HENCA

Divers


Dénomination : HENCA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 449.683.189

Publication

01/08/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod W°nl 11.1

7-7-:;(>7 ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

xt5

~<

IL` J

~.--

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRU GEAfdelin Brume)

op:2 JULI 2012

Griffie lev'

Ondernemingsnr Benaming 0449.683.189

(voluit) HENCA - IN VEREFFENING

(verkort) : Burgerlijke vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Bergstraat 1 bus 11, 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op 16 juli 2012.

1° Beslissing tot goedkeuring van het verslag van de vereffenaar, de heer Guido Cauwenbergh, en tot

algehele kwijting zonder uitzondering noch voorbehoud aan de vereffenaar, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

2' Sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Commanditaire vennootschap op aandelen Henca definiti0f opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar bij de heer Guido Cauwenbergh, Bergdreef 1 bus 11 te 8301 Knokke-Heist.

Guido Cauwenbergh

Vereffenaar

*iai3sses"

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 19.07.2012 12317-0318-009
23/11/2011
ÿþMOA 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.683.189

Benaming

(voluit) : HENCA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van commanditaire vennootschap op aandelen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

+11176219*

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

1 a NOV. 0_ .

Gr ~n~er.

Zetel : Bergdreef 1 bus 11, 8301 Knokke-heist

Onderwerp akte : Ontbinding - in vereffeningstelling

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Wim; Verstraeten te Vrasene, Gemeente Beveren, op 13 oktober 2011, geregistreerd vijf bladen, geen verzendingen; te Beveren, Registratie, de 18e oktober 2011, boek 452, blad 14, vak 14, ontvangen: vijfentwintig euro, voor de, ontvanger (get) Guido Vercruyssen, fiscaal deskundige; dat de volgende beslissingen werden genomen:

1) Goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder de dato 6 oktober 2011, houdende voorstel tot; ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; met: aangehecht de staat van actief en passief.

2) Goedkeuring van het verslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:  burgerlijke vennootschap met handelsvorm  Ernst & Young & Partners, bedrijfsrevisorenkantoor, met: vestiging te 9100 Sint-Niklaas, Bellestraat 30, met mandaatdrager Marleen Hoste, bedrijfsrevisor, op 5 oktober: 2011.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

in het kader van de procedure van het voorstel tot de voorgenomen ontbin-ding voorzien door het Wetboek; van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de Comm. VA Henca, een tussentijdse boekhoudkundige; staat van ac-tiva en pasnsiva op 31 augustus 2011 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten; van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 676.658,26, een boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 548.630,76 en een aangepast boekhoudkundig eigen vermogen van ¬ 548.630,76 +1-' P.M.

Het doel van de toevertrouwde opdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa; en passiva de vennoten een inzicht verschaffen in de werkelijkheid van het netto-vermogen en dit in het: perspectief van de realisatie.

Op basis van de werkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, heeft ondergetekende de saldi opgenomen in de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2011 gecontroleerd. Voor wat de volledigheid van de be-'treffende tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2011 betreft, maakt; ondergetekende een voorbehoud voor de impact van de realisatiewaarde van de kantoormachines enerzijds en anderzijds de impact van de mogelijke herziening inzake-de vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten con-trole-'boekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties: de~fini~tief werden gecontroleerd.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehouden kan ge-'steld worden dat de tussentijdse: : boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2011, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het huidig verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de Comm. VA Henca en het huidig:_ verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het huidig verslag werd opgesteld te Sint-Niklaas, op 5 oktober 2011 door de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm  Ernst & Young & Partners, bedrijfsre-'viso-renkantoor, met mandaatdrager (w.g.) Marseen Hoste, Bedrijfsrevisor."

3) Besluit tot de ontbinding van de vennootschap en in vereffeningstelling vanaf 13 oktober 2011.

4) Ingevolge de beslissing tot ontbinding is de zaakvoerder de heer Guida Cauwenbergh ontslagnemend.

5) Benoeming van één vereffenaar: de Heer Guido Cauwenbergh.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Deze benoeming werd bevestigd bij vonnis op rekwest uitgesproken op de terechtzitting van 31 oktober

2011 door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde.

6) Vaststelling van de machten van de vereffenaar als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de i rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffe overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

7) Aanpassing van de statuten als volgt:

- Vervanging van "Artikel 1:" door de volgende tekst:

"Artikel 1: De vennootschap, opgericht als burgerlijke vennootschap onder vorm van commanditaire

vennootschap op aandelen, is in vereffening, haar benaming.luidt "HENCA" , in vereffening"."

- Vervanging van "Artikel 4:" door de volgende tekst:

"Artikel : De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht te rekenen vanaf de oprichting. Met ingang

van 13 oktober 2011, bestaat de vennootschap enkel nog voor haar vereffening."

- Vervanging van "Artikel 14:" door de volgende tekst: ;

"Artikel 14: De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- Vervanging van "Artikel 15:" door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het i Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar."

- Schrapping van artikels 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, en 23.

8) Opdracht aan de notaris tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

9) Volmacht aan Ernst & Young Fiduciaire BCVBA, vertegenwoordigd door Johan Verheyen, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de administratie van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde, te verzekeren. "

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: Notaris Wim Verstraeten

- afschrift Burg. Venn. o.v.v. BVBA

- uittreksel Kerkstraat 78

- coördinatie met historiek 9120 Vrasene (Beveren)

- verslag zaakvoerder RPR 471.567.577

- verslag bedrijfsrevisor Tel. 03 750 97 50 - Fax 03 755 15 53

- vonnis machtiging vereffenaar

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij-het Belgisch -St-aatsblad - 23/11-12011-Anaexegdu- Mflaitetrr-belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2011 : DET000311
27/06/2011 : DET000311
27/05/2010 : DET000311
02/07/2009 : DET000311
06/06/2008 : DET000311
30/03/2007 : DET000311
03/06/2005 : SNT000311
24/06/2004 : SNT000311
27/02/2004 : SNT000311
18/05/2000 : SNT000311
08/05/1998 : SNT311

Coordonnées
HENCA

Adresse
BERGDREEF 1, BUS 11 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande