HET KASTANJEHOF

Société en commandite simple


Dénomination : HET KASTANJEHOF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 524.812.065

Publication

05/04/2013
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111181f11

Z 5 targ 2013

~" __ Griffie

Ten jare tweeduizend en dertien op 25 maart 20I3 zijn samengekomen:

1. De heer DE VISSCHERE Dries, wonende te 8680 KOEKELARE, Clevenstraat 4,

2. De heer DE VISSCHERE Jan, wonende te 8680 KOEKELARE, Clevenstraat 4,

Onder hen werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht

Artikel 1 - Rechtsvorm - Naam - identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een gewone commanditaire vennootschap heeft aangenomen met als naam: `HET KASTANJEHOF. Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8680 KOEKELARE, Clevenstraat 4. De zaakvoerder, of zo er meer zijn, samen beraadslagend kunnen hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten

Aankoop en verkoop van dieren en agrarische producten, alle handelingen die te maken hebben met betrekking tot het voederen, verzorgen en verhandelen van dieren, verhuur en lease/verkoop van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen, het uitvoeren van diverse loonwerken voor rekening van derden in de land- en tuinbouwsector , verstrekken van advies bij alle handelingen die te maken hebben met het voederen, verzorgen en verhandelen van dieren en bij de kweek van dieren, vervoer van dieren, tuinonderhoud en landschapsverzorging, snoeien en vellen van struiken en bomen.

Il. Algemene activiteiten.

Verwerven van participaties in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, toestaan van leningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, verlenen van administratieve prestaties en computerservices, aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen. B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HET KASTANJEHOF

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Clevenstraat 4, 8680 KOEKELARE

Onderwerp akte ; Oprichting

O So24 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

IV. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake, De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4 - Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en is verdeeld in duizend aandelen met een fractiewaarde van één duizendste van het kapitaal Artikel 7 - Vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel S - Bestuur

Het bestuur van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

Artikel 9 - Algemene vergadering van vennoten.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand maart ieder jaar, om veertien uur, op de maatschappelijke zetel. De bijzondere of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de dag, uur en plaats aangewezen in de uitnodigingen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 10 - Boekjaar - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar gaat in op één oktober van ieder jaar en wordt afgesloten op dertig september van ieder jaar, De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het éénparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist. Indien er door de vennoten zal bijgedragen worden in de verliezen van de vennootschap, zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

TITEL 111- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op 01/04/2013 en eindigt op 30/09/2014

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3. Wordt met éénparigheid van stemmen benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor

onbepaalde duur, de heer DE VISSCHERE Dries, voornoemd, die hierbij tussenkomt en

dit mandaat aanvaardt. Het mandaat van de zaakvoerder zal onbezoldigd worden.

Aldus opgemaakt te Koekelare op vijfentwintig maart tweeduizend en dertien,

Getekend Dries De Visschere en Jan De Visschere, oprichters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het

ª% Belgisch " Staatsblad

04/03/2015
ÿþN

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad waa111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 4524.812.065

Benaming

(voluit) : HET KASTANJEHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Clevenstraat 4 - 8680 Koekelare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bezoldiging zaakvoerder

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01 januari 2014 dat er besloten werd: dat het mandaat van de heer DE VISSCHERE Dries als zaakvoerder van de vennootschap met Ingang van 01 januari 2014 bezoldigd zal uitgeoefend worden.

DE VISSCHERE Dries

Zaakvoerder

NEERGELEGD TE;2 GRFP;è'.

Rechtbank van -';I Gent

2 0 FEB, 2015

Griffie

Afdellnc VEURNfi

1111

*15034410*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam ert handtekening.

Coordonnées
HET KASTANJEHOF

Adresse
CLEVENSTRAAT 4 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande