HELMOND

Divers


Dénomination : HELMOND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 895.889.129

Publication

16/04/2013
ÿþw

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MM Marri 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tveoergelegd ter griffie van de rechtbank ven koophendel Brugge  afdeling ta Oc t,:lna4 op

5 APR. 2% t fie

rr

1tIl1l 11111 111h' 11!I 11111 11111 tlll IIllhlllitIli

'13059389*

Ondememingsnr : 0895889129

Benaming

(voluit) : HELMOND

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ed Moreauxlaan 105, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 28 februari 2013.

De Bijzondere Algemene Vergadering aanvaardt met eenparigheid van stemmen het ontslag van de heer Khan Yar Mohammed, Disgracht 11, 8501 Kortrijk-Heule als bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Djami Hoema

Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

II

*15030973*

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 2 FEB 2015

- )L Aftiuf Ouaterrde

De griffier

Ondernemingsnr : 4895.889.129 Benaming

(voluit) : Helmond (verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloemenstraat 3 - 8400 Oostende - België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding en sluiting vereffening

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Djami Hoema, zaakvoerder, dat de buitengewone algemene vergadering van de coiiperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, gehouden op 30/10/2014, volgende beslissingen heeft genomen:

1.Verslag van de zaakvoerder

De voorzitter doet voorlezing van het in de agenda aangekondigd verslag van de zaakvoerder aan de voornoemde aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Alle vennoten erkennen het verslag de dato 10 oktober 2014 en de staat van actief en passief gedateerd op 30 september 2014 ontvangen te hebben en er voldoende van op de hoogte te zijn.

2. Ontbinding

De vergadering besluit éénparig tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap

3.Ontslag van rechtswege van de zaakvoerder-- kwijting

Door de ontbinding wordt van rechtswege een einde gemaakt aan het mandaat van de zaakvoerder, Mevrouw Djami Hoema. De vergadering beslist om kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tot op heden.

4.Onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184, paragraaf 5 W. Venn.

Verzaking aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 W.Venn.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk:

-Dat er luidens de staat van activa en passiva geen passiva zijn, dit evenwel onder voorbehoud van wat volgt (doch geen schulden zijnde zoals bedoeld in het artikel 184, paragraaf 5,2° W. Venn, dit overeenkomstig het standpunt van de Minister van Justitie, in antwoord op een parlementaire vraag van 12 december 2012):

*Een voorziening voor te ontvangen facturen inzake de afrekening met betrekking tot de boekhouding 2013 en de vereffening (kosten accountantskantoor Accinva BVBA en Saharan Accountancy) geraamd ten bedrage van 1.250,00¬ , die betaald zullen worden zodra de factuur verkregen is.

"Een voorziening van de te ontvangen facturen inzake de sociale bijdrage van de vennootschap jaar 2012 en 2013 (RSVZ) ten bedrage van 695,00¬ , hiervoor wordt een vrijstelling aangevraagd, maar is nog niet toegestaan.

Aldus stelt de vergadering vast dat er geen te vereffenen passiva zijn !n de zin van artikel 184, paragraaf 5, 2° W. Venn.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te warden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan de schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

-Dat er geen vereffenaar wordt benoemd

-Dat de terugname van het resterende actief gebeurt door de vennoten zelf

Aile activa die de vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet bekend op heden), worden naar aanleiding van de sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan Mevrouw Djami Hoema in haar hoedanigheid van vennoot.

in het bijzonder verleent de algemene vergadering aan Mevrouw Djami Hoema, voornoemd, in haar hoedanigheid van beherend vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging namens de vereffende vennootschap de op staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen tegoeden, alsmede

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

zelfs niet vermelde belastingen (directe of indirecte belastingen, van welke aard ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en terug te vorderen bedragen te innen, Daartoe zal mevrouw Djami Hoema aile nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaring kunnen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vergadering verklaart afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 W, Venn, Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184, paragraaf 5 W. Venn en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering stelt vast dat vereffening gesloten is en dat de COA Helmond definitief opgehouden heeft te bestaand, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Mevrouw Djami Hoema mag vanaf heden alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten stellen die na de sluiting van de vereffening nog moeten uitgevoerd worden in het kader van de sluiting van de vereffening en/of door de wet zijn opgelegd.

5.Aanwijzing van de plaats waar de boeken en bescheiden van de vennootschap bewaard zullen worden. De algemene vergadering heeft beslist dat aile maatschappelijke boeken en bescheiden zullen bewaard worden gedurende de wettelijke bewaringstermijn op het volgend adres: 8400 Oostende, Bloemenstraat 3,

6. Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Saharan Accountancy, met zetel te 8400 Oostende, marie-Josestraat 2, vertegenwoordigd door mevrouw Saharan Sonja, wonende te 8400 Oostende, Marie-Josestraat 2, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de kruispuntbank der ondernemingen alsmede bij de administratie voor de belastingen over de toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

De agenda is afgehandeld en de vergadering wordt geheven om 11 uur.

Aldus gedaan te Oostende op datum en uur zoals hierboven vermeld.

De voorzitter Secretaris en Stemopnemer

Djami Hoema Khan Yar Mohammed

L

Z' 4k4

Coordonnées
HELMOND

Adresse
BLOEMENSTRAAT 3 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande