoren, filialen, bijhuizen, stapelhuizen en agentschappen mogen oprichten, waar en

wanneer zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en

taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel 3. - Doel

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel het uitoefenen van:

- het vrije beroep van advocaat, alleen of samen of met medewerking van anderen;

alle aanverwante activiteiten die deontologisch verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals ondermeer: het geven van advies en bijstand aan particulieren, ondernemingen, vennootschappen en overheden; het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, verzoener, gerechtelijk mandataris, bestuurder, jurisconsulent, vereffenaar en curator; het uitoefenen en uitvoeren van alle andere gerechtelijke mandaten en opdrachten; de professionele samenwerking en het bevorderen ervan met andere binnen- en buitenlandse advocaten en andere vrije beroepen; het occasioneel verstrekken van opleidingen en het geven van lezingen, cursussen en voordrachten over juridische of gerechtelijke onderwerpen; het schrijven en laten publiceren van juridische artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot het ontwikkelen ervan kunnen bijdragen, of die passen in het kader van een voorzichtig beheer van haar vermogen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, deze geen handelsactiviteit uitmaken, en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van advocaten.

De vennootschap mag, in acht genomen de deontologische beperkingen van de plichtenleer eigen aan het beroep van advocaat, samenwerken met of deelnemen in andere associaties en/of professionele vennootschappen van beoefenaars van zelfstandige beroepen met hetzelfde of met een aanvullend karakter aan haar doel, alsook deelnemen in of samenwerken met dezen in het kader van (inter)professionele samenwerkingsverbanden of vennootschappen, voor zover deze werkzaamheden niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat en in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van advocaat.

Bij de verwezenlijking van het maatschappelijk doel zal steeds dienen gehandeld te worden met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, van de vigerende deontologische regels en reglementen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aangenomen door de Orde van de Balie waar de vennootschap haar zetel heeft, de Orde van de Vlaamse Balies, de (voormalige) Belgische Nationale Orde van Advocaten, van de gedragscode voor de advocaten van de Europese Gemeenschap, ook die betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door natuurlijke en/of rechtspersonen die de hoedanigheid hebben van advocaat, erkend als lid van de Orde der Advocaten, of die in een ander land een hoedanigheid bezitten die gelijkwaardig Is met deze van advocaat en die zich onderwerpen aan de toepasselijke regels van de Orde der Advocaten.

Indien geen enkele vennoot deze hoedanigheid nog bezit dient beslist te worden tot doelwijziging of ontbinding van de vennootschap tenzij de aandelen vooralsnog worden overgedragen aan één of meer vennoten die wel de voormelde hoedanigheid bezitten mits naleving van de daartoe voorziene voorwaarden.

Artikel 4. - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd. De artikelen 39,5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die bij de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 5. - Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftig duizend euro (¬ 50.000,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Kunnen slechts vennoot worden of blijven personen die het beroep van advocaat uitoefenen en voldoen aan alle voorwaarden voorgeschreven door de Orde der Advocaten, of personen die in het buitenland een gelijkaardige, door de bevoegde Balie van de Orde der Advocaten erkende hoedanigheid bezitten en die met de statuten zullen instemmen,

Artikel 12. - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen al dan niet vennoten, die lid zijn van de Orde der Advocaten, of die in het buitenland een gelijkaardige, door de bevoegde Balie van de Orde der Advocaten erkende hoedanigheid bezitten en die zich onderwerpen aan de toepasselijke regels van voormelde Orde.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder waarvan de hoedanigheid van advocaat wordt ingetrokken, is van rechtswege ontslagnemend. Artikel 13. - Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Telkens wanneer een opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap, moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die beschikt over de hoedanigheid van advocaat, en die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de burgerlijke vennootschap die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zcu vervullen. Artikel 14. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in aile handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door elke zaakvoerder afzonderlijk optredend.

Voor verrichtingen die de hoedanigheid van advocaat niet vereisen, wordt de vennootschap tevens rechtsgeldig verbonden door bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers.

Artikel 15. - Controle

leder vennoot heeft het recht onbeperkt controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zich daartoe laten vertegenwoordigen en/of bijstaan door een accountant.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

Artikel 16. - Algemene vergadering

De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten die stemrecht hebben uit zichzelf of bij mandataris mits naleving van de wettelijke of statutaire voorschriften.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

Op de algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

Artikel 17. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergaderinq

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo

orbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de

vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de

oproepingsbrief.

Artikel 19. - Stemrecht - Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven aan een andere vennoot om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de

agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij

wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel

toekomen.

Artikel 20. - Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen onverschillig welk het aantal aanwezige en

vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet of de onderhavige statuten een

bepaald aanwezigheidsquorum vereisen.

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de

vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen genomen bil meerderheid van stemmen waarmee aan

de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 23. - Boeklaar

Hel boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot

het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de in het Wetboek van

vennootschappen gestelde voorwaarden.

Artikel 24. - Winstverdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke

reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt

heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van de geldig

uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 26. - Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering en dit

in gemeenschappelijk overleg met de Stafhouder van de Orde waarvan de vennoten deel uitmaken.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank is overgegaan tot

bevestiging of de homologatie van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de toepasselijke artikels van het wetboek van vennootschappen,

zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen

tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de

vereffening te dekken.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de

vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Negende en laatste besluit

Tot slot geeft de vergadering:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder fol uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de nieuwe tekst der statuten, welke tekst tevens geldt als coördinatie van de statuten;

- bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOFiSC VDP" met maatschappelijke zetel te 8850 Ardooie, Polenplein 3, RPR Brugge, ondernemingsnummer 0882.625.566, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T.W.) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisoh Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergeteagd:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

epT

,~ e

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11,1

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan in het kader van de doeluitbreiding met bijgevoegde staat van activa en passiva per 30 juni 2013;

- verslag van het bestuursorgaan met in bijlage samenvattende staat van activa en passiva per 30/06/2013, in

toepassing van art. 778 Wb. Venn.;

- bedrijfsrevisoraal verslag in toepassing van art, 777 Wb. Venn.;

- gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

UhlilUl I II 1IllhIHh hIh1Ih1llIUhh1

*12109191*

v,

bch, aai Bel'

Staa

NEERGELEGD

11, 06, 2012

RECHT~~}COOPHANDEL

` RIJK

Ondernemingsnr: 0846, (1z4 A S8

Benaming

(voluit) : HELA

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Jozef Lievensstraat 3 - 8800 Roeselare (Beveren)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

1.de heer Filip CAPPELLE,

advocaat, geboren te Roeselare op 14 maart 1969

rijksregister nummer 69.03.14-253.21

wonende te 8800 Roeselare, Jozef Lievensstraat 3

en zijn echtgenote

2.mevrouw Els Margriet Rachel VANSTEELAND huisvrouw, geboren te Roeselare op 15 december 1959 rijksregistemummer 69.12.14-024.89

wonende te 8800 Roeselare, Jozef Lievensstraat 3

komen overeen hetgeen volgt:

1. oprichting van een vennootschap onder firma

De ondergetekenden richten een vennootschap op onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma (VOF), die de naam zal dragen HELA.

In alle documenten, ereloonnota's en stukken wordt de maatschappelijke benaming onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vennootschap onder firma" of de afkorting "VOF".

2< zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8800 Roeselare (Beveren), Jozef Lievensstraat 3.

Deze zetel kan zonder wijziging van de statuten naar om het even welke plaats in België worden overgebracht bij gewoon besluit van het bestuur. Dit besluit moet warden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Het bestuur mag in België en in het buitenland administratieve en bedrijfszetels, bijkantoren, opslagplaatsen en agentschappen oprichten,

$, duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de datum der aanvang van de samenwerking, hetzij 1 juli 2012.

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens een rechterlijke beslissing, kan zij niet worden ontbonden dan door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vorm en de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

4, kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro.

Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen en onderschreven worden door:

Filip Cappelle voornoemd voor 50 aandelen ter waarde van E 10,00;

Els Vansteeland voornoemd voor 50 aandelen ter waarde van E 10,00. .

5. vennoten

Beide oprichters zijn vennoten en alle aandelen in de vennootschap zijn gelijk.

Iedere vennoot handelt afzonderlijk in naam van de vennootschap, vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

6.overdracht van aandelen of gerechtigheden onder de levenden

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van de medevennoot overdragen of afstaan.

7.doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel het organiseren van de dienstverlening aan andere vennootschappen, dewelke op hun beurt als doel hebben de uitoefening van het beroep van advocaat, scheidsrechter, jurisconsult, gerechtelijk mandataris (curator, vereffenaar, voorlopig bewindvoerder van personen en/of vennootschappen, commissaris inzake opschorting, schuldbemiddelaar, bemiddelaar in familiezaken, bemiddelaar in handelszaken en/of elke andere vorm van bemiddelaar ...) alsmede alle andere activiteiten dewelke deontologisch verenigbaar zijn met het beroep van advocaat.

De bij deze opgerichte vennootschap mag alleen of met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren dewelke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken,

Het aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende, het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen.

Het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, huren, verhuren en onroerende leasing van aile gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van alle ongebouwde eigendommen of roerende goederen; het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en, in de ruimste zin van het woord, alle immobiliere verrichtingen en andere, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen, met uitzondering weliswaar van activiteiten die voorhebouden zijn aan vastgoed makelaars erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV); tenzij één der vennoten het attest van vastgoedmakelaar bezit.

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg steilen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 of de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991 of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in aile verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doe! gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap kan slechts mits eenparigheid van de stemmen worden gewijzigd.

8. bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vennoten, zaakvoerder-vennoot genoemd.

Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd, dan treden deze op in college.

De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties,

9. controle

Iedere vennoot afzonderlijk heeft volledige onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij of zij onder meer het recht heelt te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

10. boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt van 1 juli 2012 tot en met 31 december 2013.

11. jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de balans, de resultatenrekening en zijn bijlagen. Deze zullen ter goedkeuring aan de algemene vergadering worden onderworpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

12. verslag van de zaakvoerder

De jaarlijkse algemene vergadering hoort het verslag van de zaakvoerder en commissarissen en doet uitspraak over de aanvaarding van de jaarrekening.

Na de goedkeuring van de jaarrekening doet de algemene vergadering uitspraak over de kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen.

13.algemene vergadering: werking en bijeenroeping

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 20h00. De vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De zaakvoerder roept de gewone algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste 15 dagen ver de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vervulling van deze formaliteiten is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

De vennoten hebben stemrecht in verhouding tot hun gerechtigheid.

14. uitkering van de winst

De nettowinst volgens de resultatenrekening zal als volgt bestemd worden:

-vijf procent aan de wettelijke reserve, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt;

-op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering over de bestemming die aan het overige

deel van de winst zal worden gegeven met inachtneming van de wettelijke en statutaire voorschriften.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

15.overgangsbepalingen

De oprichters nemen vervolgens navolgende beslissingen:

1. Het eerste maatschappelijk boekjaar gaat in op 1 juli 2012 en eindigt op 31 december 2013.

2. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van mei in het jaar 2014.

3, De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan in naam van de vennootschap en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen.

Zij verklaren en erkennen dat deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

4.De oprichters benoemen met éénparigheid van stemmen als eerste niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde tijd de heer Filip Cappelle en mevrouw Els Vansteeland, die verklaren de hen verleende opdrachten te aanvaarden.

De zaakvoerders oefenen hun functie onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering geen andersluidende beslissing neemt.

5. De oprichters beslissen met éénparigheid van stemmen de zaakvoerders te bekleden met alle machten noodzakelijk voor de uitvoering van onderhavige oprichting.

e

s. ,

Deze overeenkomst werd opgemaakt in drievoud te Roeselare op 5 mei 2012, elk van de partijen heeft één exemplaar ontvangen, het derde exemplaar is bestemd ter registratie

Filip CAPPELLE

oprichter

Els VANSTEELAND

oprichter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

belidudbn

t an tiet'

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HELA

Adresse
POLENLEIN 11, BUS 1 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande