HERITAGE PROMOTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HERITAGE PROMOTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 816.908.462

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.07.2014 14354-0441-023
03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.08.2013, NGL 29.08.2013 13486-0454-011
10/12/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa

Bel Staa

1111111111111191111111

NEERGEL~vD ler CR1>^

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL BRUGGE (

Afdeling Biçuee i

~~a

op: te C~a orme,

Griffie

Fie el'''

Ondernemingsnr : ; 0816.908.462

Benaming (voluit) : MDM Management

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellestraat 117

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :Omvorming - naamswijziging - doelswijziging - kapitaalverhoging - integrale statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 14 november 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MDM MANAGEMENT' navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1. a) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van dertien november tweeduizend en twaalf overeenkomstig artikel 288 van het Wetboek van Vennootschappen en verleent daaraan haar goedkeuring.

b) De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de huidige gewone aandelen op te splitsen in twee soorten aandelencategorieën, meer bepaald aandelen van categorie A en categorie B en wel als volgt: - vijftig (50) aandelen van categorie A;

- vijftig (50) aandelen van categorie B;

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen deze aandelen toe te wijzen aan de huidige vennoten.

2. a) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenhonderdeenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 981.400,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op een miljoen euro (¬ 1.000.000,00), door creatie en uitgifte van vijfduizend tweehonderdzesenzeventig (5.276) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, zijnde:

- tweeduizend zeshonderdachtendertig (2.638) aandelen van de categorie A;

- tweeduizend zeshonderdachtendertig (2.638) aandelen van de categorie B.

Deze aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de winst van het

lopend boekjaar pro rata temporis et liberationis.

De kapitaalverhoging geschiedt door een inbreng in speciën.

De aandelen werden ingevolge artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen eerst aan de aandeel-

houders aangeboden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Alle aandeelhouders verklaren gebruik te maken van hun voorkeurrecht en wel ais volgt:

- de vennootschap BC Building bevestigt dat zij haar voorkeurrecht uitoefent en op de tweeduizend zeshonderdachtendertig (2.638) nieuwe aandelen van de categorie A inschrijft, zijnde voor een tegenwaarde van vierhonderdnegentigduizend zevenhonderd euro (¬ 490.700,00) waarvoor thans reeds een bedrag van tweehonderdvijfenveertigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 245.350,00) werd volgestort.

- de vennootschap Asset Financing Corporation bevestigt dat zij haar voorkeurrecht uitoefent en op de duizend driehonderdnegentien (1.319) nieuwe aandelen van de categorie B inschrijft, zijnde voor een tegenwaarde van tweehonderdvijfenveertigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 245.350,00) waarvoor thans reeds een bedrag van honderdtweeëntwintigduizend zeshonderdvijfenzeventig euro (¬ 122.675,00) werd volgestort.

- de vennootschap LCM Projects bevestigt dat zij haar voorkeurrecht uitoefent en op de duizend' driehonderdnegentien (1.319) nieuwe aandelen van de categorie B inschrijft, zijnde voor een tegenwaarde van tweehonderdvijfenveertigduizend driehonderdvijftig euro (¬ 245.350,00) waarvoor thans reeds een bedrag van honderdtweeëntwintigduizend zeshonderdvijfenzeventig euro (¬ 122.675,00) werd volgestort.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bijkomend bedrag van, NEGENHONDERDEENENTACHTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 981.400,00), waarvan een bedrag; van vierhonderdnegentigduizend zevenhonderd euro (¬ 490.700,00) gestort werd op datum van dertien november tweeduizend en twaalf op de geblokkeerde rekening van de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

. ...p.

Over die rekening zal alleen worden beschikt doorpersonen debevoegd zijn om de vennootschap te verbinden

en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging

is tot stand gekomen.

Het bewijs van deponering zal bewaard worden in het dossier van de instrumenterende notaris,

b) De algemene vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is.

3. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MDM MANAGEMENT" te vervangen door "HERITAGE PROMOTIONS".

4. a) Re algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van 13 november 2012 met de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012 en verleent daaraan haar goedkeuring.

b) Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de tekst van het maatschappelijk doel volledig te schrappen en te vervangen door de volgende nieuwe tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

2. Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar en promotor of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, het verlenen van jachtrechten, het ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ornbouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

3. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschniving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

4. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltesche, biomasse- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

5. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2, 3 en 4.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

8, Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

13. Het beheren van een roerend patrimonium, waaronder van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

14. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn,

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen  zo Belgische als buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen."

5. a) De algemene vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder van dertien november tweeduizend en twaalf en van het verslag van een bedrijfsrevisor aangaande de omzetting van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

vennootschap in een naamloze vennootschap en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Karel Nijs, te Kontich, Meylstraat 16, van dertien november tweeduizend en twaalf luiden letterlijk als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 21.376,60 EUR is 40.123,40 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Artikel 785, 1° is van toepassing en bepaalt dat de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap, niettegenstaande enig andersluidend beding, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het bij het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal."

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

b) De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, na de aanpassingen hiervoor.

Het kapitaal van EEN MILJOEN EURO (¬ 1.000.000,00) zal vertegenwoordigd zijn door vijfduizend driehonderdzesenzeventig (5.376) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke aandeelhouder van de omgezette vennootschap zal één aandeel van de naamloze vennootschap ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Bijgevolg worden de vijfduizend driehonderdzesenzeventig (5.376) aandelen van de naamloze vennootschap toebedeeld als volgt:

- aan de voormelde vennootschap BC Building: tweeduizend zeshonderdachtentachtig (2.688) aandelen van de categorie A.

- aan de voormelde vennootschap Asset Financing Corporation: duizend driehonderdvierenveertig (1.344) nieuwe aandelen van de categorie B.

- aan de voormelde vennootschap LCM Projects: duizend driehonderdvierenveertig (1.344) nieuwe aandelen van de categorie B.

De omzetting geschiedt op grond van:

N de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

Bl artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de algemene vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast als volgt:

"* De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt : "HERITAGE PROMOTIONS":

* De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. De aannemingen en de uitvoering van aile openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

2. Alle vastgoedoperaties als immobillënmakelaar en promotor of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, de afbraak- en saneringswerken, het huren, verhuren, het verlenen van jachtrechten, het ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, aile activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

3. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België ais in het buitenland.

4. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de exploitatie van photovoltai'sche, biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

5. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1, 2, 3 en 4.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

Op de laatste blz. van Lui! BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

t

10, Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het beheren van bedrffsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

13. Het beheren van een roerend patrimonium, waaronder van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

14. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

15. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Deze opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of om uit te breiden.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen  zo Belgische als buitenlandse- die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend doel hebben of die van aard zijn en/of uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp Kapellestraat 117, en de vennootschap is ingeschreven In het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge.

* De duur van de vennootschap is onbepaald.

* Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MiLJOEN EURO (¬ 1.000.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend driehonderdzesenzeventig (5376) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

De aandelen worden ingedeeld in 2 categorieën, met name de categorie A en de categorie B waarvan de aantallen kunnen variëren en zullen blijken uit het aandelenregister.

* Het bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap worden toevertrouwd aan een raad van ten minste vier bestuurders, al of niet aandeelhouder, die door de algemene vergadering worden benoemd, van wie telkens minstens twee worden voorgedragen door de A-aandeelhouders en twee door de 14-aandeelhouders.

Het mandaat van bestuurder kan te allen tijde worden herroepen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal bestuurders.

De duur van het mandaat bedraagt ten hoogste zes jaar en eindigt na de gewone algemene vergadering. Aftredende bestuurders zijn evenwel steeds herbenoembaar. De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alles te doen wat nodig of dienstig is om het doel van de vennootschap te verwezenlijken met uitzondering van datgene waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd

Het dagelijks bestuur alsmede de vertegenwoordiging in en buiten rechte betreffende dat bestuur, kan worden opgedragen aan één of meerdere gedelegeerde bestuurders.

De gedelegeerde bestuurders worden benoemd door de raad van bestuur bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dit comité. De raad van bestuur zal de werkwijze van het directiecomité bepalen, alsmede de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, voor hun ontslag, bezoldiging, de duur van hun opdracht, en hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht voor handelingen van dagelijks bestuur overeenkomstig artikel negentien van de statuten, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-lehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

, Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



gedelegeerd bestuurder "

Voor verbintenissen die de waarde van vijfentwintigduizend (25.000) euro overschrijden is evenwel steeds de handtekening van 2 bestuurders vereist.

Deze kwantitatieve beperking is evenwel niet tegenwerpbaar aan derden.

* De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit, De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar. Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar waarin zij vervalt De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. * Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni, of indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, om 13 uur.

* Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

* Overeenkomstig artikel tweeënnegentig Wetboek van vennootschappen, wordt op het einde van ieder jaar een inventaris en jaarrekening opgemaakt. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en toelichtingen. De raad van bestuur schat alle roerende en onroerende waarden, rechten of verbintenissen die in de rekeningen of inventarissen voorkomen.

Zij legt voorzieningen voor belastingen aan een bepaalt de nodig geachte afschrijvingen. Hij zal hierbij het belang van de vennootschap beogen en haar toekomst trachten te beveiligen.

* De nettowinst wordt als volgt verdeeld

Ten minste vijf ten honderd wordt vooraf genomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De algemene vergadering beslist over de verdeling van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopend boekjaar een interim dividend uit te keren.

* Ingeval van ontbinding van de vennootschap kan de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemen, hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen en de wijze van vereffening vaststellen, overeenkomstig de artikelen 184 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Deze vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat hun aanstelling door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het netto provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, wordt verdeeld onder alle aandelen, desgevallend in verhouding tot hun volstorting."

7. a) De zaakvoerder, de bvba Luc Beke verklaart ontslag te nemen als zaakvoerder van de besloten vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een naamloze vennootschap en dit met ingang van heden, De algemene vergadering stelt dit ontslag vast.

De algemene vergadering verleent de zaakvoerder algehele kwijting voorde uitoefening van haar mandaat. b) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als bestuurders te benoemen met ingang van heden en voor een duur van zes jaar, namelijk tot na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en achttien: Op voordracht van de aandelen van categorie A:

1! De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUC BEKE", met zetel te Oostkamp, Legeweg 157 C.

Belasting over de Toegevoegde Waarde BE BE0806.194.120.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge.

vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, hiertoe benoemd blijkens beslissing van de vennootschap van heden voorafgaandelijk aan deze:

De Heer Beke Luc,

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SEGH", met zetel te Oostkamp, Legeweg 157 C, Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op zeventien juni tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van zes juli daarna onder nummer 0101927,

Waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden.

Belasting over de Toegevoegde Waarde BE BE0837.291.825.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge,

vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, hiertoe benoemd blijkens beslissing van de vennootschap van heden voorafgaandelijk aan deze:

Mevrouw GHYSELEN Els.

Op voordracht van de aandelen van categorie B:

SI De naamloze vennootschap "ASSET FINANCING CORPORATION", met zetel te Antwerpen, Sint-Jansvliet 2 bus 6.

Belasting over de Toegevoegde Waarde BE BE0402.622.155.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

" ^.

Voorbehouden aan het BelgischStaatsblad

vennootschap van heden voorafgaandelijk aan deze:

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, hiertoe benoemd blijkens beslissing van de

De Heer WILMS Stany.

4/ De Heer WILMS Lucien.

5! De Heer DUBAERE Marc,

ZD verklaren allen het mandaat van bestuurder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

Voormelde mandaten van bestuurder zullen onbezotdigdd ui efe d worden.

RAAD VAN BESTUUR

Na het voo oande zijn de nieuw benoemde bestuurders, bijeengekomen onder het voorzitterschap van de

Heer Beke Luc, voornoemd, teneinde volgend besluit te nemen:

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur met ingang van hadan, als gedelegeerd-

bestuurders aan te stoUen voor een duur van zes jaar, eindigend na de jaarvergadering van het jaar

tweeduizend en achttien:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LUC EKE", met zetel te Oostkamp, Legeweg

1G7C-

Belasting over de Toegevoegde Waarde BEBEO8OB.1SÁ.12O.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge.

vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger, zoals voorrneld:

De Heer Beke Luc, voornoemd,

2/ De voormelde naamloze vennootschap "ASSET FINANCING CORPORATION", met zetel te Antwerpen,

Sint-Jansvliet 2 bus 6.

Belasting over de Toegevoegde Waarde BEBEO4O2.G22.165.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen.

Alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zoals voorrneld:

De Heer WILMS Stany, voornoemd.

die verklaren te aanvaarden.

Aan hen worden alle machten verleend zo | voorgeschreven door de statuten van de vennootschap.,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOS SUYT

Tegelijk hiermede neergelegd;

-Afsohriftvanhn&pmueo-vnrbaaivenstgutenvWjzüging.

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder;

-stmmtvanacbofenpaoaief;

verslag van de bedrijfsrevisor





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versg: Naam en handtekening

22/10/2012
ÿþ Mod KIF 11.1

riet In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

DI I I Alll IIINII

*12179093*

b

E

s

Ondernemingsnr : 0816.908.462

Benaming (voluit) : MDM management (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kapellestraat 92, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder -zetelverplaatsing Tekst

ivea rgeiego ter griffie van de

rechtbank van kooph_andet

Brugge op

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 09 oktober 2012 blijkt dat :

1. de algemene vergadering kennis genomen heeft van het vrijwillig ontslag met ingang van 09 oktober 2012 van mevrouw Marina Demunter, wonende te 8400 Oostende, Emest Feysplein 6B A4 , als zaakvoerder van de vennootschap.

2. de vergadering vervolgens beslist heeft om "Luc Beke" BVBA, met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Kapellestraat 117, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge onder het nummer 0806.194.120, met ingang van 09 oktober 2012 te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap.

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing van "Luc Beke" BVBA om de heer Luc Beke aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van "Luc Beke" BVBA om het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap uit te oefenen.

3. de vergadering beslist heeft om met ingang van 09 oktober 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 8020 Oostkamp, Kapellestraat 111

(get.) "Luc Beke" BVBA, vast vertegenwoordigd door Luc Beke, zaakvoerder

Op de laatste biz, van t_u 1 B vernielden : Recto : Ffaam en hoedanigheid van deinstrumenterencfe notaris, ftetzîj ïrán di përsó(ó-n(éii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.10.2012, NGL 09.10.2012 12604-0254-009
02/03/2012
ÿþr

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden ; 'Recto : kraam en Hoedanigheid van de instrumenterende notaris, FietiEj +ián dë përs~(6iri(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N sfe gd ter grs iîe va'n

recrr bank vei koophandel

Brugge - afdeli i te 00£T O

op

0816.908.462

MDM management

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

f4-11> Fi~

Voor behoud

aan ht

Seiglsc Staatsbl

Ondememingsnr Benaming (voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

quellp

1e eifier,

fiffte

Zetel : E. Feysplein 6B bus A4, 8400 Oostende, België

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder

Tekst :

Uit het verslag van de zaakvoerder van 06 februari 2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst werd naar 8400 Oostende, Kapellestraat 92.

(get.) Marina Demunter, zaakvoerder

15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.02.2012, NGL 14.02.2012 12031-0358-009
21/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.03.2011, NGL 16.03.2011 11058-0107-009
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 17.06.2016 16183-0020-022

Coordonnées
HERITAGE PROMOTIONS

Adresse
KAPELLESTRAAT 117 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande