HESI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HESI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.641.916

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.06.2014 14210-0560-011
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.07.2013 13267-0314-011
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 06.07.2012 12266-0306-011
05/01/2012
ÿþ Motl Word 11.1

ti 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

F:T~ filIIIIIIVVVIII I 111UI1II ll

staatsbl *12003715*

Ondememingsnr : 0449.641.916 Benaming

(voluit) : HESI (verkort)

Neaergelegd ter gt #fle «a tee rechtbank van koophendel

Brugge  af

op- 2 3 I- MI- .

Griffie Oe greiter

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Franciscusstraat 38/7 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING AARD VAN DE AANDELEN OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM DEMATERIALISATIE VAN DE AANDELEN

WIJZIGING NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN IN FRACTIEWAARDE OMZETTING KAPITAAL IN EURO

INVOERING VOORKOOPRECHT BIJ OVERDRACHT AANDELEN

AANPASSING STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPEN VERVANGING VAN DE STATUTEN EN AANNEMING NIEUWE STATUTEN HERBENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carl Polfliet te Oostende op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap HESI, gevestigd te 8400 Oostende, Sint Franciscusstraat 3817, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris De Smedt Wim te Wommelgem op 17 maart 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van. acht april 1993 onder nummer 19930408-060, waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd, met algemeenheid van stemmen het volgende beslist heeft na vaststelling van het volgende:

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen. Bijeenkomst Raad van Bestuur:

Voorafgaandelijk aan de vergadering van de aandeelhouders is hier tussengekomen de Raad van Bestuur van voormelde naamloze vennootschap

De Raad van Bestuur bevestigt:

- dat al de bestaande aandelen aan toonder, hetzij honderdvierentachtig (184) aandelen, door de vennoten werden aangeboden aan het bestuursorgaan en werden vernietigd;

- dat al deze aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap;

De Raad van Bestuur overhandigt ondergetekende notaris het aandelenregister van de vennootschap HESI en de notaris bevestigt dat honderd vier en tachtig (184) aandelen werden ingeschreven in het register van: aandelen op naam op heden.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen

Deze uiteenzetting door de voorzitter wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent: dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen. Bijeenkomst Raad van Bestuur:

Voorafgaandelijk aan de vergadering van de aandeelhouders is hier tussengeko-men de Raad van Bestuur van voormelde naamloze vennootschap aanwezig of verte-genwoordigd als voormeid

De Raad van Bestuur bevestigt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- dat al de bestaande aandelen aan toonder, hetzij honderdvierentachtig (184) aandelen, door de vennoten werden aangeboden aan het bestuursorgaan en werden vernietigd;

- dat al deze aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam van de vennootschap;

De Raad van Bestuur overhandigt ondergetekende notaris het aandelenregister van de vennootschap HESI en de notaris bevestigt dat honderd vier en tachtig (184) aandelen werden ingeschreven in het register van aandelen op naam op heden.

Eerste beslissing

De vergadering beslist om de aard van de aandelen te wijzigen in de zin dat de aandelen op naam of

gedematenaliseerd-zijn.------ - - - - - --  -- - - --

De vergadering stelt vast, samen met de raad van bestuur en de notaris, zoals hiervoor reeds vermeld dat de aandelen aan toonder alhier werden gedeponeerd ter ver-nietiging en dat thans reeds een aandelenboek is aangelegd waarin de aandelen op naam werden ingeschreven.

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot aan-passing van de statuten welke aanpassing zal opgenomen warden in de nieuwe statuten die warden opgemaakt in vervanging van de bestaande statuten zonder dat er aan de fundamentele kenmerken van de vennootschap wordt geraakt en dit in het kader van de aanpassing van de statuten aan het nieuwe wetboek van vennootschappen waartoe in de achtste beslissing hierna zal worden overgegaan.

De in de statuten op te nemen tekst luidt als volgt:

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving. kunnen certificaten afgegeven worden. De certficaten zijn voorzien van een

volgnummer. "

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de. vennootschap

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkelpersoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet.gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Tweede beslissing

De vergadering beslist en stelt vast dat het kapitaal in de statuten thans in euro moet worden uitgedrukt en aldus thans één en negentigduizend tweehonderd vier en twintig euro twee en tachtig cent (91.224,82 ¬ ) bedraagt.

Derde beslissing

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen te vervangen door een fractiewaarde zodat ieder aandeel thans één/honderdvierentachtigste (1/184 ste) van het kapitaal vertegenwoordigt.

Vierde beslissing

De vergadering beslist de huidige regeling in de statuten onder "artikel 7 On-deelbaarheid van aandelen", waarbij voorzien is dat de naakte eigenaar en de vruchtge-bruiker zich door één persoon moeten laten vertegenwoordigen en indien er geen over-eenstemming bestaat dat er dan bij de rechter een voorlopig bewindvoerder moet wor-den aangesteld te wijzigen in de zin dat de rechten in dit geval worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vergadering beslist in dit verband volgende tekst op te nemen in de statuten:

"Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vrucht-gebruiker(s)."

Voor het overige wordt de regeling van artikel 7 van de bestaande statuten her-nomen in de nieuwe statuten voor aandelen in onverdeeldheid.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist de wettelijke regeling inzake samenstelling van de raad van bestuur in de statuten op te nemen en aldus wordt beslist volgende tekst in de statu-ten in te lassen:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene ver-gadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de ven-nootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Zesde beslissing

De algemene vergadering beslist in de statuten van de vennootschap een regeling van de overdracht van de aandelen met voorkooprecht in te voeren.

Volgende tekst zal in de statuten worden ingevoerd:

"De aandelen kunnen slechts worden overgedragen onder de levenden na aanvaarding van de overnemer, of overgaan ingevolge overlijden, na aanvaarding van de erfgenamen van de overleden aandeelhouder door de

algemene vergadering van de' aandeelhouders en nadat de aandelen bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan de bestaande aandeelhouders, dit alles met naleving van volgende regels:

De aandeelhouder die een of meer van zijn aandelen wil overlaten moet de raad van bestuur hierover schriftelijk inlichten. In deze kennisgeving vermeldt hij het aantal aandelen de voorgestelde overnameprijs, - alsook de naam, voornamen, beroep en woon-plaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemer.

Binnen de vijftien dagen na de verzendingsdatum van deze kennisgeving maakt de raad van bestuur de inhoud van dit schrijven bekend aan de houders van aandelen van hetzelfde type als deze waarvan de T Toverdracht_is voorgesteld.

In geval van overdracht wegens overlijden van een aandeelhouder, maakt de raad van bestuur op eigen initiatief, vijftien dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de houders van aandelen van hetzelfde type als deze waarvan de overledene houder was, bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmaking wordt aan de houders van aandelen van hetzelfde type de kans gegeven om bij voorkeur op elke andere overnemer, de bedoelde aandelen over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom bezitten.

De aandeelhouder die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet, op straf van verval, de raad van bestuur inlichten binnen de vijftien dagen, volgend op de dag van verzending van voormelde bekendmaking gedaan door de raad van bestuur. In het bericht waarin hij meedeelt gebruik te willen maken van zijn voorkeurrecht, meldt hij tevens zijn bereidheid eventueel meer aandelen over te nemen dan het aantal aandelen dat hij gerechtigd is over te nemen rekening houdend met het getal aandelen dat hij bezit. Indien één of meer aangeschreven aandeelhouders hun voorkeurrecht niet uitoe-fenen verhoogt dit het recht van de overige aandeelhouders die hierover worden gein-formeerd door de raad van bestuur daags na het verstrijken van de

~D termijn hen ver-leend voor de uitoefening van het voorkeurrecht. De aandelen mogen in geen geval worden gesplitst in onderaandelen. Indien het aantal aandelen waarop het voorkeur-recht tot overname slaat niet juist evenredig is met het aantal aandelen die recht geven op overname, of indien een of meerdere aandeelhouders

L« i geen gebruik maken van hun proportioneel overnamerecht, wordt het overschot van de over te nemen aandelen

CU door loting toegekend, tenzij de overnemende aandeelhouders onderling een regeling treffen over de toewijzing

'se Ivan dit aandeel of aandelenpakket en dit uiterlijk binnen de vijftien dagen na het verstrijken van de termijn

o ° voorzien voor de uitoefening van het voorkeurrecht. Indien geen van de aandeelhouders zijn voorkeurrecht uitoefent of indien het slechts op een beperkt aantal aandelen wordt uitgeoefend dan kunnen betrokken aande-

e ` len vrij worden overgedragen aan de kandidaat ovememer"

b

v, Zevende beslissing

CU

De algemene vergadering beslist tot benoeming voor een duur van zes jaar ingaande op heden van

CU : volgende bestuurders:

se i -De heer VAN dER AUWERA Herman Raymond Frans., wonende te 8400 Oostende, Sint Franciscusstraat

3817

eq -De heer VAN dER AUWERA Gunter Elisabeth Marcel, wonende te 2070 Zwijndrecht, Goudvinklaan 27

ó -Mevrouw JANSSENS, wonende te 8400 Oostende, Sint Franciscusstraat 38/7

eq

De algemene vergadering neemt nota van het ontslag als bestuurder aangeboden door mevrouw Nadia

o Steenbeke , wonende te 2070 Zwijndrecht, Goudvinklaan 27.

c::: Er wordt voor zoveel als nodig kwijting gegeven over haar bestuur

De raad van bestuur beslist onmiddellijk ais gedelegeerd bestuurders te herbenoemen:

ms -de heer Van der Auwera Herman voormeld;

De vergadering beslist dat aile voormelde mandaten van bestuurders en gedelegeerd bestuurder

-, £ onbezoldigd worden uitgeoefend.

04

Achtste beslissing

Z De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen rekening houdend met voormelde wijzigingen

-se en tevens de statuten aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen en uit praktische

te

: overweging werd beslist tot het herschrijven van de statuten zonder wijzigingen te brengen aan fundamentele

te kenmerken van de vennoot-schap behoudens de wijzigingen bij huidige algemene vergadering beslist. Negende beslissing

P: De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

CU

,S beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL . Notaris Carl Polfiiet.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte dd. 22/12/2011 en de gecoordineerde

statuten.

Ulttreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 19.07.2011 11308-0378-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 14.07.2010 10303-0585-012
19/04/2010 : AN332460
22/06/2009 : AN332460
21/08/2008 : AN332460
31/07/2008 : AN332460
13/07/2007 : AN332460
29/06/2006 : AN332460
28/06/2005 : AN332460
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 13.07.2015 15297-0087-010
30/07/2004 : AN332460
12/09/2003 : AN332460
24/12/2002 : AN332460
12/09/2002 : AN332460
14/08/2002 : AN332460
22/11/2000 : AN332460

Coordonnées
HESI

Adresse
SINT FRANCISCUSSTRAAT 38, BUS 7 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande