HET MERELHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET MERELHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.730.690

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 23.06.2014 14199-0232-011
17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 12.07.2013 13301-0167-012
05/09/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:: Ondememingsnr : Q f38 " ~3~ . ~40

Benaming : HET iERELHOF (voluit)

titi ~i iimu3453iii

*1110*

IN

-editteed ter et% ven .

.Pechftitnk ven kocpttendel te Brugge - efQe!'ing OO^ ENnF'

2~

v ijIajeïi bi fiët-Tisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merelstraat 5

8810 Lichtervelde

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 23 augustus 2011, BLIJKT dal:

I. de sub IV nagemelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "HET MERELHOF".

II. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8810 Lichtervelde, Merelstraat 5.

Ill. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

IV. de vennoten / oprichters zijn:

1. De heer LAVENS Eric Willy, geboren te Torhout op 06 december 1965, echtgenoot van mevrouw DE FRUYTIER Linda, hierna genoemd; wonende te 8810 Lichtervelde, Merelstraat 5.

2. Mevrouw DE FRUYTIER Linda Godelieve Bertha, geboren te Waregem op 17 maart 1963, echtgenote van voornoemde heer LAVENS Eric en met hem wonend.

V. het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in 60 gelijke aandelen, en volstort is ten belope van honderdvijftig euro per aandeel; aldus is in totaal negenduizend euro (¬ 9.000,00) ter beschikking van de vennootschap.

Vl. het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

VII. het boekjaar ingaat op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op heden (23 augustus 2011) om te eindigen op 31 december 2012.

Vl1I. omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming , van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst."

"Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. De vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun aanstelling door de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

IX. als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap zijn aangesteld, en dit voor onbepaalde duur: 1) de heer LAVENS Eric, voomoemd; 2) mevrouw DE FRUYTIER Linda, voornoemd, en 3) de heer LAVENS Pieter, geboren te Torhout op 13 juni 1993, ongehuwd, wonende te 8810 Lichtervelde, Merelstraat 5.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend. De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie

Qr, 'i9 l?7ft ':> . " .. ~ar~ ~'1:. . iaF'f" ~.1 ~~ar C: , . .~ e.17 fltlleliS r,~.1r .t'

" _ . " cr,.-Cfl TE'. 2" " rc ._r.~~Pr ;g " JBf::..~r.... . . __

73fl: ?r

"

mod 2.1

jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren ' laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de deskundige medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Xl. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

"Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

 % het verrichten van prestaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het uitoefenen van landbouw- en veeteeltactiviteiten, evenals het versnijden, het verwerken en het verdelen van voedingswaren, zowel in klein- als groothandel.

 % het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de productie, de verwerking, versnijden, uitbenen, de aan-en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, het invriezen, de verdeling, de klein- en groothandel van vlees van alle mogelijke dieren en gevogelte, ingevroren vlees van alle mogelijke dieren en gevogelte, geslachte dieren, darmen, vleeswaren, conserven, vleesextracten, vleessappen, biologische landbouw- en voedingsmiddelen, verse maaltijden en gerechten, vacuüm maaltijden en gerechten, ingevroren maaltijden en gerechten, geconserveerde maaltijden en gerechten, vis, visproducten, schaal en weekdieren, groenten, fruit, aardappelen, frieten, jam, marmelade, oliën, vetten, zuivelproducten, granen, rijst, meelproducten, suiker, bakkerijproducten, chocolade, suikerwerk, koffie, koeken, deegwaren, specerijen, kruiderijen, sausen, mayonaises, voedingspreparaten, dieetvoeding, dranken, alcoholische dranken en meer algemeen alle mogelijke voedingsmiddelen en dranken, toebehoren, en alle aanverwante producten.

 % de teelt, het verzorgen en onderhouden, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle vee, pluimvee en dieren, zowel groot als klein.

 % de uitbating van een landbouwbedrijf, in het bijzonder akkerbouw, veeteelt, runderen varkensteelt, varkensvetmesterij.

 % het uitbaten van alles wat met de traiteur- en voedingssector te maken heeft. Het uitbaten van een slagerij, traiteurszaak, spijshuis, restauratiehouder, verbruikssalon, drankgelegenheid, frituur, hotel.

 % het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, het telen, de productie, de studie en , onderzoek, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de klein- en groothandel van alle landbouwproducten, landbouwteelten, zaaizaden, pootgoed, planten, meststoffen, sproeistoffen, en alle toebehoren en aanverwante producten.

" het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, het telen, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de verdeling, de klein- en groothandel, het mengen, het malen en pletten, het verpakken, het drogen, het triëren, het bereiden en deconditioneren, van alle mogelijke veevoeders, bloem en meel, alle granen, van alle landbouwproducten, landbouwteelten en gewassen, bodembedekkende middelen, allerhande pootgoed, meststoffen, compost en teelaarde, sproeistoffen, vruchten, peulvruchten, foerage en strooi, zaaizaden, planten, levensmiddelen voor menselijke en dierlijke consumptie, diepvriesproducten, gekoelde producten, kruidenierswaren, en aanverwante producten.

 % het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het installeren, het opslaan, de verdeling, de herstelling, het onderhouden, het slopen en of recycleren, de klein- en groothandel, het huren en verhuren, het leasen en in leasing geven van installaties en machines voor landbouw, veeteelt, en vlees- en zuivelhandel, en alle accessoires, wisselstukken, onderdelen, componenten en toebehoren, en alle aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands, en aanverwante diensten.

 % het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

 % het verrichten van marktonderzoek; promotie; prospectie; marketing.

 % het verlenen van loonwerken aan derden.

 % het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

 % het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Fâé7l: tC l5i[ ven '1.2i't n .L: ' f" ::C-~,Gf. rtiC,tcf~~ hefdij van !Se peFço,OlnEen; de" ^F^ ,e ve.(._cserna^.ordlye,,

" " "

VPirç[7 ' T" ;83ir.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie  ondernemingen.

= het waarnemen van alle bestuursopdrachten in vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in ondernemingen.

= het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

" het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

" de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

" het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" onderneming van installaties voor feesten en tentoonstellingen.

" onderneming voor het telen, verzorgen en onderhouden, met inbegrip van de centra voor bevruchting, groothandel en kleinhandel, export en import, het deelnemen aan wedstrijden van paarden en alle mogelijke . vee.

" de ter beschikkingstelling van paarden voor de paardensport, het geven van rijlessen, het uitbaten van een manege, het stallen van paarden, verhuren van paarden. Het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de assemblage, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het opslaan, de , verdeling, de herstelling, de klein- en groothandel, het huren en verhuren, het leasen en in leasing geven van alle producten, voedingsmiddelen, accessoires, onderdelen, componenten en toebehoren voor de paarden- en veeteelt, manege, paardensport en alle aanverwante producten, zowel nieuw als tweedehands.

= het uitvoeren van alle activiteiten in verband met de ontwikkeling, de productie, de aan - en verkoop, de in - en uitvoer, het opstaan, de verdeling, de klein- en groothandel van slachtafvallen en krengen, vleesmeel, vleespoeder, beendermeel, huiden, vetten, visafval, vismeel, voedingsafval en toebehoren, en alle aanverwante producten.

" het slachten, versnijden, uitbenen van alle mogelijke dieren, vee en pluimvee.

" zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking tot voormelde activiteiten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de . vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, onroerende, roerende of financiële aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden;

- leningen of schulden aangaan bij derden, met inbegrip van haar vennoten en zaakvoerders en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht;

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen waarvan het doel analoog of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991;

- behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 06 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

Go i ia~isEe l; ,er ,-. _ri hp" á r Ce ne'SCtc,r,jen.

_." ,'.-~TC,. `fi`.~"_., ~if^'~. ._t:"+,?!'I_'$r- :!,t,~oi_'Ef,Y- r" ne,.

1'f" ~-_ °~ ' R:4S"3' Pr 1,12 ,nie l, , nwIn

mad 2.1

Voorbehouden gaan het Belgisch Staatsblad

X!!. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De jaarvergadering zal steeds gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni van het jaar 2013 om negentien uur. " De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld."

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een al dan niet vennoot om zich te laten vertegenwoordigen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten verleden worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. , De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 01 februari 2011.

VOLMACHT

Ter voldoening van alle formaliteiten en verplichtingen bij één of meerdere erkende ondememingsloketten, bij de . BTW- en belastingsadministraties en bij de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) naar aanleiding van deze oprichting, verlenen voornoemde oprichters alhier een bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR ARNOLD DEMEULENAERE' met zetel te 8870 Izegem, Slabbaardstraat-Zuid 31, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer 0452.716.123, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad--45105/20f1 - Annexes du Moniteur belge

., de '3atsic C1:. . " ~' c~. '~,... ,ro"ans, net:: ;_ri ,c ;. . -r~" r, i

, .y~~ . . " . ~ ~.~ v~~+iE'~a^. . . . - -

" ,r ,

Coordonnées
HET MERELHOF

Adresse
MERELSTRAAT 5 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande