HERREMAN RENTING EN ENGINEERING

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : HERREMAN RENTING EN ENGINEERING
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 437.467.822

Publication

04/12/2014
ÿþ Modwamtii,r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0437467822

Benaming

(volut) : HERREMAN RENTING EN ENGINEERING

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : HEYE 1 - 8581 KERKHOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - ONTSLAG ZAAKVOERDER - SLUITING VEREFFENING Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 29109120141

Na bespreking besluit de vergadering, met éénparigheid van stemmen, tot ontbinding van de vennootschap', en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden, 29 september 2014.

De voorwaarden van artikel 184 §5 van het Wetboek Vennootschappen zijn vervuld, waardoor de algemene'° vergadering de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één keer wenst te doen. Er wordt aldus geen. vereffenaar aangeduid. Alle aandeelhouders zijn aanwezig. De vennootschap heeft geen schulden meer tel vereffenen. De liquidatiebelasting, 10 % op de belastbare reserves werd betaald.

De zaakvoerder, de heer Herreman Arnold brengt verslag uit over de vereffening. ln bijlage wordt een staat' van activa en passiva toegevoegd, opgemaakt per 29 september 2014. De vennootschap heeft geen schulden meer te vereffenen. De materieel vaste activa werden overgenomen door de vennoten zelf.

De vergadering besluit na beraadslaging de rekeningen van de vereffening goed te keuren en zonder enig voorbehoud kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, de heer Herreman Arnold van de door hem vervulde opdracht. Deze besluiten worden telkens met éénparigheid van stemmen genomen

Ten gevolge van de ontbinding en onmiddellijke vereffening neemt de algemene vergadering kennis van het; ontslag van de zaakvoerder, de heer Herreman Arnold. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder: voornoemd, betreffende de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende boekjaar.

Tenslotte verklaart de vergadering de vereffening van de vennootschap voor gesloten en stelt vast dat de vennootschap onder firma 'HERREMAN RENTING EN ENGINEERING4 definitief heeft opgehouden te bestaan. De vergadering besluit dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven op navolgend adres:

Menenstraat 500 te 8560 Wevelgem

Er wordt beslist dat de nog af te handelen transacties bij definitieve uitvoering zullen verdeeld of gerecupereerd worden door de aandeelhouders naar verhouding tot hun aandeel.

Tegelijk hiermee neergelegd: - verslag bijzondere algemene vergadering dd 29/9/2014 - staat van activa en passiva dd 29/9/2014

HERREMAN Arnold

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MON TEUR BELcE

2 6 -tt- 201/i

- 3 11VT, 2014

BELGISCH STAAT BRri tban w g.x*HANDEL

Gent:-.7eil.IXORTRIJK

NEERGELEGD

l

1111111111It111111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HERREMAN RENTING EN ENGINEERING

Adresse
HEYE 1 8581 KERKHOVE

Code postal : 8581
Localité : Kerkhove
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande