HET VISIOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET VISIOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.800.263

Publication

02/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-11-2014

Griffie

*14311653*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0505800263

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Het Visioen

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 27 november 2014, is opgericht door:

1/ De heer VAN MECKEREN Yannic, geboren te Oostende op 15 maart 1961, echtgenoot van mevrouw ONGENAE Elsje, wonende te 8310 Brugge, Veltemweg 66.

2/ Mevrouw ONGENAE Elsje Nele Lore, geboren te Blankenberge op 18 december 1964, echtgenote van de heer VAN MECKEREN Yannic, wonende te 8310 Brugge, Veltemweg 66. 3/ De heer VAN MECKEREN Yehudi, geboren te Brugge op 8 oktober 1982, echtgenoot van mevrouw SUAT Nofiandri, wonende te 8000 Brugge, Kraanplein 8 bus 6.

4/ Mevrouw SUAT Nofiandri, geboren te Banda (Indonesië) op 5 november 1979, echtgenote van de voornoemde heer VAN MECKEREN Yehudi, wonende te 8000 Brugge, Kraanplein 8 bus 6. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HET VISIOEN met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Katelijnestraat 160.

De vennootschap heeft als doel :

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: - De inrichting en uitbating zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van een sandwich- en snackbar omvattende onder andere de bereiding , de verkoop en bedeling van broodjes en snacks.

- De verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse kunnen worden verbruikt, en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants, in frietkramen en hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en warmwafelkramen, in tearooms en ijssalons, evenals in drive-in restaurants en pizzeria s.

- Het uitbaten van broodjeszaken, drankgelegenheden, hotels, logement- en spijshuizen, restaurants, alsmede de organisatie van alle aanverwante horeca-activiteiten, zoals ondermeer het organiseren van feesten, banketten, barbecues, vertoningen, optredens en happenings, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- Het uitbaten en inrichten van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, broodjeszaken, snackbars en fast-food-zaken, verbruikerssalon, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega s en tavernen, evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudend dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zijn van het woord met inbegrip de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, voeding, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen.

- Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch

Onderwerp akte :

Katelijnestraat 160 8000 Brugge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. - De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

- De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

- Het verlenen van managementadvies.

- Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

- De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

- Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwe¬zenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onder opschortende voorwaarde van neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/honderdste.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld en onderschreven als volgt:

1/ De heer Yannic VAN MECKEREN voornoemd verklaart in te schrijven voor éénenveertig (41) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor tweeduizend vijfhonderd tweeënveertig euro (¬ 2.542,00).

2/ Mevrouw Elsje ONGENAE voornoemd verklaart in te schrijven voor negen en dertig (39) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor tweeduizend vierhonderd achttien euro (¬ 2.418).

3/ De heer Yehudi VAN MECKEREN voornoemd verklaart in te schrijven voor vijftien (15) aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

op naam, met ieder een breukwaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor negenhonderd dertig euro (¬ 930,00).

4/ Mevrouw Nofiandri SUAT voornoemd verklaart in te schrijven voor vijf (5) aandelen op naam, met ieder een breukwaarde van één/honderdste van het kapitaal, dewelke volstort worden voor driehonderd en tien euro (¬ 310,00).

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden af over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00).

Het saldo, hetzij TWAALFDUIZEND VIERHONDERD euro (¬ 12.400,00) zal ter beschikking der vennoot¬schap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerders, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders.

De zaakvoerders, die hetzij natuurlijke personen of rechtspersonen kunnen zijn, vennoten of niet, worden benoemd bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der venno¬ten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvou¬dige meerderheid van de jaarverga¬dering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbe¬houden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dage¬lijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om zijn machten geheel of gedeeltelijk over te dragen aan derden.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verande¬ring aan de statuten te moeten naleven.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De algemene vergadering beslist over het feit of het mandaat van de zaakvoerders al dan niet bezoldigd zal zijn.

De regelmatig samengestelde algemene ¬vergade¬ring vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de derde maandag van de maand juni om elf uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroe¬pingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappe¬lijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan TUDORS ACCOUNTANCY, kantoorhoudende te 8000 Brugge, Oostendse Steenweg 105 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het ondernemingsloket of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

ALGEMENE VERGADERING  SLOTBEPALINGEN

1/ Benoeming zaakvoerder(s).

De comparanten komen heden bijeen in buitengewone algemene vergadering om de zaakvoerder(s) te benoemen.

De vergadering beslist, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsstatuten van de betreffende vennootschap op de rechtbank van koophandel, met algemene stemmen overeen¬komstig de machten haar verleend bij artikel twaalf tot en met zestien der statuten, de voornoemde heer VAN MECKEREN Yehudi en voornoemde mevrouw SUAT Nofiandri beiden tot zaakvoerder te benoemen, met bezoldigd mandaat, en de voornoemde heer VAN MECKEREN Yannick en voornoemde mevrouw ONGENAE Elsje, beiden tot zaakvoerder te benoemen met onbezoldigd mandaat.

De heer VAN MECKEREN Yehudi, mevrouw SUAT Nofiandri, de heer VAN MECKEREN Yannick en mevrouw Ongenae Elsje, verklaren allen deze functies te aanvaarden.

De zaakvoerders zullen in gezegde hoedanigheid onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap waarnemen zoals voorzien in artikel twaalf der statuten.

De aldus benoemde zaakvoerders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat. De zaakvoerder(s) word(t)en benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij/zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal/zullen optreden als volmachtdragers van de vennoot/vennoten en dat hij/zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal/zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

2/ Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

31 december 2015.

3/ Overname verbintenissen (artikel 60 Wetboek van Vennootschappen)

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap

in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf datum oprichtingsakte.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan

artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid

heeft, te worden bekrachtigd.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd: expeditie van de oprichtingsstatuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 31.08.2016 16567-0304-015

Coordonnées
HET VISIOEN

Adresse
KATELIJNESTRAAT 160 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande