HET RUYTERHUYS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET RUYTERHUYS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.897.694

Publication

06/07/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voiuit) : HET RUYTERHUYS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 287 A bus 4B

8430 Middelkerke

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard MUYLLE te Middelkerke op twintig juni tweeduizend en twaalf, geregistreerd « Geregistreerd te Oostende I op éénentwintig juni tweeduizend en twaalf, zeven bladen, geen verzending. Boek 759, blad 69, vak 5. Ontvangen:vijfentwintig euro (¬ 25). De E.a. Inspecteur -- Ontvanger, AI, (getekend) H, Gryson. », houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « HET RUYTERHUYS» met zetel te 8430 Middelkerke, Zeedijk 287 A bus 4B, dat :

1) door volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

a) Mevrouw DE RORE Julie Marie Helena, ongehuwd, geboren te Waregem op één oktober negentienhonderd achtentachtig, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk 287 A401.

b) De heer AMEYE Bert Nestor, ongehuwd, geboren te Waregem op dertien maart negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 8430 Middelkerke, Zeedijk 287 A 401.

2) de vennootschap de naam «HET RUYTERHUYS» draagt.

3) de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8430 Middelkerke, Zeedijk 287 A bus 4B.

4) de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte;

5) de vennootschap tot doel heeft : de aankoop en verkoop, de import en export, het huren en verhuren van alle producten, grondstoffen, materialen, machines en apparaten en aile benodigdheden en toebehoren voor paard en ruiter, en dit in de breedste zin van het woord, zoals:

1. Paardenfysiotherapie, paardenverzorging, paardenkinesi-therapie;

2. De aan- en verkoop van levende dieren;

3. De verkoop en productie van granen, zaden, dierenvoeders, (zowel krachtvoer als ruwvoeders, vitamines, mineralen);

4. De exploitatie van paardenrennen en maneges, stalling van paarden;

5. Demonstraties met paard en paard met koets;

6. Groot- en kleinhandel in kleding, kledingtoebehoren en bontartikelen, boven- onderkleding voor

heren, dames en kinderen, schoenen, lederwaren en reisartikelen;

7, Groot- en kleinhandel in sportartikelen, kampeerbenodigdheden (inclusief tenten) en artikelen voor

overige vormen van vrijetijdsbesteding,

8. Handel in nieuwe en gebruikte aanhangwagens en opleggers;

9, Verhuur van overige transportmiddelen voor vervoer over land;

10. Advies en begeleiding bij aankoop van dieren en alle benodigdheden hieromtrent;

11. Trainen van paarden en ruiters;

12. Organiseren van wedstrijden, tornooien, voordrachten voor paard en ruiter,

1111

1111111,1,111111.118111

¬ veaergetegd ter griffie van ee rechtbank van koophandel Brugge -- afde eg) 27 J

Ondernemingsnr: 031M 397 69~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies, Het aanvaarden van opdrachten tegen vergoeding en of commissielonen van derden op de hierboven vermelde verrichtingen, deze verhandelingen te doen voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitge-breide zin, evenals de makelij in verzekeringen. Het negociëren van handelsfondsen en andere objecten of rechten, op gebied van aankoop, verkoop, huur, verhuur en alle andere verhandelingen die iets met de immobiliëntak te maken hebben. Het beoefenen, adviseren, organiseren van alle klassieke investering vormen in de industriële-, handels-en dienstensector. Optreden als agent op gebied van verzekeringen, leningen, en andere financieringen.

Al de voorgaande activiteiten kunnen tevens via internet worden uitgeoefend.

De vennootschap mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken, De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan bestuurderfuncties in andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap zal zich eveneens kunnen borg stellen voor derden, mits vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen in artikel 128ter van de gecoördineerde wetten op de handels vennootschappen.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar doel aansluiten, of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. ln die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatie handel te bedrijven, ailes in de breedste zin genomen.

6) Het kapitaal van de vennootschap dertigduizend euro (30.000,00 EUR) bedraagt.

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van

één /driehonderste (1/300) ieder, onderschreven door :

- mevrouw DE RORE Julie, voornoemd, ten belope van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR),

volledig volstcrt, waarvoor haar tweehonderd vijftig (250) aandelen worden toegekend;

- de heer AMEYE Bert, voornoemd, ten belope van vijfduizend euro (5.000,00 EUR), volledig

volstort, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend,

7) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Tot gewone zaakvcerder wordt voor onbeperkte duur bencemd: mevrouw DE RORE Julie, voornoemd.

8) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand mei om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei tweeduizend veertien.

9) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uitreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien.

10) Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

Geen uitkering mag geschieden, indien de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

mod 11.1

vermeerderd met alle reserves die volgende de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen. 11) De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL.



Notaris Bernard Muylle te i " delkerke.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HET RUYTERHUYS

Adresse
ZEEDIJK 287A, BUS 4B 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande