HELENE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HELENE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.461.860

Publication

05/12/2014
ÿþ~dad POF 11.1

[4i[ `, [ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ondememingsnr : 0849.461.860

Benaming (voluit) : Helene

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : Dr. E Moreauxlaan 2, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit wijzigingsakte

Tekst :

Conform artikel 3 van de statuten, neergelegd op de rechtbank van koophandel te Oostende dd. 10/10/2012 en verschenen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad dd. 1911012092, wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8400 Oostende, Dr. E. Moreauxlaan 2 naar 8400 Oostende, Wapenplein 16 en dit met ingang vanaf 01 oktober 2014.

Vanhaecke Peter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. "vanluik b vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Fietzi) van de périd(n)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/04/2013
ÿþVoor. behouden aan het Belgisch Staatsbiac

Mad PDF 11.1

 i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0849.461.860

Benaming (voluit) : Helene

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duinenweg 277, 8430 Middelkerke, België

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte :Zetelverplaatsing

Tekst :

11111111111(1111111111111

04eulmetieyu u:; grA±¬ fe Virin rechtbanl, van koophandel Brugge 

*3p

Conform artikel 3 van de statuten, neergelegd op de rechtbank van koophandel te Oostende dd.10/10/2012 en verschenen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad dd. 19/10/2012, wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 8430 Middelkerke, Duinenweg 277 naar 8400 Oostende, Dr. E. Moreauxlaan 2 en dit met ingang vanaf 01 april 2013.

Vanhaecke Peter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelóen : "Recto : Eiaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van áè pers6{6)n(éi)'--

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergetegcl ter griffie van Ce rechtbank van koophandel

Ondernemingsnr : Û 21/5 'J Sb o Benaming (voluit) : HELENE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duinenweg 277

8430 Middelkerke

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard MUYLLE te Middelkerke op één oktober tweeduizend en twaalf, geregistreerd « Geregistreerd te Oostende I op drie oktober tweeduizend en twaalf zeven bladen geen verzending. Boek 757 blad 89 vak 14. Ontvangen:vijfentwintig euro (¬ 25). De E.a. Inspecteur  Ontvanger, AI, (getekend) H. Gryson.», houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « HELENE» met zetel te 8430 Middelkerke, Duinenweg 277, dat

1) door volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd: opgericht

1. De heer VANHAECKE Peter Bart, geboren te Brugge op zes juli negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 8430 Middelkerke, Duinenweg 277.

2. Mevrouw VANHOECK Joke Irma, geboren te Veurne op negen augustus negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 8430 Middelkerke, Duinenweg 277.

2) de vennootschap de naam «HELENE» draagt.

3) de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8430 Middelkerke, Duinenweg 277.

4) de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte;

5) de vennootschap tot doel heeft

1. De uitbating van horecazaken, restaurant, tearoom, sandwich - bar, brasserie, café, dancing - feestzaal, frituur, en verder alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten verschaffen, zoals mess, kantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, selfservice, verbruiksalon, het bestellen van maaltijden aan huis, traiteurdienst. Het verzorgen van feesten en recepties en uitzendkoks.

2. Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de diensten en recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning.

3. De organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen, tentoonstellingen; 4.Onderhoud van gebouwen, gevels, lokalen en dit zowel voor particulieren als bedrijven;

5. Ruitenwasserij;

6. Werkzaamheden van een bouwbedrijf;

7. Exploitatie van een verhuisonderneming;

8. De opslag van alle meubelen en mobilaire voorwerpen, alsmede de verhuring van opslagruimte;

9. Goederenvervoer langs de weg, alsook de diensten van koerier en taxibedrijf;

10. De import en export, de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

11. De Het verlenen van bijstand en diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en /of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de organisatie, de productie, de verkoop, ... Het verlenen van intellectuele, administratieve hulp en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

II i



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11A

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



adviezen inzake handels- financiële, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software; het voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheid- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Het rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van bedrijfspersoneel. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking. 12. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten,

ombouwen, met het oog op het beheer en valorisatie evenzeer als met het oog op verkoop en

wederverkoop. Het uitvoeren van werkzaamheden van bouwcoördinatie, projectontwikkeling,

bouwpromotie, .... Zij mag beschikbare middelen beleggen in onroerende goederen en waarden,

zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere

wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardige of aanverwant doel of die

de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of

de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreekse geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal ook kunnen het mandaat van bestuurder opnemen in andere vennootschappen. Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke. roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt enkel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

6) Het kapitaal van de vennootschap vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) bedraagt.

Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één /tweehonderd vijftigste (1/250) ieder, onderschreven door :

- de heer Peter VANHAECKE, voornoemd, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR), volledig volstort, waarvoor hem honderd vijfentwintig (125) aandelen worden toegekend;

- mevrouw Joke VANHOECK, voornoemd, ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR), volledig volstort, waarvoor haar honderd vijfentwintig (125) aandelen worden toegekend;

7) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Tot gewone zaakvoerder wordt voor onbeperkte duur benoemd: de heer Peter VANHAECKE, voornoemd,

8) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om negen uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei tweeduizend veertien,

9) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uitreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien.

10) Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van .de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgende de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11) De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL,

Notaris e na Ic tc-M'

rv

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.05.2016, NGL 24.10.2016 16661-0384-017

Coordonnées
HELENE

Adresse
WAPENPLEIN 16 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande