HEMATOLOGIE/MEDISCHE ONCOLOGIE

BV CVBA


Dénomination : HEMATOLOGIE/MEDISCHE ONCOLOGIE
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 555.768.923

Publication

09/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen belegd worden zo dikwijls de raad van bestuur zulks nodig acht.

Vennoten die één/vijfde (1/5de) van het kapitaal vertegenwoordigen, kunnen insgelijks de bijeenroeping van de gewone algemene vergadering, van een bijzondere of buitengewone algemene vergadering aanvragen, op voorwaarde dat zij een voldoende agenda opgeven. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen drie weken na het gedane verzoek.

De bijeenroepingen van de algemene vergadering zullen geschieden door de voorzitter van de raad van bestuur en bij verhindering van de voorzitter door de ondervoorzitter. De verdere modaliteiten omtrent de bijeenroepingen van de algemene vergadering zullen worden uitgewerkt in het Reglement van Inwendige Orde.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere vennoot. De verdere modaliteiten kunnen worden beschreven in het Reglement van Inwendige Orde.

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Winstverdeling: Na aftrek van alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen, vormt het positief saldo van de resultatenrekening de nettowinst van de vennootschap.

Deze zal verdeeld worden als volgt:

a) van de nettowinst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende (1/10de) van het vaste gedeelte van het kapitaal bereikt.

b) De aanwending van het overschot van de winst wordt door de gewone algemene vergadering met gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1' het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2' behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Vereffeningsaldo: Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2015. 2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2015. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. 4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf 22 juni 2014, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming bestuurders: Worden benoemd als bestuurder voor een hernieuwbare termijn, tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2019:

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. DRIES DEEREN, voornoemd, vast vertegenwoordigd door dokter Dries Deeren;

2. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. JAN DEMOL, voornoemd, vast vertegenwoordigd door dokter Jan Demol;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

3. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DOKTER BARBARA STRAGIER, voornoemd, vast vertegenwoordigd door dokter Barbara Stragier;

4. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN AELST FILIP, voornoemd,

vast vertegenwoordigd door dokter Filip Van Aelst;

Raad van bestuur:

- benoeming tot voorzitter van de raad van bestuur van de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een BVBA DR. VAN AELST FILIP, vast vertegenwoordigd door dokter Filip Van Aelst,

voornoemd.

- benoeming tot gedelegeerd-bestuurder van:

1. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. VAN AELST FILIP, voornoemd, vast vertegenwoordigd door dokter Filip Van Aelst.

2. de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DR. DRIES DEEREN, voornoemd, vast vertegenwoordigd door dokter Dries Deeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 4/7/2014

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.01.2016, NGL 14.01.2016 16015-0528-012

Coordonnées
HEMATOLOGIE/MEDISCHE ONCOLOGIE

Adresse
WILGENSTRAAT 2 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande