HET TUINKABOUTERHUISJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET TUINKABOUTERHUISJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.945.604

Publication

04/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14301209*

Neergelegd

31-01-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0544945604

Benaming (voluit): HET TUINKABOUTERHUISJE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 Ingelmunster, Warandestraat 4 bus a

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op vierentwintig januari tweeduizend veertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens: Oprichters:

1. De heer VERHULST Filiep Gustaaf, geboren te Kuurne op 4 mei 1967, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw GOEMAERE Nancy Marie René, geboren te Kortrijk op 18 september 1968, samen wonende

te 8770 Ingelmunster, Doelstraat 93 D.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  HET TUINKABOUTERHUISJE .

Zetel: Warandestraat 4 te 8770 Ingelmunster.

Doel:

I. Algemeen:

a) het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

b) het waarnemen van bestuurders- of leidinggevende opdrachten in andere vennootschappen of organisaties.

c) het zetelen in of bijdragen aan doelstellingen van adviescommissies, organisatiecomités en tijdelijke of ad hoc verenigingen, stichtingen of organisaties.

II. Voor eigen rekening:

a) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

b) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

a) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

b) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

c) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuur.

d) het opnemen van bestuurdersmandaten, al dan niet bezoldigd, in ander ondernemingen of vennootschappen, al dan niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap.

e) het ontwikkelen, kopen, verkopen , in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

f) het verlenen van administratieve prestaties en computerservices; financieel advies.

g) de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

h) het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

i) het oprichtingen van woningen, alle handelingen met betrekking tot het bouwen, verbouwen aanpassen en oprichten van gebouwde onroerende goederen.

j) het verlenen van consultancy, bedrijf en persoonlijke managementbegeleiding en -vorming, communicatietechnieken , timemanagement enzovoort organisatie van seminaries met betrekking tot het management, persoonlijke vorming en studietechnieken, organisatie van informatie sessies. Ook met betrekking tot kinderopvang en het beleid errond.

k) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende effecten en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- kapitaalbestuur, dit alles in acht genomen de vorm van de vennootschap.

l) het optreden als zelfstandig gemandateerde tussenpersoon:

- inzake overige producten of diensten

- inzake commerciële activiteiten.

Dit alles met uitsluiting van de activiteiten die door de wet exclusief zijn voorbehouden voor welbepaalde

financiële en verzekeringsondernemingen.

m) de klein- en groothandel, handelsbemiddeling, in-en uitvoer in kleding en dit in kledij meer specifiek babykleding; in kledingaccessoires zoals handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu s, enzovoort; in sportkleding, in onderkleding, in reisartikelen; in lingerie, in strand- en badkleding; in schoeisel; in kledingtoebehoren en bontartikelen;

De klein- en groothandel, handelsbemiddeling, in- en uitvoer in kledingstoffen en meubileringstoffen; overige detailhandel.

o) de klein- en groothandel, handelsbemiddeling, in- en uitvoer in gadgets, imitatiesieraden; huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken en andere textielwaren voor huishoudelijk gebruik; tapijten en vloermatten; gsm-toebehoren; computerbenodigdheden; toebehoren voor andere elektronische apparatuur; klein meubilair; decoratieartikelen; kussens en zitzakken; stoffering; materiaal voor de vervaardiging van tapijten en borduurwerk; enzovoort.

p) verkoop van tweedehands baby- en kindergerief met inbegrip van meubels, speelgoed, kledij, enzovoort.

q) het organiseren van kinderopvang en vakantieopvang, op reguliere of occasionele basis, zowel voor niet schoolgaande kinderen als buitenschoolse kinderopvang, dit in kinderkribben (crèches), als onthaalmoeder of door onthaalmoeders, of onder enige andere vorm.

r) het verlenen van advies op zakelijk, organisatorisch, sociaal en financieel gebied, op het vlak van efficiëntie, milieu, toezicht, begeleiding, planning en educatieve begeleiding van kinderen, de kinderopvang en de organisatie van kinderopvang.

s) het aanbieden en verstrekken van maaltijden en dranken om zowel ter plaatse te nuttigen, als om mee te nemen, onder de vorm van catering of traiteurdienst.

t) opvang bieden voor schoolgaande kinderen, opvang zieke kindjes, kampjes organiseren.

u) organiseren van festiviteiten met kinderanimatie en catering (tuinfeest, paasbrunch, babyborrel, enzovoort).

v) het ontwikkelen, verkopen, advies verlenen met betrekking tot hard- en softwareoplossingen inzake organisatie van kinderopvang.

w) de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, kortom het verstrekken van alle diensten welke ressorteren onder de benaming horeca.

x) de inrichting van evenementen. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houd.

De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarborgen stellen voor derden.

Tevens mag de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle roerende, onroerende, bank-, handels- nijverheids- en financiële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doelstellingen en die nuttig zijn tot uitbreiding van haar activiteiten. Zij kan onder meer belang stellen in elk gelijkaardig doel als het hare, zowel in binnen- en buitenland. De activiteiten van de vennootschap zijn niet tot de landgrenzen beperkt.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: negentienduizend tweehonderd euro (19.200 EUR), volgestort ten bedrage van zesduizend vierhonderd euro (6.400,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer VERHULST Filiep, voornoemd, bedraagt tweehonderd euro (200,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van mevrouw GOEMAERE Nancy, voornoemd, bedraagt twaalfduizend zeshonderd euro (12.600,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BELFIUS Bank.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Luik B - Vervolg

Benoeming zaakvoerder: Mevrouw GOEMAERE Nancy, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Volmacht:

De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk: 1) de medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LUMINAD , met zetel te 8560 Wevelgem, Hoge Voetweg 15, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer BTW BE 0822.321.062, en 2) de medewerkers van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DB-ACCOUNTANCY , met zetel te 8700 Tielt, Stationsplein 2C bus 3A, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer BTW BE 0461.330.911.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. vierentwintig januari tweeduizend veertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/04/2015
ÿþ1 1 I 1 1 1 j N il I 1 1 1 1 1

Mod2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 5 APR, 20I5 Reahtbamt van titO t MANDEL

Gent, afd. KORTRIJK Griffie

0544.945.604

Het Tuinkabouterhuisje

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Warandestraat 4 bus a te 8770 Ingelmunster

Bijzonder verslag van de zaakvoerder en Verslag van de bedrijfsrevisor bij de verkrijging van vermogensbestanddelen (Quasi-inbreng

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwerp akte:

Nancy Goemaere

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

---------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.09.2015 15629-0436-014

Coordonnées
HET TUINKABOUTERHUISJE

Adresse
WARANDESTRAAT 4, BUS A 8770 INGELMUNSTER

Code postal : 8770
Localité : INGELMUNSTER
Commune : INGELMUNSTER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande