HET WATERHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HET WATERHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.572.865

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 03.07.2014 14261-0086-014
27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 25.06.2013 13210-0419-015
31/12/2012
ÿþry T

1

*12208970*

Mal Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

birr GRIFFIE der

RECI lTBANK VAN KOOFFIANDEL TE

BRUGGE (Afcieng Brume)

Op: 18 DEC. 2012.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0876.572.865

Benaming

(voluit) : HET WATERHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijksestraat 439, 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL. - KAPITAALVERHOGING STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 14 december 2012, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET WATERHUIS", met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 439, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge niet ondernemingsnummer 0876.572.865, BTW-nummer BE 876.572.865, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

VIERSLAGEN

Het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys en Co", bedrijfsrevisorenkantoor te Aalst, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys en Co", bedrijfsrevisorenkantoor te Aalst, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

"VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA HET WATERHUIS bestaat uit een gedeelte van de rekening courant van de heer Franky VANHEE ten belope van ¬ 6.975.000,00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde documenten in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel dat:

1 De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2 De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3 De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de

inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 27.900 nieuwe aandelen van de vennootschap BVBA

HET WATERHUIS, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van ¬ 6.975.000 en toegekend aan de

heer Franky VANHEE.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 4 december 2012

Volgt de handtekening

Burg. Bvba Van Cauter  Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. Bvba J. Degryse  bedrijfsrevisor

Met als vaste vertegenwoordiger: de heer Jan Degryse, zaakvoerder"

Het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit

verslag zal, samen met het verslag van de revisor en een uitgifte van deze akte, neergelegd worden ter griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het genoemde wetboek, alsmede de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en twaalf. Dit verslag wordt, samen met de staat van actief en passief, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DOELWl lZtGNG

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door de huidige tekst van artikel drie van de statuten te vervangen met volgende tekst:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF 1N DEELNEMING MET DERDEN

1, Projectontwikkeling inzake onroerende goederen. De ontwikkeling van residentiële bouwprojecten en

projectenontwikkeling voor woningbouw. Het bouwen, verbouwen en slopen van onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

4. Met verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coardineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen,

5, Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies,

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

7. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatteondememingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

KAPITAALVERHOGING

§1. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zes miljoen negenhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 6.975.000,00) te verhogen om het van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) te brengen op zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00) door inbreng van een vaststaande zekere en opeisbare schuldvordering die de heer Franky Vanhee heeft lastens de vennootschap, met name een deel van de rekening courant binnen de vennootschap op naam van de heer Franky Vanhee, en dit ten belope van zes miljoen negenhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 6.975.000,00).

§2. Voorwaarden van de inbreng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de eigendom en het genot van het ingebrachte goed door de reële en daadwerkelijke inbezitneming.

2. Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt.

3. Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van zevenentwintigduizend negenhonderd (27.900) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrenger toegekend.

4, De heer Franky Vanhee verklaart zijn schuldvordering ten belope van zes miljoen negenhonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 6.975.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

5. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt mij, ondergetekende notaris Jessica Verhaeghe, te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door achtentwintigduizend (28.000) identieke en volledig volstorte aandelen, zonder nominale waarde.

STATUTENWIJZIGING

1. De vergadering beslist de statuten te wijzigen overeenkomstig de genomen beslissingen door onder

andere:

al de huidige tekst van artikel drie (3) van de statuten te vervangen door de voormelde tekst omtrent het

maatschappelijk doel.

bl de huidige tekst van artikel vijf (5) van de statuten te vervangen met volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen euro (¬ 7.000.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door achtentwintigduizend (28.000) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één achtentwintigduizendste (1/28.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

2. De vergadering beslist de huidige tekst van artikelen éénendertig en tweeëndertig van de statuten te vervangen door volgende tekst:

Artikel 31: Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden. Artikel 32: Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in Artikel 24 van de statuten,

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-Igen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 32 bis: Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto, Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

" r 'a t

' VoBr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

3. De vergadering beslist om de tekst van artikel twee (2) van de statuten aan te passen aan de beslissing genomen door de zaakvoerder van zevenentwintig juni tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twaalf juli daarna onder nummer 2012-07-12 ! 0122969, om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8020 Oostkamp, Kortijksestraat 439, door de eerste zin van artikel twee (2) te vervangen door volgende tekst:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 439.

MACHTIGINGEN

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- Aan de zaakvoerder, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

- Aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- Aan burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SUL4C' met maatschappelijke zetel te 8851 Koolskamp, Dorpsplein 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0890.760.403, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de B.T.W., Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor gelijkvormig uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Getekend notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe te Gistel op 14

december 2012.

* coördinatie van de statuten per 14 december 2012.

* verslagen van de zaakvoerder overeenkomstig artikelen 287 en 313 W. Venn.

* verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W. Venn met opgave van de staat van actief en

passief per 30 september 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2012
ÿþMod Wortl 11.1

.`` = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111 11

~greMer.

Griffie

Ondernemingsnr 0876.572.865

Benaming

(voluit) : HET WATERHUIS

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8020 OOSTKAMP - KORTRIJKSESTRAAT 308

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder dd. 2710612012:

De zaakvoerder beslist met ingang vanaf heden om de maatschappelijke zetel van de vennootschap. te verplaatsen naar: Kortrijksestraat 439, 8020 Oostkamp.

Franky Vanhee Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

r

" iaiza9se*

ONITEUR B

0 5 -07- 2

BEL 1SCH STAATSBLe

012 op: 2 g ,~U~( 2012

NEERGELEGD tcr GRrFIr dei ELGÊECHTBANK VAN KOOPHANDEL T-BRUGGE (Afdeling Brugge/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 27.06.2012 12206-0529-017
07/02/2011
ÿþMOE 2.1

Les 5

11~19N~~tl~ll@~I~~~I

+iioaoiae

In de bijlagen bij h -e gisch Staatsbladu kopie

na neerlegging ter rer TER ~ ~ be

~QIHANDELTE i

VAN KOD

GGE.(AFDEUNG BRUOIGC)

Ondernemingsnr : 0876.572.865

Benaming

(voluit) : HET WATERHUIS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 308

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jessica Verhaeghe, notaris met standplaats Gistel, op dertig december tweeduizend en tien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HET WATERHUIS", met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 308, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0876.572.865, heeft beslist hetgeen hierna (letterlijk) volgt:

EERSTE EN ENIGE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar van de vennootschap te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op éénendertig december en af te sluiten op dertig december van het daarop volgend kalenderjaar.

Het huidige boekjaar zal dus lopen tot dertig december tweeduizend en elf.

De algemene vergadering beslist de eerste zin van artikel negenentwintig van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst.

'Net boekjaar begint op éénendertig december en eindigt op dertig december van het daaropvolgend kalenderjaar."

Jessica VERHAEGHE, notaris te Gistel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hierbij neergelegd:

- een afschrift van de akte;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 05.07.2010 10259-0123-018
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 10.07.2008 08392-0159-019
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.06.2007, NGL 26.06.2007 07288-0084-014
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0277-030

Coordonnées
HET WATERHUIS

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 439 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande