HELLEBUYCK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HELLEBUYCK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.770.707

Publication

13/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0447.770.707

Benaming (voluit) : Hellebuyck

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel verrekijker 51

8750 Wingene

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering:

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor de ondergetekende, Meester Véronique DE SCHEPPER, Notaris t&! Wingene, op 23 mei 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, navolgende beslissingen heeft genomen:

1. Aanpassing van de statuten aan het gewijzigde adres van de maatschappelijke zetel door[ schrapping van de tekst van de eerste alinea van artikel 3 van de huidige statuten om deze te! vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8750 Wingene, Verrekijker 51."

2. Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

3. Aanpassing van de statuten aan de voorgenomen omzetting van de aandelen aan! toonder in aandelen op naam en aan het verbod tot uitgifte van nieuwe effecten aan toonder, door:

a) schrapping van de tekst van artikel 10 van de huidige statuten om deze te vervanger door volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. , Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van;

aandelen van de vennootschap. De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan, waarbij telkens zal worden bepaald of zij op naam, dan wel gedematerialiseerd zullen zijn.

De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn; aandelen.:

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en! vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het: register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Het gedemateriallseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking oj:1 rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een, vereffeningsinstelling.

Op de zetel van de vennootschap wordt de erkende rekeninghouder of:: vereffeningsinstelling in het register van aandelen op naam ingeschreven.

Een register wordt bijgehouden voor de eventuele winstbewijzen, warrants er?

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, geacteerd door notaris Veronique De Schepper te Wingene op 23 mei 2014, werden alle aandelen op naam gezet."

b) schrapping van de vijfde, zesde en zevende alinea van artikel 30 van de huidige!i statuten om deze te vervangen door volgende tekst:

"De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1 ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van te

Griffie

Rechtbank Koophandel

03 JUN 2014

Il III 11W

beu aai Bel. Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

obligaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

yoor-. behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de < vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen,

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedemateriallseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

c) schrapping in de eerste alinea van artikel 36 van de huidige statuten van de woorden "of aan toonder".

4. Uitdrukking van het kapitaal, dat in de statuten nog steeds in Belgische Frank wordt aangeduid, in euro, derwijze dat het kapitaal ad twee miljoen vijfhonderdduizend Belgische Frank (2.500.000 BEF) thans een en zestigduizend negenhonderd drie en zeventig euro achtendertig cent (E 61.973,38) bedraagt.

5. Bekrachtiging door de individuele aandeelhouders van de voorheen genomen beslissing om het globaal bedrag van het ontvangen netto-dividend, belopende - na voorafname van de 10% roerende voorheffing - tweehonderd vijf en twintigduizend euro (E 225.000,00), onmiddellijk aan te wenden voor een kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 1 ste !id VVIB 1992.

6. A) Kapitaalverhoging in geld tot beloop van tweehonderd vijf en twintigduizend euro

225.000,00), teneinde het kapitaal te brengen van één en zestigduizend negenhonderd drie en zeventig euro acht en dertig eurocent (E 61.973,38) op tweehonderd zes en tachtigduizend negenhonderd drie en zeventig euro acht en dertig eurocent (E 286.973,38).

B) Beslissing om geen nieuwe aandelen uit te geven, maar de fractiewaarde van de bestaande aandelen te verhogen, nu de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng door aile bestaande vennoten, pro rata hun bestaande belangen, zodat tussen de vennoten dezelfde proportionele verdeling met betrekking tot hun aandelenparticipatie, hun stemrechten en hun recht op dividend van kracht blijft

C) Beslissing dat het aldus verhoogde kapitaal niet enkel volledig moet worden geplaatst, doch ook volledig moet worden volstort.

7. Inschrijving op de kapitaalverhoging met inachtname van het voorkeurrecht voor de bestaande vennoten, als volgt:

a) De heer Luciaan Hellebuyck heeft verklaard met zijn volledig aandeel voortkomende uit voormelde dividendenuitkering, in geld, op de voormelde kapitaalverhoging in te schrijven;

b) De heer Andy Hellebuyck heeft verklaard met zijn volledige aandeel voortkomende uit voormelde dividendenuitkering, in geld, op voormelde kapitaalverhoging in te schrijven;

C) De heer Wim Hellebuyck heeft verklaard met zijn volledige aandeel voortkomende uit voormelde dividendenuitkering, in geld, op voormelde kapitaalverhoging in te schrijven;

Aile inschrijvers verklaren verder het bedrag tot beloop waarvan zij op de kapitaalverhoging hebben ingeschreven, volledig te hebben afbetaald, door een storting in geld die zij, respectievelijk, gedaan hebben op naam van de vennootschap bij de "KBC Bank" op rekening nummer BE 74 4739 0516 0107, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 mei 2014, afgeleverd bankattest De vennootschap beschikt bijgevolg, uit dien hoofde, van heden af, over een bedrag van tweehonderd vijf en twintigduizend euro (E 225.000,00).

8. Vaststelling van A) de verwezenlijking en B) de volledige volstorting van de kapitaalverhoging.

9. Aanpassing van de statuten aan:

1) de hiervoor genomen beslissingen

2) de bepalingen van het huidige Wetboek van Vennootschappen

door schrapping van de tekst van de huidige statuten en aanneming van nieuwe

statuten, die evenwel niets wijzigen aan de essentiële kenmerken van de vennootschap, en waarvan

hier een uittreksel volgt

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is ais naamloze vennootschap opgericht onder de naam "

HELLEBUYCK

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8750 Win gene, Verrekijker 51.

DOEL

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



De vennootschap heeft tot doel: "Onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen. De uitvoering van allerhande timmerwerk alsmede de fabricage en de plaatsing van trappen

- Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van vensterluiken in hout of kunststof, afsluitingen, warmte- en geluidsisolatie en parketvloeren.

- Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export van grondstoffen,

halffabricaten en afgewerkte producten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

voormeld doel.

- Alle binnenhuisinrichting.

- Onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en

het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, enzovoort...

- Onderneming voor het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken.

Onderneming voor het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen."

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende daden stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van haar doel, of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op aile manieren en volgens de modaliteiten die haar het best schijnen.

Zij kan, onder meer, zich door middel van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomst interesseren in aile bestaande of te stichten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is of die voor haar een bron van afzetgebied zouden kunnen zijn,

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd zes en tachtigduizend negenhonderd drie en zeventig euro acht en dertig eurocent (¬ 286.973,38) en is verdeeld in honderd vijf en twintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/honderd vijf en twintigste (1/125ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal van de vennootschap bedroeg bij haar oprichting EEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND FRANK (1.250.000,-) en was vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen met een nominale waarde van tien duizend frank (10.000,-) per aandeel.

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, gehouden voor notaris Véronique De Schepper te Win gene op 25 september 1998:

a) werd de nominale waarde van de aandelen afgeschaft,

b) werd het kapitaal van de vennootschap verhoogd met één miljoen tweehonderd vijftig duizend frank (1.250.000,-), en gebracht van één miljoen tweehonderd vijftig duizend frank (1.250.000,-) op twee miljoen vijfhonderd duizend frank (2.500.000,-), door inlijving van de beschikbare reserves tot beloop van het passende bedrag, en verhoging van de fractie/waarde van de bestaande aandelen

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, geacteerd door notaris Véronique De Schepper te Win gene op 23 mei 2014, werd het kapitaal in euro omgezet en door een inbreng in geld, in toepassing van artikel 537 WIB 1992, verhoogd met tweehonderd vijf en twintigduizend euro (¬ 225.000,00), en aldus gebracht op tweehonderd zes en tachtigduizend negenhonderd drie en zeventig euro acht en dertig eurocent (¬ 286.973,38), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

BESTUUR - BENOEMING

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

BEVOEGHEDEIV VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelan gen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

AI wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

t-Vbor. behouden aan het Belgisch Staatsblad



DAGELIJKS BESTUUR  BLIZÓNDÉRÉ-biibâÂcfit-Ényi

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van dagelijks bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur, handelend als college en onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene

vertegenvvoordigingsbevoegdheden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd,

JAARVERGADERING

De jaarvergadering komt elk jaar samen de eerste zaterdag van de maand december om achttien uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergadering, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, in principe op de zetel, tenware een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is- zou worden aangeduid in de oproepingen

STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen warden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet alle aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

TOELA TING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vc5(5r de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen v66r de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één full en wordt op dertig juni van het daarop volgende jaar afgesloten.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat































Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





























































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen zoals voorzien in artikel zes hiervoor.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto- actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantvvoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passive van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden váôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daman gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

VEREFFENING

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van effecten van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

10. Machtiging aan het bestuursorgaan om de beslissingen die aangaande de

voornoemde punten zullen worden genomen uit te voeren, om indien nodig de artikelen te hernummeren, en de tekst van de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier om uitsluitend te dienen tot Inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Naam en hoedanigheid:

Notaris Véronique De Schepper te VVingene.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- ontledend uittreksel proces-verbaal

Op de lactste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOor-46 behouden aan het Belgisch Staatsblad

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 10.02.2014 14032-0155-016
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0520-016
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 04.02.2013 13026-0438-017
13/03/2012
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0447.770.707

Benaming

(voluit) : HELLEBUYCK

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Verrekijker 51 - 8750 Wingene

Onderwerp akte ; HERBENOEMING BESTUURDERS - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - BENOEMING AFGEVAARDIGD BESTUURDER

Uit het verslag van de gewone algemene vergadering dd 03/12/2011 blijkt wat volgt: * de uittredende bestuurders werden herbenoemd tot bestuurder:

- Mevr. Maes Maria Theresia, wonende te 8750 Wingene, Lavoordestraat 508,

Dhr Hellebuyck Andy, wonende te 8750 Wingene, Lavoordestraat 61,

- Dhr Heliebuyck Wim, wonende te 8750 Wingene, , Rozendalestraat 65B

* de uittredende voorzitter en gedelegeerd bestuurder mevr. Maes Maria Theresia, adres zoals voormeld,

werd herbenoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur en tot gedelegeerd bestuurder

Al deze herbenoemingen en benoemingen nemen een einde na de gewone algemene vergadering van

tweeduizend en zeventien,

Afgevaardigd bestuurder

Maes Maria Theresia

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I IIIIV~~aosssII~V~IIIIMV~I

s9III1IIV

*i

MON ITEL

05 -0.5 ELGlSCH S

Vat

behot

aan

Belg1

Staats

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei R BELGERBCI-i-BANK VAN KOOPHANDEL Tt-

Bprgiçij'-EB.IItul2 ugge,

- 2012

TAATSBLA D Griffie ne «elle.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 28.02.2012 12049-0502-015
23/09/2011 : BG076101
17/01/2011 : BG076101
24/12/2009 : BG076101
30/12/2008 : BG076101
28/02/2008 : BG076101
02/02/2007 : BG076101
06/01/2006 : BG076101
05/01/2006 : BG076101
31/12/2004 : BG076101
09/01/2004 : BG076101
08/01/2003 : BG076101
22/01/2002 : BG076101
08/01/1999 : BG076101
21/10/1998 : BG76101
01/01/1997 : BG76101
01/01/1995 : BG76101
25/07/1992 : BG76101

Coordonnées
HELLEBUYCK

Adresse
VERREKIJKER 51 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande