HERBACHFORCE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HERBACHFORCE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.793.385

Publication

15/03/2013
ÿþMod Word 11.1

l-4 i i, I = ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ï

11111.1111,1111111

i i

N

I

NEERGELEGD

-6, 03. 2013

RECHTBANK K002~p.1MNDEL KORTRIMri 1e

Ondememingsnr : 5 9-93 3

(7. ..- __

~ -

Benaming

(voluit) : HERBACHFORCE

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Lucien Bockstaelestraat 29, 8800 RUMBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Een vennootschap onder firma opgericht tussen de hierna genoemde vennoten die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt

1/ Katleen Deforche, geboren op 15101/1970, en wonende Lucien Bockstaetestraat 29 te 8800 Rumbeke (Beitem)

2/ Kurt Vandevoorde, geboren op 9/07/1968, en wonende Lucien Bockstaelestraat 29 te 8800 Rumbeke (Beitem)

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000,00 Euro (duizend euro ) dat volgestort werd op de financiële rekening van de vennootschap.

De statuten werden vastgesteld als volgt:

Artikel 1

Een vennootschap onder firma wordt opgericht op 04/01/2013 en is genaamd HERBACHFORCE. Deze naam moet steeds door de woorden "vennootschap onder firma" of de afkorting " VOF " worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

a) de aan-en verkoop, import en export van voeding, dranken, voedingssupplementen,

verzorgingsproducten, geschenkartikelen en decoraties en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

b) coaching, begeleiding, vorming aan en van klanten en distributeurs;

c) het organiseren en stimuleren van initiatieven en bijeenkomsten in verband met het bijbrengen en uitwisselen van ervaringen op het vlak van gezonde voeding en algemene levenswijze;

d) het inrichten/organiseren van evenementen;

e) het geven van uiteenzettingen, seminaries en opleidingen, leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen.

f) het geven van lichaamsverzorgingen en alle soorten massages.

g) de aan- en verkoop van kunstwerken en meubelen en de restauratie hiervan.

h) Het uitoefenen van management, consulting-, beheers- en productverbetering activiteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consulting overeenkomsten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

het uitoefenen van consulting op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen

II. VOOR EIGEN REKENING

a) Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verkavelen, prospecteren en uitbaten, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

b) Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, verkoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, ondernemingen.

c) De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële , onroeren-de, roerende of financiële aard die recht-streeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen;

d) Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten".

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 3

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Lucien Bockstaelestraat 29 te 8800 Rumbeke (Beitem).

De zetel van de vennootschap mag bij unaniem besluit van de vennoten overgebracht worden naar elke andere plaats in België, rekening houdende met de taalwetgeving. ledere wijziging van de zetel wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van één van de vennoten.

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000,00

Euro, en is verdeeld in 100 aandelen.

De oprichters ondertekenen de aandelen als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

DEFORCHE KATLEEN 50 aandelen

VANDEVOORDE KURT 50 aandelen

Artikel 6

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan derden, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De eventuele erfgenamen of rechtsopvolgers van de overleden vennoot zullen slechts tot de vennootschap kunnen toetreden mits voorafgaand en geschreven akkoord van alle overblijvende vennoten.

Ingeval van weigering tot toetreding en bij gebreke aan een overname van de betrokken aandelen door één of meerdere van de overblijvende vennoten, zai in voorkomend geval een gedeeltelijke verdeling van het maatschappelijk vermogen worden doorgevoerd waarvan de fiscale druk wordt gedragen door de nalatenschap.

Artikel 7

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 8

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De beherende vennoten  zaakvoerders zijn

Katleen Deforche voorgenoemd, haar mandaat geldt voor onbepaalde duur Kurt Vandevoorde voorgenoemd, zijn mandaat geldt voor onbepaalde duur

Artikel 9

De algemene. vergadering komt.samen op uitnodiging van de beherend vennoot - zaakvoerder, op de plaats en datum vermeld in de uitnodiging.

De besluiten worden in de regel genomen bij gewone meerderheid, onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd

worden genomen met een drie/vierde meerderheid van de stemmen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 10

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30juni van ieder jaar.

De jaarvergadering wordt gehouden binnen de zes maanden volgend op de afsluiting van de rekeningen, in de plaats, op de datum en het uur vastgesteld door de beherend vennoot - zaakvoerder.

De zaakvoerder beslist om de algemene vergadering de eerste zaterdag van de maand december door te laten gaan.

Artikel 11

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van het brutoresultaat afgetrokken, elk verlies, de algemene kosten, kosten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Over de aanwending van de winst spreken de vennoten, verenigd in jaarvergadering zich uit.

Voor-

behouden

aan het

, Belgisch

Staatsblad

Artikel 12

A

ingeval van ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening verzorgd door de vennoot  " zaakvoerders samen.

Overgangsbepalingen

Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting :

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 01/01/2013 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van " rechtspersoonlijkheid,

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten."

Boeklaar  Algemene vergadering  Overige

Het eerste boekjaar wordt aldus een verlengd boekjaar, vangt aan op 01/01/2013 en verstrijkt op

30/06/2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Getekend Kurt Vandevoorde Zaakvoerder

Kathieen Deforche

Zaakvoerder

pp de Iaatsta b!: +r3n~..ui:~ 33 v.+" rneidan Rabto ?laarn en hoedanignead van de inatrurnenterande notaris nwtzij van de pes3ooln(en1 bevoegd d: rechtspersoon fan aanzRen van derdvl ta vert3gem,voordigen

Verso Naam en harndiakening

Coordonnées
HERBACHFORCE

Adresse
LUCIEN BOCKSTAELESTRAAT 29 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande